Retete de Paste:
Aperitiv din legume la minut
11 July 2009
Ingrediente: 1/2 morcovi 1 capatana telina 1/2 cartofi 1 ceapa 100 ml ulei de masline Mod de preparare: Curatati legumele si dati-le prin razatoarea mare. Taiati ceapa solzisori. Rumeniti-le repede in ulei incins. Scoateti-le cu spumiera, sarati-le si piperati-le dupa gust. Sunt foarte gustoase ca aperitiv si, bineinteles, sunt de post. Cand este cazul, se…
Tarta tripla cu visine
11 July 2009
Spuma de mure si fragi
10 July 2009
Ingrediente: 500 g fragi 75 g mure 150 ml sirop de trestie de zahar 3 foi de gelatina 350 ml frisca lichida 75 g zahar pudra menta Mod de preparare: Se varsa frisca intr-o salatiera si se pune la rece, cu paletele mixerului. Se inmoaie foile de gelatina in apa rece. Se amesteca…
Sos de usturoi cu mustar
10 July 2009
Ingrediente: 1 capatana de usturoi pisat bine 1 lingura mustar 1/2 pahar ulei putina apa rece sare dupa gust Mod de preparare: In pasta de usturoi pune mustarul si se incorporeaza treptat uleiul pana devine ca o maioneza. Adauga putina apa rece. Foloseste acest sos la salate sau la friptura. Sos de…
Cum se prepara Lasagna cu Ciuperci (video)
10 July 2009
Ingrediente: 400 g oyster mushrooms , torn into pieces 400 g Portobello mushrooms , washed and sliced 40 g dried umbrella mushrooms , pre-soaked for 5 mins 1 bunch parsley, roughly chopped 12 lasagne sheets 200 ml white wine 300 ml double cream 3 tbsp vegetable oil 3 tbsp olive oil salt and pepper 1…
Chiftele de cartofi copti cu sos de rosii si ceapa
10 July 2009
Ingrediente: 1 kg cartofi (fierti si curatati) 2 linguri faina (daca nu este post se pun doua oua) 2 linguri ulei 1/2 lingurita sare o capatana de usturoi pisat marar dupa gust taiat marunt un varf de cutit de piper si putine condimente Mod de preparare: Paseaza cartofii cat sunt fierbintj, altfel devin…
Pui fript cu smochine
10 July 2009
Inghetata de smochine si nectarine
10 July 2009
Ingrediente: 80 g nectarine 80 g smochine uscate 50 ml lichior de ananas sau cocos 200 ciocolata menaj alba 200 ml smantana 4 galbenusuri 1/2 cana lapte 1/2 cana alune de padure sau nuci taiate si prajite usor Mod de preparare: Se scot samburii smochinelor, care se inmoaie peste noapte in lichior. Ciocolata si…
Carpaccio de ton
10 July 2009
Clatite americane cu zmeura
10 July 2009
Supa crema de dovlecei cu mozzarella
10 July 2009
Ingrediente: 6 dovlecei mari 2 bucati de mozzarella 1 crenguta de busuioc 1 litru supa de legume 2 linguri ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se taie extremitatile dovleceilor, dupa care se taie dovleceii in bucati. Se fierb 20 de minute la aburi. Se fierbe supa de legume. Se curata crenguta…
Sos picant de rosii cu miere
10 July 2009
Ingrediente: 3 linguri maioneza de usturoi 1 lingura miere de albine 2 linguri otet de mere 3 rosii tocate marunt si putina sare (dupa gust) Mod de preparare: Amesteca totul si adauga condimente (piper, cimbru, verdeata tocata marunt). Se obtine un sos foarte gustos, pe care il poti turna peste friptura sau peste cartofii prajiti.…
Rulada picanta de curcan
9 July 2009
Cum se prepara Cocktail Saffron Vodka Martini (video)
9 July 2009
Cartofi cu oua la cuptor
9 July 2009
Ingrediente: 1 kg cartofi 4 oua 200 g branza sarata marar tocat 2 linguri de unt usturoi sare Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata cand au fiert si se taie felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun intr-o forma de sticla unsa cu unt, peste cartofi se asaza un…
Snitele italiene
9 July 2009
Prajitura cu biscuiti
9 July 2009
Cele mai scumpe vinuri vandute in Romania
9 July 2009
preluare din Business Magazin Daca vinul poate fi considerat un barometru al nivelului de trai, vanzarile de pana acum indica un standard destul de ridicat. Acestea sunt cele mai scumpe vinuri vandute in Romania anul trecut si la inceputul acestui an sau, altfel spus, Bentley-ul vinurilor si “limuzinele” care ii urmeaza. In lipsa unor…
Miel în stil mediteraneean
8 July 2009
O reteta delicioasa de miel in stil mediteraneean din: usturoi, file de miel, sare, piper, ulei de masline, cimbru, rosii, vanata, zahar, supa si busuioc. Ingrediente : 1 căţel de usturoi 150 g file de miel sare piper 3 linguri ulei de măsline 1 crenguţă cimbru 100 g roşii 1 vânătă mică (cea. 150 g)…
Brazil Colada Cocktail
8 July 2009
Ciocolata cu biscuiti
8 July 2009
Ingrediente: 500 g biscuiţi simpli 11/2 pachet margarina 40 nuci prăjite si zdrobite (sau alune) 100 g cacao 3 pahare de vin cu zahăr 3/4 cană cu lapte (200-220 ml), arome după dorinţă (rom, coajă de portocala, vanilie) Mod de preparare: Se amestecă cacaua cu zahărul, se toarnă laptele puţin câte puţin amestecând mereu…
Piept de curcan in sos de patrunjel
8 July 2009
Ingrediente : 800 g piept de curcan sare piper 5 linguri ulei cu busuioc 2 linguri suc de lămâie 200 ml supă 500 g roşii cherry 1 lingură zahăr 2 pacheţele pătrunjel congelat 1 căţel de usturoi 2 linguri capere 1/2 linguriţă sambal oelek Mod de preparare: Incingeţi cuptorul la190°C. Spălaţi pieptul de curcan…
Cum se prepara Pui Curry cu Spanac (video)
8 July 2009
Placinta cu varza
8 July 2009
Friptura cu cartofi, piersici si migdale
8 July 2009
Ingrediente : 600 g file de porc sare piper 20 g unt moale • 1/2 linguriţă cimbru tocat 5 piersici 1 lingură migdale tăiate 1 kg cartofi 3 crenguţe cimbru Mod de preparare: Incingeţi cuptorul la 170°C. Crestaţi longitudinal un buzunăraş în carne. Săraţi carnea şi piperaţi-o. Amestecaţi untul cu cimbrul şi ungeţi partea…
Prajitura cu gem de corcoduse
7 July 2009
Ingrediente: Blat: 4 oua 4 linguri ulei 4 linguri apa 250 g zahăr 250 g făină mirodenii Mod de preparare: Se separă albuşul de gălbenuş. Albuşul se bate spumă şi se adaugă zahărul. Gălbenuşul se amestecă cu uleiul şi apa şi se adaugă peste albuş. Se pune apoi făina. Compoziţia se toarnă într-o tavă…
Tort de îngheţată
7 July 2009
Placinta cu mere si scortisoara
7 July 2009
Ghiveci
7 July 2009
Ingrediente: 1 borcan de 800 g ghiveci 3 cepe 500 g cartofi verdeaţă 1 linguriţă condimente Mod de preparare: Se înăbuşă cepele tăiate mărunt, se pun cartofii tăiaţi felii semicerc, se pune puţină apă cât să-i acopere şi să fiarbă bine. Apoi se adaugă ghiveciul (preparat în casă sau cumpărat). Se potriveşte gustul cu condimente…
Prajitura simpla
7 July 2009
Ingrediente: 2 căni de făină (ceşti pentru ceai) 2 căni de zahăr pudră 2 căni nuci măcinate sau mac măcinat 2 ouă 1/2 l lapte 1 praf de copt 1 plic zahăr vanilat Mod de preparare: Se amestecă foarte bine toate ingredientele, se toarnă în tava unsă cu grăsime şi pudrată cu făină şi se…
Cum se prepara Cocktail Love Juice (video)
7 July 2009
Tort marshmallow
7 July 2009
Ingrediente: Pentru blat 80 g unt 1 linguriţă vanilie praf 200 g biscuiţi cu unt Pentru îngheţată: 10-15 mini-marshmallow 750 ml lapte 1/2 lămâie 5 gălbenuşuri 125 g zahăr 1 pachet zahăr vanilinat 5 linguri fulgi de ciocolată amăruie Pentru ornat 300 ml frişca 150 g glazură amăruie câteva mini-marshmallow Mod de preparare: Topiţi untul…
Telina cu ciuperci
7 July 2009
Ingrediente: 3 ţeline mijlocii 1 ceapă mică 1 cutie ciuperci 1 lingură smântână sau bulion un sfert lămâie pătrunjel sare piper Mod de preparare: Ţelina bine curăţată se taie în bucăţi ca feliile de portocală, apoi se fierbe pe jumătate. într-o cratiţă se rumeneşte ceapa, se pun ciupercile, se înăbuşă bine sub capac. Se…
Penne cu sos de ton
7 July 2009
Branza topita pregatita in casa
7 July 2009
Ingrediente: 500 g brânză de vaci o lingurita de bicarbonat 100 g margarina 1 lingura de boia ciuperci chimion ciuperci Mod de preparare: 500 g brânză de vaci se amestecă cu o linguriţă de bicarbonat şi se lasă în bucătărie pe masă, la temperatura camerei, 1-2 ore. Apoi se pune vasul într-un alt vas care…
Tort rapid
7 July 2009
Ingrediente: 500 g pişcoturi o cutie compot de ananas 500 g frişca Mod de preparare: Pe un platou dreptunghiular aranjăm un strat de pişcoturi stropite cu compotul de ananas. Peste pişcoturi punem bucăţele de ananas tăiate mărunt, apoi un rând de frişca. Se repetă straturile, până la terminarea ingredientelor. Deasupra se ornează cu frişca,…
Aperitiv deliciosgs
6 July 2009
Ingrediente: un pachet foi de plăcintă 1 l lapte 3 ouă brânză sărată condimente: cimbru curry oregano Mod de preparare: Intr-un vas adânc amesteci laptele, ouăle şi brânza tăiată cubuleţe mici. Pui şi condimente. Ungi cu margarina un vas de Jena, aşezi toate foile de plăcintă încreţindu-le. Peste ele torni laptele su branza si oua…
Supa crema de cartofi cu rosii
6 July 2009
Tortilla cu legume si telina
6 July 2009
Ingrediente: 2 ardei graşi roşii 2 tulpini de ţelină 400 g cartofi fierţi de 1 zi 2 cepe 1 căţel de usturoi 3 linguri unt sare piper 6 ouă 50 ml smântână 2 linguri frunze proaspete de cimbru Mod de preparare: Pregătiţi legumele, tăiaţi ardeiul în cuburi mari, iar ţelina, rondele. Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i,…
Aperitiv cu parizer
6 July 2009
Ingrediente: 350 g parizer tăiat mărunt 300 g caşcaval ras 4 gălbenuşuri 1 praf de copt 4 linguri smântână 2 castraveţi acri tăiaţi mărunt 1 gogoşar 1 lingură făină sare, piper după gust Mod de preparare: Albuşurile bătute spumă se amestecă cu compoziţia. Se toarnă totul într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.…
Cum se prepara BBQ Beef Shish Kebab cu Salata de Patrunjel (video)
6 July 2009
Salata de sfecla rosie si masline
6 July 2009
Ingrediente: 4,5 sfecle rosii fierte 2 cepe castraveti murati chimion maioneza masline Mod de preparare: Se taie sfecla fiarta si ceapa la fel ca pentru salate, iar castravetii murati se taie rondele. Se amesteca totul cu 1/2 lingurita chimion si cu maioneza cat mai multa. Acoperi totul cu maioneza si ornezi cu masline, castraveti taiati…
Mujdei de usturoi cu vegeta si smantana
6 July 2009
Ingrediente: usturoi vegeta ulei smantana patrunjel Mod de preparare: Se curăţă usturoiul, se pisează, se freacă bine cu o linguriţă de vegeta (până devine ca o pastă) şi o linguriţă de ulei fierbinte (de la cartofi sau friptură. Apoi se adaugă sifon câe puţin, până devine o smântână subţire. Se presară pătrunjel verde şi s…
Ardei umpluţi cu legume, carne si mozarella
6 July 2009
Ingrediente: 1 ceapă 1 morcov 1 bulb de fenicul 1/2 vânătă 1 legătură ceapă verde câte 2 ardei graşi galbeni şi roşii 2 linguri ulei 400 g amestec de carne tocată sare piper 125 g mozarella 3 ouă 200 ml smântână nucşoară rasă 125 ml supă Mod de preparare: Pregătiţi legumele. Tăiaţi ceapa în cubuleţe,…
Omleta cu sos de smantana
6 July 2009
Gem de mere
6 July 2009
Ingrediente: 5 kg mere (curăţate de coajă şi sâmburi) 1,5-2 kg zahăr (după gust) 1 plic conservant 4-5 linguri ulei Mod de preparare: Merele curăţate de coajă şi sâmburi se dau prin răzătoarea mare, se storc de zeamă şi se călesc în ulei. Când merele s-au topit puţin se pune zahărul şi conservantul. Se fierbe…
Mamaliga cu ciuperci
6 July 2009
Dulceata de grapefruit
6 July 2009
Ingrediente: 1 kg grepfruit 1 kg zahăr 1-2 lămâi Mod de preparare: Se spală foarte bine fructele. Se rad pe toată suprafaţa lucioasă. Se pune apă la fiert. Când clocoteşte, se pun fructele întregi şi se lasă să fiarbă câteva minute (se încearcă cu furculiţa să fie puţin moi). Apoi se scot, se pun în…
Cascaval pane
6 July 2009
Mix cu dovlecei, rosii si file de somon
5 July 2009
Ingrediente: 4 file de somon (a 160 g) sare piper 8 felii pâine integrală prăjită sucul de la 1 lămâie 60 g sâmburi de pin 4 linguri ulei 400 g roşii cherry 2 dovlecei 150 ml supă Mod de preparare: Incingeţi cuptorul la 180°C. Spălaţi peştele, uscaţi-l pe un şervet, săraţi-l şi piperaţi-l. Fărâmiţaţi pâinea…
Dulceata de portocale
5 July 2009
Ingrediente: 1 kg zahăr 800 g portocale (cântărite după ce au fost fierte) 3 linguri zeamă de lămâie 3 pahare zeamă în care au fiert portocalele Mod de preparare: Se aleg portocale coapte şi tari, cu coaja groasă. Se spală foarte bine şi se rade coaja subţire. Se pun la fiert acoperite în apă clocotită.…
Cum se prepara Challah (video)
5 July 2009
Dovlecei umpluti cu amestec
5 July 2009
Dulceata de kiwi
5 July 2009
Pulpe de pui cu ardei si bacon
5 July 2009
Ingrediente: 4 cepe câte 2 ardei roşii şi galbeni 60 g bacon (kaizer afumat) 4 pulpe de pui (a 200 g) sare piper 1/2 linguriţă cimbru 1/2 pachet pastă de roşii (250 g) Mod de preparare: Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o inele. Pregătiţi ardeiul şi tăiaţi-l mărunt, iar baconul tăiaţi-l fâşii. Spălaţi pulpele de pui şi…
Dulceata de ceapa
5 July 2009
Pateuri cu osanza de porc
5 July 2009
Ingrediente: 1 ou 1 lingură untură închegată drojdie (proaspătă) cât o nucă 1 cană apă călduţă (250 ml) 3 linguri oţet 1 linguriţă sare 600-700 g făină 500 g osânză trecută prin maşina de tocat (pentru uns foaia) Mod de preparare: Din toate ingredientele facem o cocă tare, bună de întins. întindem o foaie groasă…
Frigărui cu legume şi chiftele cu porumb
5 July 2009
Mancare de ciuperci cu smantana
5 July 2009
Ingrediente: 1 cutie cu ciuperci sau 0,5 kg ciuperci proaspete 1 ceapă mijlocie boia pastă de gogoşari de la borcan zeamă de supă sau apă 2 căţei de usturoi 2 linguri făină sare piper condimente 150 g smântână 1 legătură frunze de pătrunjel Mod de preparare: Dacă avem ciuperci din cutie, tot conţinutul cutiei…
Salată cu porumb, ciuperci şi brânză
5 July 2009
Ingrediente: Pentru salată: 3 roşii mari 2 ardei graşi 2 cepe 1 cutie porumb 1 cutie de ciuperci 100 g brânză sărată Ingrediente pentru sos: 1 lingură de muştar fin 2 linguri ulei 3-4 linguri oţet puţină apă 1-2 linguriţe zahăr 1 linguriţă sare Mod de preparare: Se curăţă roşiile, ardeii şi ceapa, se taie…
Varza cu carne si smantana
5 July 2009
Ingrediente: 2 kg varză acră 700 g carne de porc 2 cepe sare piper după gust 2 linguri untură 2 rămurele cimbru o legătură mărar 100 g smântână 2 linguri bulion de roşii Mod de preparare: Carnea se spală bine, se taie bucjţele potrivite care se pun în grăsimea încinsă. Se rumeneşte uşor împreuna…
Cum se prepara Cocktail Caribbean Breeze (video)
4 July 2009
Tocanita cu picioruse de porc
4 July 2009
Ingrediente: 2 picioruşe porc 4 cepe 1 ţelină 1 lingură condimente cimbru tarhon 3 linguri bulion 3 linguri ulei 2 linguri făină sare Mod de preparare Picioruşele spălate şi tăiate în două pe lung se pun la fiert în apă rece. După spumare se sărează uşor. Ceapa se taie solzişori, iar ţelina se rade…
Legume în stil italian şi cotlete de porc
4 July 2009
O reteta de legume in stil italian si cotlete de porc din: cimbru si patrunjel, vinete, ulei de masline, sare, piper, rosii, cotlete de porc si coaja rasa de lamaie. Ingrediente: câte 1/2 legătură cimbru şi pătunjel 500 g vinete 4 linguri ulei de măsline sare, piper 250 g roşii bucăţi (cutie) 4 cotlete de…
Biscuiţi de casă
4 July 2009
O reteta de biscuiti de casa din: oua, unt, faina, zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si sare. Ingrediente: 4 ouă 125 g unt proaspăt 210 g făină 250 g zahăr pudră coaja rasă de la o lămâie 3 plicuri zahăr vanilat puţină sare Mod de preparare: Pentru început, se pregăteşte tava, se tapetează…
Capatana de porc cu varza murata
4 July 2009
Ingrediente: 1/2 căpăţână de porc (poate fi şi afumată) 2 verze mici murate 2 frunze de dafin, 2 linguri bulion cimbru 1 lingură ulei sare Mod de preparare: Varza stoarsă de zeamă se toacă mărunt, se amestecă cu cimbru, bulion, condimente şi ulei şi se pune într-o cratiţă. S e adaugă o ceaşcă de apă.
Salată de roşii cu brânză Capresse
4 July 2009
Ingrediente: 6 roşii mari 150 g de mozzarella sau caşcaval cimbru (uscat sau verde ) busuioc piper sare 3-4 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se taie roşiile şi mozzarella în bucăţi sau rondele. Pe două farfurii întinse, se aşază alternativ câte o felie de roşie şi una de mozzarella sau caşcaval. Busuiocul şi…
Rasol fiert in zeama de varza
4 July 2009
Ingredinete: 1/2 căpăţână de porc (poate fi şi afumată) 2 căni zeamă de varză strecurată (poate fi zeamă de murături) 3 frunze de dafin 1 linguriţă boabe piper 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă tarhon sare Mod de preparare: Căpăţână se fierbe pe jumătate (se sărează după spumare). Se scurge zeama şi se adaugă peste căpăţână…
Rulouri cu carne tocată
3 July 2009
Cum se prepara Supa de Pui marocana (video)
3 July 2009
O reteta video simpla si delicioasa despre cum se prepara supa de pui marocana. Ingrediente: 3 tbsp olive oil 4 chicken drumsticks 4 chicken thighs 4 carrots chopped 4 leeks 1 small pumpkin cubed 2 courgettes chopped 2 ltr chicken stock 400 g chopped tinned tomatoes 1 zest of lemon a handful of fresh…
Cotlete umplute picante şi suculente
3 July 2009
Ingrediente: 300 g morcovi 300 g telină 1 legătură de ceapă verde 3 linguri ulei 1 legătură pătrunjel sare piper 2 ouă 4 cotlete de porc ( a 180 de gr) 1 lingură unt Mod de preparare: Tocati marunt morcovii si telina si taiati ceapa verde inele fine. Caliti totul in ulei. Curatati patrunjelul, tocati-l…
Dovlecei umpluţi pe un pat de roşii
3 July 2009
Ingrediente: 1 ceapă verde 1 căţel de usturoi 3 crenguţe pătrunjel 1 crenguţă cimbru 1 linguriţă capere 100 g carne tocată 2 linguriţe pesmet sare piper cayenne 1 dovlecel mare 1 lingură parmezan ras 125 g roşii cherry piper 50 ml supă 1 linguriţă oţet balsamic Mod de preparare: Pregătiţi ceapa verde şi tăiaţi-o inele…
Picioruse de porc cu smantana picanta
3 July 2009
Ingrediente: 2 picioruşe de porc 1 căpăţână de usturoi 1/2 lămâie (zeamă) 100 g smântână (sau 200 g iaurt bătut) sare piper 2 frunze dafin verdeaţă tocată Mod de preparare: Picioruşele curăţate şi spălate se teie în două pe lung şi se pun la fiert în apă clocotită cu puţină sare, piper şi dafin. Se…
Bors cu ciolan afumat de porc
3 July 2009
Ingrediente: un ciolan afumat morcov ceapă ţelină fidea sau orez borş verdeaţă Mod de preparare: Spălăm ciolanul, îl opărim şl-l fierbem apoi cu zarzavatul tăiat. Când a fiert, adăugăm borşul fiert separat. Orezul se pune când carnea e aproape fiartă. Se folosesc tăiţei preparaţi în casă. Punem apoi verdeaţă şi mai lăsăm puţin pe foc.…
Prăjitură cu vişine si unt de cocos
2 July 2009
Vinete greceşti
2 July 2009
Ciorba de picioruse de porc
2 July 2009
O reteta de ciorba de picioruse de porc cu condimente, morcov, ceapa, usturoi, otet, sare, lamaie si patrunjel tocat. Ingrediente: 2 picioruşe de porc bine curăţate (pot fi şi afumate) 2 linguri condimente 1 morcov 1 ceapă 5-6 căţei de usturoi 200 ml smântână oţet după gust sare 2 linguri ulei 1 felie lămâie pătrunjel…
Ciuperci cu umplutură de legume
1 July 2009
Ingrediente: 300 g roşii cherry 2 dovlecei mici 12 ciuperci mari 1 ceapă 1 căţel de usturoi 2 linguri ulei 250 g mozzarella sare piper cate 1/2 legătură busuioc şi cimbru 800 ml lapte 150 g mălai instant 2 linguri mascarpone nucşoară rasă Mod de preparare: Tăiaţi roşiile în patru, iar dovleceii bucăţi. Curăţaţi ciupercile,…
Cum se prepara Cocktail Speedy Gonzales (video)
1 July 2009
Carnati fierti cu hrean ras
1 July 2009
Cartofi copţi cu brânză
1 July 2009
Ingrediente : 4 cartofi 1 legătură pătrunjel 4 roşii uscate, în ulei sare piper 200 g cremă de brânză 100 g gorgonzola Mod de preparare: Incingeţi cuptorul la 180°C. Spălaţi cartofii, uscaţi-i pe un şervet de bucătărie, înfăşuraţi-i în folie de aluminiu şi înţepaţi-i de mai multe ori cu o furculiţă. Intre timp spălaţi verdeaţa…
Tocana ardeleneasca cu mamaliga
1 July 2009
Ingrediente: 500 g carne de porc şi cârnaţi afumaţi 200 g smântână sau 500 ml lapte 2 căpăţâni de usturoi o lingură mare sare o legătură pătrunjel verde 5 morcovi Mod de preparare: Se taie carnea cubuleţe şi carnaţii bucăţi. Morcovii se dau prin râzătoare, iar pătrunjelul se taie mărunt. într-o cratiţă punem…
Ciorba de fasole boabe cu zeama de gogonele murate
1 July 2009
Miniprăjitură cu cocos
1 July 2009
Somon răscopt în papiotă
1 July 2009
Ingrediente: 1 somon de circa 1,2 kg (sau 1 crap eviscerat şi fără cap) 1 portocală 2 lămâi 150 ml oţet balsamic Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 C sau încinge grătarul la temperatura maximă. Taie portocala şi 1 lămâie felii; separat, taie o lămâie bucăţi Aşază peştele eviscerat şi curăţat de solzi…
Cuşcuş cu ardei iute, dovlecei şi untişor
30 June 2009
Ingrediente: 400 g cuşcuş 1 ardei iute mic 2 dovlecei mici 2 linguri ui 2 linguri ulei Mod de preparare: Intr-un bol pune cuşcuşul şi toarnă apă fierbinte conform indicaţiilor înscrise pe ambalaj, Incinge uleiul şi soteaza ardeiul iute, tocat mărunt şi adaugă dovleceii tăiaţi cuburi mici. Sotează timp de 5 minute, până când…
Cum se prepara Tangy Creamed Spinach (video)
30 June 2009
Ghiveci oriental
30 June 2009
Ingrediente: 1 cutie mazăre (mică) 1 cutie ciuperci 6 cartofi potriviţi, tăiaţi cubuleţe 4 cepe 1/2 borcan zacusca 200 ml ulei 1 morcov (mai mare) tăiat rondele sare piper 2 linguri bulion (paste tomate) Mod de preparare: Intr-o cratiţă călim ceapa tăiată mărunt cu uleiul, adăugăm cartofii, morcovul, mazărea şi ciupercile. Acoperim cu apă şi…
Legume înăbuşite la tigaie
30 June 2009
Ingrediente: 500 g cartofi roşii, fierţi 1 gulie 4 morcovi 2 cepe 200 g fasole verde (din conservă sau opărită) 2-3 linguri unt sare şi piper negru, proaspăt măcinat 2 linguri praz, tăiat rondele Mod de preparare: Se foloseste un vas adânc, neaderent, la foc mic şi acoperit cu capac de mărime porivită. Curăţă cartofii…
Tartine rumenite, cu telemea
30 June 2009
Ucenicul lui Jamie Oliver (video)
30 June 2009
De Jamie Oliver Ucenicul lui Jamie – episodul IV Ucenicul lui Jamie
Friptura de porc cu sos de castraveti
30 June 2009
Ingrediente: 1 kg carne 2 cepe 3 castraveciori muraţi 250 ml vin 150 ml suc de roşii 100 g smântână 150 g unt 1 lingură muştar sare piper Mod de preparare: Se taie carnea în felii groase şi se rumeneşte în unt. Se căleşte ceapa, se pune peste carne, se adaugă castraveciorii tăiaţi fideluţă, muştarul,…
Cod la cuptor cu lămâie si cimbru
30 June 2009
Salată de roşii cu ceapă şi busuioc proaspăt
30 June 2009
Ingrediente: 1 ceapă (de preferat eşalotă sau ceapă roşie) 600 g roşii bine coapte frunze proaspete de busuioc 1 lingura otet balsamic 3 linguri ulei de măsline o jumatate linguriţă zahăr 1 linguriţă sare o jumatate linguriţă piper, proaspăt măcinat Mod de preparare: Intr-un bol mic, prepară vinegreta din oţet balsamic, ulei, zahăr, sare si…
Friptura de porc cu sos tomat
30 June 2009
Ingrediente: muşchi de porc usturoi piper sare 3 linguri ulei zahăr vin cimbru Mod de preparare: Muşchiul se împănează cu usturoi, se presară sare şi piper, cimbru . Se pune în tavă cu 3 linguri ulei şi se introduce la cuptor la foc potrivit până devine uşor auriu. Cât timp stă la cuptor, se…
Găină rumenită cu lamaie şi cimbru
29 June 2009
Ingrediente: 1 găină de 1,4 kg 250 ml supă clară 3 lămâi 150g unt 1 lingură cimbru mărunţit sare şi piper negru proaspăt măcinat Mod de preparare: Amestecă untul cu coaja rasă de lămâie, un praf de sare şi piper negru proaspăt măcinat. Dezlipeşte pielea, de la gât spre piept, şi unge carnea, prin acest…
Ciorba de jumari
29 June 2009
Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 11 borş 1 lingură bulion 50 ml ulei 300 g jumări de porc sare piper 10 g oţet verdeaţă 300 g cartofi Mod de preparare: Punem la fiert ceapa şi morcovul ras. Când sunt aproape fierte, adăugăm cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Inainte de a fi fierţi cartofii, punem…
Cum se prepara Chicken, Mutton or Lamb Biriyani
29 June 2009
Pepene galben cu jambon afumat rosii si masline
29 June 2009
Ingrediente: 1 pepene galben 12 felii subţiri jambon de Parma 12 măsline verzi, fără sâmburi 12 rosii-cireaşă Mod de preparare: Taie pepenele felii mari şi îndepărtează sâmburii; apoi taie feliile cuburi, de mărimea unei înghiţituri. Taie feliile de jambon în două şi rulează-le în jurul bucăţilor de pepene. Taie în două roşiile-cireaşă, cu codite cu…
Prajitura cu crema de capsuni
29 June 2009
Salată cu carnati si ardei iute
29 June 2009
Ingrediente: 800 g cârnati 1 ardei gras galben 1/2 legătură ridichi 6 castraveţi muraţi 3 cepe 75 ml supă 3 linguri muştar 1 ardei iute tocat sare piper 3 linguri ulei Mod de preparare: Tăiaţi carnaţii, castraveţii şi legumele rondele sau fâşii. Tăiaţi ceapa inele. Amestecaţi oţetul, muştarul, supa, ceapa, 100 ml zeamă de la…
Chiftelute de dovlecei cu sos de iaurt
26 June 2009
Ingrediente: 2 dovlecei (circa 600 g) 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi tocat 3 linguri faina sare piper proaspat macinat 2 linguri patrunjel si marar proaspat tocat 2 oua, ulei pentru prajit Mod de preparare: Curata dovleceii de coaja si da-i pe razatoarea mare. Presara 1 lingura sare si lasa-i la scurs intr-o sita,…
Cartofi noi cu trei feluri de sosuri
26 June 2009
Salata la borcan
26 June 2009
Ingrediente: 2 dovlecei 4 tulpini de telina 2 ardei grasi galbeni 2 legaturi ridichi 1 legatura rucola 6 linguri otet din vin alb 8 linguri ulei de masline sare piper eventual putin zahar Mod de preparare: Taiati legumele rondele, respectiv bucati. Spalati si curatati rucola. Amestecati otetul, uleiul, sarea si piperul si putin zahar. Turnati…
Cotlete de porc cu ceapă, cartofi şi verdeaţă la cuptor
26 June 2009
Ingrediente: 4 cotlete de porc de circa 150 g fiecare 800 g cartofi mici 400 g eşalote sau ceapă mică 2 linguri cimbru şi rozmarin 3 linguri ulei de măsline Sare şi piper negru proaspăt măcinat Mod de preparare: Intr-un bol mic, amestecă uleiul de măsline cu sarea, piperul şi verdeaţa tocată. Unge carnea cu…
Pastrav pane cu orez
26 June 2009
Ingrediente: 3 linguri zeama de lamaie 1 lingura sos Worcestershire 4 fileuri de pastrav a circa 150 g fiecare 2 linguri faina sare □ piper proaspat macinat ulei vegetal pentru prajit Mod de preparare: Intr-un bol mic, amesteca zeama de lamaie cu sosul Worcestershire. Asaza fileurile proaspete intr-un vas adancit si toarna deasupra marinata, acopera…
Salata mexicana de porumb
26 June 2009
Ingrediente: o conservă boabe de porumb (500 g) 10 ridichi potrivite 350 g caşcaval două linguri oţet 3 linguri sos iute chilii sare piper ulei pătrunjel tocat Mod de preparare: Se taie ridichile, se rade mare caşcavalul. Se scurge porumbul de zeamă. într-un castron mare se amestecă ingredientele: oţet, sare, piper, ulei, sosul iute (sau…
Sufleu cu ton
26 June 2009
Tort de capsune cu blat de ciocolata si crema de branza
26 June 2009
Cum se prepara Moroccan BBQ Barbecue Salmon cu Paprika Tomatoes
25 June 2009
Supa rece de legume
25 June 2009
Ingrediente: 500 g rosii carnoase 1 tulpina de telina 1 castravete 2 ardei grasi rosii si 1 galben 1 ceapa 6 linguri pesmet sare piper piper cayenne 2 catei de usturoi 2 linguri sue de portocale 4 linguri ulei de masline Mod de preparare: Pregatiti legumele si taiati rosiile in opt. Taiati telina felioare rotunde.…
Tort de biscuiti
25 June 2009
Ingrediente: 250 g biscuiţi 200 g unt 100 g zahăr 2 ouă 2 pahare cu cafea 2 linguri rom 250 g frişca 1 linguriţă nescafe Mod de preparare: Se bat albuşurile până se fac spumă, se freacă untul cu zahărul, aproximativ 10 minute, se adaugă gălbenuşurile, apoi se încorporează albuşurile spumă. Se îmbibă biscuiţii în…
Salata cu ardei in stil spaniol
25 June 2009
Ingrediente: 1 kg rosii cherry 75 g masline negre 3 ardei grasi rosii 1 ceapa rosie 9 linguri ulei de masline 4 linguri otet sucul de la 1/2 lamaie sare piper 2 catei de usturoi tocati 3 linguri capere 2 linguri busuioc tocat Mod de preparare: Taiati rosiile sferturi, maslinele jumatati, ardeiul fasii. Tocati ceapa.…
Chifle gustoase cu salata
25 June 2009
Ingrediente: 350 g fasole alba (conserva) 11/2 conserva ton in suc propriu 150 g rosii cherry 1/2 legatura arpagic 60 g capere 6 chifle 150 ml sos Chili Mod de preparare: Scurgeti fasolea. Scurgeti pestele. Taiati rosiile in patru, iar arpagicul inele. Amestecati totul cu caperele. Taiati chiflele si intindeti salata de fasole cu ton…
Briose cu mere si migdale
25 June 2009
Ingrediente: 250 g faina 40 g migdale macinate 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat sare 1 ou 250 ml lapte batut 80 ml ulei 170 g zahar coaja rasa de lamaie vanilie 1 mar Mod de preparare: Amestecati faina, migdalele, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Bateti oul, laptele batut, uleiul, zaharul, coaja…
Cum se prepara placinta cu carne si ceapa
25 June 2009
Ingrediente: 600 g sirloin steak, diced 120 g seasoned flour 2 onions, peeled and chopped 1 tbsp fresh parsley, chopped half tbsp tomato puree 150 ml beef stock 1 packet pre-rolled puff pastry 1 egg, beaten salt and pepper 6 tbsp vegetable oil 1 medium saucepan with lid 1 ovenproof dish 1 knife 1 spoon…
Supa de cartofi si crabi
25 June 2009
O retete de supa de cartofi cu carne de crab si morcov, praz, telina, ceapa, cimbru, ulei, smantana, sare si piper. Ingrediente: 1 morcov 1/4 praz 100 g telina 200 g cartofi fainosi 1 ceapa mica 1 crenguta cimbru 1/2 lingurita ulei 250 ml supa 1 lingura smantana dulce sare piper 25 g carne de…
Vinete umplute cu carne tocată, roşii si mozzarellla
25 June 2009
Ingrediente: 2 vinete mari Sare 4 roşii 2 fileuri de sardine (din conservă, scurse de lichid) 400 g amestec de carne tocată 2 linguri pastă de roşii 2 linguri ulei de măsline 2 linguri pătrunjel verde, tocat 1 linguriţă rozmarin şi cimbru, tocate 100 ml vin roşu, sec 125 g mozzarella Mod de preparare: Spală…
Chifle cu snitel
25 June 2009
Ingrediente: 2 oua 3 bucati carne de porc pentru friptura sare piper 3 linguri faina 60 g pesmet 2 linguri ulei 2 jumatati de piersica 75 g maioneza 75 g iaurt 1 lingurita curry salata 6 chifle Mod de preparare: Bateti ouale. Taiati carnea in doua, bateti-o, condimentati-o. Dati-o prin faina, ou si pesmet. Incingeti…
Plăcintă cu carne tocată şi dovlecei
25 June 2009
Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă 500 g carne tocată de vită sau în amestec cu porc 4 căţei de usturoi, tocat 4 roşii, tocate cubuleţe 2 dovlecei mici, tăiaţi felii 2 linguri pastă de roşii Un vârf de cuţit chimen şi nucşoară Sare şi piper negru proaspăt măcinat Ulei vegetal pentru uns foile Mod…
Salata de oua
25 June 2009
Ingrediente: 6 oua 200 g sunca fiarta 175 g germeni de soia verdeata crutoane cu nuci si seminte de soia sos de iaurt cu verdeata Mod de preparare: Fierbeti ouale tari, curatati-le si taiati-le in doua. Taiati sunca. Spalati germenii si scurgeti-i. Taiati verdeata si asezati-o intr-un vas alaturi de germeni. Adaugati toate ingredientele si…
Chilli con carne
25 June 2009
Tort cu zmeura
25 June 2009
Ingrediente: 2 oua 160 g zahar 50 g faina 1 baton de vanilie 8 forte de gelatina 1/2 lamaie 250 g branza de vaci 130 ml lichiordeoua 2 albusuri 500 ml frisca 250 g zmeura Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180°C. Separati ouale. Bateti cele 2 albusuri cu 60 g zahar. Incorporati si galbenusurile.…
Supa de chilli verde
24 June 2009
Friptura de porc rece
24 June 2009
Ingrediente: 800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3 linguri smantana dulce nucsoara rasa Mod de preparare: Sarati carnea, piperati-o si prajiti-o in 2 linguri de ulei 18 minute. Tocati ceapa si usturoiul…
Supa cu morcovi, mar si crema de branza
24 June 2009
Ingrediente: 1 bucata ghimbir de marimea unei nuci 500 g morcovi 11 supa 200 g crema de branza sare si piper 1 mar Mod de preparare: Curatati ghimbirul si taiati-l in jumatate. Curatati morcovii si taiati-i cubulete. Fierbeti-i impreuna cu ghimbirul circa 20 de minute in supa, apoi indepartati ghimbirul. Pasati morcovii in supa. Adaugati…
Cum se prepara Cheese Enchiladas
24 June 2009
Ingrediente: 4 Corn Tortillas 340 g Shredded Cheddar Cheese ½ cups (120ml) Chopped Onions 2 cups (500ml) Enchilada Sauce ¼ cups (60ml) Chopped Green Onions 3 tbsp Chili Powder 3 tbsp Flour 1 tsp Cocoa Powder ½ tsp Chopped Garlic 1 tsp Oregano 3 cups (750ml) Water 1 Can Tomato Sauce Green Onion Mexican Food…
Crema cu fructe
24 June 2009
Ingrediente: 30 g amidon 80 g zahar 3 galbenusuri 250 ml lapte 1 pachet zahar vanilinat 125 ml frisca 500 g amestec de fructe Mod de preparare: Amestecati amidonul, 40 g zahar, galbenusurile si 125 ml lapte rece. Fierbeti restul de lapte, zahar si zaharul vanilinat si legati-l cu amidon. Lasati-l sa se raceasca si…
Salata iute cu penne
24 June 2009
Ingrediente: 750 g penne sare 300 g mazare 3 ardei grasi rosii 6 linguri ulei de masline 3 linguri otet din vin alb 3 lingurite sue de lamaie 2 linguri patrunjel tocat 1 lingura tartion tocat piper Mod de preparare: Fierbeti pastele in apa cu sare, adaugati si mazarea in ultimele 3 minute, apoi scurgeti…
Sufleu cu sunca
24 June 2009
Ingrediente: 800 g cartofi 200 g cubulete de sunca 2 linguri verdeata tocata (busuioc, rozmarin, cimbru) 4 galbenusuri 2 linguri ulei de masline 100 g branza rasa sare piper nucsoara rasa Mod de preparare: Curatati cartofii, radeti-i si stoarceti-i. Adaugati sunca, verdeata, galbenusurile, uleiul, branza, sarea, piperul si nucsoara si framantati bine. Tapetati cu hartie…
Frijoles Refritos – bucatarie mexicana
24 June 2009
Ingrediente: 500 g fasole uscată 3 litri apă o ceapă uscată două linguri ulei vegetal sare caşcaval (opţional) Mod de preparare: Intr-o oală cu presiune se fierbe fasolea, apoi se scurge şi se pune deoparte. Se încinge uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă ceapa şi se rumeneşte până devine sticloasă, apoi se…
Tort cu piersici si maracuja
24 June 2009
Ingrediente: Pentru blat: 150 g unt moale 170 g zahar 180 g faina 1 varf de cutit praf de copt Pentru crema: 1 kg piersici 5 foite de gelatina 350 g branza de vaci 350 ml frisca 3 pachete zahar vanilinat Pentru oglinda de fructe: 11/25 pachet glazura pentru tort transparent 380 ml suc de…
Burrito
24 June 2009
Ingrediente: 600 g carne de vită 12 plăcinte tortilla 2 căţei de usturoi o ceapă mică puţin suc de lămâie o lingură oregano 1/2 linguriţă de sare 1/4 linguriţă piper proaspăt măcinat o lingură de ulei Preparare: Carnea se spală şi se freacă împreună cu un amestec (trecut prin mixer) de usturoi, suc de lămâie,…
Supa de mazare si creveti
23 June 2009
Ingrediente: 450 g mazare congelata 1 l supa 8 creveti decorticati condimente 50 g smantana dulce sare piper Mod de preparare: Curatati ceapa si tocati-o marunt. Crestati ardeiul iute pe lung, indepartati-i semintele, spalati-l si tocati-l de asemenea marunt. Incingeti intr-un vas 2 linguri de margarina si caliti acolo ceapa. Presarati 1 lingurita zahar si…
Prajitura cu ciocolata
23 June 2009
Oua picante cu afumatura
23 June 2009
Ingrediente: 4 ouă 150 g carne afumată un castravecior acru o lingură maioneză zeamă de lămâie boia. Mod de preparare: Ouăle fierte tari se taie jumătăţi. Carnea şi castravetele se taie cubuleţe, se amestecă împreună cu maioneza, sarea, piperul şi zeama de lămâie. Compoziţia rezultată se toarna peste oua. Pofta buna!
Clatite umplute cu creveti
23 June 2009
Chiftelute picante cu ridichii
23 June 2009
Ingrediente: 250 g cartofi 2 cepe 2 linguri unt 2 linguri patrunjel tocat 400 g amestec de carne tocata 250 g carne tocata de porc 3 oua 2 lingurite mustar putin iute sare piper 2 linguri ulei Mod de preparare: Fierbeti cartofii in coaja circa 25 de minute, apoi curatati-i si pasati-i. Tocati ceapa…
Budinca de mandarina cu frisca
22 June 2009
Cum se prepara un Cocktail Moscow Mule
22 June 2009
Ingrediente: 50 ml vodka 20 ml lime juice 2 dashes angostura bitters 2 slices of fresh ginger ginger beer ice cubes cocktail shaker cocktail strainer muddler chopping board knife serving glass measuring spoons Cum se prepara un Cocktail Moscow Mule
Pui umplut cu ciuperci
22 June 2009
Salata de rosii cu branza
22 June 2009
Budinca de ciocolata
22 June 2009
Ciorba de fasole verde cu pui
22 June 2009
Orez sarbesc cu pui
22 June 2009
Salata orientala cu porumb
22 June 2009
Pui cu farfale
22 June 2009
Cum se prepara Eggy Bubble si Squeak
22 June 2009
Classic British Food Cum se prepara Eggy Bubble si Squeak
Salata de pui cu porumb si alune
22 June 2009
Conopida cu orez
22 June 2009
Ingrediente: 3 ceşti de orez basmati o conopidă 3 cartofi o linguriţă pastă de ghimbir şi una de usturoi 4 ardei picanţi verzi tocaţi 1/4 ceaşcă de ulei vegetal o linguriţă de praf cucurmina 3 cepe tocate 3 tomate tocate sare Preparare: Se frige încet orezul în uleiul vegetal, se fierbe apoi în oala minune.…
Supa de miel cu tarhon
22 June 2009
O reteta delicioasa de supa de miel cu tarhon si morcovi, smantana, otet de tarhon, patrunjel, frisca, usturoi, ou, ceapa rosie, patrunjel verde, lamaie, faina, ulei si piper alb macinat. Ingrediente: 300 g carne de miel fără os frunze de tarhon oţet de tarhon 2 morcovi 100 ml smântână două rădăcini de pătrunjel 100 ml…
Mancare de ardei cu carne de porc
19 June 2009
Rulouri de vinete
19 June 2009
Salata greceasca – Tzatiki
19 June 2009
Ingrediente: 8-10 castraveti 1 kg de iaurt gros 2-3 linguri ulei de mSsline 6 catei de usturoi sare o legatura de marar 200 g de marar Mod de preparare: Salata greceasca de castraveti, denumita si “tzatiki“, se prepara foarte usor. Pentru a iesi buna, trebuie sa tineti seama de cateva sfaturi. Castravetii se spala, se…
Pizza vegetariana
19 June 2009
Ingrediente: 4 rosii 4 ardei grasi 1 cutie cu ciuperci 150 g mozzarella 20 g pasta de tomate ulei oregano 10 g drojdie uscata 3/4 cescuta cu apa faina cat cuprinde sare Mod de preparare: Dizolva drojdia in apa calduta. Adauga sare si faina si framanta un aluat. Intinde o foaie subtire si asaz-o intr-o…
Cartofi umpluti cu branzeturi
19 June 2009
Ingrediente: 8 cartofi 400 g branza proaspata de vaci 100 g cascaval 3 linguri cu smantana 2 cepe 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar 2 ardei grasi ulei de masline sare Mod de preparare: Fierbe cartofii, in coaja, in apa cu sare. Amesteca branza, smantana, ceapa si verdeata, tocate marunt. Cand sunt aproape…
Legume la cuptor cu smantana
19 June 2009
Cum se prepara Cocktail Black Russian
19 June 2009
Sau asta de aici Cum se prepara Cocktail Black Russian
Ostropel de pui cu orez
19 June 2009
Ingrediente: 1 kg ciocanele de pui 1 capatana de usturoi 2 cepe 150 ml vin alb 50 g pasta de tomate 2 ardei grasi 1 cescuta cu orez ulei sare piper Mod de preparare: Spala ciocanelele, condimenteaza-le, dupa care rumeneste-le in ulei, la foc mic. Spre final, adauga o ceapa tocata si ardeii taiati cubulete.…
Cozonac tras in ciocolata
19 June 2009
Ingrediente: 375 g faina 125 ml lapte caldut 60 gr unt moale 1 cubulet de drojdie 3 oua 100 gr zahar estenta de vanilie 125 gr ciocolata 2 linguri cu cafea concentrata 25 gr risca batuta Mod de preparare: Bate albusurile spuma. Adauga zaharul si bate din nou. Pune galbenusurile, esenta de vanilie, laptele, untul,…
Pateuri cu carne si ciuperci
19 June 2009
Rulada de porc cu castraveti
18 June 2009
Linguine cu sos de rosii
18 June 2009
Ingrediente: 100 g linguine (paste subţiri) sare 1 ceapă mică 1 căţel de usturoi 200 g roşii coapte 3 crenguţe busuioc 1 linguriţă ulei de măsline 2 linguri smântână piper puţin zahăr Preparare: Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le…
Costite cu legume la gratar
18 June 2009
Ingrediente: 2 ardei iuti 30 g ghimbir 2 catei de usturoi 50 g zahar brun 150 ml bere blonda 100 ml ketchup 100 ml sos soia piper 1/2 legatura coriandru 1,5 kg costite de pore 1 vanata 500 g ardei gras rosu si galben sare Preparare: Crestati ardeiul iute, indepartati-i semintele, spalati-l si tocati-l marunt.…
Steak in sos de salsa
18 June 2009
Ingrediente: Pentru steak: 6 rosii cherry 1 ardei iute rosu 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingura de ulei cate 1 lingura de cimbru si rozmarin tocat 100 ml supa sare piper 4 bucati ceafa de porc Pentru salsa de rosii: 1 arpagic 1 lingura ulei 1 lingurita miere 100 ml supa 2 rosii…
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu