Retete de Paste:
Budinca cu mazare
17 April 2012
O reteta de budinca cu mazare din: cartofi, mazare, costita afumata, ardei gras, telemea de oaie, oua, faina, smantana, unt, nucsoara, sare si piper. Ingrediente: 5 cartofi mai mari 300 g mazare din conserva 200 g costita afumata 1/2 ardei gras rosu 200 g telemea de oi 3 oua 1 lingura faina 4 lingura smantana…
Salată cu portocale
17 April 2012
O reteta de salata de portocale din: portocale, untisor, creson, ceapa, tarhon, suc de lamaie, ulei extravirgin de masline, sare si piper Cayenne. Ingrediente: 4 portocale netratate 200 g untisor 1 legatura de creson 1 ceapa alba mica 1 lingurita de tarhon proaspat 2 linguri de suc de lamaie 4 linguri ulei extravirgin de masline…
Cum se prepara frisca de casa (video)
17 April 2012
O reteta video despre cum se prepara frisca de casa, un preparat deosebit de delicios si gustos, rapid si delicios. Cum se prepara frisca de casa
Bisque de homar
17 April 2012
Bisque de homar, o supă groasă cu smântână, parfumată cu coniac, întruchipează însuşi sf spiritul decadent francez. Iniţial, termenul bisque se folosea pentru a a denumi supa făcută din carne de păsăre sălbatică, dar acum el se referă aproape exclusiv la la această supa-crema de culoare roz, preparată din creveţi, crab, raci şi homari. Bisque…
Salata cu linte galbena
17 April 2012
O reteta de salata cu linte galbena din: linte galbena, fasole verde, ardei copti, ceapa rosie, boabe de fasole alba, ceapa verde, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper si telemea. Ingrediente: 250 g linte galbena 300 g fasole verde din conserva 2 ardei copti 1 ceapa rosie 4 linguri boabe de fasole alba…
Sandvis cu muschi de vita afumat
17 April 2012
Carnaciori cu sos iute
17 April 2012
O reteta de carnaciori cu sos iute din: carnati de casa afumati, bacon, ulei, ceapa, ulei, pasta de tomate, vin rosu, ardei iute, mustar, otet, frunze de dafin, otet, sare si piper. Ingrediente: 5 carnati de casa afumati 10 felii bacon taiate subtire ulei pentru prajit pentru sos: 1 ceapa potrivita1 morcov potrivit 50 ml…
Cocktail Prince Of Wales
17 April 2012
O reteta simpla de Cocktail Prince Of Wales din: coniac, benedictine, angostura, champagne si zahar cubic. Ingrediente: 2 cl coniac 1 cl Benedictine 2 picaturi de Angostura champagne 1 zahar cubic Mod de preparare: Punem zaharul cubic in shaker si-l stropim cu Angostura. Adaugam cuburi de gheata, turnam deasupra coniacul si benedictine, apoi mixam…
Plăcintă cu macaroane şi carne
17 April 2012
O reteta de placinta cu macaroane si carne din: macaroane, foi de placinta, oua, branza, unt, lapte, carne si ceapa. Ingrediente: 250 grame macaroane foi de plăcintă 2 ouă 2 linguri brânză 3 linguri unt 1/2 ceaşcă lapte 250 grame carne 1 ceapă Mod de preparare: Se fierb macaroanele în apă cu sare, se…
Salată cu brânză Roquefort
17 April 2012
O reteta de salata cu branza Roquefort din: branza Roquefort, radicchio, scarola, fenicul, telina, fistic, miez de nuca, mustar dulce, otet de mere, porto, suc de portocala, ulei extravirgin de masline si sare. Ingrediente: 100 g branza Roquefort 1 radicchio 1 scarola (salata cu frunze crete si miez aproape alb) 1 fenicl 1 tulpina de…
Pui Satay cu salată de mentă şi ridichi
17 April 2012
O reteta de pui satay cu salata de menta si ridichi din: salote, coriandru, chimion, turmeric, sos de peste, unt de arahide, pulpe de pui, lipii, castravete, suc de lamaie, zahar brun, ardei iute, ridichi si menta. Ingrediente: 4 şalote (sau cepe mici), tocate mărunt ½ linguriţă de coriandru măcinat ½ linguriţă de chimion, măcinat…
Supă cu paste, verdeţuri si năut
17 April 2012
Ruladă aromată
17 April 2012
Legume la tigaie cu sos de stridii şi soia
17 April 2012
O reteta de legume la tigaie cu sos de stridii si soia din: amestec de legume, ulei de nuci, ulei de susan, ghimbir, ceapa verde, sos de stridii, sos de soia, zahar, zeama de lime, sare si piper. Ingrediente: 400 de grame de amestec de legume şi verdeţuri chinezeşti (bok choy, brocoli chinezesc, spanac pitic)…
Cartofi cu pesmet şi leurdă
16 April 2012
O reteta de cartofi cu pesmet si leurda din: cartofi, usturoi, ceapa rosie, ulei de masline, pesmet, patrunjel, verdeturi, sare si piper. Ingrediente: 800 g cartofi 1 capatana de usturoi 4 cepe rosii 150 ml ulei de masline 100 g pesmet 2 linguri patrunjel taiat marunt 2-3 legatura verdeturi: leurda, urzici, macris, rucola, untisor etc.…
Pui cu mango şi pilaf picant
16 April 2012
O reteta de pui cu mango si pilaf picant din: piept de pui, chutney de mango, praf de curry, chimion, ulei de floarea soarelui, ceapa, frunze de dafin, scortisoara, orez, coriandru si lime. Ingrediente: 4 piept de pui fără piele şi fără oase 4 linguri chutney de mango 1 lingură praf de curry, mediu picant…
Cartofi la cuptor cu brânză şi cârnăciori
16 April 2012
O reteta de cartofi la cuptor cu branza si carnaciori din: cartofi, branza, carnaciori, oua, iaurt, sare, piper, oregano si marar. Ingrediente: 6-7 cartofi potriviţi ca marime o jumătate de kilogram de brânză 5-6 cârnăciori proaspeţi (uşor afumaţi) 2 ouă 100 grame iaurt sau smântână sare piper oregano mărar proaspăt Mod de preparare: Cartofii…
Supa crema de sparanghel cu dovlecel
16 April 2012
O reteta de supa crema de sparanghel cu dovlecel din: sparanghel, patrunjel, dovlecel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 10 fire de sparanghel 1 patrunjel radacina 1 dovlecel sare piper ulei Mod de preparare: Se spala sparanghelul si se taie bucatele. Patrunjelul si dovlecelul se decojesc si se taie rondele. Se pun toate legumele la…
Carnaciori cu legume
16 April 2012
Curry de pui şi cartofi dulci
16 April 2012
Salată dulce-acrişoară
16 April 2012
O reteta de salata dulce acrisoara din: fenicul, cicoare, portocale, pere, maioneza, lamaie, smantana, zahar si ghimbir. Ingrediente: 2 feniculi 1 legatura de cicoare 2 portocale 2 pere tari 3 linguri maioneza 1 lamaie 1 lingura smantana 1 lingurita de zahar 1 lingurita de ghimbir ras Mod de preparare: Spălaţi bine perele şi, fără…
Reteta zilei: Supa de fasole rosie cu bulete de orez
16 April 2012
Carpaccio de somon cu untişor şi fernicul
16 April 2012
O reteta de carpaccio de somon cu untusor si fenicul din: somon, untisor, fenicul, marar, arpagic verde, suc de lamaie, ulei extravirgin de masline, sare si piper. Ingrediente: 400 g somon foarte proaspat 150 g untisor 2 feniculi 2 fire de marar 10 fire de arpagic verde sucul de la 1 lamaie 4 linguri de…
Cum se prepara prajiturele Nan Khatai (video)
16 April 2012
O reteta video despre cum se prepara prajiturele nan khatai, un preparat indian deosebit de delicios si gustos, rapid si sanatos. Ingrediente: Unsalted Butter – 1 stick (1/2 cup, 4 oz) at room temperature Powdered Sugar – 1/2 cup Nutmeg Powder – 1/4 tsp Cardamom Powder – 1/4 tsp All Purpose Flour (Maida) – 1…
Cremă de păstârnac
16 April 2012
O reteta de crema de pastarnac din: pastarnac, mar, telina, morcov, ceapa, iaurt degresat, smantana, pudra din seminte de dovleac, ulei de masline si patrunjel verde. Ingrediente: 300 g pastarnac 1 mar acrisor 1 telina (200 g) 1 morcov 1 ceapa 250 ml iaurt degresat natural 150 ml smantana 2 linguri pudra din seminte de…
Tarta cu legume
16 April 2012
O reteta de tarta cu legume din: dovlecel, ciuperci, ceapa, ardei grasi, rosii, oua, mazare, cascaval, patrunjel verde, marar verde, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 dovlecel 8 ciuperci 1 ceapa 2 ardei grasi 2 rosii 3 oua 100 g mazare conserva 300 g cascaval patrunjel verde marar verde ulei sare piper Mod de…
Păstrăv în fulgi de porumb
16 April 2012
O reteta de pastrav cu fulgi de porumb din: pastravi, iaurt, pesmet, fulgi de porumb, rosii, lamaie, usturoi, sare, piper si boia dulce. Ingrediente: 2 păstrăvi curăţaţi şi spălaţi 200 g iaurt 100 g pesmet 200 g fulgi de porumb fără adaosuri de zahăr 2 roşii 1 lămâie 3 căţei de usturoi sare piper boia…
Tăieţei thai cu somon
16 April 2012
O reteta taitei thai cu somon din: taitei, ulei, pasta de curry, ceapa verde, cartofi, supa de legume, lapte, somon si coriandru. Ingrediente: 200g de tăieţei cu ou sau de orez 1 linguriţă de ulei 2-3 linguriţe de pastă de curry Thai 2 cepe verzi, tocate 1 cartof, tăiat cubuleţe 200ml supă de legume sau…
Trigoane cu nuci
16 April 2012
Cocktail Cosmopolitan
16 April 2012
Pui copt cu sos cremos de nuci
16 April 2012
Supa crema de gulioare
16 April 2012
O reteta de supa crema de gulioare din: seminte de floarea soarelui, gulioare, rosii in bulion, marar verde, faina de hrisca si ulei de masline. Ingrediente: 200 ml seminte de floarea soarelui macinate 4 gulioare 400 ml rosii in bulion 1 legatura marar verde 2 linguri faina de hrisca 4 linguri ulei de masline …
Granita cu menta
16 April 2012
O reteta de granita cu menta din: apa, frunze de menta si zahar. Ingrediente: 250 ml apa 200 g frunze de menta 150 g zahar pentru decor: frunze de menta Mod de preparare: Fierbe într-o crăticioară apa cu zahărul până când acesta se dizolvă complet. Amestecă bine, adaugă frunzele de mentă proaspătă şi lasă-le…
Supă de curcan asiatică
15 April 2012
Plăcintă cu mere si morcovi
15 April 2012
O reteta de palcinta cu mere si morcovi din: margarina, apa, otet, sare, faina, mere, morcovi, zahar, zahar vanilinat, scortisoara si zahar pudra cu aroma de vanilie. Ingrediente: pentru aluat: 250 g margarina 100 ml apa 1 lingura otet 1 praf de sare 2 cani ( de 250 ml ) cu faina pentru umplutura si…
Risotto cu creveţi, rucola şi sos de mazăre
15 April 2012
O reteta de risotto cu creveti, rucola si sos de mazare din: piper, sare, morcov, mazare, parmezan, rucola, caise uscate creveti black tiger, vin alb, peste, orez, usturoi, telina, ceapa, unt si ulei de masline. Ingrediente: piper roşu sare 2 bucăţi morcov 200 grame mazăre boabe 50 grame parmezan 50 grame rucola 6 caise uscate…
Tartă cu roşii cherry galbene
15 April 2012
Pudding de orez
15 April 2012
Pui prăjit cu seminţe de susan
15 April 2012
O reteta de pui prajit cu seminte de susan din: taitei, ulei de floarea soarelui, piept de pui, miere, zeama de lamaie, seminte de susan si coriandru. Ingrediente: 2 cuiburi de tăiţei dintr-un pachet de 375g 1 linguriţă de ulei de floarea soarelui 2 bucăţi de piept de pui, tăiat în fâşii 3 morcovi mari,…
Cocktail Black Velvet
15 April 2012
Drob cu carne de porc si vita
15 April 2012
Supa rece de lapte praf si caise
15 April 2012
Cum se prepara Croissants (video)
15 April 2012
Ardei umpluţi cu legume
15 April 2012
O reteta delicioasa de ardei umpluti cu: ciuperci, orez, ceapa, bulion, sare, piper, ulei, patrunjel verde. Ingrediente: 8 ardei graşi 100 g ciuperci 50 g orez o ceapă o cutie de roşii în bulion sau 3 linguri de bulion sare piper ulei pătrunjel verde Mod de preparare: Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei,…
Cartofi copti cu migdale si busuioc
15 April 2012
O reteta delicioasa de cartofi cu: sare, chimen, ulei, migdale, busuioc, smantana, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi sare chimen 4 linguri de ulei 60 g fulgi de migdale câteva frunze de busuioc Sosul cu verdeţuri: 2 cutii de smântână (150 ml fiecare) sare piper 1 legatura busuioc Mod de preparare: Se folosesc cartofii de…
Sfeclă roşie umplută
15 April 2012
O reteta delicioasa de sfecla umpluta cu: ceapa, carne de porc, orez, smantana, sare, piper, tarhon, unt. Ingrediente: 4 sfecle roşii 1 ceapă mică 200 g carne de porc tocată 4 linguri orez fiert 200 ml smântână sare piper tarhon 50 g unt Mod de preparare: Se spală bine sfeclele, se pun într-o tigaie şi…
Prăjitură cu sos de căpşuni
15 April 2012
O reteta delicioasa de prajitura cu: lapte, sare, gris, ou, zahar, zahar vanilat, lamaie, unt, capsuni, gem de capsuni, amidon. Ingrediente aluat: 500 ml lapte sare 120 g griş 1 ou 50 g zahăr 2 pachete zahăr vanilat coaja de la 1 lămâie 1 lingură suc de lămâie unt şi pesmet pentru tavă Ingrediente sos…
Oua cu maioneza si smantana
15 April 2012
O reteta de oua cu maioneza si smantana din: oua, maioneza, smantana, sare, piper alb, masline verzi, rosie, castravete si marar. Ingrediente: opt oua fierte sase linguri de maioneza trei linguri de smantana sare piper alb cateva masline verzi o rosie un castravete marar Mod de preparare: Ouăle fierte tari se taie în două,…
Supa de porc picanta
15 April 2012
File de somon la cuptor cu sirop de arţar şi usturoi
15 April 2012
Rosii cu ton
15 April 2012
Budincă din cartofi si carne tocata
15 April 2012
O reteta delicioasa de budinca din: salvie, cartofi, usturoi, dovlecel, ulei de masline, carne tocata, piper, vin alb, lapte. Ingrediente: 1 praz câteva frunze de salvie 2 căţei de usturoi 1 dovlecel 3 roşii ulei de măsline 500 g carne tocată sare piper 100 ml vin alb 400 g cartofi 200 ml lapte Mod de…
Bruschete cu vinete şi mentă
15 April 2012
O reteta de bruschete cu vinete si menta din: vinete, ulei de masline, otet din vin, patrunjel, menta, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 2 vinete tăiate felii subţiri ulei de măsline oţet din vin pătrunjel tocat mentă proaspătă tocată 1 căţel de usturoi tocat fin sare şi piper Mod de preparare: Încălzeşte o tigaie…
Granita de pepene verde şi mentă
15 April 2012
O reteta de pepene verde si menta din: pepene verde, frunze de menta si zeama de lamaie. Ingrediente: 300 g pepene verde bine copt 10 frunze de menta 1/2 zeama de lamaie pentru decor: frunze de menta Mod de preparare: Curata pepenele de sâmburi şi taie-l bucăţi mici, pune-le într-o tavă şi congelează-le. Când…
Tarte cu ansoa
15 April 2012
O reteta delicioasa de tarte cu: ansoa, faina, unt, ou, sare, branza de capra, avocado, usturoi, limeta, patrunjel, piper. Ingrediente: 300 g făină 125 g unt un ou un sfert de linguriţă de sare 300 g brânză de capră un borcănel fileuri de anşoa un avocado 5 căţei de usturoi o limetă pătrunjel piper Mod…
Prajitura cu caise si frisca
15 April 2012
O reteta delicioasa de prajitura cu: zahar tos, oua, faina, ulei, frisca, gelatina, cacao, esenta de rom, praf de copt, compot caise, scortisoara, sare, unt. Ingrediente: 300 g zahăr tos 5 oua 100 g făină 30ml ulei de floarea-soarelui 500 ml frişcă 5 g gelatină 5 linguri de cacao o lingurita de esenţă de rom…
Bărcute de andive cu vinete
15 April 2012
O reteta delicioasa de barcute cu: andive, vinete, ulei de masline, ceapa, usturoi, rosie, masline, ardei capia, otet, sare, piper, oregano. Ingrediente: 4 andive 3 vinete 125 ml ulei de măsline o ceapă doi căţei de usturoi o roşie 100 g măsline feliate un ardei capia o lingură cu oţet sare piper oregano Mod de…
Aperitive pentru masa de Paşti
14 April 2012
Masa de Pasti trebuie sa inceapa cu aperitivele. Ca aperitive, se servesc in primul rand ouale rosii, cu ceapa verde, ridichi sau oua umplute . Va propunem o serie de aperitive pentru masa de Paşti. Gustari pentru dimineata de Paşte O reteta de gustare pentru dimineata de Paşte din: castraveti, mozzarella, ridichi de luna,…
Miel cu verdeata si legume
14 April 2012
O reteta de miel cu verdeata si legume din: carne de miel, usturoi verde, ceapa, pesmet, ardei, sare, piper, cimbru, rozmarin, ulei si ulei rosu. Ingrediente: 1500 kg carne de miel 2 legaturi usturoi verde 1 legatura ceapa 2 linguri pesmet 2-3 ardei verzi 2-3 ardei rosii sare piper cimbru rozmarin 2-3 linguri ulei vin…
Salata cu peste prajit
14 April 2012
Miel invelit in prosciutto la cuptor
14 April 2012
O reteta de miel invelit in prosciutto la cuptor din: muschi de miel, spanac, pesto de busuioc, rosii uscate si prosciutto. Ingrediente: 1 kg muschi de miel 300 grame spanac 50 grame pesto de busuioc 50 grame rosii uscate tocate 200 grame prosciutto Mod de preparare: Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge o…
Ragout de pui
14 April 2012
Coaste de miel cu miere
14 April 2012
Sase salate pentru masa de Pasti
14 April 2012
Va prezentam Sase salate pentru masa de Pasti: Salata de radicchio, rucola si grana padano O reteta de Salata de radicchio, rucola si grana padano din: radicchio, rucola, grana padano, sare, crutoane, piper, lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 1 radicchio 300 g rucola 200 g grana padano crutoane sare piper lamaie ulei de…
Stufat de miel pentru masa de Paşte
14 April 2012
Pasca cu ciocolata
14 April 2012
O reteta de pasca cu ciocolata din: faina, drojdie, galbenusuri, coaja de lamaie, lapte dulce, zahar, unt, ciocolata, cacao, faina, oua, lapte, zahar vanilat si unt. Ingrediente: 1 kg faina 50 g drojdie 8 galbenusuri coaja rasa de la o lamaie 500 ml lapte dulce 300 g zahar 200 g unt pentru umplutura: 100 g…
Curcan umplut cu stafide
14 April 2012
O reteta de rucan umplut cu stafide din: curcan, grasime de gasca, bacon, ficat de curcan, paine, amestec de carnati, ou, unt, stafide, vin, cartofi copti, patrunjel si cirese. Ingrediente: un curcan de 3,5 kg 40 g de grasime de gasca 8 felii de bacon umplutura: ficat de curcan o jumatate de paine bagheta 500…
Cocktail Strawberry Mimosa
14 April 2012
O reteta simpla de Cocktail Strwberry Mimosa din: champagne, suc de portocale, piure de capsuni si capsuni. Ingrediente: 10 cl Champagne 3 cl suc de portocale 3 cl piure de capsuni capsuni Mod de preparare: Mixam ingredientele cu putina gheaa zdrobita. Servim bautura intr-o cupa de cocktail si decoram cu capsuni.
Cotlet de miel cu linte şi salată feta
14 April 2012
Drob de pui cu masline verzi
14 April 2012
Retete de post: Orez cu ardei si mazare
14 April 2012
Pască cu smântână
14 April 2012
O reteta de pasca cu smantana din: aluat de cozonac, smantana, galbenusuri, faina, zahar pudra, zahar vanilat, coaja de lamaie si sare. Ingrediente: aluat de cozonac 1 kg smantana 5 galbenusuri 3 albusuri 2-3 linguri faina 250 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat coaja de lamaie sare Mod de preparare: Pui o foaie…
Ciorbă de perişoare a la grec
14 April 2012
Piure de spanac
14 April 2012
Drob de miel pentru masa de Paşti
14 April 2012
O reteta de Drob de miel pentru masa de Paşti din: organe de miel, prapur, ceapa, oua, paine, smantana, verdeata, sare si piper. Ingrediente: organele de miel prapu 2-3 legături de ceapă două ouă 1-2 felii de pâine o lingură smântână verdeaţă sare piper Mod de preparare: Spală bine organele, apoi pune-le la fiert…
Retete de post: Conopidă picantă
14 April 2012
Miel umplut pentru masa de Paşti
14 April 2012
O reteta de miel umplut pentru masa de Paşti din: miel, organe de miel, oua, patrunjel, usturoi, sare, piper, ceapa, morcovi, vin si untura. Ingrediente: 1 bucata coasta de miel cu pulpa din spate 300 g organe de miel (ficat, plaman, inima, rinichi) 3 oua fierte 1 ou crud patrunjel verde 2 catei de usturoi…
Zece deserturi pentru masa de Paşte
14 April 2012
Va prezentam Zece deserturi pentru masa de Paşte: Tort cu marmeladă si crema O reteta de tort cu marmelada si crema din: faina, galbenus, zahar, otet din vin, ulei, untura, lapte, praf de copt, sare, ou, zahar vanilat si marmelada de prune. Ingrediente: pentru blat: 300 g faina 1 galbenus 5 linguri zahar 2…
Pastrav cu garnitura de cartofi
14 April 2012
O reteta de pastrav cu garnitura de cartofi din: pastravi, rosii, cartofi, unt, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 4 pastravi 2 rosii 400 g cartofi 100 g unt patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bine interiorul fiecăruia se pune de unt şi se presară sare şi împachetează…
Tocana de ied
14 April 2012
Salata de radicchio, rucola si grana padano
14 April 2012
O reteta de Salata de radicchio, rucola si grana padano din: radicchio, rucola, grana padano, sare, crutoane, piper, lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 1 radicchio 300 g rucola 200 g grana padano crutoane sare piper lamaie ulei de masline Mod de preparare: Se spalăfrunzele de radicchio şi de rucola. Se stropesc cu zeamă…
Aperitive cu carne de miel
14 April 2012
O reteta de aperitive cu carne de miel din: maruntaie de miel, ceapa verde, marar verde, ceapa, sare, piper, busuioc, aluat si smantana. Ingrediente: maruntaie de la un miel 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar verde 2 cepe uscate sare piper busuioc aluat pentru clatite gata preparat smantana Mod de preparare: Faci 10-20…
Bors de peste
14 April 2012
O reteta de bors de peste din: somn, crap, biban, rosioara, morcovi, telina, rosii, ceapa, patrunjel, leustean, ulei, orez, ardei gras, bors, sare si piper. Ingrediente: capul şi coada de la un somn şi de la un crap patru bucăţi de biban şalău sau roşioară cinci morcovi o ţelină două cutii de roşii decojite trei…
Granita cu afine, lime si Cointreau
14 April 2012
Pasca de branza
14 April 2012
O reteta de pasca de branza din: aluat, branza de vaci, zahar, faina, sare, stafide, unt, smantana, scortisoara, esenta de vanilie, esenta de rom si coaja de lamaie. Ingrediente: 300 g de aluat de cozonac greu de framantat 300 g branza de vaci jumatate de pahar de zahar (sau dupa gust) o lingura de faina…
Cozonac cu nuca si stafide
14 April 2012
Cum se prepara miel si couscous (video)
14 April 2012
Rulada cu carne de miel si spanac
14 April 2012
Salată de cartofi roşii
14 April 2012
O reteta de salata de cartofi rosii din: ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, smantana, cartofi noi, cartofi rosii, sare de mare, piper, ridichi, menta si arpagic. Ingrediente: 6 linguri cu ulei de măsline extravirgin sucul de la 1-2 lămâi 250 grame de smântână sau brânză proaspătă 500 grame de cartofi noi 500 grame…
Tartă de primăvară
14 April 2012
O reteta de tarta de primavara din: faina, margarina, cascaval, verdeturi, patrunjel, marar, pesemt, ceapa, ulei, sare, piper si chimen. Ingrediente: 200 g faina 150 g margarina 50 ml apa 40 g cascaval 500 g amestec de verdeturi: leurda, urzici, loboda, coji de ceapa verde sau de usturoi 1 legatua de patrunjel 1 legatura marar…
Ciorba de pui cu legume si paste
14 April 2012
O reteta de ciorba de pui cu legume si paste din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, paste fainoase, piept de pui, ulei, leustean, patrunjel, sare, bulion si ulei. Ingrediente: doi morcovi o rădăcină de pătrunjel o jumătate de rădăcină de ţelină două cepe o mâană de paste făinoase un piept de pui 2-3 linguri de ulei…
Cocktail Gold Fever
14 April 2012
O reteta simpal de Cocktail Gold Fever din: apricot brandy, bordeaux, bitter orange si sampanie. Ingrediente: 1 cl Apricot Brandy 1 cl vin alb Bordeaux o picatura de Bitter Orange sampanie Mod de preparare: Apricotul Brandy-ul, vinul si Bitter Orange-ul se mixeaza cu cuburi de gheata intr-un pahar mai mare. Turnam bautura intr-o cupa…
Salata de spanac
14 April 2012
O reteta de salata de spanac din: usturoi, frunze de spanac, parmezan, ulei de masline, sare, piper, rosii cherry si lime. Ingrediente: 4 catei de usturoi 500 g frunze de spanac 20 g parmezan ulei de masline sare piper rosii cherry 1 lime pentru decor Mod de preparare: Se spală bine frunzele de spanac…
Friptura de miel cu hribi
13 April 2012
O reteta de friptura de miel cu hribi din: pulpe de miel, hribi, piper, boia, cimbru, usturoi, patrunjel, condimente pentru miel, ulei, vin alb si foi de dafin. Ingrediente: 2 pulpe de miel 500 g hribi o lingurita piper o lingura boia o lingurita cimbru uscat 2 lingurite usturoi o lingurita patrunjel tocat 3 lingurite…
Cinci salate pentru masa de Pasti
13 April 2012
Cinci salate pentru masa de Pasti: Salata Siciliana cu mere si ciuperci marinate O reteta de salata siciliana cu mere si ciuperci marinate din: rosii, mere, radacina de telina, ciuperci marinate, maioneza, ou, masline, patrunjel si sare. Ingrediente: 2 rosii 2 mere 150 g radacina de telina 100 g ciuperci marinate 4 linguri…
Cozonac cu nuca si rahat
13 April 2012
Fripturi pentru masa de Paşti
13 April 2012
Coaste de porc cu varza rosie cu mere
13 April 2012
O reteta de coaste de porc cu varza rosie si mere din: coaste de post, varza rosie, mere golden, piper, cimbru, marar, unt, miere, sare si supa de legume. Ingrediente: 1,5 kg de coaste de porc o varza rosie potrivita patru mere golden sucul de la jumatate de portocala o lingurita de piper negru macinat…
Noua deserturi pentru masa de Paşte
13 April 2012
Va prezentam Noua deserturi pentru masa de Paşte: Sorbet de lamaie O reteta de sorbet de lamaie din: apa, zeama de lamaie, zahar si coaja de lamaie. Ingrediente: 400 ml apa 200 ml zeama de lamaie 160 g zahar pentru decor: coaja de lamaie Mod de preparare: Incălzeşte apa fără să dea în clocot,…
Cartofi noi copţi în ulei de trufe
13 April 2012
Cocktail 2000
13 April 2012
O reteta simpla de Cocktail 2000 din: cointreau, suc de limeta, sampanie si agrise. Ingrediente: 4 cl Cointreau 4 linguri de suc de limeta sampanie bucati de agrise Mod de preparare: Mixam Cointreau, zeama de limeta si cuburile de gheata intr-un pahar, apoi turnam bautura intr-o cupa de sampanie si completam cu sampanie. Decoran…
Pască cu cremă de brânză dulce
13 April 2012
O reteta de pasca cu crema de branza dulce din: oua, unt, zahar, ulei de floarea soarelui, sare, coaja de lamaie, drojdie, lapte, faina, unt, branza dulce, stafide, oua, esenta de vanilie, ciocolata si nuca de cocos. Ingrediente: pentru aluat: 3 ouă 100 g unt 6 linguri zahăr 25 ml ulei de floarea- soarelui un…
Rulada de curcan cu prune si sos de migdale
13 April 2012
O reteta de rulada de curcan cu prune si sos de migdale din: pulpe de curcan, prune uscate, mustar, pesmet, albus, ceapa, verdeturi, morcovi, ulei, sare si piper. Ingrediente: trei pulpe superioare de curcan 20 prune uscate (eventual afumate) doua lingurite de mustar o lingura de pesmet un albus doua cepe mici verdeturi (cimbru, patrunjel)…
Meniu pentru masa de Paşti
13 April 2012
Sarbatorile de Pasti se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare. Va prezentam un meniu pentru masa de Paşti: Ciorba de miel O reteta de ciorba de miel din: carne de miel, apa, praz, morcovi, ceapa, arpacas, usturoi, piper si patrunjel. Ingrediente: 1…
Ruladă de miel cu verdeţuri
13 April 2012
O reteta de rulada de miel cu verdeturi din: carne de miel, ceapa, usturoi, pesmet, unt, spanac, sare, piper, ulei de masline, vin alb sec, usturoi, rozmarin si ienibahar. Ingrediente: un kg carne de miel (pulpă de miel fără os) o legătură ceapă o legătură usturoi 1-2 linguri pesmet un cubuleţ unt 200 g spanac…
Frappe de vanilie cu sirop de migdale
13 April 2012
O reteta de Frappe de vanilie cu sirop de migdale din: smantana, sirop de migdale, inghetata de vanilie, sirop de rodie, amaretto, grand marnier, gheata si capsuni. Ingrediente: 100 ml smantana dulce 1/2 pahar sirop de migdale 100 g inghetata de vanilie 40 ml sirop de rodie 40 ml lichior Amaretto 40 ml lichior Grand…
Friptură de ied cu rozmarin si cartofi
13 April 2012
O reteta de friptura de ied cu rozmarin si cartofi din: pulpa de ied, otet de vin, rozmarin verde, usturoi, cimbru, piper, unt, mere, cartofi, ulei de masline si vin alb. Ingrediente: o pulpă dezosată de ied 100 ml otet de vin rozmarin verde o legătură usturoi verde cimbru verde piper negru, boabe şi măcinat…
Opt deserturi pentru masa de Paşte
13 April 2012
Friptură de iepure cu măsline
13 April 2012
O reteta de friptura de iepure cu masline din: iepure, vin alb, sare grunjoasa, piper, foi de dafin, masline, ulei de masline, rosii, busuioc verde, cimbru, lamai si usturoi. Ingrediente: un kg carne de iepure (piept, pulpe) 500 ml vin alb dulce, dacă e iepure de casă sau 500 ml vin roşu, dacă e iepure…
Bors de miel pentru masa de Paşti
13 April 2012
O reteta de bors de miel pentru masa de Paşti din: coaste si carne de miel, ceapa, morcovi, ardei, telina, leustean, bors, rosii, otet, piper si sare grunjoasa. Ingrediente: un kilogram coaste şi carne de miel 3 cepe 3 morcovi un ardei o ţelînă 2 legături leuştean un litru borş 2-3 roşii o linguriţă oţet…
Frappe de banane si lapte de cocos
13 April 2012
Drob de miel cu ou
13 April 2012
O reteta de drob de miel din: organe de miel, lapte, ulei de floarea soarelui, ienibahar, unt, oua, sare grunjoasa, piper si ceapa alba. Ingrediente: 2 kg organe de miel 500 ml lapte dulce 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui ienibahar 200 g unt 8 ouă sare grunjoasă piper negru măcinat 3 cepe albe Mod…
Cocktail Sea Of Love
13 April 2012
Coroniţă din carne de pui şi legume
13 April 2012
Retete de post: Salata cu crutoane
13 April 2012
O reteta de salata de crutoane din: sfecla rosie, morcov, ceapa, zeama de lamaie, ulei de masline, seminte de susan, paine neagra si patrunjel. Ingrediente: 1 sfecla rosie de dimensiune mijlocie 1 morcov 1 ceapa zeama de la 1 lamaie 2 linguri ulei de masline 1 lingurita seminte de susan 200 g paine neagra (veche…
Tartă aperitiv cu brânză
13 April 2012
O reteta de tarta aperitiv cu branza din: faina, ulei de floarea soarelui, sare, oua, branza mascarpone, telemea de vaca, smantana, sare, piper, ceapa, marar si patrunjel. Ingrediente: Pentru aluat: 225 ml apă 375 g făină 175 ml ulei de floarea-soarelui un praf sare 3 ouă Pentru umplutură: 100 g brânză mascarpone 150 g telemea…
Mieluşei cu marţipan
13 April 2012
Macrou cu legume
13 April 2012
O reteta delicioasa de macrou cu: morcov, spanac, usturoi, frunza de dafin, rosii, limete, masline, ardei iute, ardei capia, ulei de masline, sare, piper, marar. Ingrediente: un kilogram macrou 500 g morcovi 500 g spanac verde 6 căţei de usturoi o frunză de dafin 4 roşii două limete 100 g măsline feliate un ardei iute…
Ciorba de miel
13 April 2012
Iepuraşi din aluat pufos de cozonac
13 April 2012
Salata cu muschi de vita
13 April 2012
O reteta delicioasa de salata cu: muschi de vita, usturoi, rosii, salata, branza cu mucegai, otet balsamic, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 250 g de muşchi de vită 1 căţel de usturoi, zdrobit 2 roşii 5 ceşti de salată romană tocată 3 ceşti de brînză cu mucegai albastru sfărîmată 4 linguri de oţet balsamic 1/2 ceaşcă…
Cum se prepara tort cu fructe (video)
13 April 2012
Retete de post: Supa de praz si cartofi
13 April 2012
O reteta de supa de praz si cartofi din: marar, ulei de masline extravirgin, praz, cartofi, usturoi, supa de legume si sare. Ingrediente: 1 legatura de marar 9 linguri ulei de masline extravirgin 1.7 kg praz 2 cartofi mari, taiati 3 catei usturoi, maruntiti 8 cani supa de legume sare Mod de preparare: Fa…
Cotlete de miel cu piure de mazăre şi mentă
13 April 2012
Panna cotta cu jeleu de portocale
13 April 2012
O reteta de Panna cotta cu jeleu de portocale din: smantana, lapte, zahar pudra, zahar tos, suc de portocale, amidon, gelatina, ciocolata cu lapte, rom si baton de vanilie. Ingrediente: 250 ml smantana pentru frisca 250 g lapte caldut 100 g zahar pudra 3 linguri cu zahar tos 400 ml suc de portocale proaspat stors…
Roastbeef clasic cu sos remoulade
13 April 2012
O reteta Roastbeef clasic cu sos remoulade din: carne de vita, sare, piper, mustar de dijon, ceapa, oua, castravecior murat, patrunjel, maioneza si iaurt. Ingrediente: 1,5 kg carne de vita fasonata pentru roastbeef sare piper 6 linguri mustar de Dijon 3 cepe albe 4 oua fierte tari 3 cepe frantuzesti 1 castravecior murat 1 legatura…
Cocktail Frou Frou
13 April 2012
O reteta simpla de Cocktail Frou Frou din: lichior de fructe, lichior de capsuni, suc de grepfrut si champagne. Ingrediente: 3 cl Bols lichior de fructe de passiflora 3 cl lichior de capsuni 2 cl suc de grepfurt champagne Mod de preparare: Ingredientele, cu exceptia sampaniei, se mixeaza bine cu gheata in shaker, si…
Tiramisu cu coacăze roşii
13 April 2012
O reteta delicioasa de tiramisu cu: tiramisu, oua, zahar tos, ulei, lapte, cacao, faina, praf de copt, zahar vanilat, coacaze rosii, frisca, sirop de zahar, sare, limeta. Ingrediente: 2 ouă 350 g zahăr tos 125 ml ulei de floarea-soarelui 250 ml lapte dulce 3 linguri de cacao 500 g făină praf de copt două pliculeţe…
Patru salate pentru masa de Pasti
13 April 2012
Friptură de porc cu lămâie si seminţe de fenicul
13 April 2012
O reteta de friptura d eporc cu lamaie si seminte de fenicul din: muschi de porc, rozmarin, cimbru, coaja de lamaie, seminte de fenicul, pesmet, parmezan, unt, ou, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 1,2 kg muşchi de porc 2 linguri rozmarin tocat 2 linguri cimbru tocat 1 linguriţă coajă rasă de la o…
Frappe cu iaurt
13 April 2012
O reteta de frappe cu iaurt din: smantana, iaurt, zahar, apa si frunze de menta. Ingrediente: 120 ml smantana dulce 160 g iaurt integral 50 g zahar 20 ml apa pentru decor: frunze de menta Mod de preparare: Pune în vasul blenderului smântână, iaurtul, zahărul şi apa. Mixează-le circa 40 de secunde la putere…
Muschiulet de miel in unt
13 April 2012
O reteta de muschiulet de miel in unt din: usturoi, rozmarin, cimbru, muschiulet de miel, sare, piper, unt, patrunjel, coaja de lamaie, ceapa verde si rosii cherry. Ingrediente: 2 catei de usturoi 1 fir de rozmarin 3 fire cimbru 4 bucati de muschiulet de miel (180 g) sare piper 80 g unt 1 legatura patrunjel…
Fasole verde cu marar
13 April 2012
Rondele de hering cu spanac
13 April 2012
Pizza cu praz şi nuci
13 April 2012
O reteta delicioasa de pizza cu:faina, drojdie, apa, ulei de masline, zahar tos, sos pesto, masline, ardei capia, praz, miez de nuca, cascaval, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g făină 15 g drojdie 250 ml apă două linguri cu ulei de măsline o linguriţă cu zahăr tos două linguri cu sos pesto 100 g măsline…
Friptură cu ceapă
13 April 2012
Varza vieneza
13 April 2012
Polenta cu legume
13 April 2012
O reteta delicioasa de polenta cu: malai, apa, ceapa verde, rosii, broccoli, parmezan, unt, branza de burduf, sare, piper. Ingrediente: 400 g mălai 1.500 ml apă o legătură ceapă verde 8 roşii 500 g broccoli 100 g parmezan 75 g unt 200 g brânză de burduf sare piper Mod de preparare: Broccoli se spală, se…
Ştrudel cu mere si scortisoara
13 April 2012
O reteta gustoasa de strudel cu: mere, faina, ulei, zeama de lamaie, rom, stafide, scortisoara, zahar vanilat, zahar, unt, pesmet, zahar pudra. Ingrediente aluat: 200 g făină două linguri de ulei Ingrediente umplutură: 1.5kg mere zeamă de lămâie două-trei linguri de rom două-trei linguri de stafide scorţişoară zahăr vanilat 120 g zahăr 80 g unt…
Miel condimentat
12 April 2012
O reteta de miel condimentat din: ulei de masline, spata de miel, ceapa, usturoi, scortisoara, seminte de chimion, chilli, rosii, supa de legume, melasa de rodie, caise, smochine si coriandru. Ingrediente: 1½ ulei de măsline 2 bucăţi spată de miel, cu os 3 cepe, foliate 4 căţei de usturoi, feliaţi ½ baton de scorţişoară 1…
Retete pentru masa de Paşti
12 April 2012
Sarbatorile de Paste se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare. Va prezentam o serie de retete pentru masa de Paşti: Pulpa de miel umpluta O reteta de pulpa de miel umpluta din: pulpa de miel, ulei, chifle, ou, smantana, unt, urzici, migdale,…
Drob cu ou din carne de miel, curcan sau viţel
12 April 2012
Muşchi de porc umplut cu gorgonzola
12 April 2012
O reteta de muschi de porc umplut cu gorgonzola din: muschi de porc, busuioc, banza gorgonzola, paine alba, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 bucată de muşchi de porc (cca 500 g) 1 legătură busuioc 150 g brânză gorgonzola (sau alt sortiment de brânză cu mucegai albastru) 50 g pâine albă tăiată cuburi (fără coajă)…
Miel pe pat de legume asortate
12 April 2012
O reteta de miel pe pat de legume asortate din: carcasa de miel, piper, ceapa, patrunjel, cimbru, rozmarin, unt, ou, fasole verde, cimbrisor, mazare, dovlecei, praz, ulei, sare si mustar. Ingrediente: 1 carcasa de miel cu coaste (circa 800 g) piper 3 cepe frantuzesti 1 legatura patrunjel 1 legatura cimbru 1/2 legatura patrunjel 1 fir…
Ruladă de curcan umplută cu brânză
12 April 2012
O reteta de rulada de curcan umpluta cu branza din: otet, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia dulce, piept de curcan, patrunjel, cimbru, ceapa, pesemt, branza de vaci, galbenus, supa, smantana, mustar si amidon. Ingrediente: 1 lingură oţet 4 linguri ulei de floarea-soarelui sare piper boia dulce 1 kg piept de curcan (fasonat pentru…
Drob de miel pane
12 April 2012
Cocktail Tangora
12 April 2012
Pulpa de miel invelita
12 April 2012
Cum se prepara vinete umplute cu carne de miel si branza feta (video)
12 April 2012
O reteta video despre cum se prepara vinete umplute cu carne de miel si branza feta, un preparat absolut delicios si gustos, rapid si foarte sanatos. Ingrediente: 2 aubergines 60 ml olive oil 350 g minced lamb 1 onion, chopped 4 cloves garlic, minced 2 tomatoes, deseeded and diced 1 tbsp cumin 1 pinch cayenne…
Sapte deserturi pentru masa de Paşte
12 April 2012
Va prezentam Sapte deserturi pentru masa de Paşte: Desert cald cu crema de ou O reteta de desert cald cu crema de ou din: unt, cornuri, gem de caise, caise deshidratate, stafide, rom, oua, lapte, frisca, zahar, esenta de vanilie, scortisoara si zahar brun. Ingrediente: 50 g unt, inmuiat 6 cornuri (din aluat de…
Reteta zilei: Miel in crusta de aluat
12 April 2012
O reteta de miel in crusta de aluat din: pulpa de miel, aluat, pate de casa, galbenus de ou, sare, piper, foaie de dafin, cimbru, piper negru boabe, rozmarin, patrunjel, menta, ulei de masline, ceapa si vin alb. Ingrediente: 400-500 g pulpa de miel aluat patiserie 30 g pate de casa 1 galbenus de ou…
Pui cu parmezan, spanac si fasole verde
12 April 2012
O reteta de pui cu parmezan, spanac si fasole verde din: albus, parmezan, piept de pui, cartofi, mazare, spanac, otet balsamic si ulei de masline. Ingrediente: 1 albus 50 grame parmezan ras 4 piepti de pui 400 grame cartofi noi taiati in cuburi 140 grame mazare 1 legatura spanac 5 ml otet balsamic 10 ml…
Flori cu pătrunjel şi roşii uscate
12 April 2012
O reteta delicioasa de flori cu: faina, parmezan, branza de vaci, oua, rosii uscate, patrunjel verde, ceapa verde, praf de copt, sare, piper, unt, sos de rosii picant, rosii. Ingrediente: 130 g făină 50 g parmezan 125 g brânză de vaci două ouă 100 g roşii uscate în ulei o lingură de pătrunjel verde tocat…
Spumă de iaurt pe piersici marinate, cu coacăze
12 April 2012
O reteta de spuma de iaurt pe piersici maeinate, cu coacaze din: inghetata de iaurt, lapte, gheata, piersica, zahar brun si coacaze. Ingrediente: 150 g inghetata de iaurt 100 ml lapte proaspat integral 2-3 cuburi de gheata 1 piersica bine coapte 1 lingurita zeama de lamaie 1 lingurita zahar brun pentru decor: 2 ciorchini mici…
Cotlete de miel cu vin
12 April 2012
Tartă cu flori de soc
12 April 2012
O reteta delicioasa de tarta cu: branza de vaci, smantana, zahar tos, sare, oua, zahar vanilat, flori de soc, stafide, unt, gris, lamaie, dulceata de capsuni. Ingrediente: 400 g brânză de vaci 200 ml smântână 100 g zahăr tos un vârf de linguriţă cu sare 4 ouă, două pliculeţe zahăr vanilat 3 linguri cu flori…
Paste cu pui
12 April 2012
O reteta delicioasa de paste cu: carne de pui, vanata, fenicul, dovlecel, usturoi, portocala, lamaie, sare, piper, cimbru, ulei. Ingrediente: două piepturi de pui o vânătă un fenicul un dovlecel 4 căţei de usturoi 300 g paste colorate o portocală o lămâie sare piper cimbru ulei de floarea soarelui Mod de preparare: Vânătă şi dovlecelul…
Ciorbă de peşte (macrou)
12 April 2012
O reteta delicioasa de ciorba: macrou, telina, rosii, ardei gras, morcov, ceapa, arpagic, cartofi, pasta de tomate, bors, ulei, sare, piper, marar, ardei iute. Ingrediente: un kilogram macrou o ţelină mică 5 roşii, un ardei gras verde un morcov o ceapă 200 g arpagic doi cartofi o lingură de pastă de tomate 300 ml borş…
Papanaşi cu magiun de Topoloveni
12 April 2012
O reteta delicioasa de papanasi cu: branza de vaci, faina, ulei, zahar tos, bicarbonat, gris, baton de vanilie, lamaie rasa, magiun de prune, smantana, ulei. Ingrediente: un kilogram brânză de vaci 400 g făină 3 ouă 100 g zahăr tos 3 g bicarbonat de sodiu 100 g griş un baton de vanilie coajă rasă de…
Coaste de miel cu ierburi aromate
12 April 2012
O reteta de coaste de miel cu ierburi aromate din: coaste de miel, rozmarin, busuioc, cimbru, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, ceapa si morcovi. Ingrediente: 2 kg coaste de miel rozmarin uscat busuioc uscat cimbru 1 lingură cu ulei de măsline 1 lingură cu oţet balsamic 2 căţei de usturoi 1 ceapă 2-3 cartofi…
Trei salate pentru masa de Pasti
12 April 2012
Trei salate pentru masa de Pasti: Salata de ton cu sparanghel O reteta de ton cu sparanghel din: ton rosu, sparanghel, rosii cherry, busuioc, salata ruccola, masline negre, sare, piper, ulei de masline extravirgin si suc de lamaie. Ingrediente: 120 g ton rosu 100 g sparanghel 80 g rosii cherry 10 g busuioc 50 g…
Omletă cu spanac şi şuncă
12 April 2012
O reteta delicioasa de omleta cu: oua, spanac, sunca de porc, arpagic, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, sare, piper, ulei, patrunjel, rosii, mustar picant. Ingrediente: 4 ouă 200 g spanac verde 200 g şuncă de porc 100 g arpagic o lingură cu seminţe de dovleac o lingură cu seminţe de floarea-soarelui sare piper…
Pulpă de miel cu rozmarin
12 April 2012
Retete de post: Salata de orez, legume si condimente
12 April 2012
O reteta de salata de orez, legume si condimente din: orez, telina, mazare, ceapa verde, ardei gras, ridiche, usturoi, praf curry, nucsoara, miere, ulei vegetal, sare si piper. Ingrediente: 2 cani orez bob lung, fiert ¼ cana telina, taiata 1 cana mazare fiarta, taiata 1 lingura ceapa verde, taiata ¼ cana ardei gras verde, taiat…
Rulada din carne de miel cu spanac
12 April 2012
O reteta de rulada din carne de miel cu spanac din: carne tocata de miel, ficatei, orez, oua, ceapa, menta si piure de spanac. Ingrediente: 500 g carne tocată de miel 200 g ficăţei 100 g orez 4 ouă 1 ceapă mentă tocată 300 g piure de spanac Mod de preparare: Fierbe orezul, căleşte…
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu