Retete de Paste:
Supă de fasole cu carnaţi afumaţi
29 January 2011

Read more »
Ruladă de pui cu salata de rosii
29 January 2011

Read more »
Mancare de orez cu legume
29 January 2011

Read more »
Salată de spanac cu somon
29 January 2011

Read more »
Gutui umplute
29 January 2011

Read more »
Muşchi de porc cu portocale
29 January 2011

Read more »
Chifteluţe cu peşte si cimbru
29 January 2011

Read more »
Supă cremă de ardei
29 January 2011

Read more »
Paste cu sos de roşii, parmezan si branza de capra
29 January 2011

Read more »
Budinca crocanta
29 January 2011

Read more »
Plăcintă cu iaurt
29 January 2011

Read more »
Supa – crema
29 January 2011
O
reteta simpla de supa-crema cu cartofi, morcov, telina, radacina de
pastarnac, lapte, smantana, ou si sare. Ingrediente: 4 cartofi 1/2
morcov 1/2 telina 1/2 radacina de pastarnac 1/2 ceapa 1 cescuta cu lapte
50 g smantana 1 ou sare Mod de preparare: Curăţă legumele, spală-le
bine, taie-le mărunt şi pune-le la fiert în…
Read more »
Read more »
Antricoate de vită în sos
29 January 2011
O
reteta simpla de antricoate de vita in sos cu, usturoi, sare de mare,
piper macinat, vin rosu si supa de vita. Ingrediente: un antricot de
vită de 5 kilograme 4 căţei de usturoi o linguriţă de sare de mare o
linguriţă de piper măcinat o jumătate de cană de vin roşu o jumătate de…
Read more »
Read more »
Supă de varză cu costiţă afumată
29 January 2011

Read more »
Sos de franzela
29 January 2011
O
reteta de sos de franzela cu pesmet alba, ceapa, cuisoare, lapte si
sare. Ingrediente: 120 g pesmet alb din miez de franzela sau cruton o
ceapa mica 5 buc cuisoare 250 ml lapte sare Mod de preparare: Laptele
se pune la fiert si spre sfarsit se adauga ceapa intreaga si cuisoarele.
Dupa 5…
Read more »
Read more »
Foitaj cu cremă de brânză
28 January 2011

Read more »
Prăjituri cu mandarine
28 January 2011

Read more »
Rondele cu mazăre şi pui
28 January 2011

Read more »
Ciorba de miel cu legume si patrunjel
28 January 2011
O
reteta de ciorba de miel cu ceapa, morcov, telina, albitura, ulei,
orez, tarhon, ceapa verde, smantana, galbenus de ou, sare, sare de
lamaie si patrunjel Ingrediente: carne de miel 400 g ceapă 60 g morcov
100 g ţelină şi albitură 100 g ulei 50 ml orez 50 g tarhon 25 g ceapă
verde 100…
Read more »
Read more »
Peşte afumat cu salată si seminte de mustar
28 January 2011

Read more »
Paste cu legume şi roquefort
28 January 2011

Read more »
Lacrimi cu gem de măceşe
28 January 2011

Read more »
Pui cu susan şi mango
28 January 2011

Read more »
Fasole verde cu migdale
28 January 2011

Read more »
Supă cu găluşte de ficat
28 January 2011
O
reteta simpla de supa cu galuste de ficat cu pesmet, ou, ceapa, unt,
sare si o legatura de patrunjel. Ingrediente: ficat 150 g pâine albă
uscată (sau pesmet) 50 g un ou o ceapă mică unt (sau ulei) 30 g sare
supă 2 l o legătură mică de pătrunjel Mod de preparare: Ficatul…
Read more »
Read more »
Roşii prăjite cu parmezan si busuioc
28 January 2011

Read more »
Beef a la mode
28 January 2011

Read more »
Supă cu ciuperci şi cambulă
28 January 2011

Read more »
Piept de pui în stil asiatic
28 January 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Carbonated (video)
28 January 2011
Somon pe pat de legume
28 January 2011

Read more »
Sos saint bernard
28 January 2011
Ingrediente: o felie de franzela 20 g migdale dulci curatate 60 g ulei o
lingura de sos alb suprem un varf de cutit de cacao 1/2 portocala praf
de sare putin zahar Mod de preparare: Acest sos se recomanda a fi
servit cu anghinara fierta rece si peste alb fiert.
Read more »
Read more »
Salata de cartofi cu muschi de vita uscat
28 January 2011

File de pui rafinat cu mango, chili si cocos
28 January 2011

Read more »
Tort cu ananas, iaurt si blat de biscuit
28 January 2011

Read more »
Ciorba de cartofi cu costita si boia dulce
28 January 2011

Read more »
Budinca de legume si sunca de Praga
28 January 2011

Read more »
Chifteluţe picante pe pat de legume în stil oriental
28 January 2011

Read more »
Pasta de cartofi cu masline
28 January 2011

Read more »
Ardei umpluti cu pui si masline
28 January 2011
O
reteta de ardei umplu cu piept de pui tocat, masline, ceapa, putin
orez, ou, cascaval, marar, sare si piper. Ingrediente: 10-12 ardei 800 g
piept de pui tocat 200 g masline rondele 1 ceapa 1 cescuta de orez 1 ou
200 g cascaval marar sare piper Mod de preparare: Intr-un castron,
amestecă bine…
Read more »
Read more »
Tort uşor
28 January 2011

Read more »
Mere cu orez si sodou
28 January 2011
O
reteta simpla de mere cu orez si orez, zahar, unt, scortisoara, pesmet,
galbenusuri si lapte. Ingrediente: 750 g mere o ceaşcă orez 6 linguri
zahăr două linguri unt scorţişoară puţin pesmet Şodou: două gălbenuşuri
4 linguri zahăr o ceaşcă lapte zahăr vanilat Mod de preparare:
Merele, curăţate de coajă, se taie felii subţiri.…
Read more »
Read more »
Martas de pui
28 January 2011
O reteta de martas de pui, ardei iute, untura, smantana, faina se
serveste cald. Ingrediente : 1 pui de 1 kg 1 ardei iute 1 lingură untură
300-400 g smântână acrişoară 1 minut de făină (minutul înseamnă cât
iei cu 3 degete) Mod de preparare: Cureţi, speli şi tai puiul bucăţi
potrivite astfel încât…
Read more »
Read more »
Budinca cu amestec de carne
28 January 2011

Read more »
Supa de fasole verde
28 January 2011

Read more »
Sos alb suprem de peste
28 January 2011
O
reteta de sos alb suprem de peste cu unt, faina, sare, piper alb, zeama
de peste, doua galbenusuri, doua linguri de smantana si lamaie.
Ingrediente: 60 g unt doua linguri faina sare piper alb 1.2 l zeama de
peste doua galbenusuri doua linguri smantana 1/4 lamaie Mod de
preparare: Se face un rantas…
Read more »
Read more »
Supa cu paste si sunca
27 January 2011

Read more »
Prăjitură cu coacăze si bezea
27 January 2011

Read more »
Paste cu ardei
27 January 2011

Read more »
Coronita cu mac
27 January 2011

Read more »
Friptură de vită cu găluşte de hrean
27 January 2011

Read more »
Plăcintă de peste cu ciuperci
27 January 2011

Read more »
Paste cu ciuperci
27 January 2011

Read more »
Ruladă de spanac
27 January 2011

Read more »
Ruladă de miel cu muştar
27 January 2011

Read more »
Ciorbă ardelenească de lobodă cu albitura si smantana
27 January 2011

Read more »
Rulouri de miel cu maruntaie
27 January 2011

Read more »
Tarta cu masline si peste (sprot sau ansoa)
27 January 2011

Read more »
Budinca din măruntaie de miel
27 January 2011

Read more »
Sufleu de ouă
27 January 2011

Read more »
Miel cu verdeata
27 January 2011

Read more »
Miel cu busuioc si maioneza de usturoi
27 January 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail East India House (video)
27 January 2011
Ruladă cu aluat congelat si carne tocată
27 January 2011

Read more »
Ciorbă de miel cu salată
27 January 2011

Read more »
Medalioane de cod
27 January 2011

Sos vinegretă
27 January 2011

Read more »
Portofele cu ciuperci
27 January 2011

Read more »
Tartine festive
27 January 2011

Read more »
Ciocănele în aluat
27 January 2011

Read more »
Shake de kiwi
27 January 2011

Read more »
Salata de cap de miel
27 January 2011

Read more »
Peşte pane cu sos
27 January 2011

Read more »
Tartă cu carne de miel
27 January 2011

Read more »
Budincă cu zahăr de palmier – Sago gula melaka
27 January 2011

Read more »
Salată de cartofi noi cu ceapa rosie
27 January 2011

Read more »
Pui umplut cu spanac si măruntaie de miel
27 January 2011

Read more »
Penne alla carbonara
27 January 2011

Read more »
Ciorbă de legume si crutoane
27 January 2011

Read more »
Desert de caise cu zmeură
27 January 2011

Read more »
Supă Gulaş
27 January 2011
O
reteta de supa gulas cu carne de vaca, ulei, ceapa, boia de ardei
dulce, pasta de tomate, chimen macinat, cartofi, ardei gras, sare si
patrunjel. Ingrediente: carne de vacă 500 g ulei 70 ml ceapă 100 g un
vârf de linguriţă de boia de ardei dulce o lingură de pastă de tomate un
vârf…
Read more »
Read more »
Sos chaud-froid alb
27 January 2011
O
reteta simpla de sos chaud-froid alb cu unt, faina, zeama de supa de
pui sau supa de curcan, smantana si gelatina Ingrediente: 60 g unt 50 g
faina zeama de la supa de pui sau curcan o lingura smantana 10 g
gelatina Mod de preparare: Cu acest sos se imbraca bucati de pui,…
Read more »
Read more »
Budincă de pui cu ardei gras
26 January 2011

Read more »
Supa simpla de perisoare
26 January 2011

Read more »
Biscuiţi cu sos de ciocolată
26 January 2011

Read more »
Legume în foitaj
26 January 2011

Read more »
Ardei in sos alb
26 January 2011

Read more »
Ciorbă cu fidea şi bacon
26 January 2011

Read more »
Salată cu cleşti de crab
26 January 2011

Read more »
Ciorbă de dovlecei umpluţi
26 January 2011

Read more »
Ciupercă dulce
26 January 2011

Read more »
File de pui cu legume
26 January 2011

Read more »
Somon cu ierburi
26 January 2011

Read more »
Tartină cu usturoi
26 January 2011

Read more »
Felii de vară cu fructe
26 January 2011

Read more »
Şniţele de vită cu sos de pătrunjel
26 January 2011

Read more »
Pizza cu aluat de cartofi si cu sunca si caşcaval
26 January 2011

Read more »
Dulceata de dovlecei
26 January 2011

Read more »
Tăiţei de grâu condimentaţi şi prăjiţi – Mee goreng
26 January 2011

Tarte umplute cu spuma de coacaze
26 January 2011

Read more »
Gartene cu sos de vinete
26 January 2011

Read more »
Sufleu de zmeură
26 January 2011

Read more »
Orez prăjit în stil malaezian – Jom Nasi Goreng
26 January 2011

Read more »
Ardei pane cu brânză si bere
26 January 2011

Read more »
Roşii umplute cu oua si caşcaval
26 January 2011

Read more »
Friptură în foi de varză
26 January 2011

Read more »
Cinkaluk
26 January 2011

Read more »
Conopidă aşezată
26 January 2011

Read more »
Prăjitură cu zmeură
26 January 2011

Read more »
Tartă cu roşii
26 January 2011

Read more »
Chec de dovlecei cu pui
26 January 2011

Read more »
Supă de Gris cu unt si patrunjel tocat
26 January 2011
O
reteta foarte simpla de supa de gris cu unt, sare si patrunjel verde
tocat. Ingrediente: supă 2 1 4-5 linguri de gris unt 25 g sare pătrunjel
Mod de preparare: Se pune supa la fiert. Când începe să fiarbă, se
toarnă grisul sub formă de ploaie, se amesteca continuu şi se fierbe
5-6…
Read more »
Read more »
Musaca de vinete opărite si cartofi
26 January 2011

Read more »
Roşii sîrbeşti la cuptor
26 January 2011
O
reteta de rosii la cuptor cu pesmet, costita afumata, unt, sare, piper
si patrunjel. Ingrediente: 150 g pesmet 250 g costiţă afumată 100 g unt
1,500 kg roşii sare piper o linguriţă de unt o legătură de pătrunjel
Mod de preparare: Intr-un vas uns cu grăsime se aranjează roşiile
curăţate de pieliţe şi…
Read more »
Read more »
Salata cu fidea
26 January 2011

Read more »
Tartă cu mure si scortisoara
25 January 2011

Read more »
Tort cu afine
25 January 2011

Read more »
Crochete de gris cu carne
25 January 2011

Read more »
Salată de ardei cu sos de citrice si miere
25 January 2011

Read more »
Ruladă cu cremă de zmeura
25 January 2011

Read more »
Reteta zilei: Chiftelute la cuptor din carne de pui si vitel
25 January 2011

Read more »
Tartă cu mere si pere
25 January 2011

Read more »
Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita
25 January 2011

Read more »
Cum se prepara: Salata de legume cu spanac (video)
25 January 2011

Read more »
Tăiţei de orez proaspeţi in sos bogat – Mee rebus
25 January 2011

Read more »
Tort cu prune si brânză de vaci
25 January 2011

Read more »
Ciuperci umplute cu măsline şi praz
25 January 2011

Read more »
Ciorbă de fasole verde
25 January 2011

Read more »
Prăjitură cu afine
25 January 2011

Read more »
Ciorba de fasole alba cu tarhon
25 January 2011

Read more »
Supă de Chimen
25 January 2011

Read more »
Ardei umpluţi cu ciuperci si dovlecei, în sos alb
25 January 2011

Supă de coadă de vacă – Sop Ekor lembu
25 January 2011

Read more »
Ciorbă de păstăi acrită cu aguridă si prune verzi
25 January 2011

Read more »
Budincă de cartofi cu carne
25 January 2011

Read more »
Şniţele cu broccoli si piure de cartofi la cuptor
25 January 2011

Read more »
Pălăriuţe cu frişcă
25 January 2011

Read more »
Legume coapte si marinate
25 January 2011

Read more »
Aripioare cu legume
25 January 2011

Read more »
Rulouri de bacon cu ficăţei
25 January 2011

Read more »
Gogosele din caise
25 January 2011

Read more »
Prajitura cu piersici
25 January 2011

Read more »
Iepure pregătit săseşte
25 January 2011
O
reteta de iepure cu faina, zeama de carne, morcovi, telina, sare, piper
servita cu smantana. Ingrediente: un iepure două linguri de ulei o
lingură de făină un kg zeamă de carne două linguri de smîntînă zeama de
la o lămîie pentru baiţ: două pahare de apă o jumătate de pahar de oţet
doi morcovi…
Read more »
Read more »
Salată cu bacon
25 January 2011

Read more »
Tocană de carne cu fructe
25 January 2011
O
reteta de tocana cu carne de vita, untura, ceapa, sare, piper, gutui,
dovleac, ananas, mere, scortisoara pisata si otet. Ingrediente: un kg
carne grasă de vită 4 linguri untură 4 cepe sare piper 3 gutui două
felii de dovleac 6 felii ananas din compot 4 mere 3 linguri de zahăr
pudră o linguriţă de…
Read more »
Read more »
Supă de varză alba cu smantana
24 January 2011

Read more »
Tăiţei de orez în sos iute – Laksa Penang
24 January 2011

Read more »
Salată cu peşte afumat cu sos de mere
24 January 2011

Read more »
Gogoşari umpluţi cu sos de castraveti
24 January 2011

Read more »
Gogoşi din mere
24 January 2011

Read more »
Frigărui de miel cu salata din sfecla rosie
24 January 2011

Read more »
Crochete de peşte cu sos de iaurt
24 January 2011

Read more »
Cornuri cu cimbru
24 January 2011

Read more »
Floricele cu cremă de alune
24 January 2011

Read more »
Ruladă de pui cu sos de mure
24 January 2011

Read more »
Ciorbă ardelenească de văcuţă
24 January 2011

Read more »
Pizza cu sardine picante
24 January 2011

Read more »
Chifteluţe de cartofi cu sos de iaurt
24 January 2011

Read more »
Ruladă de ciocolată cu ananas confiat si cafea granulata
24 January 2011

Read more »
Rosii umplute cu ciuperci, maioneza, usturoi si verdeata
24 January 2011

Read more »
Supă de ţelină cu iaurt
24 January 2011

Read more »
Salată de crevete şi legume
24 January 2011

Read more »
Tăiţei de orez prăjiţi cu vită – Kway teow Goreng
24 January 2011

Read more »
Plăcintă cu morcovi şi gutui
24 January 2011

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu