Retete de Paste:
Salată de ton cu mazăre
4 January 2011
Pizza cu pui
4 January 2011
Prajitura cu mere umplute
4 January 2011
Ingrediente blat: 5 ouă 5 linguri zahăr 5 linguri făină sare 1/2 linguriţă praf de copt Ingrediente umplutură: mere margarină pentru uns tava 3-4 linguri zahăr vişine nuci stafide dulceaţă de pepene sau de care ai în cămară Mod de preparare: Cureţi merele de coajă şi le scoţi cotorul. Ungi tava cu margarină, presari…
Carne de porc cu cuscus
4 January 2011
Tocanita de ciuperci cu usturoi
4 January 2011
Ingrediente : 2-3 cepe 2 ardei roşii (din conservă) ciuperci 2-3 căţei de usturoi pătrunjel Mod de preparare: Căleşti ceapa, adaugi şi ardeiul tocat mărunt, apoi pui ciupercile tăiate mărunt. Adaugi puţină apă şi le fierbi la foc mic, acoperite cu capac. Completezi cu apă puţin câte puţin, până sunt fierte ciupercile, apoi pui şi…
Salata de pastarnac
4 January 2011
Ingrediente: 500 g păstârnac 4-5 linguri ulei 1 lămâie (sau oţet) 250 g praz sare după gust Mod de preparare: Păstârnacul îl speli bine, îl cureţi şi îl tai fâşii subţiri (julien) şi îl dai pe râzătoare. Cureţi prazul, îl speli şi îl tai fâşii subţiri (julien). Apoi amesteci prazul cu păstârnacul într-o salatieră,…
Ciuperci cu arpacasi
4 January 2011
Ingrediente : 1-2 cutii de ciuperci 700 g arpacaş 2-3 cepe ulei pastă de tomate cimbru verdeaţă sare piper Mod de preparare: Arpacaşul îl fierbi cu puţină sare în apă multă. Ceapa tăiată mărunt o căleşti cu ulei, adaugi ciupercuţele tăiate şi date prin ulei sau margarină şi stingi cu puţină apă. Adaugi piperul,…
Pastrama de oaie cu legume
4 January 2011
Pui in sos de iaurt
4 January 2011
Pilaf cu carnati si sos de rosii
4 January 2011
Ingrediente: 3 ceşcuţe de orez 2 cepe mici 500 g cârnaţi afumaţi 50 g unt condimente 1 lingură pastă de roşii 3 linguri smântână Mod de preparare: Tai ceapa mărunt şi o rumeneşti în unt. Adaugi orezul şi laşi câteva minute, apoi pui 9 ceşcuţe cu apă şi condimentele şi laşi să fiarbă. Cureţi cârnaţii…
Salata de cartofi cu sos de cartofi
4 January 2011
Legume cu peşte şi sos de soia
4 January 2011
Tortellini cu sos de ciuperci
4 January 2011
Tartă de biscuiţi cu struguri
4 January 2011
Ingrediente: 400 g biscuiţi simpli 2 linguri zahăr 1 linguriţă scorţişoară 1 pachet margarină Ingrediente umplutură: 75 g fulgi de porumb 2 căni apă 1 esenţă vanilie 5 linguri zahăr 1 ciorchine de strugure negru Mod de preparare: Dai biscuiţii prin maşina de tocat, apoi îi amesteci cu margarina topită, zahărul şi scorţişoara. întinzi…
Cocktail Tintoretto
4 January 2011
Mâncare de dovleac si telină
4 January 2011
Ingrediente: 700 g dovleac 1 ţelină 1 ceapă 1 morcov 1 legătură mărar 1 lingură făină ulei sare piper Mod de preparare: Cureţi dovleacul, îl speli, îl tai fâşii, îl presari cu sare şi-l laşi 20-30 de minute să se scurgă. Cureţi ceapa, morcovul, ţelina, toci ceapa, dai pe râzătoare morcovul şi ţelina…
Cartofi cu costita si smantana
4 January 2011
Varza cu smantana si cascaval
4 January 2011
Chifteluţe de cartofi copţi şi morcovi
4 January 2011
Ingrediente: 1 kg cartofi 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 ţelină 4 linguri făină 1 legătură pătrunjel sare piper ulei Mod de preparare: Speli cartofii şi îi coci în coajă, în cuptorul încins. In acest timp, cureţi morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ţelina şi le pui la fiert în apă cu sare. După ce s-au…
Prajitura cu portocale
4 January 2011
Ciuperci în cuiburi de cartofi
4 January 2011
Ingrediente : 1 cutie fulgi de cartofi 8 ciuperci 1 ceapă 1 legătură mărar sare piper ulei Mod de preparare: Amesteci fulgii de cartofi cu apă fierbinte, adaugi mărarul tocat şi pui piureul obţinut într-o formă unsă cu ulei. Cureţi apoi ciupercile, 4 le păstrezi întregi, iar pe celelalte le tai mărunt şi le…
Ciolan afumat de porc cu varza si cartofi
4 January 2011
Ingrediente: 2 picioare de porc afumate 1 kg cartofi 1 varză murată 2 linguri untură 1 lingură chimen zarzavat pentru supă (1 morcov, 1 păstârnac, 1 ceapă, 1 ţelină mică) 1 pahar smântână boia de ardei dulce sau iute Mod de preparare: Pui la fiert în aceeaşi oală picioarele de porc şi zarzavatul tocat în…
Perişoare de soia şi ciuperci cu sos de roşii
4 January 2011
Carne cu telina la cuptor
4 January 2011
Colţunaşi cu spanac
4 January 2011
Budincă de dovleac cu brânză si marar
4 January 2011
Ingrediente : 500 g dovleac 150 ml lapte 150 g brânză de vaci 100 g margarină 150 g făină 100 g smântână 5 ouă 3 felii pâine 1 legătură mărar sare Mod de preparare: Cureţi dovleacul, îl tai bucăţele şi îl fierbi în apă cu puţină sare. După ce a fiert, îl zdrobeşti cu…
Carnati de casa afumati, cu fasole batuta
4 January 2011
Pateuri umplute cu soia
4 January 2011
Tocanita cu ardei copti si masline
4 January 2011
Castraveţi umpluţi cu mazăre
4 January 2011
Piftie de cartofi
4 January 2011
Tort de biscuiti cu crema de cacao
4 January 2011
Ingrediente: 400 g biscuiti 2 pachete crema pentru prăjituri cu gust de cacao 250 g nuci măcinate 1 cană cafea preparată mai slabă 2 linguri cacao 100 g frişcă 1 esenţă rom Mod de preparare: Baţi mai întâi praful de cremă cu gust de cacao din ambele pachete cu 400 ml apă rece…
Tocana de ficat de pasare
4 January 2011
Crochete din sfeclă şi peşte
4 January 2011
Ingrediente : 2 kg sfeclă roşie 1/2 kg cod 1 legătură verdeaţă 1 lingură făină sare piper ulei Mod de preparare: Cureţi sfecla, o tai bucăţi şi o dai prin maşina de tocat împreună cu peştele spălat. Adaugi făina, verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper şi amesteci compoziţia. Formezi apoi crochete pe care…
Sarmalute in foi de vita cu sos de marar
4 January 2011
Pastrav cu sos de unt si verdeata
4 January 2011
Prăjitură cu biscuiţi, mere şi frişcă
4 January 2011
Porumb cu orez, morcovi si nuca de cocos
4 January 2011
Mancare de gogosari copti cu soia
4 January 2011
Rulouri de dovlecel si vânătă cu brânză si şuncă
3 January 2011
Cocktail Tequila Sunrise
3 January 2011
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – tequila Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Tequila drinks Decoraţiune – o felie de ananas, o cireaşă roşie şi paie Se serveşte la orice oră Ingrediente: 3/10 tequila 6/10 suc de portocale 1/10 sirop de rodii Această băutură a apărut în anii ’50, contribuind într-o…
Minuturi din paste şi carne
3 January 2011
Gaufre cu cremă de cafea
3 January 2011
Legume în sos dulce-acrişor
3 January 2011
Peşte cu parmezan şi vinete
3 January 2011
Salata de radacinoase cu ghimbir
3 January 2011
Ingrediente: 1 gulie mică 1 morcov 1 ţelină 1 ceapă roşie 2 mere 1 bucată ghimbir sare 2 linguri ulei 1/2 lămâie Mod de preparare: Cureţi gulia, morcovul, ţelina şi ceapa, dai gulia, morcovul şi ţelina pe răzătoarea cu ochiuri mari, iar ceapa o tai solzişori. Speli merele, le tai felii sau cubuleţe…
Spuma de mere cu frisca
3 January 2011
Plăcinta cu carne de viţel şi legume
3 January 2011
Ruladă de carne de porc cu jambon afumat şi legume
3 January 2011
Budincă de ciuperci
3 January 2011
Ingrediente : 500 g ciuperci 2 felii pâine 1 ceapă 1 lingură margarină 1 lingură făină sare piper ulei 1 cub condiment cu gust de legume 1 legatura patrunjel Mod de preparare: Speli bine ciupercile, cureţi ceapa, tai mărunt şi ceapa şi ciupercile şi le căleşti împreună în puţin ulei. Topeşti apoi margarina, rumeneşti…
Păstrăv cu sos de vin şi ciuperci
3 January 2011
Brioşă cu şunca şi praz
3 January 2011
Fursecuri cu cascaval si iaurt
3 January 2011
Şunca fiarta in otet cu boia si cimbru
3 January 2011
Ingrediente : 1 bucată de şuncă proaspătă, neafumată 1 pahar oţet 2 căni apă boabe de piper 1 foaie de dafin 1 crenguţă busuioc 1 crenguţă cimbru boia dulce cimbru mărunţit Mod de preparare: Pui la fiert şunca cu apa, oţetul, piperul, foaia de dafin, busuiocul şi crenguţa de cimbru. După ce a fiert…
Covrigei cu ciocolată
3 January 2011
Cocktail Sweet Martini
3 January 2011
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cireaşă roşie Se serveşte înainte mese Ingrediente: 8/10 gin 2/10 vermut roşu Are aceeaşi origine ca Dry Martini, în cataloagele IBA figurează ca strămoş al celor cincizeci de cocktailuri mondiale din 1961.…
Cozonac alsacian
3 January 2011
Gulaş de varză şi carne de porc
3 January 2011
Dovlecei cu carne de porc
3 January 2011
Rulouri de şuncă umplute cu legume
3 January 2011
Ingrediente: 3-4 felii de şuncă slabă de viţel sau de pasăre 1 morcov 1 cartof 1 rădăcină de pătrunjel 1 lingură fasole verde de la congelator 3 linguri lapte 1 lingură făină 2-3 frunze salată verde Mod de preparare: Cureţi morcovul, cartoful, rădăcina de pătrunjel şi le pui la fiert în apă cu sare.…
Legume la cuptor cu sos
3 January 2011
Ingrediente: doi dovlecei doi ardei graşi roşii o vânătă 200 g smântână o lingură de muştar cu boabe ulei de măsline sare piper zeamă de lămâie oregano Mod de preparare: Intr-un bol se amestecă smântână, muştarul, o lingură de ulei de măsline, sarea, piperul şi puţină zeamă de lămâie. Dovleceii şi vânătă se…
Muşchi de viţel împănat
3 January 2011
Tort de biscuiţi îmbrăcat în ciocolată albă
3 January 2011
Burger cu somon
3 January 2011
Ingrediente: 4 chifle 700 g file de somon o ceapă 2 linguriţe suc de lămâie 2 linguri brânză de vaci un ou 6 linguri făină sare piper ulei 200 g iaurt 2 legături verdeaţă tocată (mărar şi pătrunjel) frunze de salată o lămâie Mod de preparare: Frige somonul la grătar, apoi taie-l bucăţele.…
Chiftele de linte roşie
3 January 2011
Frigărui din carne de porc cu cimbru
3 January 2011
Tocăniţă de ardei cu peşte
3 January 2011
Budincă dulce de cartofi
3 January 2011
Ciupercuţe cu spanac şi praz
3 January 2011
Cartofi taranesti cu marar
3 January 2011
Ingrediente: 1,5 kg cartofi 4 cepe 1 lingură boia dulce 4-5 căţei de usturoi ulei sau margarina 1 legătură mărar sare Mod de preparare: Cureţi cartofii şi ceapa, pui cartofii la fiert, iar ceapa o tai mărunt şi o căleşti în ulei. Presari peste ceapă sare şi după ce s-a înmuiat, adaugi cartofii fierţi…
Fursecuri cu mac
3 January 2011
Chec cu halva şi glazură de ciocolat
3 January 2011
Borş de pui şi ardei iute
2 January 2011
Cocktail Strawberry Dawn
2 January 2011
Tartă cu roşii uscate
2 January 2011
Pulpe de pui cu legume, caise confiate si miez de nucă
2 January 2011
Inel din orez cu peşte
2 January 2011
Tarte cu mango
2 January 2011
Salată cu ouă de prepeliţă
2 January 2011
O reteta delicioasa de salata cu oua de prepellita din: oua de prepelita, castravete murat, oua de gaina, smantana, mustar, suc de lamaie, sare, piper, oregano si mustar cu seminte. Ingrediente: 10 ouă de prepeliţă un castravete murat două ouă de găină 300 ml ulei de floarea-soarelui 50 g smântână o linguriţă de muştar suc…
Peşte afumat cu legume
2 January 2011
Fursecuri cu zahăr brun
2 January 2011
Budincă din carne de vită
2 January 2011
Orez picant cu ciuperci şi pipote de pui
2 January 2011
Cartofi franţuzeşti cu ouă, smantana si pesmet
2 January 2011
Paste spirală cu sos alb
2 January 2011
Budincă cu busuioc, oregano si parmezan
2 January 2011
Pulpe in sos de vin
2 January 2011
Trufe de ciocolată cu Grand Marnier
2 January 2011
Ingrediente: 4 linguri unt topit 1/2 ciocolata neagră 1/2 ciocolată cu lapte 4 linguri Grand Mamier 4 gălbenuşuri de ou 1 şi 1/4 ceaşcă zahăr pudră 2 linguriţe esenţă de portocale Mod de preparare: Incinge untul într-o tigaie mică, apoi ia de pe foc ţi adaugâ ciocolata. Amestecă continuu până se topeşte şi se…
Panzanella cu ciuperci salbatice
2 January 2011
Ingrediente: 8 felii de pâine de secară 1 ceapă roşie de apă salată verde rucola sau un altfel de salată aromată 300 g ciuperci sălbatice (uscate sau conservate) ulei de măsline sare piper busuioc o lingurita muştar iute 1-2 lingurite otet de mere sau pere Mod de preparare: Taie pâinea cubulete şi prăjeşte-le…
Tartă cu cremă de lămaie şi bezea
2 January 2011
Gratin de cartofi cu bacon şi parmezan
2 January 2011
Ingrediente: 4 cartofi mari, fierţi în coajă şi curăţaţi 8 felii de bacon, rumenite o felie groasă de blue cheese 8 linguri de parmezan ras sare piper rozmarin uscat Mod de preparare: Taie cartofii felii groase si aşază jumătate într-o cratiţă sau o tavă mică, unsă cu puţin ulei sau unt. Sărează, pipereiază,…
Cocktail Strawberry Daiquiri
2 January 2011
Burger cu tofu
2 January 2011
Varză cu carne de porc
2 January 2011
Cotlet de porc cu cartofi si smantană
2 January 2011
Ingrediente: 1 kg cotlet de porc cu os 1 kg cartofi 3 căţei de usturoi 2 gălbenuşuri 200 g smântână 60 g unt sare piper ulei Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul la temperatura de 180 ° C. Se porţionează cotletul, se sărează şi piperează. Se prăjesc bucăţile de carne pe fiecare parte.…
Papricaş de porc
2 January 2011
Budincă de tăiţei cu fructe
2 January 2011
Sparanghel venezuelean
2 January 2011
Susanul
2 January 2011
Denumirea botanica: Sesanum indicum Familia : Pedaliaceae Numele de susan a fost pentru prima oara întâlnit în forma sesemt într-o însemnare descoperita de egiptologul german Ebers pe un papirus ce dateaza aproximativ din anul1800 î.Chr. Nu se stie sigur daca susanul este originar din Africa sau din India, dar cert este ca semintele acestei plante…
Cuşcuş cu roşii şi vinete
2 January 2011
Supă de roşii şi coriandru
2 January 2011
Ouă cu fenicul
2 January 2011
Ingrediente: 4 oua 1/2 lingurita knorr 2 bulbi de fenicul 2 linguriţe ulei 1 căţel usturoi 1 pahar vin alb sare piper Mod de preparare: Se taie feniculul în jumătăţi sau sferturi, dacă bulbul este mai mare. Se aranjează într-o cratiţă cu tăietura în sus. Se pisează usturoiul, se adaugă uleiul de măsline…
Orez cu portocale si cotlet de porc
1 January 2011
Cocktail tonic cu anason
1 January 2011
Ingrediente: 1/2 cană de zeamă proaspătă de lămâie 1/2 cană de zahăr 1/2 linguriţă seminţe de anason 3 căni cuburi de gheaţă 4 bucăţi anason stelar Mod de preparare: Intr-un blender se toarnă zeama de lămâie, se adaugă seminţele de anason, zahărul şi se amestecă până când seminţele de anason se mărunţesc (fără…
File de porc cu risotto si fenicul
31 December 2010
Cocktail Stinger
31 December 2010
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – brandy Pahar – cupă mică de cocktail sau old fashioned Categorie – Cremă de mentă drinks Decoraţiune – fără Se serveşte seara şi noaptea Ingrediente: 7/10 brandy 3/10 cremă de mentă albă Apărut acum optzeci de ani, în Marea Britanie, este unul dintre strămoşii băuturilor combinate. Pe parcursul îndelungatei…
Somon cu sos de usturoi
31 December 2010
Ingrediente: 2-3 bucăţi de somon 1/4 cană de ulei de măsline 1 lingură muştar 1 lingură suc de lămâie 1 căţel de usturoi pisat 1 lingură ghimbir pisat 1/4 linguriţă piper Mod de preparare: Amesteci uleiul cu muştarul, sucul de lămâie, usturoiul şi ghimbirul, torni sosul peste peşte, pui totul într-o pungă de plastic…
Tort cu frisca si dulceata de caise
31 December 2010
Gusa de curcan umpluta
31 December 2010
Ingrediente: guşa (pielea de pe gât) ficatul şi pipota unui curcan 100 g ciuperci piper cimbru 1 ceapă 1-2 ouă Mod de preparare: Fierbi ficatul şi pipota, apoi le treci prin maşina de tocat. Tai ceapa mărunt, o căleşti şi o treci apoi prin maşină împreună cu ciupercile. Amesteci compoziţiile tocate, presari condimente…
Friptura de curcan cu sos de gutui
31 December 2010
Rata umpluta cu bureti si garnitura de varza rosie
31 December 2010
Friptura de vitel la gratar cu sos de ceapa
31 December 2010
Oua umplute cu pasta de macrou
31 December 2010
Ingrediente : 10 ouă 400 g macrou 1 ceapă 2 linguri de oţet 50 ml ulei 100 g unt muştar sare piper 1 lămâie măsline frunze de pătrunjel pentru ornat Mod de preparare: Tai ceapa în patru, o pui la fiert în apă cu sare şi o lingură de oţet şi după o jumătate…
Placinta cu burta de vita
31 December 2010
Ingrediente: 1 kg burtă de vită fiartă şi apoi tocată 500 g foi de plăcintă 1 ceapă 2-3 linguri mărar verde tocat 2 linguri pătrunjel verde tocat miez de pâine înmuiat în lapte 4 gălbenuşuri albuş 1 ou 75 g unt sare piper 1 lingură smântână Mod de preparare: Amesteci tocătura cu ceapa…
Rulada cu crema
30 December 2010
Ingrediente: 4 gălbenuşuri 3 albuşuri 100 g zahăr 100 g făină 1 lingură de unt topit 1 pahar cu cremă Cremisa Mod de preparare: Freci spumă gălbenuşurile cu ntenottie zahărul până ce acesta se dizolvă complet şi toată com- poziţia devine albicioasă. Adaugi făina, albuşurile bătute spumă cu un praf de sare şi…
Salata de boeuf cu maioneza dietetica
30 December 2010
Piersici umplute cu cremă de brânză
30 December 2010
Ingrediente: 8 jumătăţi de piersici din compot 3 linguri brânză dulce de vacă 4 linguri iaurt 1 lingură zahăr 1 lingură nuci măcinate Mod de preparare: Amesteci brânza cu iaurtul şi zahărul până obţii o cremă omogenă. Umpli jumătăţile de piersici cu crema de brânză şi le dai la frigider pentru 30 de minute.…
Tartă cu ananas
30 December 2010
Rulada de carne in prapur de porc
30 December 2010
Cocktail Spritzer
30 December 2010
Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Wine drinks Decoraţiune – o felie de lămâie şi un ştir (facultativ) Se serveşte la orice oră Ingrediente: 6-9 cl vin alb sec sifon Apărută în Germania, în anii ’20, acest amestec foarte simplu este una dintre băuturile…
Tort cu cremă de nucă şi cafea
30 December 2010
Ingrediente: 250 g faină 200 g margarină 200 g zahăr 100 g nuci măcinate 1 esenţă de rom Ingrediente cremă: 200 g margarină 150 g zahăr pudră 5 linguri cafea preparată 1 ceaşcă nuci măcinate Ingrediente ornat: 200 ml frişcă vegetală, 2 linguri nucă măcinată. Mod de preparare: Freci margarina cu zahărul, adaugi făina,…
Tort cu ciocolată si alune
30 December 2010
Ciorbă de porc cu zeamă de murături
30 December 2010
Salata de peste cu morcovi
30 December 2010
Cascaval umplut cu ciuperci si nuca
30 December 2010
Colţunaşi cu aluat din cartofi
30 December 2010
Crochete de creier
30 December 2010
Ingrediente: 600 g creier 80 g unt 3 linguri smântână 2 ouă 1/2 lingură făină o lămâie 1 foaie de dafin 1/2 lingură oţet sare piper pesmet ulei Mod de preparare: Cureţi creierul, îl laşi în apă rece pentru 2-3 ore, apoi îl pui la fiert 10 minute în apă cu sare, dafin şi…
Friptură de porc la tavă
30 December 2010
Ingrediente: 172 kg pulpă de porc 1 pahar vin alb 3 căţei de usturoi 2-3 roşii din bulion condiment pentru friptură de porc 1 legătură mărar ulei Mod de preparare: Tai carnea felii potrivite, le aşezi într-o tavă, apoi pregăteşti sosul: tai mărunt roşiile, le amesteci cu condimentul special Fain condiment pentru friptura de…
Ciorba cu sunca afumata
30 December 2010
Ceapă umplută cu ciuperci, măsline si nuci
30 December 2010
Ruladă de legume
30 December 2010
Cârnaţi de casă
30 December 2010
Pilaf călărăşean cu măsline
30 December 2010
Salam de prune uscate
30 December 2010
Ficat în aspic
30 December 2010
Sarmale cu sfeclă si nuci
30 December 2010
Ingrediente: 1 varză murată 3 sfecle roşii 1 ceaşcă orez 2 cepe 1 cană nuci măcinate 1 ceaşcă ulei 1 ceaşcă bulion sare piper Mod de preparare: Cureţi sfeclele, le dai pe răzătoarea cu ochiuri mari, tai mărunt ceapa curăţată şi le amesteci cu orezul spălat. Pui şi nucile măcinate, sare, piper după…
Raţă cu legume şi vin
30 December 2010
Paste cu legume şi ciuperci la cuptor
30 December 2010
Gustare rece de ciuperci
30 December 2010
Ingrediente: 1 kg ciuperci 2 cepe 1 ţelină 2 morcovi 1 păstârnac sare piper 1-2 foi de dafin ienibahar sare Mod de preparare: Cureţi ciupercile şi rădăcinoasele, tai ceapa mărunt, iar pe celelalte le dai pe răzătoarea cu ochiuri mari. Căleşti legumele în ulei, iar ciupercile le fierbi în apă cu sare şi foile de…
Cârnaţi de porc în sos de vin
29 December 2010
Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie
29 December 2010
Ingrediente foi: 1 lingură bulion 9 linguri apă 15 linguri zahăr 9 linguri ulei 1 lingură amoniac stins 1 esenţă vanilie 1 esenţă rom sare făină cât cuprinde Ingrediente cremă: 1 cană zahăr 1 cană făină 3 căni apă 1 pachet margarină 1 lămâie Ingrediente glazură: 3 linguriţe cacao 5 linguriţe zahăr 1 ceaşcă apă…
Salată de sfeclă roşie cu peşte
29 December 2010
Biscuiţi crocanţi cu anason
29 December 2010
Salată de ciuperci marinate
29 December 2010
Cocktail Skywasser
29 December 2010
Calitate – fără alcool Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler Categorie – No-alcool drinks Decoraţiune – fructe de sezon pe scobitoare Se serveste la orice oră Ingrediente: 2 cl sirop de zmeură sucul de la o lămâie sifon Intr-o cunoscută localitate din Alpi, după o zi plină pe pârtia de schi.sportivilor…
Hering cu spaghete şi ciuperci
29 December 2010
Prăjitură cu smochine şi miere
29 December 2010
Prăjitură cu fulgi de porumb
29 December 2010
Stavrid cu sos marinat
29 December 2010
Musaca de cartofi cu zacuscă de ghebe
29 December 2010
Cartofi umpluţi cu orez
29 December 2010
Reteta zilei: Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slănină
29 December 2010
O reteta de pulap de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina din: pulpa de porc, carne tocata de porc, morcov, telina, oua, sare, piper, condimente, usturoi, kaizer, slanina, ceapa rosie, vin rosu si apa. Ingrediente: 1 bucata de pulpa de porc fara os 1-1.5 kg ½ kg carne tocata porc 1 morcov 1 bucata…
Lămâi umplute cu sardele
29 December 2010
Ingrediente: 6 lămâi 1 cutie sardele în ulei 50 g margarină 1 lingură muştar 1 linguriţă boia dulce 5-6 măsline 2-3 fire pătrunjel sare piper Mod de preparare: Le tai un căpăcel lămâilor, le scoţi miezul şi le laşi deoparte. Păstrezi 1-2 linguri din miez şi zeamă. Zdrobeşti sardelele cu furculiţa, adaugi margarina…
Supă de ceapă cu seminţe
29 December 2010
Rulada cu nuca de cocos
29 December 2010
Tarte cu ciuperci si cascaval
29 December 2010
Crochete din morcovi cu tarate de grau
29 December 2010
Tocanita de fasole boabe cu masline
29 December 2010
Cocktail Singapore Sling
29 December 2010
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – tumbler mare Categorie – Cherry brandy drinks Decoraţiune – o felie de lămâie şi o vişină din vişinată Se serveste la orice oră Ingrediente: 3/10 gin 1/10 cherry brandy 2/10 suc de lămâie 4/10 sifon Singapore Sling a apărut în 1915 din imaginaţia barmanului…
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu