Retete gustoase pentru Craciun si Revelion
Bibilică la cuptor
Bibilică
la cuptor din: bibilica, porumb, rosii cherry, patrunjel, ou, usturoi,
sare, piper, unt, cimbru, untdelemn, ceapa, vin acrisor, suc de rosii,
mustar, faina, apa, boabe de ienibahar, foaie de…
Read more »Supa crema de cartofi cu crenvursti si verdeata
Supa
crema de cartofi cu crenvursti si verdeata din: cartofi, ceapa, amidon,
smantana, sare, piper, crenvursti, verdeata. Ingrediente: 8 cartofi
2 cepe albe 2 linguri amidon 200 ml smântâna sare piper Pentru servit:
6 crenvursti…
Read more »Tort cu cremă de vişine
Tort
cu cremă de vişine din: ou, zahar, faina, cacao, praf de copt,
ciocolata alba, frisca, esenta de vanilie, compot de visine, cacao,
faina. Ingrediente: pentru blat: 12 ou 12…
Read more »Iepure picant cu orez
Iepure
picant cu orez din: orez, iepure, ardei capia, ceapa verde, busuioc
verde, ardei iute, morcov, telina, cimbru, ceapa rosie, usturoi, vin
alb, miere, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:…
Read more »Aperitive cu bere
Aperitive cu
bere din: faina, bere, zahar, ulei, praf de copt, zahar. Ingrediente:
600 g faina 130 g bere 100 g zahar 90 ml ulei 1 praf de copt zahar Mod…
Read more »Reteta zilei: Sos de caramel
Sos
de caramel din: zahar brun, unt, frisca, esenta de vanilie, sare.
Ingrediente: 1 cana zahar brun 4 linguri de unt 1/2 cana frisca 1
lingura esenta de vanilie 1…
Read more »Friptură de iepure cu cartofi
Friptură
de iepure cu cartofi din: iepure, ceapa, usturoi, morcovi, para,
telina, scortisoara, cartofi, frunze de dafin, ardei iute, vin alb sec,
ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: un…
Read more »Pui cu sos de pătrunjel
Pui
cu sos de pătrunjel din: pui, lamaie, usturoi, rozmarin, lapte dulce,
ceapa, frunza de dafin, unt, faina, ulei de masline, sare, piper,
patrunjel. Ingrediente: un pui doua lamai 6…
Read more »Prepeliţă cu varză, învelită în bacon
Prepeliţă
cu varză, învelită în bacon din: prepelita, varza de bruxelles, bacon,
sare, unt, ceapa, usturoi, ulei, sare, ardei iute, rosii. Ingrediente: o
prepelita cateva verze de bruxelles 7-8 bucati…
Read more »Cartofi cu branza si lapte
Cartofi
cu branza si lapte din: cartofi, branza cheddar, lapte degresat, ulei
de masline. Ingrediente: 1 kg de cartofi, spalati si curatati de coaja 1
1/4 cana de branza cheddar,…
Read more »Penne cu ciuperci
Penne
cu ciuperci din: rosii, usturoi, patrunjel, ciuperci, ulei, vin alb,
penne, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 4 rosii 2 catei de usturoi 1
legatura patrunjel 500 g ciuperci proaspete 50…
Read more »Creveti trasi in tigaie cu unt
Creveti
trasi in tigaie cu unt din: creveti, usturoi, dovlecel, ardei iute,
rosii cherry, patrunjel, sare. Ingrediente: 500gr creveti, decorticati 2
catei de usturoi 1 dovlecel, felii foarte subtiri 1/2…
Read more »Sos de rubarba cu capsune
Sos
de rubarba cu capsune din: rubarba, apa, zahar, cuisoare, capsune.
Ingrediente: 10 cozi de rubarba, taiate in bucati cu o lungime de 2,5 cm
1/2 cana de apa 1…
Read more »Şniţel din şuncă de pui
Şniţel
din şuncă de pui din: sunca de pui, telema, gogosari murati, fulgi de
porumb, ou, busuioc, oregano, faina, sare, ulei. Ingrediente: 10 felii
sunca de pui sau de curcan…
Read more »Crap pe orez
Crap
pe orez din: crap, orez, ceapa, morcovi, stafide, nuci, sare, piper,
foi de dafin, ulei, marar, patrunjel. Ingrediente: un crap de 1,5 kg 2
cani orez 3 cepe 2…
Read more »Salata de cartofi cu maioneza si patrunjel
Salata
de cartofi cu maioneza si patrunjel din: sunca, cartofi, ardei gras
rosu, ardei gras verde, telemea, sare, piper, patrunjel. Ingrediente:
4-5 cartofi 100 g sunca 1 ardei gras rosu…
Read more »Reteta zilei: Carne tocata de vita cu sos de soia si orez
Carne
tocata de vita cu sos de soia si orez din: ulei, usturoi, carne de
vita, zahar brun, sos de soia, ulei de susan, fulgi de ardei rosu,
ghimbir, ceapa…
Read more »Inghetata de lamaie cu frisca
Inghetata
de lamaie cu frisca din: iaurt, zahar pudra, lamaie, frisca.
Ingrediente: 1/2 kg iaurt 1/4 kg zahar pudra 1/2 lamaie 150 ml frisca
batuta Mod de preparare:…
Read more »Portofele cu masline
Portofele
cu masline din: sunca presata, cascaval, oua, faina, masline versi sau
negre, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 felii de sunca presata 6 felii
de cascaval 2 oua 4 linguri…
Read more »Legume prajite in aluat
Legume
prajite in aluat din: broccoli, morcovi, dovlecei, suc de lamaie,
ceapa, ciuperci, faina, amidon, bere, oua, sirop de caramel, ulei.
Ingrediente: 1 broccoli 4 morcovi 2 dovlecei suc de…
Read more »Sparanghel la gratar cu ulei de masline
Sparanghel
la gratar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1
kg de sparanghel, curatat 3 linguri de ulei de masline sare si piper
Mod de preparare:…
Read more »Creveti cu legume si verdeata
Creveti
cu legume si verdeata din: creveti, morcovi, ceapa, ardei gras, rosii,
orez, usturoi, migdale, sare, piper. Ingrediente: 500 g creveti 2
morcovi 2 cepe 3 ardei grasi 4 rosii…
Read more »Tarte cu fructe proaspete
Tarte
cu fructe proaspete din: faina, unt, apa, sare, budinca de vanilie,
lapte, zahar, zahar vanilat, fructe proaspete, kiwi, portocale, visine,
gelatina pentru tarte. Ingrediente pentru aluat: 250 g faina…
Read more »Reteta zilei: Fasole uscata cu sos de avocado
Fasole
uscata cu sos de avocado din: fasole uscata, ulei de masline, ceapa,
ardei iute, ardei gras verde, ardei gras rosu, usturoi, chimen, oregano,
supa de legume, sare, piper, avocado,…
Read more »Sos cu otet, soia si ghimbir
Sos
cu otet, soia si ghimbir din: sos de soia, otet, apa, ghimbir, zahar,
piper, sare, ulei de susan, ulei de rapita. Ingrediente: 2 1/2 linguri
sos de soia 2 1/2…
Read more »Briose cu nuci si dovleac
Briose
cu nuci si dovleac din: ulei, faina, bircarbonat de sodiu, iaurt, oua,
zahar brun, dovleac. Ingrediente: 1/4 cana ulei cate 1 1/2 cana faina
alba, faina integrala si nuci…
Read more »Salata de mazare si menta
Salata
de mazare si menta din: otet, menta, sare, ulei de masline, salata
verde, mazare, ridichi. Ingrediente dressing: 1 lingura de otet 1
lingură de menta maruntitta 1/4 lingurita de…
Read more »Pulpe de curcan la cuptor cu sos de iaurt
Pulpe
de curcan la cuptor cu sos de iaurt din: pulpe de curcan, iaurt, ceapa,
usturoi, sare, piper, maghiran, menta uscata, suc de lamaie, miere,
mustar. Ingrediente: patru pulpe de…
Read more »Tzatziki (sos cu castraveti si iaurt)
Tzatziki
(sos cu castraveti si iaurt) din: iaurt, castravete, usturoi, sare,
marar, menta. Ingrediente: 1 cana iaurt 1/2 castravete, maruntit 1 catel
de usturoi 1/2 lingurita sare 2 linguri de…
Read more »Desert cu ciocolata in straturi
Desert
cu ciocolata in straturi din: aluat foitaj, ciocolata neagra, zahar
pudra, unt, apa. Ingrediente: pentru blat: 1 kg aluat foitaj cu 2 foi
pentru crema: 150 g ciocolata neagra…
Read more »Chiftele din cod
Chiftele
din cod din: cod, sare, iaurt, patrunjel, galbenus, mustar, suc de
lamaie, pesmet, praz, piper, ulei de rapita. Ingrediente: 500 g de cod,
taiat in bucati mari 1/2 lingurita…
Read more »Tort Diplomat cu ananas
Tort
Diplomat cu ananas din: oua, gelatina, zahar, frisca lichida, ananas,
piscoturi, kiwi, portocale, lapte. Ingrediente: 5 oua 5 pachetele de
gelatina 2 cani de zahar 1 l frisca lichida…
Read more »Reteta zilei: Creveti in sos picant cu paste si parmezan
Creveti
in sos picant cu paste si parmezan din: creveti, sos de rosii, ulei de
masline, otet de vin rosu, busuioc, sare, usturoi, piper
Sos cu ardei iuti copti
Sos
cu ardei iuti copti din: ardei iuti copti, usturoi, otet balsamic,
sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 cana ardei iuti copti 1
catel de usturoi 1 lingura otet…
Read more »Sendvis cu muschi de vita
Sendvis
cu muschi de vita din: baghete, ulei de masline, ceapa, ardei gras,
sare, piper, muschi file de vita, cascaval. Ingrediente: 4 baghete ulei
de masline 1/2 cana ceapa, felii…
Read more »Prajitura cu crema de branza si ciocolata
Prajitura
cu crema de branza si ciocolata din: biscuiti, unt, branza de vaci,
zahar, oua, faina, esenta de vanilie, sare, ciocolata. Ingrediente:
pentru blat: 300 g biscuiti sfaramiciosi 100 g…
Read more »Gris cu lapte si frisca
Gris
cu lapte si frisca din: lapte, frisca, gris, zahar, zahar vanilinat,
unt, scortisoara. Ingrediente: 1 l lapte dulce pasteurizat 300 ml frisca
lichida 8 linguri gris 4 linguri zahar…
Read more »Bilute de cascaval
Bilute
de cascaval din: oua, cascaval, unt, faina, apa. Ingrediente: 3 oua 50 g
cascaval ras 50 g unt 100 g faina 10 linguri apa Mod de preparare:
Intr-o cratita…
Read more »Reteta zilei: Gogosi cu glazura de ciocolata
Gogosi
cu glazura de ciocolata din: faina, zahar, praf de copt, nucsoara,
sare, lapte de cocos, frisca, oua, unt topit, fulgi de ciocolata, unt,
lichior. Ingrediente: 2 cani de…
Read more »Supă de fasole cu verdeata
Supă
de fasole cu verdeata din: ulei, ceapa verde, usturoi, morcov, rosii in
suc propriu, fasole uscata, dovlecel, cimbru, patrunjel, tarhon, foi de
dafin, paste, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri…
Read more »Reteta de post: Ardei umpluti cu legume
Ardei
umpluti cu legume din: ardei grasi, orez, morcovi, ceapa, patrunjel,
suc de rosii, apa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10 ardei grasi 250 g
orez 2 morcovi 2 cepe 1…
Read more »Macaroane cu tofu la cuptor
Macaroane
cu tofu la cuptor din: macaroane, legume, branza tofu, ulei, sare,
piper. Ingrediente: 500 g macaroane 1 punga de legume congelata 500 g
branza tofu ulei sare piper …
Read more »Broccoli cu fasole si ardei iute
Broccoli
cu fasole si ardei iute din: broccoli, muguri de pin, ulei de masline,
ceapa murata, usturoi, ardei iute, boabe de fasole, lamaie, sare de
mare, piper, tarhon. Ingrediente: 400…
Read more »Supa de pui cu telina si morcovi
Supa
de pui cu telina si morcovi din: piept de pui, ceapa, ardei usturoi,
morcovi, telina, radacina de patrunjel, sare, piper, ulei, unt.
Ingrediente: 2 piepţi de pui cu os 5-6 cepe…
Read more »Burta de porc cu praz si morcovi
Burta
de porc cu praz si morcovi din: burta de porc, praz, morcovi, cimbru,
rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g burta de porc 2 bucati
praz 3 bucati morcovi 3 linguri cimbru 3 bucati…
Read more »Drob italienesc
Drob
italienesc: foitaj de aluat, spanac, sare, nucsoara, ulei de masline,
oua, branza ricotta, parmezan. Ingrediente: 450 g foitaj de aluat 1 kg
frunze de spanac sare nucşoară 2 linguri…
Read more »Jambon cu glazura de portocale
Jambon
cu glazura de portocale din: jambon, cuisoare, gem de portocale, zahar
brun, mustar dijon. Ingrediente: 3 kg de jambon 16 cuisoare 1/4 cana de
gem de portocale 1/4 cana…
Read more »Cannelloni cu spanac şi muguri de pin
Cannelloni
cu spanac şi muguri de pin: rulouri cannelloni, sare, spanac, bacon,
ceapa, unt, smantana, piper, lapte, faina, muguri de pin, nucsoara,
parmezan. Ingrediente: 250 g rulouri cannelloni sare 600…
Read more »Somon cu legume si marar
Somon
cu legume si marar din: somon, branza brie, ardei gras, ceapa rosie,
morcov, marar uscat, usturoi granulat, sare, piper. Ingrediente: 2-3
bucati de somon branza brie 1 ardei gras…
Read more »Reteta zilei: Penne cu pui si mozzarella
Penne
cu pui si mozzarella din: penne, ulei de masline, piept de pui, sare,
piper, ceapa, usturoi, sos marinara, fulgi de ardei rosu, apa,
patrunjel, mozzarella, parmezan, busuioc. Ingrediente:…
Read more »Ardei umpluţi cu spanac, peşte şi orez
Ardei
umpluţi cu spanac, peşte şi orez: ardei gras rosu, file de peste,
ceapa, usturoi, ulei de masline, spanac, busuioc, patrunjel, supa de
legume, oua, orez, piper, sare. Ingrediente: 4…
Read more »Friptura de miel cu spanac si rosii
Friptura
de miel cu spanac si rosii din: carne de miel, spanac, rosii, usturoi,
unt, pesmet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g carne de miel (cotlet
sau pulpă) 700-800 g spanac proaspăt…
Read more »Cornulete foarte moi
Cornulete
foarte moi din: untura, smantana, drojdie, zahar vanilat, coaja de
lamaie, zahar. Ingrediente: 250 g untura 250 g smantana 1 cub drojdie
1-2 pliculete zahar vanilat coaja rasa de…
Read more »Pastă de peşte cu legume
Pastă
de peşte legume: peste, ceapa, morcovi, ulei, bulion, sare, piper, foi
de dafin. Ingrediente: 2 kg de peşte proaspăt 1 kg ceapă 1 kg morcov 300
ml ulei 1…
Read more »Lichior de oua
Lichior
de oua din: galbenusuri, alcool dublu rafinat, lapte, zahar, zahar
vanilat, esenta de rom. Ingrediente: 4 galbenusuri 1/4 alcool dublu
rafinat 500 ml lapte fiert si racit 250 g…
Read more »Ciorba de burta cu patrunjel
Ciorba
de burta cu patrunjel din: burta, morcov, patrunjel, ardei gras, ceapa,
ciuperci, usturoi, patrunjel verde, leustean verde, zeama de lamaie,
bulion, faina, smantana, sare, piper. Poate te intereseaza si…
Read more »Reteta zilei: Salata de pui cu coriandru
Salata
de pui cu coriandru din: piept de pui, condimente, sare, piper,
coriandru, miere, suc de lamaie, ulei de masline, struguri negri, branza
feta, alune, ceapa verde, spanac. Ingrediente:…
Read more »Frigarui de berbecut cu salata si rosii coapte
Frigarui
de berbecut cu salata si rosii coapte din: usturoi, pulpa de berbec,
ulei, boia, sare, piper, ceapa, lamaie, rosii, castravete, iaurt,
branza, uleid e masline. Ingrediente: 2-3 căţei de usturoi…
Read more »Chec cu spanac si branza
Chec
cu spanac si branza: spanac, oua, faina, praf de copt, lapte, branza,
nucsoara, sare, piper, mustar, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg frunze
de spanac 3 ouă 150 g…
Read more »Baghete de pui cu pastă de sfeclă
Baghete
de pui cu pastă de sfeclă din: file de piept de pui, seminte de susan,
faina, pesmet, oua, oregano, sare, sfecla rosie, crema de branza, iaurt,
oregano. Ingrediente: 500…
Read more »Clatite aperitiv cu branza de vaci
Clatite
aperitiv cu branza de vaci din: faina, oua, lapte, ulei, sare, branza
de vaci, unt, smantana, sare, gogosar, marar. Ingrediente: 300 g faina 2
oua 550 ml lapte ulei…
Read more »Cotlet de berbecut cu salata
Cotlet
de berbecut cu salata din: cotlet de berbec, sare, piper, vin alb,
patrunjel verde, rozmarin, usturoi, ardei iute, ulei de masline, mustar,
franzela, ou. Ingrediente: 1.5 kg cotlet de berbec…
Read more »Salata de cruditati cu maioneza si zeama de lamaie
Salata
de cruditati din: morcovi, mar, telina, zeama de lamaie, maioneza,
sare. Ingrediente: 3 morcovi 1 mar 1 telina 3-4 linguri zeama de lamaie
150 g maioneza sare Mod de…
Read more »Bruschete speciale
Bruschete
speciale din: baghete, pateu de ficat de pui, maioneza, marar, piper,
sare, gogosar murat, castraveti murati. Ingrediente: 2 baghete 1 cutie
de pateu de ficat de pui 100 g…
Read more »Tartine cu pasta de ton (sau sardele)
Tartine
cu pasta de ton (sau sardele) din: ton, sardele, margarina, paine,
marar, masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie ton (sau
sardele) 100 g margarina cateva felii de paine…
Read more »Reteta zilei: Supa de miel cu legume si curry
Supa
de miel cu legume si curry din: carne de miel, ceapa, telina, morcovi,
ulei de masline, frunde de dafin, pudra de curry, supa de
Mic dejun cu iaurt si fructe
Mic
dejun cu iaurt si fructe din: banane, rondele de ananas, kiwi, lapte de
capra, seminte de susan, zahar pudra. Ingrediente: 4 banane foarte bine
coapte 100 g rondele de…
Read more »Doradă cu soia si lămâie
Doradă
cu soia si lămâie din: dorada, boabe de soia, lamai, cimbru, vin alb,
morcov, ustuoi, rozmarin, ghimbir, miere, scortisoara, dafin, ceapa,
sare, piper, ulei de masline, sos de lamaie.…
Read more »Spumă de mango cu rodie
Spumă
de mango cu rodie din: aluat de foitaj, frisca, mango, litchii, rodie,
zahar pudra, zahar vanilinat, scortisoara, gelatina alimentara, menta
verde. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 500 ml…
Read more »Galuste de orez cu prune
Galuste
de orez cu prune din: orez, lapte de cocos, crema de cocos, apa, sare,
prune uscate, zahar, ou, cocos, ulei. Ingrediente: 250 g orez cu bob
rotund (pentru risotto)…
Read more »Pastă de brânză cu chimen
Pastă
de brânză cu chimen din: branza feta, branza de burduf, ceapa, piper,
seminte de chimen, sare, marar, rosii, masline. Ingrediente: 200 g
branza feta 100 g branza de burduf…
Read more »Reteta zilei: Vafe
Vafe
din: faina, praf de copt, sare, zahar, lapte, galbenusuri, esenta de
vanilie, unt topit, albus de ou. Ingrediente: 2 cani de faina 3
lingurite praf de copt 1/2…
Read more »Ciorbă cu morcovi şi ciuperci
Ciorbă
cu morcovi şi ciuperci din: morcovi, mazare, rosii, praz, ceapa, ardei
capia, ciuperci, bors, ulei de floarea soarelui, sare, piper, leustean,
ardie iute, gulii, conopida. Ingrediente: 500 g morcovi…
Read more »Pateuri cu carne si sos alb
Pateuri
cu carne si sos alb din: aluat foitaj, carne de pui, suc de rosii,
limeta, usturoi, ceapa rosie, frunze de salvie, curry, galbenusuri, unt,
lamaie, parmezan, otet, ulei, sare,…
Read more »Carne de miel cu cartofi si rozmarin
Carne
de miel cu cartofi si rozmarin din: pulpa de miel, sare, piper,
rozmarin, usturoi, cimbru, ulei de masline, cartofi, ulei, vin rosu.
Ingrediente: 600 g pulpă de miel sare piper…
Read more »Creveţi în sos de soia şi miere
Creveţi
în sos de soia şi miere din: creveti decorticati, midii, ceapa,
usturoi, miere, sos de soia, seminte de susan, ghimbir, ulei de susan,
dafin, ardei iute, broccoli, cartofi, sare,…
Read more »Chec de legume cu salata de rosii si busuioc
Chec
de legume cu salata de rosii cu busuioc din: cartofi, morcovi,
dovlecei, porumb, oua, smantana, ulei de masline, usturoi, praf de copt,
parmezan, faina, sare, piper, rosii cherry, busuioc…
Read more »Prajitura din fidea cu fructe
Prajitura
din fidea cu fructe din: fidea, zahar tos, apa, portocale, curmale,
unt, sos de ciocolata, miez de nuca, scortisoara, lamaie, frisca, sos de
lamaie. Ingrediente: 300 g fidea subtire…
Read more »Mâncare de dovlecei cu carne
Mâncare
de dovlecei cu carne din: carne de pui, dovlecei, ceapa, ardei gras,
rosii, pasta de tomate, marar, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare,
piper, varza rosie, castraveti verzi. Ingrediente:…
Read more »Chiftele de peşte cu secară
Chiftele
de peşte cu secară din: fileuri de peste, boabe de secara, dovlecei,
ceapa, oua, secara, branza telemea, usturoi, ardei iute, pesmet, sare,
piper, cimbru, smantana, sos tzatziki, sfecla rosie.…
Read more »Friptura cu sos si broccoli
Friptura
cu sos si broccoli din: ulei, usturoi, ardei iute, radacina de ghimbir,
sos de soia, otet balsamic, ulei de susan, ridichi, broccoli, carne de
vita, alune. Ingrediente: sos: 1…
Read more »Salata de pepene cu naut
Salata
de pepene cu naut din: ulei de masline extravirgin, usturoi, rozmairn,
pepene galben, boabe de naut, sunca uscata, suc de lamaie, sare, piper.
Ingrediente: 50 ml ulei de masline…
Read more »Reteta zilei: Chiftele de curcan cu sos de soia si ceapa verde
Chiftele
de curcan cu sos de soia si ceapa verde din: pesmet, carne tocata de
curcan, ou, ghimbir, usturoi, sare, coriandru, praz, sos de soia, ulei
de susan, suc de…
Read more »Ciorbă de legume cu carne de miel
Ciorbă
de legume cu carne de miel: bors, pulpa de miel, morcovi, radacina de
patrunjel, telina, unt, patrunjel, sare, faina, smantana, ou, zeama de
lamaie. Ingrediente: 1 I apă 500…
Read more »Colac cu vanilie si rozmarin
Colac
cu vanilie si rozmarin: lapte, drojdie, zahar, faina, migdale, vanilie,
rozmarin, unt, oua, sare, zahar vanilat, ace de rozmarin, lamaie.
Ingrediente aluat: 175 ml lapte călduţ 1 drojdie uscată…
Read more »Pulpă de miel umplută cu dovleac si morcovi
Pulpă
de miel umplută cu dovleac si morcovi: pulpa de miel, usturoi, ulei de
masline, zeama de lamaie, pulpa de dovleac, morcovi, varza, sare, piper,
patrunjel, mustar, supa de miel,…
Read more »Paste cu muguri de pin si broccoli
Paste
cu muguri de pin si broccoli din: broccoli, paste, muguri de pin, ulei
de masline, usturoi, chilli, sare de mare, piper, lamaie. Ingrediente:
400 g broccoli 400 g paste…
Read more »Friptura de miel la cuptor cu cimbru si usturoi
Friptura
de miel la cuptor cu cimbru si usturoi din: carne de miel, usturoi
verde, usturoi, unt, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper.
Ingrediente: 1.5-1.8 kg carne de…
Read more »Oua umplute si rulouri din sunca
Oua
umplute si rulouri din sunca: oua, boabe de porumb, rosii, castraveti,
maioneza, morcovi, sunca de praga, arpagic, sare, piper, ridichi, somon
afumat, lamaie, marar. Ingrediente: 10 ouă fierte tari…
Read more »Reteta zilei: Omleta cu carnati si ciuperci
Omleta
cu carnati si ciuperci din: carnati de curcan, ciuperci, ulei de
masline, branza feta, oua, smantana, condimente. Ingrediente: 9
carnaciori de curcan 350 gr ciuperci feliate 1-2 lingurite…
Read more »Peste afumat
Peste
afumat: peste afumat, mango, hrean, unt, limette, sare, piper,
castravete, paine de secara, rosii, ceapa ciorii Ingrediente: 200 g
peşte afumat file 100 g mango 2 linguri de hrean…
Read more »Ardei umpluti cu morcovi, mazare si porumb
Ardei
umpluti cu morcovi, mazare si porumb din: ardei grasi, mazare, morcovi,
porumb, ceapa, pasta de ardei dulce, pasta de tomate, patrunjel, sare,
piper, ulei, smantana, frisca. Ingrediente: 12 ardei…
Read more »Pui pane cu sos picant si ganitura
Pui
pane cu sos picant si ganitura din: pui, oua, faina, ulei, sare, piper,
pasta de rosii, usturoi, sare, piper, lapte, faina, cartofi, unt,
lapte. Ingrediente: 1 pui de circa…
Read more »Prajitura cu pere si ghimbir
Prajitura
cu pere si ghimbir din: suc de lamaie, zahar brun, apa, pere, miere,
lapte, faina, praf de copt, ghimbir, scortisoara, cuisoare, ienibahar,
unt, ou. Ingrediente: 2 linguri suc de…
Read more »Ciorba cu carne de miel, orez si verdeata
Ciorba
cu carne de miel, orez si verdeata din: apa, bors, carne de miel,
morcov, radacina de patrunjel, ceapa, verdeata, ceapa verde, sare,
piper, orez, galbenus smantana, leustean. Ingrediente: 2 litri…
Read more »Broccoli cu alune si condimente
Broccoli
cu alune si condimente din: ulei, alune, condimente. Ingrediente: 2
linguri ulei presat la rece 30 g alune zbrobite 3 linguri condimente
Mod de preparare: Se…
Read more »Pui rumenit la tava
Pui
rumenit la tava din: ceapa rosie, dovleac de placinta, cartofi, ulei de
malsine, otet balsamic, cimbru, piept d epui, rosii, quinoa.
Ingrediente: 3 cepe rosii, taiate sferturi 1 dovleac…
Read more »Pateuri cu carne de porc
Pateuri
cu carne de porc din: ceapa, carne de porc tocata, caise uscate,
patrunjel, sare, piper, aluat de foi, ou. Ingrediente: 1 ceapa 400 g
carne de porc tocata 8…
Read more »Reteta zilei: Tofu cu spanac
Tofu
cu spanac din: tofu, iaurt, turmeric, sare, ulei, seminte de chimen,
ceapa, pasta de ghimbir, ardei iute, piure de rosii, coriandru, chimen,
spanac.
Quiche cu spanac, şunca şi brânza
Quiche
cu spanac, şunca şi brânza din: spanac, aluat fraged, urda, oua,
cascaval, cimbru, sunca de praga. Ingrediente: 200 g spanac 230 g aluat
fraged 150 g urda 4 oua,…
Read more »Pulpa de miel umpluta cu ficat si verdeata
Pulpa
de miel umpluta cu ficat si verdeata din: pulpa d emiel, ficat, ceapa,
usturoi, marar, oua, unt, rozmarin, sare, piper, vin alb, dulceata de
cirese amare, ulei. Ingrediente: 1.5 kg…
Read more »Cartofi imbracati in costita afumata
Cartofi
imbracati in costita afumata din: costita afumata, cartofi, ulei, sare,
otet de mere, ardei capia copti. Ingrediente: 300 g costita afumata 2-3
cartofi lunguieti 2 linguri ulei sare 1…
Read more »Prajitura cu fistic si mere
Prajitura
cu fistic si mere din: oua, zahar, ulei, lapte, praf de copt, branza de
vaci, faina, frisca, zahar pudra, mere, fistic, alune, sare, mac, zahar
vanilinat, lamaie. Ingrediente: 3…
Read more »Tartine cu sunca si smantana
Tartine
cu sunca si smantana din: unt, smantana, sare, piper, sunca, boia
dulce. Ingrediente: 6 linguri unt 1 cana smantana sare piper 200 g sunca
boia dulce Mod de…
Read more »Reteta zilei: Budinca de caramel cu mascarpone
Budinca
de caramel cu mascarpone din: zahar, unt, sare de mare, paine, oua,
mascarpone, lapte, esenta de migdale. Ingrediente: 3/4 ceasca zahar 2
linguri zahar 6 linguri de unt…
Read more »Supa crema de telina cu lamaie si crutoane
Supa
crema de telina cu lamaie si crutoane din: ulei de floarea soarelui,
praz, ceapa rosie, usturoi, cartof, morcovi, radacina de telina, supa de
legume, frunza de dafin, sare, piper,…
Read more »Plăcintă de pui cu legume
Plăcintă
de pui cu legume din: lapte, faina, unt, vin, mustar de dijon, tarhon,
carne de pui, porumb, mazare, foi de placinta, ulei. Ingrediente: 400 ml
lapte rece 25 g…
Read more »Tartar de somon cu ghimbir si maioneza
Tartar
de somon cu ghimbir si maioneza din: ou, somon, ulei de masline, sos de
soia, ghimbir, ceapa, galbenusuri, ulei de masline, lamaie.
Ingrediente: 1 ou 250 g somon fara…
Read more »Prajitura cu doua blaturi
Prajitura
cu doua blaturi din: zahar, faina, praf de copt, cacao, apa, albusuri,
zahar pudra, otet, galbenusuri, budinca vanilie, frisca vegetala,
ciocolata menaj. Ingrediente pentru blatul I: 5 linguri zahar…
Read more »Supa de naut cu legume
Supa
de naut cu legume din: ceapa, ulei de masline, telina, chimen, supa de
legume, rosii decojite, carne de vita, coriandru, boabe de naut, coaja
de lamaie, suc de lamaie,…
Read more »Desert cu nuca, unt si foi de napolitana
Desert
cu nuca, unt si foi de napolitana din: galbenusuri, lapte, zahar, nuca,
unt, foi de napolitana. Ingrediente: 4 galbenusuri 4 linguri lapte 400 g
zahar 200 g nuca prajita si…
Read more »Rulada de porc cu smantana
Rulada
de porc cu smantana din: smantana, iaurt, patrunjel, ceapa verde,
busuioc, sare, pulpa de porc, slaninuta, frunze de spanac, sare, piper
asortat, ciuperci, smantana. Ingrediente: 135 ml smantana 400…
Read more »Tocăniţă de porc cu cartofi şi chorizo
Tocăniţă
de porc cu cartofi şi chorizo din: cartofi, muschi de porc, seminte de
fenicul, ulei de masline, salam chorizo, vin alb, rosii in sos tomat,
chilli, ardei capia, smantana,…
Read more »Snitele de porc cu sos
Snitele
de porc cu sos din: file de porc, patrunjel, cimbru, sare, piper,
faina, ou, lapte, malai, ulei, iaurt, ulei de masline, mustar, sare.
Ingrediente: snitele: 400 g file de…
Read more »Salata armeneasca
Salata
armeneasca din: fasole fiarta, ridichi, masline, ceapa verde,
castraveciori murati, ulei de masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente:
500 g fasole fiarta 10 ridichi 150 g masline 1 legatura ceapa…
Read more »Reteta zilei: Coaste de porc in sos picant
Coaste
de porc in sos picant din: zahar brun, dr pepper, arde iute in sos
adobo, mustar, otet, usturoi, coaste de porc. Ingrediente: 1 cana
zahar brun 1 cutie…
Read more »Chiftelute de porc cu spanc si ciuperci
Chiftelute
de porc cu spanc si ciuperci din: cartofi, smantana, oua, sare, piper,
boia, ulei, ciuperci, sunca de porc, ceapa, spanac, carne tocata de
porc. Ingrediente: 10 cartofi 250gr smantana…
Read more »Salata cu piept de rata, varza si castane
Salata
cu piept de rata, varza si castane din: piept de rata, sare, piper,
chimen, varza rosie, castane comestibile, ceapa rosie, suc de lamaie,
ulei de masline, stafide. Ingrediente: 1…
Read more »Miel cu cartofi, broccoli si morcovi
Miel
cu cartofi, broccoli si morcovi din: pulpa de miel, cartofi, broccoli,
morcovi, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper, rozmarin, vin
rose. Ingrediente: 800 g pulpă de miel 400 g cartofi…
Read more »Ostropel sarbesc cu rata
Ostropel
sarbesc cu rata din: rata, untura, ceapa, faina, cartofi, bulion,
usturoi, sare, piper, patrunjel, dafin, otet, smantana. Ingrediente: 1
rata 2 linguri untura 4 cepe 3 linguri faina 1…
Read more »Gibanica – Placinta cu branza
Gibanica
– Placinta cu branza din: foi de placinta, oua, branza de vaci,
smantana, unt, faina, sare, ulei. Ingrediente: 1 pachet de foi de
placinta 4 oua 600 g branza…
Read more »Pui parizian
Pui
parizian din: pulpe de pui, piept de pui, oua, faina, ulei, cartofi,
patrunjel verde, sare. Ingrediente: 1,5 kg pulpe si piept de pui 4 oua
100 g faina 250…
Read more »Reteta zilei: Pui cu cartofi si ceapa in sos de boia
Pui
cu cartofi si ceapa in sos de boia din: pulpe de pui, ulei de masline,
cartofi, cartof dulce, ceapa, sare, piper, supa de pui, boia de ardei,
turmeric, usturoi,…
Read more »Pulpa de miel la cuptor cu cimbru si usturoi
Pulpa
de miel la cuptor cu cimbru si usturoi din: pulpa de miel, lamaie,
cimbru, usturoi, vin rosu, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:
1.5 kg pulpă de miel 2 lămâi mari…
Read more »Prajitura pariziana
Prajitura
pariziana din: foi de napolitana, albusuri, zahar pudra, nuci macinate,
faina, galbenusuri, zahar vanilat, unt. Ingrediente: 4 foi de
napolitana 8 albusuri 250 g zahar pudra 250 g nuci…
Read more »Supa ungureasca cu patrunjel
Supa
ungureasca cu patrunjel din: pastarnac, patrunjel, ceapa, varza dulce,
gulii, mazare, zahar pudra, conopida, sparanghel, patrunjel verde, apa,
sare. Ingrediente: 1 pastarnac 1 patrunjel 1 ceapa 1/2 varza dulce…
Read more »Crap pe pat de legume picante
Crap
pe pat de legume picante din: crap, cartofi, morcovi, fasole verde,
sare, piper, ulei, vin alb, cimrbu, rozmarin, boia iute, seminte de
mustar. Ingrediente: 1 crap de aproximativ 1…
Read more »Carne de miel cu anghinare, ceapa si rosii
Carne
de miel cu anghinare, ceapa si rosii din: carne de miel, anghinare, suc
de lamaie, ceapa, rosii, cartofi, usturoi, ghimbir, lamai confiate,
boabe de fasole, patrunjel, boia de ardei,…
Read more »Frigarui de pui cu morcovi si busuioc
Frigarui
de pui cu morcovi si busuioc din: carne de pui, miere, sos de soia,
ulei de susan, ardei iute, broccoli, telina, ghimbir, usturoi, ardei
iute, ulei de masline, sare,…
Read more »Muschiulet cu sos alb
Muschiulet
cu sos alb din: muschiulet, cartofi, vin rosu, smantana, rozmarin,
cimbru, piper verde, ulei, sare. Ingrediente: 1 kg muschiulet 500 g
cartofi 250 ml vin rosu 200 ml smantana…
Read more »Salata de spanac cu suc de lamaie
Salata
de spanac cu suc de lamaie din: spanac, ulei, suc de lamaie, sare,
piper. Ingrediente: 1 kg de spanac ulei suc de lamaie sare piper Mod
de preparare:…
Read more »
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu