Retete gustoase pentru Craciun si Revelion
Jeleu de mere cu salvie
Jeleu
de mere cu salvie din: mere acrisoare, frunze de salvie, zema de
lamaie, otet de mere, zahar tos, suc. Ingrediente: 1,5 kg mere acrisoare
30 g frunze de salvie…
Read more »Cartofi cu sos de murături
Cartofi
cu sos de murături din: cartofi, castraveti in saramura, gogosari in
otet, ceapa, unt, faina, supa de legume, smantana, sare, piper, oregano.
Ingrediente: 800 g cartofi 200 g castraveti…
Read more »Tarta cu branza si masline
Tarta
cu branza si masline din: faina, sare, unt, cascaval, telemea, ardei
gras, smantana, fasole pastai, oua, sare, piper, oregano. Ingrediente:
225 g faina un praf de sare 110…
Read more »Friptura de vita cu pastă de dovleac si linte
Friptura
de vita cu pastă de dovleac si linte din: friptura de vita, mustar,
sare, piper, ulei, zarzavat de supa, boabe de mustar, supa, mere, ceapa,
usturoi, pulpa de dovleac,…
Read more »The Names of Love Trailer
The Names of Love:
Read more »Ruladă delicioasa de curcan
Ruladă
delicioasa de curcan din: carne de curcan, cascaval afumat, ceapa
verde, muschi de porc afumat, fulgi de porumb, lapte dulce, ciuperci,
faina, praz, sare, piper, ulei, patrunjel, marar. Ingrediente:…
Read more »Reteta zilei: Cartofi fierti cu legume
Cartofi
fierti cu legume din: cartofi, ulei de masline, sare, legume.
Ingrediente: 1-8 cartofi ulei de masline sare legume fierte, dupa
preferinta Mod de preparare: Pregatiti cartofii.…
Read more »Plante care ridica imunitatea: Cătina, măceşele si tescovina
Ierburi
de leac tradiţionale, aflate la îndemâna oricui, cele cinci plante
deţin supremaţia absolută în materie de stimulare a imunităţii. Să nu vă
lipsească din casă! În lunile de iarnă,…
Read more »Kulmbacher, bere germana
Producator:
Kulmbacher Brauerei Localitate: Kulmbach Tip: pilsner Concentratie de
alcool: 4,9% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar recomandat: de tip
flute Kulmbacher este un mare grup german alcatuit din marcile de…
Read more »Ardei copti la borcan, o conserva ideala pentru fripturi si salate
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special…
Read more »HREANUL – Armoracia rusticana (totul despre hrean)
Este
o plantă cu totul specială, aflată la limita dintre sălbatic şi
domestic. Ce înseamnă aceasta? Că, pe de o parte, este foarte bogată în
nutrienţi, la fel ca legumele…
Read more »Marca germana de bere Henninger
Producator:
Henninger Brau AG Localitate: Frankfurt am Main Tip: lager Concentratie
de alcool: 5,5% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar recomandat: de
tip flute Marca germana Henninger Brau este o societate…
Read more »Vinul este cel mai bun remediu antistres
In
anul 1994, un studiu condus de Lipton a aratat ca o analiza a efectului
bauturilor alcoolice în gestionarea stresului si în prevenirea
depresiei a dus la
Reteta zilei: Chiftelute de porc pe pat de spaghete cu parmezan
Chiftelute
de porc pe pat de spaghete cu parmezan din: carne de porc, patrunjel,
oua, parmezan, pesmet, usturoi, fulgi de ardei rosu, ulei de masline,
Reteta zilei: Paste cu carne tocata de pui, sos de rosii si parmezan
Paste
cu carne tocata de pui, sos de rosii si parmezan din: carnati, carne
de pui, boia de ardei, ceapa, rosii, oregano, cimbru, fulgi de ardei
rosu, miere, lapte, sare,…
Read more »Verzişoare de Bruxelles cu sos de cimbru
Verzişoare
de Bruxelles cu sos de cimbru din: varza de bruxelles, lapte de soia,
faina, ulei, tofu, cimbru, boia dulce, boia iute. Ingrediente: 400 g
verzisoare de bruxelles proaspete sau…
Read more »Dulceata de pere cu ghimbir
Dulceata
de pere cu ghimbir din: lamai, pere, ghimbir, zahar, gelfix,
scortisoara. Ingrediente: 3 lamai circa 1,2 kg pere 40 g ghimbir
proaspat circa 1 kg zahar 1 plic gelfix…
Read more »Macaroane cu nuci
Macaroane
cu nuci din: macaroane, usturoi, cascaval, nuci, ulei, patrunjel, sare,
piper. Ingrediente: 1 pachet macaroane 6 catei de usturoi 200 g
cascaval ras 200 g nuci 2 linguri ulei…
Read more »Negresă cu cocos
Negresă
cu cocos din: apa, faina, zahar, tos, ulei, oua, cacao, miez de nuca,
nuca de cocos, esenta de rom, praf de copt, cirese confiate, mere, sare,
frisca. Inrgediente: 300…
Read more »Frigărui pe pat de ratatouille
Frigărui
pe pat de ratatouille din: piept de pui, rosii cherry, ulei de masline,
sare, piper, cimbru, vanata, dovlecel, ardie grasi, ceapa, rosii,
usturoi, foaie de dafin, sare, piper, nucsoara,…
Read more »Pere cu merisoare si piper
Pere
cu merisoare si piper din: jambon, lamai, otet de vin, apa, zahar,
merisoare, piper verde. In lipsă de merişoare proaspete, se pot folosi
şi uscate. Merişoarele uscate se lasă…
Read more »Reteta zilei: Supa de mazare cu legume
Supa
de mazare cu legume din: ulei de masline, ceapa, dafin, usturoi,
busuioc, oregano, piper, patrunjel, mazare, apa, supa de pui, morcovi,
telina, cartofi, sare. Ingrediente: 1 lingura ulei…
Read more »Pachetele umplute cu ciuperci
Pachetele
umplute cu ciuperci din: ceapa verde, ulei de susan, usturoi, ciuperci,
coriandru, ghimbir, seminte de susan negru, foi de aluat de orez, ulei
de susan, sos de soia, sos…
Read more »Sufleu de gulii
Sufleu
de gulii din: gulii, smantana, oua, pesmet, unt, faina, sare, piper,
cascaval, bulion. Ingrediente: 500 g gulii 2 pahare smantana 7 oua 1
lingura pesmet pentru sos: 1…
Read more »Gutui cu scortisoara
Gutui
cu scortisoara din: gutui, vin rosu, zahar, scortisoara. Ingrediente:
3 gutui 150 ml vin rosu, dulce 100 g zahar 1 lingurita de scortisoara
1/2 baton de scortisoara, optional…
Read more »Chifteluţe de peşte cu otet
Chifteluţe
de peşte cu otet din: file de cod, ulei de susan, otet aceto balsamico,
usturoi, rondele de ceapa verde, seminte de susan, oua, ulei.
Ingrediente: 600 g file de…
Read more »Gutui umplute cu miez de nuca si stafide
Gutui
umplute cu miez de nuca si stafide din: gutui, stafide, miez de nuca,
fistic, miere, unt, scortisoara, frunze de menta, rom. Ingrediente: 4
gutui de marime potrivita 100 g…
Read more »Melcişori cu sos de salvie
Melcişori
cu sos de salvie din: paste, ulei de masline, unt, usturoi, ceapa,
morcov, suc de rosii, zahar, busuioc, frunze de salvie, sare, vin alb,
frunze de telina. Ingrediente: 300…
Read more »Zacuscă de legume şi fructe
Zacuscă
de legume şi fructe din: gogosari, telina, mere, pere, suc de rosii,
morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 gogosari rosii 2 telina
potrivite 4 mere 4 pere 1 l…
Read more »Tartă picantă cu dovleac
Tartă
picantă cu dovleac din: faina, sare, ou, unt, pulpa de dovleac, ardei
iute, usturoi, ulei de masline, vin alb sec, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente: blat:
Retete de castraveti murati la borcan pentru iarna ta
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special…
Read more »Remedii populare – edeme şi ascită
Edemele
sunt semnalele organismului despre defecţiunile apărute în anumite
organe, cel mai des la nivelul rinichilor, inimii sau ficatului. Dacă
inima are probleme, iniţial se umflă picioarele, apoi edemul începe…
Read more »Actiunea benefica a vinului asupra sistemului vascular cerebral
Accidentele
vasculare cerebrale se datoreaza fie unei hemoragii, fie unei
obstructii prin ateroscleroza si tromboza a unei artere care iriga
creierul. In acest ultim caz, zona creierului prost irigata va…
Read more »Berea germana EKU 28
Producator:
EKU (Kulmbacher Brauerei) Localitate: Kulmbach Tip: lager doppelbock
Concentratie de alcool: 11% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar
recomandat: pahar-balon Marca de bere EKU este un acronim: E-ul vine de…
Read more »Astazi, vinetele sunt vedetele meselor tale
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu
ajutorul retetelor pe care le-am ales special pentru voi…
Read more »Retete de toamna cu pere pe alese
Pentru
ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante cu fructele
dumneavoastra preferate pe care le gasiti din belsug in acest sezon si
care va fac ziua mai frumoasa.…
Read more »Papadia (curata organismul de toxine)
Acţiune
terapeutică De secole, păpădia este cunoscută drept una dintre cele mai
puternice ierburi detoxifiante. Datorită principiilor amare, tonifică
ficatul obosit, stimulează activitatea rinichilor şi a intestinelor.
Prin aceste calităţi,…
Read more »Vinul, cel mai bun protector împotriva riscului cardiovascular
In
vreme ce, în multe tari ale lumii, oamenii mor înca de foame sau sufera
de subnutritie, în tarile industriale, numite evoluate, care au la
dispozitie hrana din abundenta, locuitorii…
Read more »Campbeltown, orasul whisky-ului
In
secolul al XIX-lea, Campbeltown, situat pe cel mai înalt vârf al
peninsulei Kintyre, pe coasta de vest a Scotiei, numara mai mult de 30
de distilerii (în afara de…
Read more »Vitamina C
Primele
semne ce indică un deficit de vitamina C sunt sângerările gingiilor, o
stare de astenie, de oboseală persistentă, apoi sistemul imunitar nu
mai funcţionează cum trebuie şi apar răcelile…
Read more »Reteta zilei: Inghetata delicioasa de caramel
Inghetata
delicioasa de caramel din: smantana, zahar, lapte, lapte condensat,
zahar vanilat. Ingrediente: 500 de gr de smantana 130 de gr de zahar 120
ml de lapte 2 linguri de…
Read more »Dovleci umpluţi cu tocăniţă de purcel
Dovleci
umpluţi cu tocăniţă de purcel din: dovlecei, sare, cartofi fierti in
coaja, praz, rosii uscate, muschi de porc, ceapa, frunzulite de cimbru,
supa, smantana, mascarpone, piper, parmezan. Ingrediente: 4…
Read more »Peşte cu sos si salata
Peşte
cu sos si salata din: triunchiuri de peste, salata rucola, ardei capia,
rosii cherry, seminte de dovleac, otet balsamic, sos de soia, ardei
iute, cimbru, ulei, lamaie, ceapa, vin…
Read more »Ciuperci cu mamaliguta si sos pesto
Ciuperci
cu mamaliguta si sos pesto din: ciuperci champignon, parmezan, rosii
cherry, sos pesto, ardei capia, malai grisat, ulei de floarea soarelui,
ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 500 g…
Read more »Zacuscă cu mere
Zacuscă
cu mere din: mere, ceapa, gogosari rosii, suc de rosii, ardei grasi,
ulei, piper boabe, sare, foi de dafin, ienibahar, vinete. Ingrediente: 2
kg mere 1 kg ceapa 18…
Read more »Pasta de dovleac cu sunca si parmezan
Pasta
de dovleac cu sunca si parmezan din: pulpa de dovleac, ceapa, sunca de
parma, supa, margarina, sare, piper, paste, smantana vegetala, parmezan,
patrunjel. Ingrediente: 500 g pulpa de dovleac…
Read more »Tipuri de whisky scotian din Highlands-urile Occidentale
Highlands-urile
Occidentale, care se întind de la Oban la Fort William, adapostesc
distilerii renumite. Plasate într-un decor natural spectaculos, acestea
produc bauturile distilate cu cel mai pronuntat gust de turba…
Read more »Consumul de vin in timpul dietelor de slabit
Barbatii
care, fara a fi alcoolici, sunt bautori de vin – sa zicem constanti —
au observat ca pierd câteva kilograme (daca se întâmpla sa aiba un
surplus ponderal) imediat…
Read more »Mille-feuille cu cremă de pere
Mille-feuille
cu cremă de pere din: foi de placinta, pere, lapte, zahar tos, oua,
amidon alimentar, zahar vanilat, sare, migdale, seminte de dovleac,
gelatina, nuca de cocos, zahar pudra, unt.…
Read more »Peşte pane, cu sos de maioneză cu usturoi
Peşte
pane, cu sos de maioneză cu usturoi din: sprot, oua, iaurt, lapte, apa
minerala, cimbru, sare, piper, patrunjel, faina, ulei, usturoi, ulei,
sare, maioneza, smantana, oregano. Ingrediente: 1 kg…
Read more »Găluşte cu dovleac, spanac şi nucşoară
Găluşte
cu dovleac, spanac şi nucşoară din: dovleac, galbenusuri, faina, sare,
piper, nucsoara, spanac, unt, parmezan. Ingrediente: 800 g dovleac
(decojit si curatat de seminte) 2 galbenusuri 250 g faina…
Read more »Reteta zilei: Chiftelute de porc si vita marinate
Chiftelute
de porc si vita marinate din: carne vita, carne de vitel, carne de
porc, oua, branza, patrunjel, usturoi, pesmet, apa, sare, piper, ulei de
masline, sos de rosii. …
Read more »Muschi afumat cu dovleac si hrean
Muschi
afumat cu dovleac si hrean din: muschi impanat afumat, piper, ulei,
dovleac, ceapa, frunze de dafin, suc de mere, supa, verdeata, hrean,
sare. Ingrediente: 1 kg muschi impanat afumat…
Read more »Chutney picant de mango
Chutney
picant de mango din: chimen, seminte de mustar negru, turmeric, mango,
ceapa, caise deshidratate, usturoi, ardei iute, coaja de lamaie, zeama
de lamaie, otet de vin alb, zahar brun.…
Read more »Chiftelute in manta de ardei copti
Chiftelute
in manta de ardei copti din: carne tocata de porc, carne tocata pentru
carnati, paine, ceapa, mar, cartofi, usturoi, faina, patrunjel verde,
oua, sare, piper, boia dulce, ardei capia…
Read more »Sos de vin rosu
Sos
de vin rosu din: ceapa, concentrat de vita, vin rosu sec, unt, sare,
piper. Ingrediente: 2 cepe mici un cub concentrat de vita 1/2 l vin rosu
sec 30…
Read more »Supa de dovleac cu sofran si ardei iute
Supa
de dovleac cu sofran si ardei iute din: cartofi albi, pulpa de dovleac,
ceapa, usturoi, ulei, praf de curry, supa, sofran, seminte de dovleac,
Reteta zilei: Sandwich-uri de pui cu sos de rosii si parmezan
Sandwich-uri
de pui cu sos de rosii si parmezan din: ulei de masline, carne de pui,
cimbru, oregano, sos de rosii, mozzarella, bagheta, patrunjel, pesmet,
unt, sare, piper, parmezan. …
Read more »Ruladă de porc umplută
Ruladă
de porc umplută din: carne de porc cu sorici, pulpa de porc, ceapa,
usturoi, morcov, dafin, telina, ardei capia, cartofi, vin alb, unt,
praf, sare, piper, cimbru, patrunjel. Ingrediente:…
Read more »Pachetele cu carne si legume
Pachetele
cu carne si legume din: varza chinezeasca, gulie, ulei de orez, piept
de pui prajit, foi de aluat de orez, apa, sos de chili, sos de stridii,
sos de…
Read more »AVOCADO: Totul despre avocado
Este
un fruct pe care îl găsim permanent, în toate marile lanţuri de
magazine. Încă prea puţin cunoscut la noi, acest aliment cu coaja verde
închis şi cu miezul untos…
Read more »Fursecuri fara ou
Fursecuri
fara ou din: unt, zahar pudra, faina, nucsoara, cardamom, praf de copt,
sare, miere, fistic. Ingrediente: 120 g unt 65 g zahar pudra 120 g
faina 1/4 lingurita nucsoara…
Read more »Crap cu orez integral
Crap
cu orez integral din: crap, orez, amestec de ciuperci, pasta de tomate,
rosii, ardei capia, ardei iute, ceapa rosie, tarhon, patrunjel, sare,
piper, ulei. Ingrediente: 4 crapi mai mici…
Read more »Morcovi sote cu sos
Morcovi
sote cu sos din: morcovi baby, miere, cimbru, ulei de masline, ceapa
rosie, unt, faina, lapte, mustar dulce, cascaval, nucsoara, vin, sare,
piper, scortisoara. Ingrediente: 800 g morcovi baby…
Read more »Ostropel oltenesc, din pulpe de pui
Ostropel
oltenesc, din pulpe de pui din: pulpe d epui, sare, supa de pui, piper,
usturoi, otet. Ingrediente: 1 kg pulpe de pui sare 2 cani supa de pui,
de…
Read more »Fursecuri crocante cu fistic
Fursecuri
crocante cu fistic din: faina, zahar, praf de copt, coaja de lamaie,
ulei, scortisoara, fistic, miere. Ingrediente: 250 g faina 125 g zahar
1/2 pliculet praf de copt 100…
Read more »Reteta zilei: Sos Harissa
Sos
Harissa din: ardei iute, ardei gras, usturoi, coriandru proaspat, sare,
menta, coriandru uscat, chimen, ulei de masline, naut, carne de pui,
peste, friptura de miel sau porc. Ingrediente:…
Read more »Fursecuri însiropate
Fursecuri
însiropate din: faina, ou, zahar pudra, pudra de migdale, unt, praf de
copt, suc de lamaie, fistic. Ingrediente: 250 g faina un ou 75 g zahar
pudra 75 g…
Read more »Pacheţele dulci cu fructe uscate
Pacheţele
dulci cu fructe uscate din: amestec cu fructe uscate, foi de aluat de
orez, apa, ulei, miere, suc de lamaie, scortisoara. Ingrediente: 200 g
amestec de fructe uscate (caise,…
Read more »Fursecuri cu migdale
Fursecuri
cu migdale din: faina, scortisoara, unt, zahar pudra, curmale, ou,
lapte, migdale. Ingrediente: 230 g faina o lingurita scortisoara 80 g
unt 100 g zahar pudra 150 g curmale…
Read more »Taitei cu sos de curry
Taitei
cu sos de curry din: taitei lati, telemea de vaca, praf de curry,
smantana, concentrat de vita, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel.
Ingredinete: o punga taitei lati 100…
Read more »Macrou cu legume în sos tomat
Macrou
cu legume în sos tomat din: macrou, ulei, otet, ceapa, morcov, sos de
rosii, apa, sare, piper, foi de dafin, cimbru. Ingrediente: 1 kg macrou
100 ml
Reteta zilei: Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac
Chiftelute
la cuptor cu carne de porc si spanac din: carnati, carne de porc, carne
de vita, spanac, parmezan, ou, busuioc, patrunjel, praf de usturoi,
sare, fulgi de ardei rosu,…
Read more »Dieta de 14 zile
Iti
propunem doua diete, una de post si alta de dulce, ca sa ai de unde
alege. Regulile de baza: Aceste diete te vor ajuta sa slabesti uşor cam
4…
Read more »Dieta cu iaurt
Dieta
cu iaurt este excelenta pentru persoanele care consumă cu placere
produse lactate. Pentru ca este destul de restrictiva, dar da rezultate
bune, se recomanda sa nu fie tinuta mai…
Read more »Berea belgiana LEFFE
Producator:
Abbaye de Leffe (InBev) Localitate: Dinant Tip: abdijbier(bere de
abatie) Concentratie de alcool: 6,6% Fermentatie: la temperaturi înalte
Pahar recomandat: cu cupa rotunda Fabrica Abbaye de Leffe, care face…
Read more »Tipuri de whisky scotian din Highlands-urile Orientale
Bauturile
alcoolice tari realizate în zona din jurul orasului Aberdeen, în
regiunea Highlands-urilor Orientale, au un corp mediu si ofera note
placute dulci si de malt, cu un iz de…
Read more »Berea belgiana LINDEMANS
Producator:
Lindemans Brouwerij N.V. Localitate: Sint-Pieters-Leew (Vlezenbeek)
Tip: Iambic gueuze Concentratie de alcool: 5% Fermentatie: la
temperaturi înalte Pahar recomandt: halba sau pahar conic In Belgia,
fabrica Lindemans Brouwerij N.V.…
Read more »Gateste retete delicioase de ardei umpluti!
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special…
Read more »Castraveti murati in otet, delicii pentru iarna
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special…
Read more »Invata cum sa prepari vinete pane!
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu
ajutorul retetelor pe care le-am ales special pentru voi…
Read more »Tipuri de whisky scotian din tinuturile nordice Highlands
In
partea cea mai nordica a Scotiei, de la comitatul Wick pâna la
Inver-ness, whisky-urile sunt medii ca tarie, sunt mai degraba seci si
sunt mai blânde. Aroma lor nu…
Read more »La Gauloise, marca belgiana de bere
Producator:
Du Bocq Brasserie Localitate: Purnode Tip: strong ale Concentratie de
alcool: 8,1% Fermentatie: la temperaturi înalte Pahar recomandat: cu
cupa care se închide Fabrica Du Bocq Brasserie îsi…
Read more »Reteta zilei: Inghetata de casa
Inghetata
de casa din: iaurt, smantana, lapte, zahar, galbenus de ou, zahar
vanilat. Ingrediente: 250 grame de iaurt 200 de grame de smantana 150
ml de lapte 110 gr…
Read more »Pilaf cu piept de pui si ardei gras
Pilaf
cu piept de pui cu ardei gras din: piept de pui, orez, apa, unt, ardei
gras, concentrat de pui, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 400 g
orez…
Read more »Supa crema de midii
Supa
crema de midii din: midii, unt, ceapa, telina, vin alb sec, faina,
zeama de lamaie, sos de peste, curry, smantana, sare, piper alb.
Ingrediente: 300 g midii 100 g…
Read more »Chiftelute delicioase de curcan cu sos
Chiftelute
delicioase de curcan cu sos din: carne tocata de curcan, dovlecei,
usturoi, marar, ceapa, cartofi, sare, ou, piper, cimbru, ulei, rosii,
pasta de ardei, busuioc, piper, miere, maghiran, iaurt,…
Read more »Piept de pui în sos gorgonzola
Piept
de pui în sos gorgonzola din: piept de pui, mozzarella, conopida, unt,
sare, piper, boia, gorgonzola, smantana, vin alb, ceapa chives, piper.
Ingrediente: 1 piept de pui 100 g…
Read more »Cel mai bun gem de prune
Gem
de prune: prune, mirodenii pentru vin, scortisoara, coaja de portocala,
zeama de portocala, zahar tos, coniac. Ingrediente: 1 kg prune –
cantarite dupa ce au fost curatate de samburi…
Read more »Pui cu legume si sos de smantana
Pui
cu legume si sos de smantana din: piepturi de pui, cartofi, dovlecel,
vanata, broccoli, lamai, usturoi, chimen, cimbru, scortisoara, sumac,
ulei, smantana, castarveti verzi, menta. Ingrediente: 3 piepturi de…
Read more »Gogoşi cu ciocolată şi fructe
Gogoşi
cu ciocolată şi fructe din: faina, oua, drojdie, lapte, zahar pudra,
frisca, ciocolata alba, sos de fructe de padure, fructe de padure, sare,
ulei, nuca de cocos. Ingrediente: 550…
Read more »Taitei cu legume si prune murate
Taitei
cu legume si prune murate din: praz, ardei gras, ceapa verde, usturoi,
ulei de arahide, taitei de orez, prune murate, sos de soia, ulei de
susan. Umeboshi sunt fructe…
Read more »Pavlova cu fructe
Pavlova
cu fructe din: albusuri, zahar tos, otet de vin alb, amidon, migdale,
fulgi de migdale, visine, pere, prune, esenta de vanilie, frisca, zahar
pudra, coniac. Ingrediente: pentru bezea: 4…
Read more »Reteta zilei: Hot dog cu carnati si salata de varza
Hot
dog cu carnati si salata de varza din: carnati, chifle, bere, ceapa,
varza, mere, ceapa verde, patrunjel, otet de mere, lamaie, ulei de
masline, mustar, sare, piper. Ingrediente…
Read more »Cotlete de porc cu garnitura de ciuperci
Cotlete
de porc cu garnitura de ciuperci din: cotlete de porc, ciuperci, ceapa,
ardei gras, bulion, usturoi, sare, piper, ulei, vin, apa, patrunjel
verde. Ingrediente: 3 cotlete de porc fara…
Read more »Desert cu mere şi mure
Desert
cu mere şi mure din: mere, unt, zahar, scortisoara, cuisoare, zeama de
lamaie, amidon, mure, faina integrala, zahar tos, praf de copt, coaja de
portocala, fistic. Ingrediente: pentru umplutura:…
Read more »Broccoli cu migdale rumenite
Broccoli
cu migdale rumenite din: broccoli, fulgi de migdale, ulei de masline,
coaja de portocala, zeama de portocala. Ingrediente: 600 g broccoli 25 g
fulgi de migdale 2 linguri ulei…
Read more »Iepure cu fructe de pădure
Iepure
cu fructe de pădure din: carne de iepure, cuisoare, fructe de padure,
ceapa rosie, praz, ardei iute, usturoi, vin, portocala, ulei, rozmarin,
sare, piper, cartofi. Ingrediente: un kilogram carne…
Read more »Ardei umpluţi, în sos de roşii
Ardei
umpluţi, în sos de roşii din: carne tocata, ardei grasi, ou, ceapa,
orez, marar, patrunjel, oregano, untdelemn, piper negru, sare, faina,
apa, bulion de tomate, piper, sare. …
Read more »Reteta zilei: Taco cu carne de porc si sos de ananas
Taco
cu carne de porc si sos de ananas din: pulpa de porc, apa, ceapa,
portocala, untura de porc, ulei, usturoi, dafin, lapte, oregano, sare,
taco, sos de ananas. …
Read more »Galuste de cartofi cu afumatura si varza
Galuste
de cartofi cu afumatura si varza din: cartofi, sare, amidon, muschi de
porc, ceapa, untura, varza murata, chimen, zahar. Ingrediente: 500 g
cartofi cruzi 500 g cartofi fierti de…
Read more »Fursecuri umplute
Fursecuri
umplute din: gris, faina, unt, zahar pudra, praf de copt, apa de flori
de portocal, caise uscate, zahar pudra. Ingrediente: 200 g gris fin 150 g
faina 100 g…
Read more »Legume cu spanac
Legume
cu spanac din: spanac, amestec de ciuperci, ardei capia, ceapa rosie,
usturoi, unt, ulei de floarea soarelui, lapte dulce, orez, patrunjel,
sare,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu