Retete de Paste:
Piroşti cu brânză şi pate
12 January 2011

Read more »
Conopidă cu pui si nucsoara
12 January 2011

Read more »
Balmus
12 January 2011

Read more »
Prăjitură caramel
12 January 2011

Read more »
Vinete umplute cu carne de vita
12 January 2011

Read more »
Răspândirea ceaiului în afara Chinei
12 January 2011

Read more »
Ingheţată de mere
12 January 2011

Read more »
Pui picant cu legume de toamnă
12 January 2011

Read more »
Salata cu legume si carne de vitel
12 January 2011

Read more »
Crema din must si miez de nuca
12 January 2011

Read more »
Piersici cu orez
12 January 2011

Read more »
Ţuşpais cu carne de porc
12 January 2011
Ingrediente:
l dovlecel mare 1 kg carne de porc 5-6 căţei de usturoi 1 legătură
mărar 4-5 roşii 4 linguri făină 11 lapte acru 100 ml ulei 2-3 foi de
dafin sare piper Mod de preparare: Cureţi dovlecelul de coajă, îl tai
în jumătate pe lungime, îl cureţi de seminţe (dacă e nevoie) şi-l…
Read more »
Read more »
Crochete de carne cu ciuperci
12 January 2011

Read more »
Pulpa de miel cu cartofi si rozmarin
12 January 2011

Read more »
Plăcintă cu vinete si măsline
12 January 2011

Read more »
Cocktail englezesc
12 January 2011

Read more »
Cosulete cu branza feta si icre de crap
12 January 2011

Read more »
Ghiveci de toamna cu doua tipuri de carne
12 January 2011

Read more »
Prajitura cu malai, branza si fulgi de cocos
12 January 2011
Ingrediente: două căni de zahăr 4 căni de lapte o cană de brânză două
căni de mălai două linguri de făină două linguri de margarină 4 ouă o
lingură de praf de copt o linguriţă de seminţe de mărar fulgi de cocos
Mod de preparare: Se pun toate ingredientele într-un castron şi se…
Read more »
Read more »
Bolinhos de Bacalhau
11 January 2011

Read more »
Platou asortat
11 January 2011

Read more »
Budinca de broccoli
11 January 2011

Read more »
Orez cu legume, carnati si pasta de curry
11 January 2011

Read more »
Tort cu crema de gutui si iaurt
11 January 2011

Read more »
Budincă de spaghete cu vinete
11 January 2011

Read more »
Tort cu blat de cacao şi cremă de prune
11 January 2011

Read more »
Prăjitura celor mici
11 January 2011

Read more »
Melci cu alune
11 January 2011

Read more »
Pere coapte cu sos de piersici
11 January 2011

Read more »
Struguri gratinaţi
11 January 2011

Read more »
Rulouri cu mac si pere
11 January 2011

Read more »
Tort cu crema de ciocolata albă si fructe de toamnă
11 January 2011

Budincă de toamnă cu şuncă afumată
11 January 2011

Read more »
Tarte cu struguri
11 January 2011
Ingrediente
aluat : 250 g făină 125 g unt 100 ml apă sare Ingrediente umplutură: 1
strugure alb 1 strugure negru 1 plic praf de budincă de vanilie 200 ml
lapte 5 linguri zahăr 1 plic zahăr vanilat Mod de preparare: Amesteci
făina cu untul moale, apa călduţă şi un praf de sare şi…
Read more »
Read more »
Legume cu brânză la cuptor
11 January 2011

Read more »
Sufleu de legume cu cabanos
11 January 2011

Read more »
Conopidă cu ciuperci la cuptor
11 January 2011

Read more »
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 48 (video)
11 January 2011
Găluşte cu prune şi aluat de brânză de vaci
11 January 2011

Read more »
Spuma de ciocolata cu capsuni si piscoturi cu alune
11 January 2011

Read more »
Vinete cu cârnati la cuptor
11 January 2011
Ingrediente:
2 vinete 3 roşii 3 ouă 2 cârnăciori afumat 1 cană suc de roşii 200 g
caşcaval 1 lingură unt sare piper Mod de preparare: Speli vinetele, le
tai felii şi le prăjeşti pe ambele părţi. Fierbi şi ouăle şi când sunt
gata, le cureţi şi le tai rondele, apoi tai la fel…
Read more »
Read more »
Tocanita de pui cu legume si lamaie
11 January 2011
Ingrediente:
1 pui (circa 1 kg) 2 cepe 2 ardei graşi 5 căţei de usturoi 2 roşii 2
felioare de lămâie 1 foaie dafin sare piper Mod de preparare:
Porţionezi puiul, îl prăjeşti în ulei încins, adaugi cepele tocate,
ardeii copţi pe sobă, curăţaţi şi tăiaţi feliuţe şi căţei de usturoi
pisaţi. După ce…
Read more »
Read more »
Cocktail Rooms Frappe
11 January 2011

Read more »
Rulouri de curcan cu vinete
11 January 2011

Read more »
Piept de curcan umplut, invelit in fulgi de migdale
11 January 2011

Read more »
Risotto pescatore
11 January 2011

Read more »
Muschi de vitel cu salam si legume la cuptor
11 January 2011

Read more »
Ardei copţi umpluţi cu carne
11 January 2011

Read more »
Ciorbă din Tara Moţilor
11 January 2011

Read more »
Tort cu blat de nucă şi cremă de gutui
11 January 2011

Read more »
File de şalău cu sos de portocale
11 January 2011

Read more »
Conopidă cu carne la cuptor
11 January 2011

Read more »
Chiftelute la gratar
11 January 2011

Read more »
Vinete cu caşcaval la cuptor
11 January 2011

Read more »
Cialada cu fructe şi cremă Chantily
11 January 2011

Read more »
Tartă cu ton şi spanac
11 January 2011

Read more »
Ciolan de porc in aspic cu muraturi
11 January 2011

Read more »
Pui cu orez si conopida
11 January 2011

Read more »
Cocktail Fruit Frappe
11 January 2011

Read more »
Musaca de dovlecei cu vinete
11 January 2011

Read more »
Roşii umplute cu brânză la cuptor
10 January 2011

Read more »
Prăjitură cu prune si cremă de vanilie
10 January 2011

Read more »
Obleti prajiti cu salata verde
10 January 2011

Read more »
Apfeltorte (Tort de mere)
10 January 2011
Ingrediente:
2 ceşti făină 1 linguriţă zahăr 1/2 linguriţă sare 1/2 ceaşcă unt 2
linguriţe praf de copt 2/3 ceaşcă de lapte 4-5 mere Ingrediente
glazură: 1 ceaşcă zahăr 1/2 linguriţă scorţişoară 2 ouă 1 ceaşcă lapte
Mod de preparare: Amesteci făina cu zahărul, sarea, praful de copt,
apoi adaugi untul şi laptele, frămânţi…
Read more »
Read more »
Tartă cu sardine
10 January 2011
Ingrediente
aluat: 300 g făină 25 g drojdie 45 ml ulei 150 ml apă sare Ingrediente
umplutură: 2 cutii sardine în ulei 3 roşii 2 linguri ulei 1 lingură vin
alb 2 linguri pesmet sare piper cimbru Mod de preparare: Dizolvi
drojdia într-o ceaşcă de apă caldă cu o lingură făină şi laşi maiaua…
Ingrediente:
1 kg pulpe de pui 5 căţei usturoi 4 linguri caşcaval ras 4 linguri ulei
3 roşii 1 lingură cimbru uscat sare piper Mod de preparare: Speli
bucăţile de carne, dezosezi doar partea superioară a fiecărei bucăţi şi
le aşezi pe toate într-o cratiţă cu ulei. Cureţi usturoiul, îl tai fin
şi-l adaugi…
Read more »
Ingrediente:
1/2 kg dovlecei 200 g mazăre verde 2-3 roşii 1 ceapă 1 legătură
verdeaţă ulei sare Mod de preparare: Speli bine dovleceii, îi cureţi
şi-i tai cuburi. Speli apoi ceapa, o tai mărunt, apoi speli mazărea şi
tai roşiile felii. Căleşti ceapa în puţin ulei, adaugi dovleceii şi
roşiile şi le laşi să…
Read more »
Ingrediente: 4 cartofi mari 3 roşii 3 castraveţi căpăţână de usturoi
ulei oţet sare Mod de preparare: Fierbi cartofii cu tot cu coajă şi
când sunt gata îi decojeşti şi-i tai cuburi. Speli roşiile şi
castraveţii, le tai felii şi le adaugi peste cartofi. Cureţi apoi
usturoiul, îl pisezi cu puţină sare, apoi…
Read more »
Ingrediente:
8 ciocanele de pui(sau 4 pulpe intregi) 1 vanata 1 morcov 2 cepe 4
cartofi 1 capatana usturoi sare piper delikat/vegeta/cuburi maggi sau
knor 3 linguri bulion/suc de rosii Mod de preparare: Se da carnea in
fiert si se arunca apa. Se curate legumele, vanata si cartofii se taie
cubulete, morcovul felii, iar ceapa…
Read more »
Ingrediente:
200 g fasole boab e 2 morcovi 1 păstârnac 1 legătură mărar 1 căniţă
corcoduşe 3 linguri ulei sare Mod de preparare: Opăreşti fasolea, o
scurgi de prima apă şi o pui la fiert cu apă rece. Cureţi şi toci
morcovii şi păstârnacul, apoi îi adaugi în oală când fasolea e pe
jumătate…
Read more »
Ingrediente:
10-12 biscuiţi 172 kg prune 2 lămâi 2 linguri miere 1 lingură alune
tocate 4 linguri fulgi de orez 2 linguri esenţă de rom Mod de
preparare: Stropeşti fulgii de orez cu zeama de lămâie şi cu esenţa de
rom şi-i laşi să se înmoaie. în acest timp, speli prunele, le cureţi
de…
Read more »
Ingrtediente:
4 dovlecei 500 g roşii 1 ceapă 100 g măsline negre 2 foi de dafin 1
căţel de usturoi 4 linguri caşcaval ras 2-3 frunze de ţelină cimbru
busuioc ulei sare piper Mod de preparare: Opăreşti roşiile, le
decojeşti şi le pasezi. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în 2
linguri de…
Read more »
Ingrediente
foaie: 3 ouă 8 linguri ulei 13 linguri lapte 1 linguriţă amoniac stins
cu zeamă de lămâie 550 – 600 g făină sare Ingrediente umplutura: 100 g
şuncă presată 100 g brânză de vaci 1 legătură mărar 200 g ciuperci 1
ceapă 3 castraveţi acri 2 ouă 100 g caşcaval 400 g smântână 1…
Read more »
Pahar: old-fashioned Decor: felie de lime Ingrediente: 75 ml gin 10
ml lapte 10 ml double cream (frişca lichidă) 15 ml fresh limejuice 15 ml
fresh lemon juice 15 ml sugar syrup 1/2 albuş de ou Top-up soda (apă
gazoasă) Mod de preparare: Amestecaţi puternic toate ingredientele,
excluzând apa gazoasă, în Boston…
Read more »
Ingrediente: 800 g piept de pui 4 portocale o lămâie 2-3 kiwi sare un
praf de piper 50 g gelatină maioneză kiwi pentru decor Mod de
preparare: Se desfac toate pielitele de pe pieptul de pui, se spala,
apoi se pune sa fiarba intr-o oala cu apa, sare si putin piper alb. Se…
Read more »
Ingrediente:
600 g cartofi fierţi în coajă 10 linguri făină 1 ou sare 600 g căpşuni 7
linguri unt 5 linguri pesmet vanilie zahăr pudră Ingrediente sos: 400
ml lapte 3 gălbenuşuri 3 linguri făină scorţişoară 1 linguriţă zahăr 1
linguriţă cacao Mod de preparare: Cureţi cartofii, îi pasezi cât sunt
calzi, adaugi făina, un…
Read more »
Ingrediente: un kilogram de şalău file o ceapă albă o ceapă verde mărar
pătrunjel sare piper alb praf şi boabe 3-4 linguri de vin alb demisec 2
lămâi zeama de la o lămâie 50 g gelatină Mod de preparare: Se spala
fileul de peste si se pune sa fiarbă în apă cu puţină…
Read more »
Ingrediente: 4-5 portocale zemoase un plic budincă de vanilie 500 ml
frişcă 4 linguri zahăr tos un pliculeţ zahăr vanilat 2 gălbenuşuri un
baton de vanilie 300 ml lapte Mod de preparare: Intr-o crăticioară de
un litru se pun, praful de budincă, gălbenuşurile, 4 linguri zahăr tos,
batonul de vanile şi laptele cald.…
Read more »
Ingrediente:
1/2 l lapte 250 g rahat 300 g biscuiţi obişnuiţi 4 linguri cacao 100 g
miez de nucă 1 esenţă de rom 2 linguri dulceaţă de cireşe amare Mod de
preparare: Pui la fiert laptele şi când clocoteşte adaugi rahatul tăiat
bucăţele şi îl laşi pe foc mic 1 oră. Strecori apoi laptele…
Read more »
preparat specific mexican Ingrediente: o lingură de piper 12 frunze de
oregano sau o lingură de oregano uscat tocat o căpăţână mică de usturoi
fript pe grătar 6 cuişoare o linguriţă plină de chimion măcinat o
linguriţă de seminţe de coriandru puţin şofran o lingură de scorţişoară
măcinată o linguriţă de sare sucul de…
Read more »
Ingrediente:
1/2 kg caş de oaie 1 ou 6 linguri făină 1 ceaşcă apă 3 linguri pesmet
ulei sare Mod de preparare: Pregăteşti mai întâi o compoziţie de
clătite din ou, 3 linguri făină, apă şi un praf de sare. Tai caşul felii
de 1 cm grosime, le treci mai întâi prin făină, apoi…
Read more »
Ingrediente:
1 kg mazăre verde 3 linguri de ulei 4 linguri făină 600 ml lapte 1-2
cârnaţi afumaţi de casă sare piper Mod de preparare: Speli mazărea, o
fierbi în apă clocotită cu sare şi când e gata, o strecori. O prăjeşti
apoi în ulei, adaugi în ploaie făina, torni laptele şi amesteci. După…
Read more »
Ingrediente
blat: 3 ouă 3 linguri făină 3 linguri zahăr praf de copt Ingrediente
crema: 600 g brânză de vaci 2 plicuri gelatină (de închegat) 4 linguri
dulceaţă de afine 200 g zahăr 300 ml iaurt 8 linguri dulceaţă de caise 2
plicuri zahăr vanilat 1 lămâie 300 g căpşuni 500 g frişcă 1 compot…
Read more »
Ingrediente
: 1 dovleac potrivit 2 ouă 2 linguri făină 2-3 căţei de usturoi 100 ml
ulei Mod de preparare: Cureţi dovleacul de sâmburi şi coajă, îl tai
felii de 1 cm grosime pe care le fierbi în apă cu puţină sare timp de
30-35 de minute. Fiert, îl laşi să se răcească într-o…
Read more »
Ingrediente: Sirop de mentă Lapte Spumă de lapte Cafea Mod de
preparare Se pune laptele rece într-un pahar, se adaugă siropul de mentă
şi apoi spuma de lapte. La sfârşit se toarnă cafeaua, care se va
strecura sub spuma de lapte. Se ornează cu o frunză proaspătă de mentă.
Read more »
Ingrediente
: 200 g pate 2 felii pâine 1 legătură pătrunjel 1 ou 100 g brânză de
vaci ulei pesmet Mod de preparare: Amesteci pateul cu pâinea înmuiată
în apă caldă şi presată bine, brânza de vaci, oul şi pătrunjelul tocat.
Formezi apoi chiftelele pe care le treci prin pesmet şi le prăjeşti în…
Read more »
Ingrediente: 60 gr sparanghel 4 gr ulei de masline 3 bucati creveti
black tiger 16/20 20 gr unt 20 gr salatina novela sare piper Mod de
preparare: Se fierbe sparanghelul, :se face un piure până capătă
consiistenţa dorită, se pune într-o formă iar apoi se lasă în frigider.
Creveţii se trag în tigaie…
Read more »
Ingrediente: 200 gr file de pastrav 30 gr faina de porumb 10 gr faina
alba 1 ou 100 gr ciuperci champignon 5 gr usturoi 1 gr ardei iute 20 gr
ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se filetează păstrăvul
proaspăt. Se pun împreună făina de porumb şi oul şi se obţine…
Read more »
Ingrediente:
3-4 dovlecei 1 legătură ceapă verde cu căpăţână 2 linguri ulei 1
linguriţă cu vârf făină (15 g) 1 legătură mărar 1/2 lămâie sare Mod de
preparare: Cureţi dovleceii de coajă şi seminţe, apoi îi tai în bucăţi
de 3-4 cm lungime. Tai mărunt ceapa şi o înăbuşi în ulei cu puţină
apă,…
Read more »
Ingrediente: 800 g file cod sau macrou 1 morcov 1/2 ţelină 1 felie
caşcaval 100 g kaizer 1 ceapă 1 lingură zeamă de lămâie 1 legătură
pătrunjel sare piper ulei unt Mod de preparare: Speli bucăţile de
peşte, le usuci cu un prosop uscat, le stropeşti cu zeamă de lămâie şi
le presari…
Read more »
Pahar: highball Decor: frunză de mentă Ingrediente: 45 ml green
Chartreuse 15 ml fresh lime juice 7 frunze proaspete de mentă 20 ml
sugar syrup Top-up soda Mod de preparare: Zdrobiţi uşor menta în
paharul de shake, adăugaţi celelalte ingrediente excluzând apa gazoasă,
shake puternic, după care se strecoară conţinutul în paharul…
Read more »
Ingrediente:
2 căpăţâni de salată verde 3 roşii 1 ardei iute verde 1 castravete 300 g
brânză telemea 1 ceapă 20 măsline negre 4 linguri ulei piper 1 lingură
suc de lămâie felii de lămâie pentru ornat Mod de preparare: Speli
bine salata şi o rupi bucăţi mai mici, pe care le pui într-un…
Read more »
Ingrediente
: 4-5 cartofi 1 morcov 1 păstârnac l lingură ulei 1 ceapă sare piper 4
linguri smântână ( cu mai puţină grăsime) 1 borcănel de iaurt Mod de
preparare: Cureţi şi tai cubuleţe cartofii şi îi pui într-o oală cu 1-2 l
apă. Adaugi morcovul şi păstârnacul rase, uleiul, ceapa tocată şi le…
Ingrediente
: 1/2 l lapte + 2 linguri lapte 1 mână frunze de mentă proaspătă 2
linguri amidon 3 ouă 2 linguri zahăr Mod de preparare: Pui la fiert
laptele cu zahărul şi cand clocoteste adaugi menta spalata, stingi focul
si acoperi cratiţa cu un capac. Strecori laptele, adaugi amidonul
desfăcut în cele 2…
Read more »
Ingrediente: 150 g carne de vită maghiran 1 linguriţă unt 1 ou 1
lingură griş 1 morcov mic sare Mod de preparare: Fierbi carnea în apă
şi apoi o treci de 2-3 ori prin maşina de tocat. O amesteci cu 2
linguri din zeama în care a fiert, pui morcovul tăiat fideluţă şi…
Read more »
Ingrediente:
500 g carne de porc 2 cepe mari 1 gogoşar 2 ardei graşi coloraţi 1
roşie 1 morcov 1 ţelină 1 rădăcină de pătrunjel 200 g fasole verde 200 g
varză dulce 1 dovlecel mic 2 cartofi mari 2 linguri orez 1 legătură
verdeaţă (leuştean, pătrunjel, frunze de ţelină) 2 căni borş sare piper…
Read more »
Ingrediente:
100 g margarina 100 g zahăr pudră 3 ouă 200 g făină 50 ml lapte 1
linguriţă cacao 1 plic zahăr vanilat 1 plic praf de copt 1 lingură de
smântână 500 g cireşe 2 linguri gem de caise 1 lingură de nucă de cocos
sare Mod de preparare: Freci margarina cu zahărul…
Read more »
Ingrediente
blat : 200 g făină 1 lingură nucă măcinată 3 ouă 30 g unt 2 linguri
smântână 1 lingură zahăr pudră 1/2 plic praf de copt Ingrediente cremă:
500 g dovleac 1/2 lămâie 3 linguri zahăr 1 plic zahăr vanilat 3 picături
esenţă de vanilie 100 ml frişcă 100 g miez de nucă …
Read more »
O
reteta de supa de fructe de mare din: ulei de masline, unt, usturoi,
rosii, ceapa, oregano, telina, coriandru, piper, sare, peste, crabi,
crevete, homar si fileuri de peste. Ingrediente: 1/2 cană de ulei de
măsline 5 şi 1/2 linguri de unt 8 căţei de usturoi întregi 6 roşii mari,
tăiate două cepe medii, tăiate…
Read more »
Ingrediente
: 600 g carne de vită 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1 ceapă 4 linguri
făină 4 linguri ulei 1/2 legătură mărar Mod de preparare: Speli carnea
şi o fierbi în apă 2 ore sau la oala sub presiune 20 de minute. Cureţi
în acest timp morcovul, pătrunjelul şi ceapa, le tai bucăţi…
Read more »
O
reteta simpla de profiterol cu oua, lapte, zahar, esenta de vanilie,
ciocolata de menaj, cacao, frisca, faina, oua, margarina, sare, sos de
ciocolata si dulceata de zmeura Ingrediente îngheţată : 4 ouă 600 ml
lapte 100 g zahăr 2 esenţe de vanilie 60 g ciocolată de menaj sau 1
lingură cacao 6 linguri frişcă…
Read more »
Ingrediente
: 200 g spaghete sau macaroane 200 g peşte în ulei 200 g smântână 2
cepe 3 căţei de usturoi ulei sare 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare:
Fierbi spaghetele în apă cu sare 10 minute şi când sunt gata le treci
sub un jet de apă rece şi le laşi să se…
Read more »
Pahar: martini Decor: nucşoară rasă Ingrediente: 60 ml scotch blended
whisky 2 linguriţe de bar miere 15 ml lichior de miere 10 ml double
cream 10 ml lapte Mod de preparare: Se amestecă puternic toate
ingredientele în Boston shaker, se strecoară double străin în paharul
martini răcit în prealabil. Descriere: Deosebita aromă a…
Read more »
preparat specific mexican Ingrediente: pentru avocado: 1/4 de cană de
oţet o lingură de suc de lămâie sare piper 1/2 de cană de ulei de
măsline sau ulei vegetal 3 avocado mari, curăţate, fără sâmburi tăiate
în două pentru umplutură: 1/4 de cană de ulei de măsline 5 linguri şi
1/3 de unt o…
Read more »
preparat specific mexican – sos mexican Ingrediente: o cană şi 1/2 de
ceapă albă tocată mărunt 4 roşii mai mari (cam de un kg), descojite,
fără seminţe şi tocate mărunt 2-4 chiles serranos tocaţi 1/2 cană de
coriandru tocat sare sucul de la o lămâie două linguri de ulei de
măsline. Mod de…
Read more »
Ingrediente:
1 pachet foi de prăjitură 1 kg rahat 1 lămâie mare 1 pachet unt 1 cană
apă 2 linguriţe zahăr 1 esenţă de vanilie Mod de preparare: Tai lămâia
felii, o cureţi de sâmburi şi o dai împreună cu rahatul şi untul prin
maşina de tocat, fierbi apoi un sirop din apă, zahăr…
Read more »
Ingrediente
aluat: 350 g făină 70 g zahăr 50 g unt topit 80 ml lapte cald 10 g
drojdie proaspătă 2 ouă 1 portocală 1 lămâie sare scorţişoară coriandru
Ingrediente glazură: 1 gălbenuş 50 ml smântână 50 g zahăr pudră cu aromă
de vanilie (pentru glazură) 20 g migdale 50 ml zeamă de portocale …
Read more »
Ingrediente
aluat: 300 g făină 5 linguri apă caldă 4 linguri vin 1 lingură zahăr 2
linguri unt topit sare Ingrediente umplutura de mac: 400 g seminţe de
mac 200 g zahăr 1 ceaşcă de lapte cald scorţişoară Ingrediente umplutura
de mere : 500 g mere rase, 200 g zahăr, 1 lămâie, scorţişoară.
Ingrediente umplutura…
Read more »
Ingrediente:
2 salate verzi 1 mână spanac 1 ceapă verde 1 ardei 1 roşie 1 castravete
2 ridichi 150 g şuncă 100 g caşcaval 100 ml sana sau chefir ulei sare 2
ouă Mod de preparare: Speli salata şi spanacul şi le rupi bucăţele.
Tai felii roşia şi castravetele, tai ardeiul fâşii şi toci…
Read more »
Ingrediente:
7 ouă 1 pahar zahăr 1/2 lămâie 1 pahar ulei 250 g făină 200 g ciocolată
de menaj 1 plic praf de copt sare Mod de preparare: Amesteci
gălbenuşurile cu zeama de lămâie, uleiul şi praful de copt. Baţi apoi
albuşurile spumă cu un praf de sare şi zahărul. Dai ciocolata pe
răzătoarea…
Read more »
Ingrediente: 1 kg cartofi rosii 50 g unt sau margarina 250 g cascaval 4
oua sare 100 ml smantana 300 g carnati de casa o cutie de iaurt
frunzulite de busuioc Mod de preparare: Se spală cartofii şi se pun la
fiert într-o oală cu apă şi cu puţină sare. Separat, într-un ibric,…
Read more »
Ingrediente: 3 creveti mari 150 g spanac 50 g pasta filo 30 g sos thai
ulei extravirgin de masline sare piper Mod de preparare: Creveţii se
înfăşoară în pasta filo (foaie de aluat), iar după aceea se prăjesc în
ulei. Se căleşte spanacul în puţin ulei, se adaugă sare şi piper Se
aşază…
Read more »
preparat specific thailandez Ingrediente: 300 g orez cu gluten, ţinut
în apă timp de o oră şi scurs 500 ml lapte de cocos gros 4 linguri de
zahăr un vârf de cuţit de sare 100 g de fasole roşie uscată, pusă la
înmuiat de seara, apoi fiartă în 3 ceşti de apă până se…
Read more »
Ingrediente:
1 varză dulce 150 g şuncă 150 g caşcaval 4 linguri făină 4 linguri
pesmet 3-4 ouă sare Mod de preparare: Opăreşti varza în apă clocotită
cu sare şi după ce s-a răcit şi s-a scurs îi desfaci frunzele. Tai apoi
şunca şi caşcavalul felii subţiri. Aşezi apoi o frunză de varză, o…
Read more »
Ingrediente:
2 legături ridichi 200 g brânză telemea 1 legătură mărar sare piper
ulei Mod de preparare: Speli şi cureţi ridichile şi le dai pe
răzătoarea cu ochiuri mari. Adaugi brânza rasă şi mărarul tocat. Torni
apoi puţin ulei, potriveşti de sare şi piper şi dai salata la frigder
pentru jumătate de oră. …
Read more »
Ingrediente: 50 g stafide 4 morcovi 2 fructe de avocado zeamă de lămâie
150 ml suc de portocale ulei de măsline praf de ghimbir sare şi piper
Mod de preparare: Se pun la înmuiat stafidele în apă caldă. Se curăţă
morcovii şi se dau pe râzătoare. Se taie fructele de avocado în două,…
Read more »
Ingrediente: 4 felii carne de vita (preferabil fleica) sare piper boia
de ardei dulce fasole verde cartofi prajiti masline negre ulei pentru
prajit Mod de preparare: Se bate cu ciocanul de şniţele carnea de
vită, se freacă cu puţin unt şi se lasă să stea la frigider 1-2 ore.
Intre timp se pregătesc…
Read more »
Ingrediente:
500 g brânză moale de vaci 300 g caise 4 ouă 125 g zahăr 1 plic zahăr
vanilat 1 plic praf de budincă de vanilie 1 lingură făină 1 lămâie 1
lingură zahăr pudră sare Mod de preparare: Speli caisele, le pui în
apă clocotită pentru câteva minute, apoi le scoţi şi le…
Read more »
Ingrediente:
1 kg ardei capia roşu 2 bucăţi piept de pui 100 g şunculiţă afumată 100
g carne tocată 11 supă de legume ulei sare piper oţet rozmarin Mod de
preparare: Speli ardeii, îi usuci şi îi pui la copt pe o tăblie, pe
aragaz. Desfaci camea de pui şi o baţi cu ciocanul…
Read more »
Ingrediente:
2-3 morcovi 2 ardei 1 roşie 1 ceaşcă orez 1 cană borş Ingrediente
perişoare: 2 dovlecei 2 ouă 2 linguri griş 2 linguri brânză de vaci 1
legătură mărar 1 ceapă 1 legătură leuştean verde sare piper cimbru Mod
de preparare: Cureţi morcovii, ardeii, ceapa şi roşia, dai apoi pe
râzătoare morcovii şi…
O
reteta delicioasa de ciuperci umplute cu cascaval din: ciuperci, marar,
patrunjel, sare, piper, cascaval, pesmet, ceapa, ulei si patrunjel.
Ingrediente: 500 g ciuperci o legatura de marar o legatura de patrunjel
sare piper 150 g cascaval ras 2 linguri pesmet o ceapa potrivita ulei
pentru prajit 2-3 fire patrunjel Mod de preparare: Se…
Read more »
Ingrediente:
1/2 kg fasole verde 2 cartofi mari 1 ou 3 linguri făină 2 cepe 2
linguri bulion sare piper zahăr ulei pesmet Mod de preparare: Cureţi
fasolea, ceapa şi cartofii. Tai mărunt 1 ceapă şi o pui la fiert în apă
cu sare împreună cu fasolea. în alt vas fierbi cartofii. Când fasolea…
Read more »
Ingrediente: 1 morcov 2 tulpini de ţelină 1 ceapă 2 căţei de usturoi
500 g carne tocată 2 linguri ulei 2 linguri pastă de roşii 1 linguriţă
oregano 1 cutie roşii (850 ml) sare piper 2 linguri făină 3 linguri unt
750 ml lapte 150 g brânză rasă nucşoară 200 g foi de lasagna…
Read more »
Ingrediente: 600 g pulpa de miel sare piper rozmarin usturoi cimbru
ulei de masline 8 cartofi ulei pentru prajit vin rosu Mod de preparare
: Se împarte pulpa de miel în patru, se spală şi se şterge cu un prosop
absorbant de bucătărie. Se condimentează cu sare şi piper, se unge cu
puţin…
Read more »
Se curata 4 bucati anghinare, se taie partea de dedesubt, apoi varful.
Se scobeste fiecare bucata si se taie in patru. Se dau prin faina si ou.
Se prajesc in ulei si se scurg si se sareaza. Se servesc calde. Poftă
bună!
Read more »
Ingrediente: 1 kg de cartofi 4 oua o cutie de smantana o cutie de iaurt
2 carnati 50 g unt 300 g cascaval Mod de preparare: Se spală cartofii
cu coajă cu tot şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Se
acoperă cu un capac şi se încearcă…
Read more »
Ingrediente: 300 g făina 200 g unt 100 g zahăr pudră 1 linguriţă zahăr
vanilat un vărf de cutit sare 500 g cremă de vanilie 200 ml lapte 200 g
frişcă 2 foi de gelatină fructe din compot Mod de preparare:
Amestecaţi făina, untul, zahărul pudră, sarea şi vanilia. Puneţi aluatul
obtinut la…
Read more »
Ingrediente: 1 macrou proaspăt sau congelat 3 cartofi 1 rădăcină
pătrunjel 1 ţelină 1 lămâie 125 g unt pentru gătit 50 g unt pentru final
sare piper Mod de preparare: Cureţi macroul, îl tai pe jumătate şi îi
scoţi şira spinării. îl speli, îl presari cu sare şi îl laşi aşa la
rece.…
Read more »
Ingrediente:
2 cutii ton în ulei 2-3 castraveţi verzi 2 ardei graşi 2-3 linguri
maioneză 250 g paste sare piper coriandru 2-3 frunze de salată Mod de
preparare: Fierbi pastele în apă cu sare şi când sunt gata le treci sub
un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Cureţi castraveţii…
Read more »
Ingrediente:
1 varză nouă 3 morcovi 2 rădăcini păstârnac 1 rădăcină pătrunjel 1
ţelină mică 1 căpăţână de usturoi 2 ouă piper condimente frunze de mărar
şi pătrunjel făină ulei Mod de preparare: Speli şi tai varza mărunt,
apoi o fierbi în apă sărată, o scurgi şi o pasezi. Adaugi rădăcinoasele
date pe răzătoarea…
Read more »
Ingrediente:
200 g orez 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 2 roşii 10 măsline
verzi 1 conservă ton cu ulei 1 lămâie sare piper busuioc ulei de masline
Mod de preparare: Fierbi orezul spălat în apă clocotită cu sare timp
de 15 minute. Nu trebuie fiert ca la pilaf îl răstorni apoi…
Read more »
Ingrediente: 3 kg vinete sare ulei cat cuprinde Mod de preparare: Se
coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Dupa ce s-au scurs se
toaca, se adauga sare si ulei pana se fac ca o pasta, dupa care se
servesc. Salata de vinete Pofta buna!
Read more »
Ingrediente:
500 g came tocată 2 felii pâine de o zi 2 ouă 4 cartofi 1 legătură
pătrunjel 250 g brânză de vaci 3 linguri unt 3 roşii 1 legătură ceapă
verde cimbru sare piper Mod de preparare: Pregăteşti mai întâi
chifteluţele de carne.Inmoi pâinea în apă, presezi bine să se scurgă de
apă,…
Read more »
Ingrediente:
500 g ştevie 2 l apă 11 borş 1 ceapă 1 lingură ulei 1 cană de smântână
1/2 lingură faina 3 linguri orez sau 2 cartofi mari sare Mod de
preparare: Alegi şi speli ştevia, o pui la fiert, daugi orezul şi după
15 minute borşul fiert separat şi recurat. Prăjeşti ceapa tocată…
Read more »
Ingrediente:
300 g orez 1 conopidă 200 g caşcaval 2 căni de supă de legume 2 linguri
făină 4 linguri unt 2 linguri pesmet sare piper Mod de preparare:
Speli orezul şi-l pui la fiert cu 5 căni de apă, şi separat fierbi
conopida în apă clocotită cu sare. în acest timp pregăteşti sosul…
Read more »
Ingrediente: un pachet de foitaj 300 ml frişcă lichidă 200 g ciocolată
neagră 50 g miez de nucă 50 g migdale 50 g nucă de cocos o lingură de
esenţă de rom două pliculeţe cu zahăr vanilinat pudră de ghimbir Mod
de preparare: Frişca lichidă se pune la fiert la bain-marie împreună cu…
Read more »
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – votcă Pahar – tumbler mijlociu
Categorie – Cherry brandy drinks Decoraţiune – o felioară de lămâie, o
cireaşă roşie şi paie Se serveste la orice oră Ingrediente: 4 ci votcă
un ci suc de lămâie o linguriţă de zahăr pudră sifon câteva picături de
Cherry Brandy Sangue Morlacco…
Read more »
Ingrediente: 8 creveţi decorticaţi o lingură de sos de soia o
linguriţă de zahăr piper alb măcinat 8 foi de aluat pentru rulouri un
gălbenuş 500 ml ulei pentru pastă: 6 creveţi piper alb măcinat zahăr sos
de soia Mod de preparare: Se amestecă sosul de soia cu zahărul şi
piperul alb şi…
Read more »
Ingrediente:
1 piept de pui 100 g brânză Feta 100 g măsline negre 1 salată verde 4
roşii 2 castraveţi 2 ridichi 2-3 linguri de ulei de măsline sare piper
Mod de preparare: Speli carnea, o fierbi în apă cu sare şi când e gata,
o dezosezi şi o tai bucăţele. Speli salata, o…
Read more »
Ingrediente:
1 varză dulce 1 ceapă 1 morcov 3 linguri orez 4 linguri smântâna 50 g
unt 1 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Cureţi ceapa, o
tai mărunt şi o căleşti în unt. Adaugi morcovul ras şi stingi cu o
ceaşcă de apă. Speli varza, o tai fideluţă şi o pui într-o…
Read more »
Preparat specific thailandez Ingrediente: 4 bucăţi de galangal, tăiate
fin 8 ardei iuţi uscaţi, fără seminţe şi înmuiaţi în apă caldă 5 căţei
de usturoi, curăţaţi şi tăiaţi o ceapă eşalotă tăiată fin 1/2 linguriţă
sare o linguriţă de pastă de crevete 15 roşii cherry, tăiate jumătăţi
două linguri de ulei vegetal 300 g…
Read more »
Ingrediente
: 2 ouă 1 lingură făină 1 ceapă 2 ardei graşi (1 roşu, 1 verde) 2
roşii sare piper ulei Mod de preparare: Cureţi ceapa şi ardeii, tai
mărunt ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi ardeii tăiaţi şi după ce s- au
înmuiat, pui şi roşiile decojite şi tocate. După ce s-au…
Read more »
Ingrediente
: 2 dovlecei 150 g telemea 1 felie pâine integrală 5-6 ciuperci 40 g
măsline verzi 30 g nucă sare piper Mod de preparare: Speli dovleceii,
îi fierbi întregi 10 minute după care îi scoţi şi îi laşi să se
răcească. îi tai în jumătate pe lungime, le scoţi miezul şi mai tai…
Read more »
O
reteta de supa de creveti decorticati cu taitei de orez, ghimbir,
ceapa, usturoi, morcov, telina, fasole mange tout, ardei capia,
ciuperci, porumb baby, sos de soia, ulei de masline, sare, piper, marar
si ardei iute. Ingrediente: 500 g creveţi decorticaţi 200 g tăiţei de
orez ghimbir o ceapă doi căţei de usturoi un morcov…
Read more »
Ingrediente: 375 g făină 280 ml lapte dulce 80 g zahăr tos o jumătate
de linguriţă de sare 40 g unt 15 g drojdie 50 g alune două ouă o
linguriţă de pudră de scorţişoară o conservă de ananas dulceaţă de
carambole Mod de preparare: Se amestecă bine cu puţin lapte călduţ,
o…
Read more »
Ingrediente: două ouă 400 g făină 220 ml lapte dulce 70 g unt 180 g
brânză telemea o linguriţă de zahăr un fir de praz 50 g măsline verzi o
salată verde 200 g mozzarella sare piper două linguri de ulei de măsline
smântână cimbru Mod de preparare: Gălbenuşurile se pun într-un
castron…
Read more »
Ingrediente: două piepturi de pui doi dovlecei 3 cartofi doi ardei
capia 100 g porumb sos de soia o linguriţă de zahăr tos 4 căţei de
usturoi o lingură de oţet de mere pudră de curry o frunză de dafin ulei
de măsline piper pătrunjel Mod de preparare: Cartofii se curăţă de
coajă,…
Read more »
Ingrediente: doi ardei graşi verzi doi ardei capia roşii două cepe albe
400 g ciuperci 200 g fasole mange-tout un sfert de ţelină două linguri
de sos de soia muştar dulce pudră de curry sare piper ulei de măsline
legume de sezon Mod de preparare: lntr-un bol se pun o linguriţă de
muştar,…
Tartine cu pastă de măsline
10 January 2011
Ingrediente:
500 g măsline 2-3 linguri ulei 1 pâine de o zi 10 nuci Mod de
preparare: Tai pâinea felii, le tai în jumătate şi le prăjeşti. Cureţi
apoi măslinele de sâmburi, le treci prin maşina de tocat (foarte bine
scurse) şi amesteci pasta obţinută cu uleiul. Ungi feliile de pâine cu
pasta de…
Read more »
Read more »
Pui aromat la cuptor
10 January 2011

Read more »
Supă de dovlecel cu mărar
10 January 2011
Ingrediente: 1 kg dovlecei 1 ardei gras 1 cană lapte 2 linguri făină 1
legătură mărar 1 linguriţă boia dulce ulei sare Mod de preparare:
Cureţi dovleceii, îi dai pe răzătoarea mare şi-i pui la fiert cu apă cât
să-i acopere. Adaugi şi ardeiul tocat şi laşi pe foc mic. Fierbi făina
cu…
Read more »
Read more »
Dovlecei cu mazăre şi verdeaţă
10 January 2011

Read more »
Salată de legume cu mujdei
10 January 2011

Read more »
Supă – cremă de legume cu frigănele
10 January 2011
Ingrediente:
4-5 bucheţele de conopidă 1 ceapă 1 morcov 1 mână de fasole verde
congelată 6 gogoşari 1 rădăcină pătrunjel 100 g unt 150 g smântână 1
legătură pătrunjel sare piper Ingrediente frigănele: 4 felii de pâine de
o zi 2 ouă sare ulei Mod de preparare: Cureţi ceapa, morcovul, 2
gogoşari şi rădăcina…
Read more »
Read more »
Tocana de legume cu ciocanele de pui
10 January 2011

Read more »
Ciorba de fasole acrita cu corcoduse verzi
10 January 2011

Read more »
Desert cu prune şi fulgi de orez
10 January 2011

Read more »
Dovlecei cu roşii la cuptor
10 January 2011

Read more »
Aperitiv cu foi şi 4 umpluturi
10 January 2011

Read more »
Cocktail Ramos Fizz
10 January 2011

Read more »
Piept de pui in aspic dulce-acrişor cu portocale si kiwi
10 January 2011

Read more »
Galuste de capsuni in sos de cacao
10 January 2011

Read more »
File de şalau in aspic cu legume
10 January 2011

Read more »
Tort cu cremă de iaurt şi vişine
10 January 2011
Ingrediente
blat: 130 g făină 60 g unt 2 linguri zahăr 1 plic zahăr vanilat 1
gălbenuş 2 linguri apă rece 100 g pişcoturi Ingrediente cremă: 750 g
iaurt 2 linguri zahăr 1 lămâie 300 ml frişcă 200 g gem de vişine 300 g
vişine proaspete sau din compot 2 plicuri gelatină (de închegat) …
Read more »
Read more »
Spuma de vanilie cu piure de portocale
10 January 2011

Read more »
Prăjitură cu biscuiţi şi nucă
10 January 2011

Read more »
Recado de adobo
10 January 2011

Read more »
Snitel de cas
10 January 2011

Read more »
Mâncare de mazăre cu cârnaţi
10 January 2011

Read more »
Tort cu 3 creme de brânză si fructe
10 January 2011

Read more »
Dovleac pane
10 January 2011

Read more »
Cocktail Mint Latte
10 January 2011

Read more »
Chifteluţe din pate
10 January 2011

Read more »
Cozi de creveţi cu flan de sparanghel
10 January 2011

Read more »
Păstrăv file de porumb cu ciuperci marinate
10 January 2011

Read more »
Dovlecei cu sos de lamaie
10 January 2011

Read more »
Ruladă de peşte cu legume
10 January 2011

Read more »
Cocktail Elixir
10 January 2011

Read more »
Salata cu telemea si ardei iute
10 January 2011

Read more »
Ciorba dereasa cu iaurt sau smantana
10 January 2011

Sufleu de mentă
10 January 2011

Read more »
Sufleu de carne cu maghiran
10 January 2011

Read more »
Ciorbă din Tara Oaşului
10 January 2011

Read more »
Chec cu cireşe
10 January 2011

Read more »
Prăjitură cu cremă de dovleac
10 January 2011

Read more »
Supă de fructe de mare – Sopa de mariscos estilo La Paz
10 January 2011

Read more »
Rasol de vită cu sos de mărar
10 January 2011

Read more »
Profiterol cu sos de ciocolată şi dulceaţă de zmeură
10 January 2011

Read more »
Supă de dovlecei cu lapte
10 January 2011
Ingrediente
: 1 dovlecel de 250 g 350 ml lapte 10 g griş 172 linguriţă unt 1
linguriţă miere 1-2 fire pătrunjel sare Mod de preparare: Cureţi
dovlecelul, îl tai cubuleţe şi îl înăbuşi în apă până este pe jumătate
gata. Adaugi laptele fierbinte, torni grisul în ploaie şi laşi să fiarbă
pe foc…
Read more »
Read more »
Tiramisu
10 January 2011
Ingrediente:
500 g brânză mascarpone 3 ouă 3 linguriţe zahăr cafea caldă pentru 6
persoane 1 pachet biscuiţi sau i pachet pişcoturi 2 linguriţe cacao
Mod de preparare: Amesteci brânza cu gălbenuşurile, zahărul, albuşurile
bătute spumă într-un castron până obţii o cremă omogenă ( crema
obţinută este suficientă pentru un tiramisu cu 2 straturi…
Read more »
Read more »
Tăietei cu şuncă si legume
10 January 2011
Ingrediente:
200 g tăieţei 100 g şuncă 1 ceapă 1 ardei gras sare piper ulei Mod de
preparare: Fierbi tăieţeii în apă cu puţină sare şi când sunt gata îi
laşi să se scurgă într-o strecurătoare. Cureţi ceapa şi ardeiul, le tai
peştişori şi le căleşti în 2-3 linguri ulei. După ce s-a înmuiat…
Read more »
Read more »
Spaghete cu smântână şi peşte
10 January 2011

Read more »
Cocktail Milk & Honey Martini
9 January 2011

Read more »
Avocado umplut
9 January 2011

Read more »
Salsa pico de gailo (salsa mexicana)
9 January 2011

Read more »
Prăjitură cu cremă de rahat
9 January 2011

Read more »
Prăjitură Vassilopita
9 January 2011

Read more »
Placinta slovena
9 January 2011

Read more »
Salata cu spanac, cascaval si sana
9 January 2011

Read more »
Prăjitură cu fulgi de ciocolată
9 January 2011

Read more »
Budinca de cartofi cu carnati si sos de cascaval
9 January 2011

Read more »
Creveti mari pe pat de spanac
9 January 2011

Read more »
Prăjiturele de orez cu gluten la aburi cu banane – Khao tom mad
9 January 2011

Read more »
Tăiţei din orez prăjit amestecat cu vită tocată – Kway-tiaow nuea sab
9 January 2011
O
reteta de taitei din orez prajit cu ceapa, carne de vita, sos de soia,
sos de peste, faina de porumb, usturoi, sos negru de soia, oua de
prepelita, frunze de salata si ardei iute. preparat specific thailandez
Ingrediente: 3 linguri de ulei două cepe eşalote tocate 150 g de carne
de vită două linguri…
Read more »
Read more »
Fasole verde cu pui şi brânză
9 January 2011
O
reteta de fasole verde cu lapte, smantana, cascaval, branza telemea,
unt, oua, faina, piept de pui, piper, ulei si pesmet. Ingrediente: 1,5
kg fasole verde 200 ml lapte 300 g smântână 150 g caşcaval 300 g telemea
100 g unt 7-8 ouă 50 g făină 2 bucăţi piept de pui piper ulei pesmet …
Read more »
Read more »
Pane de varză cu şuncă şi caşcaval
9 January 2011

Read more »
Salată de ridichi cu branza telemea
9 January 2011

Read more »
Salată de morcovi şi avocado
9 January 2011

Read more »
Friptură de vită cu garnitură
9 January 2011

Read more »
Prajitura cu branza si caise fara aluat
9 January 2011

Read more »
Pui umplut cu ardei copt
9 January 2011

Read more »
Borş cu perişoare de dovlecel
9 January 2011

Ciupercute umplute cu cascaval
9 January 2011

Read more »
Fasole verde cu crochete de cartofi
9 January 2011

Read more »
Lasagna delicioasă
9 January 2011

Read more »
Pulpa de miel cu cartofi
9 January 2011

Read more »
Anghinare prăjită
9 January 2011

Read more »
Cartofi frantuzesti cu carnati si cascaval
9 January 2011

Read more »
Tarte cu crema şi frişcă
9 January 2011

Read more »
Peste cu solzi de cartofi
9 January 2011

Read more »
Salată de ton cu paste şi maioneză
9 January 2011

Read more »
Chiftelute de varza
9 January 2011

Read more »
Salată de orez cu ardei si ton
9 January 2011

Read more »
Salata de vinete cu ulei si sare
8 January 2011

Read more »
Taitei cu pui si legume
8 January 2011
O
reteta de taitei din orez cu pui, creveti, oua, boabe de soia, ridichi,
ueli, ceapa, usturoi, chili rosu, otet, boabe de fasole, lamaie, varza
alba si alune macinate Ingrediente: 250 g tăieţei de orez 100 g pui
tăiat în fâşii subţiri 4 creveţi 2 ouă 1 ceaşcă boabe de soia 1 lingură
ridiche albă…
Read more »
Read more »
Bărcute cu chiftelute de carne si cartofi
8 January 2011

Read more »
Supa crema de legume cu crutoane
8 January 2011
O
reteta de supa crema de legume cu crutoane, telina, morcovi, patrunjel,
pastarnac, ceapa, cartofi, lapte, frunze de telina si sare.
Ingrediente: 200 g telină (rădăcină) 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1
rădăcină păstărnac 2 cepe 200 g cartofi 400 ml lapte 2 frunze de telină
sare Mod de preparare: Curăţaţi legumele de coajă,…
Read more »
Read more »
Ciorba de stevie cu smantana
8 January 2011

Read more »
Varza acra cu costita afumata
8 January 2011
O
reteta de varza acra cu marar verde, ceapa rosie, boia dulce de ardei,
sare, piper, ulei si costita afumata Ingrediente: 2 verze murate marar
verde tocat marunt ceapa rosie boia dulce de ardei sare piper praf si
boabe putin ulei 6-8 felii de costita afumata Mod de preparare: Se
scoate varza murată din butoi…
Read more »
Read more »
Orez cu conopidă la cuptor
8 January 2011

Read more »
Punguţe de foitaj cu ciocolată
8 January 2011

Read more »
Cocktail Vodka Sling
8 January 2011

Read more »
Salată de fasole cu brânză
8 January 2011
Ingrediente:
1 kg fasole verde 250 g telemea de vacă 1 lămâie sare piper ulei Mod
de preparare: Cureţi şi speli fasolea, o rupi bucăţi şi o pui la fiert
în apă clocotită cu sare. După ce a fiert, o scurgi şi o laşi să se
răcească. Dai brânza pe răzătoarea cu ochiuri mari…
Read more »
Read more »
Creveţi în foitaj – Goong hom sabai
8 January 2011

Read more »
Salată cu pui şi brânză Feta
8 January 2011

Read more »
Supă de varză cu smântână şi orez
8 January 2011

Read more »
Carne de porc cu sos de ierburi – Nam prik ong
8 January 2011

Read more »
Omleta cu legume
8 January 2011

Read more »
Dovlecei umpluti cu branza
8 January 2011

Read more »
Supă de creveţi
8 January 2011

Read more »
Corn cu fructe exotice
8 January 2011

Read more »
Sărăţele cu legume
8 January 2011

Read more »
Pui cu sos de soia, legume si pudra de curry
8 January 2011

Read more »
Salată de legume cu sos
8 January 2011

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu