miercuri, 16 iulie 2014

Retete de mancare # 16

Retete de mancare 


Stelute cu merisoare uscate

10 March 2014
Desert_4
Stelute cu merisoare uscate din: merisoare uscate, unt, sare, esenta de vanilie, zahar, faina. Ingrediente: 100 g merisoare uscate 300 g unt la temperatura camerei 1/4 lingurita de sare esenta…
Read more »

Ficat de porc cu orez şi legume

10 March 2014
Ficat_de_porc_cu_orez_si_legume
Ficat de porc cu orez şi legume din: ficat de porc, orez, ardei grasi, mrocovi, telina cu frunze, ceapa, usturoi, faina, apa, zahar tos, otet balsamic, sos de soia, sare,…
Read more »

Prajituri cu nuci de macadamia

10 March 2014
Prajituri_cu_nuci_de_macadamia
Prajituri cu nuci de macademia din: martipan, nuci macademia, coaja de portocala, zahar pudra, ciocolata amaruie. Ingrediente: 200 g masa de martipan 150 g nuci macadamia 1/2 lingurita de coaja…
Read more »

Reteta zilei: Salata de fructe cu sirop de portocale

9 March 2014
Salata_de_fructe_cu_sirop_de_portocale_12
Salata de fructe cu sirop de portocale din: zahar, apa, suc de portocala, coaja de portocala, esenta de vanilie, capsuni, afine, struguri rosii, struguri verzi, frunze de menta.   Ingrediente:…
Read more »

Salată de fructe de mare cu legume

9 March 2014
Salata_de_fructe_de_mare_cu_legume
Salată de fructe de mare cu legume din: creveti, surimi, fileuri de peste, ceapa, telina, lamaie, cimbru, broccoli, spanac baby, ceapa verde, rosii cherry, maioneza, otet balsamic, migdale, ulei, sare,…
Read more »

Snitele de soia cu legume

9 March 2014
Snitele_de_soia_cu_legume
Snitele de soia cu legume din: snitele de soia, hrisca, fasole mung, supa de legume, turmeric, chimen, ceapa, ghimbir, ardie iute, rosie, oua, pesmet, boia dulce, sare, piper, ulei, struguri,…
Read more »

Ruladă de pui cu legume

9 March 2014
Rulada_de_pui_cu_legume
Ruladă de pui cu legume din: piepturi de pui, usturoi, rosii uscate in ulei, branza de capra, busuioc, anghinare, conopida, turmeric, chimen, boia iute, ardei capia, ulei, sare, piper, iaurt,…
Read more »

Iepure la cuptor cu arpagic

9 March 2014
Iepure_la_cuptor_cu_arpagic
Iepure la cuptor cu arpagic din: iepure, bacon, ceapa, praz, radacina de telina, fenicul, morcov, cartofi, supa de pui, frunze de dafin, cuisoare, arpagic, usturoi, ulei de masline, cimbru, sare,…
Read more »

Bruschete cu usturoi

9 March 2014
Retete_1
Bruschete cu usturoi din: lipie, boia, ulei de masline, usturoi, patrunjel, rosii. Ingrediente 1 lipie boia 1 lingura ulei de masline, sare usturoi patrunjel rosii     Mod de preparare:…
Read more »

Mic dejun cu branza de vaci si oua

9 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_5
Mic dejun cu branza de vaci si oua din: lipie, branza de vaci, oua, smantana, iaurt. Ingrediente: 1 lipie branza de vaci oua smantana iaurt   Mod de preparare: Incalzeste…
Read more »

Frappe

9 March 2014
Frappe
Frappe din: cafea, apa fierbinte, sirop artar, apa rece, frisca, gheata. Ingrediente: 2 lingurite de cafea 1 lingurita de apa fierbinte 2 linguri de sirop de artar 3/4 cana cu…
Read more »

Salata de primavara cu suc de lamaie

9 March 2014
Salata_de_primavara_cu_suc_de_lamaie
Salata de primavara cu suc de lamaie din: untisor, salata verde, nasturei, spanac, rucolla, ceaa rosie, ridichi, rosii cherry, branza de capra. Ingrediente: untisor salata verde nasturei spanac rucolla 1…
Read more »

Piept de pui cu sos alb

9 March 2014
Piept_de_pui_cu_sos_alb
Piept de pui cu sos alb din: piept de pui, supa de pui, faina, crema de branza, mustar, ulei, patrunjel, sare. Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si os…
Read more »

Fursecuri cu jeleu de fructe de padure

9 March 2014
Desert_5
Fursecuri cu jeleu de fructe de padure din: faina, unt, zahar, sare, zahar vanilinat, fructe de padure. Ingrediente: 300 g faina 200 g unt moale 120 g zahar sare 4…
Read more »

Reteta zilei: Tocana de miel cu legume

9 March 2014
Tocana_de_miel_cu_legume_08
Tocana de miel cu legume din: carne de miel, usturoi, rozmarin, vin alb, ulei de masline, ceapa, sare, boia dulce, ardei gras, rosie, patrunjel, dafin, vin rosu, supa de pui,…
Read more »

Fursecuri cu ciocolata si fructe uscate

9 March 2014
Desert_4
Fursecuri cu ciocolata si fructe uscate din: coaja de portocala glasata, cirese confiate, stafide, miere, unt, frisca, zahar, migdale, ciocolata amaruie. Ingrediente: 75 g coaja de portocala glasata si tocata…
Read more »

Legume la tigaie cu orez

9 March 2014
Legume_la_tigaie_cu_orez
Legume la tigaie cu orez din: morcov, ardei gras, praz, dovlecei, muguri de bambus, telina, orez, suc de rosii, ulei de susan, praf de curry, sos de soia, cumin, curcuma,…
Read more »

Iepure cu fasole verde şi sos de usturoi

9 March 2014
Iepure_cu_fasole_verde_si_sos_de_usturoi
Iepure cu fasole verde şi sos de usturoi din: fasole verde, carne de iepure, ceapa, usturoi, patrunjel, oregano, lamaie, masline verzi, vin alb, ceapa verde, marar, galbenus, sare, piper, ulei…
Read more »

Prajiturele cu alune

9 March 2014
Prajiturele_cu_alune
Prajiturele cu alune din: faina, nuci macinate, praf de copt, zahar, unt, miere, galbenusuri, alune tocate. Ingrediente: 400 g faina 150 g alune macinate 1 plic de praf de copt…
Read more »

Rata cu portocale si orez

9 March 2014
Rata_cu_portocale_si_orez
Rata cu portocale si orez din: rata, portocale, orez, unt, zahar, sare, boabe de ienibahar. Ingrediente: 1750 kg rata 6 portocale 200 g orez 200 g unt sau ulei 30…
Read more »

Fursecuri cu gem de capsuni

9 March 2014
Desert_2
Fursecuri cu gem de capsuni din: faina, zahar, sare, ou, unt, galbenus, zahar candel, gem de capsuni. Ingrediente: 250 g faina 75 g zahar sare 1 ou 125 g unt…
Read more »

Reteta zilei: Orez basmati cu sfecla rosie

9 March 2014
Orez_basmati_cu_sfecla_rosie_05
Orez basmati cu sfecla rosie din: orez basmati, ulei, seminte de mustar, ardei iute, sfecla rosie, sare, condimente, nuca de cocos.   Ingrediente: 1 ½ cani orez basmati 2 lingurite…
Read more »

Oua tari cu sfecla rosie

9 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_1
Oua tari cu sfecla rosie din: sfecla rosie, apa, otet de mere, zahar, cuisoare, scortisoara, sare, oua fierte. Ingrediente: 6 sfecle rosii, curatate 8 cani de apa 1 cana de…
Read more »

Prepeliţă cu mazăre şi sos brun

9 March 2014
Prepelita_cu_mazare_si_sos_brun
Prepeliţă cu mazăre şi sos brun din: prepelita, mazare, patrunjel, sare, ulei, cuisoare, faina, morcov, telina, ceapa, usturoi, foaie de dafin, cimbru, bulion, piper, sare, oase. Ingrediente: o prepelita 300…
Read more »

Oua cu bacon si ceapa verde

9 March 2014
Oua_cu_bacon_si_ceapa_verde
Oua cu bacon si ceapa verde din: oua, chifle, bacon, ceapa verde, otet, sare, galbenusuri, zeama de lamaie, unt. Ingrediente: 4 oua proaspate 2 chifle 8 felii bacon 2 fire…
Read more »

Ciuperci umplute cu carnaciori si cascaval

9 March 2014
Retete_1
Ciuperci umplute cu carnaciori si cascaval din: ciuperci, ardei gras rosu, carnaciori, cascaval, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g ciuperci mari 3 ardei grasi rosii 2 carnaciori subtiri 200 g…
Read more »

Placinta cu urzici si leurda

9 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_3
Placinta cu urzici si leurda din: faina, apa, ulei, sare, piper, leurda, urzi. Ingrediente: 500 g faina 200 ml apa 150 ml ulei sare piper 1 legatura leurda 300 g…
Read more »

Cotlet de porc cu legume si usturoi

9 March 2014
Cotlet_de_porc_cu_legume_si_usturoi
Cotlet de porc cu legume si usturoi din: cotlet de porc, cartofi, morcovi, rosii, ardei, sare, piper alb macinat, ienibahar, foi de dafin, usturoi. Ingrediente: 500 g cotlet de porc…
Read more »

Deliciu festiv cu morcovi proaspeti si crema de branza

9 March 2014
Deliciu_festiv_cu_morcovi_proaspeti_si_crema_de_branza
Deliciu festiv cu morcovi proaspeti si crema de branza din: zahar brun, ulei de rapita, compot de mere, albusuri de ou, faina, bicarbonat, scortisoara, sare, nucsoara, ghimbir, morcovi, nuci, zahar…
Read more »

Iepure cu sote de legume şi nuci

9 March 2014
Iepure_cu_sote_de_legume_si_nuci
Iepure cu sote de legume şi nuci din: iepure, usturoi, ceapa rosie, morcovi, telina cu frunze, ardei grasi, miez de nuca, seminte de in, ulei de masline, vin alb sec,…
Read more »

Reteta zilei: Scoici cu sos de ardei iute

9 March 2014
Scoici_cu_sos_de_ardei_iute_06
Scoici cu sos de ardei iute din: ardei iute, ceapa verde, scoici, portocala, zahar, otet, miere, sare, piper, unt, usturoi.   Ingrediente: 4 ardei iuti 2 fire ceapa verde 1…
Read more »

Bibilică la cuptor

9 March 2014
Bibilica_la_cuptor
Bibilică la cuptor din: bibilica, porumb, rosii cherry, patrunjel, ou, usturoi, sare, piper, unt, cimbru, untdelemn, ceapa, vin acrisor, suc de rosii, mustar, faina, apa, boabe de ienibahar, foaie de…
Read more »

Supa crema de cartofi cu crenvursti si verdeata

9 March 2014
Supa_crema_de_cartofi_cu_crenvursti_si_verdeata
Supa crema de cartofi cu crenvursti si verdeata din: cartofi, ceapa, amidon, smantana, sare, piper, crenvursti, verdeata. Ingrediente: 8 cartofi 2 cepe albe 2 linguri amidon 200 ml smântâna sare piper


Tort cu cremă de vişine

9 March 2014
Desert_6
Tort cu cremă de vişine din: ou, zahar, faina, cacao, praf de copt, ciocolata alba, frisca, esenta de vanilie, compot de visine, cacao, faina. Ingrediente: pentru blat: 12 ou 12…
Read more »

Iepure picant cu orez

9 March 2014
Iepure_picant_cu_orez
Iepure picant cu orez din: orez, iepure, ardei capia, ceapa verde, busuioc verde, ardei iute, morcov, telina, cimbru, ceapa rosie, usturoi, vin alb, miere, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:…
Read more »

Aperitive cu bere

9 March 2014
Aperitive
Aperitive cu bere din: faina, bere, zahar, ulei, praf de copt, zahar. Ingrediente: 600 g faina 130 g bere 100 g zahar 90 ml ulei 1 praf de copt zahar Mod…
Read more »

Reteta zilei: Sos de caramel

8 March 2014
Sos_de_caramel_02
Sos de caramel din: zahar brun, unt, frisca, esenta de vanilie, sare. Ingrediente: 1 cana zahar brun 4 linguri de unt 1/2 cana frisca 1 lingura esenta de vanilie 1…
Read more »

Friptură de iepure cu cartofi

8 March 2014
Friptura_de_iepure_cu_cartofi
Friptură de iepure cu cartofi din: iepure, ceapa, usturoi, morcovi, para, telina, scortisoara, cartofi, frunze de dafin, ardei iute, vin alb sec, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: un…
Read more »

Pui cu sos de pătrunjel

8 March 2014
Pui_cu_sos_de_patrunjel
Pui cu sos de pătrunjel din: pui, lamaie, usturoi, rozmarin, lapte dulce, ceapa, frunza de dafin, unt, faina, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: un pui doua lamai 6…
Read more »

Prepeliţă cu varză, învelită în bacon

8 March 2014
Prepelita_cu_varza_invelita_in_bacon
Prepeliţă cu varză, învelită în bacon din: prepelita, varza de bruxelles, bacon, sare, unt, ceapa, usturoi, ulei, sare, ardei iute, rosii. Ingrediente: o prepelita cateva verze de bruxelles 7-8 bucati…
Read more »

Cartofi cu branza si lapte

8 March 2014
Cartofi_cu_branza_si_lapte
Cartofi cu branza si lapte din: cartofi, branza cheddar, lapte degresat, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg de cartofi, spalati si curatati de coaja 1 1/4 cana de branza cheddar,…
Read more »

Penne cu ciuperci

8 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_3
Penne cu ciuperci din: rosii, usturoi, patrunjel, ciuperci, ulei, vin alb, penne, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 4 rosii 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 500 g ciuperci proaspete 50…
Read more »

Creveti trasi in tigaie cu unt

8 March 2014
Creveti_trasi_in_tigaie_cu_unt
Creveti trasi in tigaie cu unt din: creveti, usturoi, dovlecel, ardei iute, rosii cherry, patrunjel, sare. Ingrediente: 500gr creveti, decorticati 2 catei de usturoi 1 dovlecel, felii foarte subtiri 1/2…
Read more »

Sos de rubarba cu capsune

8 March 2014
Sos_de_rubarba_cu_capsune
Sos de rubarba cu capsune din: rubarba, apa, zahar, cuisoare, capsune. Ingrediente: 10 cozi de rubarba, taiate in bucati cu o lungime de 2,5 cm 1/2 cana de apa 1…
Read more »

Şniţel din şuncă de pui

8 March 2014
Snitel_din_sunca_de_pui
Şniţel din şuncă de pui din: sunca de pui, telema, gogosari murati, fulgi de porumb, ou, busuioc, oregano, faina, sare, ulei. Ingrediente: 10 felii sunca de pui sau de curcan…
Read more »

Crap pe orez

8 March 2014
Crap_pe_orez
Crap pe orez din: crap, orez, ceapa, morcovi, stafide, nuci, sare, piper, foi de dafin, ulei, marar, patrunjel. Ingrediente: un crap de 1,5 kg 2 cani orez 3 cepe 2…
Read more »

Salata de cartofi cu maioneza si patrunjel

8 March 2014
Salate_5
Salata de cartofi cu maioneza si patrunjel din: sunca, cartofi, ardei gras rosu, ardei gras verde, telemea, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 4-5 cartofi 100 g sunca 1 ardei gras rosu…
Read more »

Reteta zilei: Carne tocata de vita cu sos de soia si orez

8 March 2014
Carne_tocata_de_vita_cu_sos_de_soia_si_orez_07
Carne tocata de vita cu sos de soia si orez din: ulei, usturoi, carne de vita, zahar brun, sos de soia, ulei de susan, fulgi de ardei rosu, ghimbir, ceapa…
Read more »

Inghetata de lamaie cu frisca

8 March 2014
Inghetata
Inghetata de lamaie cu frisca din: iaurt, zahar pudra, lamaie, frisca. Ingrediente: 1/2 kg iaurt 1/4 kg zahar pudra 1/2 lamaie 150 ml frisca batuta     Mod de preparare:…
Read more »

Portofele cu masline

8 March 2014
Portofele_cu_masline
Portofele cu masline din: sunca presata, cascaval, oua, faina, masline versi sau negre, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 felii de sunca presata 6 felii de cascaval 2 oua 4 linguri…
Read more »

Legume prajite in aluat

8 March 2014
Legume_prajite_in_aluat
Legume prajite in aluat din: broccoli, morcovi, dovlecei, suc de lamaie, ceapa, ciuperci, faina, amidon, bere, oua, sirop de caramel, ulei. Ingrediente: 1 broccoli 4 morcovi 2 dovlecei suc de…
Read more »

Sparanghel la gratar cu ulei de masline

8 March 2014
Sparanghel_la_gratar_cu_ulei_de_masline
Sparanghel la gratar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de sparanghel, curatat 3 linguri de ulei de masline sare si piper     Mod de preparare:…
Read more »

Creveti cu legume si verdeata

8 March 2014
Creveti_cu_legume_si_verdeata
Creveti cu legume si verdeata din: creveti, morcovi, ceapa, ardei gras, rosii, orez, usturoi, migdale, sare, piper. Ingrediente: 500 g creveti 2 morcovi 2 cepe 3 ardei grasi 4 rosii…
Read more »

Tarte cu fructe proaspete

8 March 2014
Desert_6
Tarte cu fructe proaspete din: faina, unt, apa, sare, budinca de vanilie, lapte, zahar, zahar vanilat, fructe proaspete, kiwi, portocale, visine, gelatina pentru tarte. Ingrediente pentru aluat: 250 g faina…
Read more »

Reteta zilei: Fasole uscata cu sos de avocado

8 March 2014
Fasole_uscata_cu_sos_de_avocado_07
Fasole uscata cu sos de avocado din: fasole uscata, ulei de masline, ceapa, ardei iute, ardei gras verde, ardei gras rosu, usturoi, chimen, oregano, supa de legume, sare, piper, avocado,…
Read more »

Sos cu otet, soia si ghimbir

8 March 2014
Sos_cu_otet_soia_si_ghimbir
Sos cu otet, soia si ghimbir din: sos de soia, otet, apa, ghimbir, zahar, piper, sare, ulei de susan, ulei de rapita. Ingrediente: 2 1/2 linguri sos de soia 2 1/2…
Read more »

Briose cu nuci si dovleac

8 March 2014
Briose_cu_nuci_si_dovleac
Briose cu nuci si dovleac din: ulei, faina, bircarbonat de sodiu, iaurt, oua, zahar brun, dovleac. Ingrediente: 1/4 cana ulei cate 1 1/2 cana faina alba, faina integrala si nuci…
Read more »

Salata de mazare si menta

8 March 2014
Salata_de_mazare_si_menta
Salata de mazare si menta din: otet, menta, sare, ulei de masline, salata verde, mazare, ridichi. Ingrediente dressing: 1 lingura de otet 1 lingură de menta maruntitta 1/4 lingurita de…
Read more »

Pulpe de curcan la cuptor cu sos de iaurt

8 March 2014
Pulpe_de_curcan_la_cuptor_cu_sos_de_iaurt
Pulpe de curcan la cuptor cu sos de iaurt din: pulpe de curcan, iaurt, ceapa, usturoi, sare, piper, maghiran, menta uscata, suc de lamaie, miere, mustar. Ingrediente: patru pulpe de…
Read more »

Tzatziki (sos cu castraveti si iaurt)

8 March 2014
Tzatziki
Tzatziki (sos cu castraveti si iaurt) din: iaurt, castravete, usturoi, sare, marar, menta. Ingrediente: 1 cana iaurt 1/2 castravete, maruntit 1 catel de usturoi 1/2 lingurita sare 2 linguri de…
Read more »

Desert cu ciocolata in straturi

8 March 2014
Desert_cu_ciocolata_in_straturi
Desert cu ciocolata in straturi din: aluat foitaj, ciocolata neagra, zahar pudra, unt, apa. Ingrediente: pentru blat: 1 kg aluat foitaj cu 2 foi pentru crema: 150 g ciocolata neagra…
Read more »

Chiftele din cod

8 March 2014
Chiftele_din_cod
Chiftele din cod din: cod, sare, iaurt, patrunjel, galbenus, mustar, suc de lamaie, pesmet, praz, piper, ulei de rapita. Ingrediente: 500 g de cod, taiat in bucati mari 1/2 lingurita…
Read more »

Tort Diplomat cu ananas

8 March 2014
Desert_4
Tort Diplomat cu ananas din: oua, gelatina, zahar, frisca lichida, ananas, piscoturi, kiwi, portocale, lapte. Ingrediente: 5 oua 5 pachetele de gelatina 2 cani de zahar 1 l frisca lichida…
Read more »

Reteta zilei: Creveti in sos picant cu paste si parmezan

8 March 2014
Creveti_in_sos_picant_cu_paste_si_parmezan_02
Creveti in sos picant cu paste si parmezan din: creveti, sos de rosii, ulei de masline, otet de vin rosu, busuioc, sare, usturoi, piper cayenne, piper negru, paste, parmezan.  …
Read more »

Sos cu ardei iuti copti

8 March 2014
Sos_cu_ardei_iuti_copti
Sos cu ardei iuti copti din: ardei iuti copti, usturoi, otet balsamic, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 cana ardei iuti copti 1 catel de usturoi 1 lingura otet…
Read more »

Sendvis cu muschi de vita

8 March 2014
Sendvis_cu_muschi_de_vita
Sendvis cu muschi de vita din: baghete, ulei de masline, ceapa, ardei gras, sare, piper, muschi file de vita, cascaval. Ingrediente: 4


Prajitura cu crema de branza si ciocolata

8 March 2014
Prajitura_cu_crema_de_branza_si_ciocolata
Prajitura cu crema de branza si ciocolata din: biscuiti, unt, branza de vaci, zahar, oua, faina, esenta de vanilie, sare, ciocolata. Ingrediente: pentru blat: 300 g biscuiti sfaramiciosi 100 g…
Read more »

Gris cu lapte si frisca

8 March 2014
Gris_cu_lapte_si_frisca
Gris cu lapte si frisca din: lapte, frisca, gris, zahar, zahar vanilinat, unt, scortisoara. Ingrediente: 1 l lapte dulce pasteurizat 300 ml frisca lichida 8 linguri gris 4 linguri zahar…
Read more »

Bilute de cascaval

8 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_1
Bilute de cascaval din: oua, cascaval, unt, faina, apa. Ingrediente: 3 oua 50 g cascaval ras 50 g unt 100 g faina 10 linguri apa Mod de preparare: Intr-o cratita…
Read more »

Reteta zilei: Gogosi cu glazura de ciocolata

7 March 2014
Gogosi_cu_glazura_de_ciocolata_06
Gogosi cu glazura de ciocolata din: faina, zahar, praf de copt, nucsoara, sare, lapte de cocos, frisca, oua, unt topit, fulgi de ciocolata, unt, lichior.   Ingrediente: 2 cani de…
Read more »

Supă de fasole cu verdeata

7 March 2014
Supa_de_fasole_cu_verdeata
Supă de fasole cu verdeata din: ulei, ceapa verde, usturoi, morcov, rosii in suc propriu, fasole uscata, dovlecel, cimbru, patrunjel, tarhon, foi de dafin, paste, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri…
Read more »

Reteta de post: Ardei umpluti cu legume

7 March 2014
Ardei_umpluti_cu_legume
Ardei umpluti cu legume din: ardei grasi, orez, morcovi, ceapa, patrunjel, suc de rosii, apa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10 ardei grasi 250 g orez 2 morcovi 2 cepe 1…
Read more »

Macaroane cu tofu la cuptor

7 March 2014
Macaroane_cu_tofu_la_cuptor
Macaroane cu tofu la cuptor din: macaroane, legume, branza tofu, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g macaroane 1 punga de legume congelata 500 g branza tofu ulei sare piper  …
Read more »

Broccoli cu fasole si ardei iute

7 March 2014
Broccoli_cu_fasole_si_ardei_iute
Broccoli cu fasole si ardei iute din: broccoli, muguri de pin, ulei de masline, ceapa murata, usturoi, ardei iute, boabe de fasole, lamaie, sare de mare, piper, tarhon. Ingrediente: 400…
Read more »

Supa de pui cu telina si morcovi

7 March 2014
Supa_de_pui_cu_telina_si_morcovi
Supa de pui cu telina si morcovi din: piept de pui, ceapa, ardei usturoi, morcovi, telina, radacina de patrunjel, sare, piper, ulei, unt. Ingrediente: 2 piepţi de pui cu os 5-6 cepe…
Read more »

Burta de porc cu praz si morcovi

7 March 2014
Burta_de_porc_cu_praz_si_morcovi
Burta de porc cu praz si morcovi din: burta de porc, praz, morcovi, cimbru, rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g burta de porc 2 bucati praz 3 bucati morcovi 3 linguri cimbru 3 bucati…
Read more »

Drob italienesc

7 March 2014
Drob_italienesc.png
Drob italienesc: foitaj de aluat, spanac, sare, nucsoara, ulei de masline, oua, branza ricotta, parmezan. Ingrediente: 450 g foitaj de aluat 1 kg frunze de spanac sare nucşoară 2 linguri…
Read more »

Jambon cu glazura de portocale

7 March 2014
Jambon_cu_glazura_de_portocale
Jambon cu glazura de portocale din: jambon, cuisoare, gem de portocale, zahar brun, mustar dijon. Ingrediente: 3 kg de jambon 16 cuisoare 1/4 cana de gem de portocale 1/4 cana…
Read more »

Cannelloni cu spanac şi muguri de pin

7 March 2014
Cannelloni_cu_spanac_si_muguri_de_pin.png
Cannelloni cu spanac şi muguri de pin: rulouri cannelloni, sare, spanac, bacon, ceapa, unt, smantana, piper, lapte, faina, muguri de pin, nucsoara, parmezan. Ingrediente: 250 g rulouri cannelloni sare 600…
Read more »

Somon cu legume si marar

7 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_5
Somon cu legume si marar din: somon, branza brie, ardei gras, ceapa rosie, morcov, marar uscat, usturoi granulat, sare, piper. Ingrediente: 2-3 bucati de somon branza brie 1 ardei gras…
Read more »

Reteta zilei: Penne cu pui si mozzarella

7 March 2014
Penne_cu_pui_si_mozzarella_23
Penne cu pui si mozzarella din: penne, ulei de masline, piept de pui, sare, piper, ceapa, usturoi, sos marinara, fulgi de ardei rosu, apa, patrunjel, mozzarella, parmezan, busuioc.   Ingrediente:…
Read more »

Ardei umpluţi cu spanac, peşte şi orez

7 March 2014
Ardei_umpluti_cu_spanac_-peste_si_orez.png
Ardei umpluţi cu spanac, peşte şi orez: ardei gras rosu, file de peste, ceapa, usturoi, ulei de masline, spanac, busuioc, patrunjel, supa de legume, oua, orez, piper, sare. Ingrediente: 4…
Read more »

Friptura de miel cu spanac si rosii

7 March 2014
Friptura_de_miel_cu_spanac_si_rosii
Friptura de miel cu spanac si rosii din: carne de miel, spanac, rosii, usturoi, unt, pesmet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g carne de miel (cotlet sau pulpă) 700-800 g spanac proaspăt…
Read more »

Cornulete foarte moi

7 March 2014
Retete_1
Cornulete foarte moi din: untura, smantana, drojdie, zahar vanilat, coaja de lamaie, zahar. Ingrediente: 250 g untura 250 g smantana 1 cub drojdie 1-2 pliculete zahar vanilat coaja rasa de…
Read more »

Pastă de peşte cu legume

7 March 2014
Pasta_de_peste.png
Pastă de peşte legume: peste, ceapa, morcovi, ulei, bulion, sare, piper, foi de dafin. Ingrediente: 2 kg de peşte proaspăt 1 kg ceapă 1 kg morcov 300 ml ulei 1…
Read more »

Lichior de oua

7 March 2014
Lichior_de_oua
Lichior de oua din: galbenusuri, alcool dublu rafinat, lapte, zahar, zahar vanilat, esenta de rom. Ingrediente: 4 galbenusuri 1/4 alcool dublu rafinat 500 ml lapte fiert si racit 250 g…
Read more »

Ciorba de burta cu patrunjel

7 March 2014
Ciorbe_si_borsuri
Ciorba de burta cu patrunjel din: burta, morcov, patrunjel, ardei gras, ceapa, ciuperci, usturoi, patrunjel verde, leustean verde, zeama de lamaie, bulion, faina, smantana, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg burta…
Read more »

Reteta zilei: Salata de pui cu coriandru

7 March 2014
Salata_de_pui_cu_coriandru_03
Salata de pui cu coriandru din: piept de pui, condimente, sare, piper, coriandru, miere, suc de lamaie, ulei de masline, struguri negri, branza feta, alune, ceapa verde, spanac.   Ingrediente:…
Read more »

Frigarui de berbecut cu salata si rosii coapte

7 March 2014
Frigarui_de_berbecut_cu_salata_si_rosii_coapte
Frigarui de berbecut cu salata si rosii coapte din: usturoi, pulpa de berbec, ulei, boia, sare, piper, ceapa, lamaie, rosii, castravete, iaurt, branza, uleid e masline. Ingrediente: 2-3 căţei de usturoi…
Read more »

Chec cu spanac si branza

7 March 2014
Chec_cu_spanac.png
Chec cu spanac si branza: spanac, oua, faina, praf de copt, lapte, branza, nucsoara, sare, piper, mustar, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg frunze de spanac 3 ouă 150 g…
Read more »

Baghete de pui cu pastă de sfeclă

7 March 2014
Baghete_de_pui_cu_pasta_de_sfecla
Baghete de pui cu pastă de sfeclă din: file de piept de pui, seminte de susan, faina, pesmet, oua, oregano, sare, sfecla rosie, crema de branza, iaurt, oregano. Ingrediente: 500…
Read more »

Clatite aperitiv cu branza de vaci

7 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_4
Clatite aperitiv cu branza de vaci din: faina, oua, lapte, ulei, sare, branza de vaci, unt, smantana, sare, gogosar, marar. Ingrediente: 300 g faina 2 oua 550 ml lapte ulei…
Read more »

Cotlet de berbecut cu salata

7 March 2014
Cotlet_de_berbecut_cu_salata
Cotlet de berbecut cu salata din: cotlet de berbec, sare, piper, vin alb, patrunjel verde, rozmarin, usturoi, ardei iute, ulei de masline, mustar, franzela, ou. Ingrediente: 1.5 kg cotlet de berbec…
Read more »

Salata de cruditati cu maioneza si zeama de lamaie

7 March 2014
Salate_5
Salata de cruditati din: morcovi, mar, telina, zeama de lamaie, maioneza, sare. Ingrediente: 3 morcovi 1 mar 1 telina 3-4 linguri zeama de lamaie 150 g maioneza sare Mod de…
Read more »

Bruschete speciale

7 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_3
Bruschete speciale din: baghete, pateu de ficat de pui, maioneza, marar, piper, sare, gogosar murat, castraveti murati. Ingrediente: 2 baghete 1 cutie de pateu de ficat de pui 100 g…
Read more »

Tartine cu pasta de ton (sau sardele)

7 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_1
Tartine cu pasta de ton (sau sardele) din: ton, sardele, margarina, paine, marar, masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie ton (sau sardele) 100 g margarina cateva felii de paine…
Read more »

Reteta zilei: Supa de miel cu legume si curry

7 March 2014
Supa_de_miel_cu_legume_si_curry_04
Supa de miel cu legume si curry din: carne de miel, ceapa, telina, morcovi, ulei de masline, frunde de dafin, pudra de curry, supa de pui, supa de legume, sare,…
Read more »

Mic dejun cu iaurt si fructe

7 March 2014
Mic_dejun_cu_iaurt_si_fructe
Mic dejun cu iaurt si fructe din: banane, rondele de ananas, kiwi, lapte de capra, seminte de susan, zahar pudra. Ingrediente: 4 banane foarte bine coapte 100 g rondele de…
Read more »

Doradă cu soia si lămâie

7 March 2014
Dorada_cu_soia_si_lamaie
Doradă cu soia si lămâie din: dorada, boabe de soia, lamai, cimbru, vin alb, morcov, ustuoi, rozmarin, ghimbir, miere, scortisoara, dafin, ceapa, sare,


Spumă de mango cu rodie

7 March 2014
Spuma_de_mango_cu_rodie
Spumă de mango cu rodie din: aluat de foitaj, frisca, mango, litchii, rodie, zahar pudra, zahar vanilinat, scortisoara, gelatina alimentara, menta verde. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 500 ml…
Read more »

Galuste de orez cu prune

7 March 2014
Galuste_de_orez_cu_prune
Galuste de orez cu prune din: orez, lapte de cocos, crema de cocos, apa, sare, prune uscate, zahar, ou, cocos, ulei. Ingrediente: 250 g orez cu bob rotund (pentru risotto)…
Read more »

Pastă de brânză cu chimen

7 March 2014
Pasta_de_branza_cu_chimen
Pastă de brânză cu chimen din: branza feta, branza de burduf, ceapa, piper, seminte de chimen, sare, marar, rosii, masline. Ingrediente: 200 g branza feta 100 g branza de burduf…
Read more »

Reteta zilei: Vafe

6 March 2014
Vafe_19
Vafe din: faina, praf de copt, sare, zahar, lapte, galbenusuri, esenta de vanilie, unt topit, albus de ou.   Ingrediente: 2 cani de faina 3 lingurite praf de copt 1/2…
Read more »

Ciorbă cu morcovi şi ciuperci

6 March 2014
Ciorba_cu_morcovi_si_ciuperci
Ciorbă cu morcovi şi ciuperci din: morcovi, mazare, rosii, praz, ceapa, ardei capia, ciuperci, bors, ulei de floarea soarelui, sare, piper, leustean, ardie iute, gulii, conopida. Ingrediente: 500 g morcovi…
Read more »

Pateuri cu carne si sos alb

6 March 2014
Pateuri_cu_carne_si_sos_alb
Pateuri cu carne si sos alb din: aluat foitaj, carne de pui, suc de rosii, limeta, usturoi, ceapa rosie, frunze de salvie, curry, galbenusuri, unt, lamaie, parmezan, otet, ulei, sare,…
Read more »

Carne de miel cu cartofi si rozmarin

6 March 2014
Carne_de_miel_cu_cartofi_si_rozmarin
Carne de miel cu cartofi si rozmarin din: pulpa de miel, sare, piper, rozmarin, usturoi, cimbru, ulei de masline, cartofi, ulei, vin rosu. Ingrediente: 600 g pulpă de miel sare piper…
Read more »

Creveţi în sos de soia şi miere

6 March 2014
Creveti_in_sos_de_soia_si_miere
Creveţi în sos de soia şi miere din: creveti decorticati, midii, ceapa, usturoi, miere, sos de soia, seminte de susan, ghimbir, ulei de susan, dafin, ardei iute, broccoli, cartofi, sare,…
Read more »

Chec de legume cu salata de rosii si busuioc

6 March 2014
Chec_de_legume_cu_salata_de_rosii_si_busuioc
Chec de legume cu salata de rosii cu busuioc din: cartofi, morcovi, dovlecei, porumb, oua, smantana, ulei de masline, usturoi, praf de copt, parmezan, faina, sare, piper, rosii cherry, busuioc…
Read more »

Prajitura din fidea cu fructe

6 March 2014
Prajitura_din_fidea_cu_fructe
Prajitura din fidea cu fructe din: fidea, zahar tos, apa, portocale, curmale, unt, sos de ciocolata, miez de nuca, scortisoara, lamaie, frisca, sos de lamaie. Ingrediente: 300 g fidea subtire…
Read more »

Mâncare de dovlecei cu carne

6 March 2014
Mancare_de_dovlecei_cu_carne
Mâncare de dovlecei cu carne din: carne de pui, dovlecei, ceapa, ardei gras, rosii, pasta de tomate, marar, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper, varza rosie, castraveti verzi. Ingrediente:…
Read more »

Chiftele de peşte cu secară

6 March 2014
Chiftele_de_peste_cu_secara
Chiftele de peşte cu secară din: fileuri de peste, boabe de secara, dovlecei, ceapa, oua, secara, branza telemea, usturoi, ardei iute, pesmet, sare, piper, cimbru, smantana, sos tzatziki, sfecla rosie.…
Read more »

Friptura cu sos si broccoli

6 March 2014
Friptura_cu_sos_si_broccoli
Friptura cu sos si broccoli din: ulei, usturoi, ardei iute, radacina de ghimbir, sos de soia, otet balsamic, ulei de susan, ridichi, broccoli, carne de vita, alune. Ingrediente: sos: 1…
Read more »

Salata de pepene cu naut

6 March 2014
Salata_de_pepene_cu_naut
Salata de pepene cu naut din: ulei de masline extravirgin, usturoi, rozmairn, pepene galben, boabe de naut, sunca uscata, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 50 ml ulei de masline…
Read more »

Reteta zilei: Chiftele de curcan cu sos de soia si ceapa verde

6 March 2014
Chiftele_de_curcan_cu_sos_de_soia_si_ceapa_verde_06
Chiftele de curcan cu sos de soia si ceapa verde din: pesmet, carne tocata de curcan, ou, ghimbir, usturoi, sare, coriandru, praz, sos de soia, ulei de susan, suc de…
Read more »

Ciorbă de legume cu carne de miel

6 March 2014
Ciorbe_si_borsuri
Ciorbă de legume cu carne de miel: bors, pulpa de miel, morcovi, radacina de patrunjel, telina, unt, patrunjel, sare, faina, smantana, ou, zeama de lamaie. Ingrediente: 1 I apă 500…
Read more »

Colac cu vanilie si rozmarin

6 March 2014
Cozonac_cu_vanilie_si_rozmarin.png
Colac cu vanilie si rozmarin: lapte, drojdie, zahar, faina, migdale, vanilie, rozmarin, unt, oua, sare, zahar vanilat, ace de rozmarin, lamaie. Ingrediente aluat: 175 ml lapte călduţ 1 drojdie uscată…
Read more »

Pulpă de miel umplută cu dovleac si morcovi

6 March 2014
Pulpa_de_miel_umpluta_cu_dovleac_si_morcovi.png
Pulpă de miel umplută cu dovleac si morcovi: pulpa de miel, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, pulpa de dovleac, morcovi, varza, sare, piper, patrunjel, mustar, supa de miel,…
Read more »

Paste cu muguri de pin si broccoli

6 March 2014
Paste_cu_muguri_de_pin_si_broccoli
Paste cu muguri de pin si broccoli din: broccoli, paste, muguri de pin, ulei de masline, usturoi, chilli, sare de mare, piper, lamaie. Ingrediente: 400 g broccoli 400 g paste…
Read more »

Friptura de miel la cuptor cu cimbru si usturoi

6 March 2014
Friptura_de_miel_la_cuptor_cu_cimbru_si_usturoi
Friptura de miel la cuptor cu cimbru si usturoi din: carne de miel, usturoi verde, usturoi, unt, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1.5-1.8 kg carne de…
Read more »

Oua umplute si rulouri din sunca

6 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_3
Oua umplute si rulouri din sunca: oua, boabe de porumb, rosii, castraveti, maioneza, morcovi, sunca de praga, arpagic, sare, piper, ridichi, somon afumat, lamaie, marar. Ingrediente: 10 ouă fierte tari…
Read more »

Reteta zilei: Omleta cu carnati si ciuperci

6 March 2014
Omleta_cu_carnati_si_ciuperci_06
Omleta cu carnati si ciuperci din: carnati de curcan, ciuperci, ulei de masline, branza feta, oua, smantana, condimente.   Ingrediente: 9 carnaciori de curcan 350 gr ciuperci feliate 1-2 lingurite…
Read more »

Peste afumat

6 March 2014
Peste_afunat.png
Peste afumat: peste afumat, mango, hrean, unt, limette, sare, piper, castravete, paine de secara, rosii, ceapa ciorii Ingrediente: 200 g peşte afumat file 100 g mango 2 linguri de hrean…
Read more »

Ardei umpluti cu morcovi, mazare si porumb

6 March 2014
Ardei_umpluti_cu_morcovi_mazare_si_porumb
Ardei umpluti cu morcovi, mazare si porumb din: ardei grasi, mazare, morcovi, porumb, ceapa, pasta de ardei dulce, pasta de tomate, patrunjel, sare, piper, ulei, smantana, frisca. Ingrediente: 12 ardei…
Read more »

Pui pane cu sos picant si ganitura

6 March 2014
Retete_RestauranteDeLux.ro_3
Pui pane cu sos picant si ganitura din: pui, oua, faina, ulei, sare, piper, pasta de rosii, usturoi, sare, piper, lapte, faina, cartofi, unt, lapte. Ingrediente: 1 pui de circa…
Read more »

Prajitura cu pere si ghimbir

6 March 2014
Prajitura_cu_pere_si_ghimbir
Prajitura cu pere si ghimbir din: suc de lamaie, zahar brun, apa, pere, miere, lapte, faina, praf de copt, ghimbir, scortisoara, cuisoare, ienibahar, unt, ou. Ingrediente: 2 linguri suc de…
Read more »

Ciorba cu carne de miel, orez si verdeata

6 March 2014
Ciorba_cu_carne_de_miel_orez_si_verdeata
Ciorba cu carne de miel, orez si verdeata din: apa, bors, carne de miel, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, verdeata, ceapa verde, sare, piper, orez, galbenus smantana, leustean. Ingrediente: 2 litri…
Read more »

Broccoli cu alune si condimente

6 March 2014
Broccoli_cu_alune_si_condimente
Broccoli cu alune si condimente din: ulei, alune, condimente. Ingrediente: 2   linguri ulei presat la rece 30 g alune zbrobite 3 linguri condimente       Mod de preparare: Se…
Read more »

Pui rumenit la tava

6 March 2014
Pui_rumenit_la_tava
Pui rumenit la tava din: ceapa rosie, dovleac de placinta, cartofi, ulei de malsine, otet balsamic, cimbru, piept d epui, rosii, quinoa. Ingrediente: 3 cepe rosii, taiate sferturi 1 dovleac…
Read more »

Pateuri cu carne de porc

6 March 2014
Pateuri_cu_carne_de_porc
Pateuri cu carne de porc din: ceapa, carne de porc tocata, caise uscate, patrunjel, sare, piper, aluat de foi, ou. Ingrediente: 1 ceapa 400 g carne de porc tocata 8…
Read more »

Reteta zilei: Tofu cu spanac

6 March 2014
Tofu_cu_spanac_09
Tofu cu spanac din: tofu, iaurt, turmeric, sare, ulei, seminte de chimen, ceapa, pasta de ghimbir, ardei iute, piure de rosii, coriandru, chimen, spanac. Ingrediente: 1 cutie tofu, bucati 1…
Read more »

Quiche cu spanac, şunca şi brânza

6 March 2014
Quiche_cu_spanac_sunca_si_branza
Quiche cu spanac, şunca şi brânza din: spanac, aluat fraged, urda, oua, cascaval, cimbru, sunca de praga. Ingrediente: 200 g spanac 230 g aluat fraged 150 g urda 4 oua,…
Read more »

Pulpa de miel umpluta cu ficat si verdeata

6 March 2014
Pulpa_de_miel_umpluta_cu_ficat_si_verdeata
Pulpa de miel umpluta cu ficat si verdeata din: pulpa d emiel, ficat, ceapa, usturoi, marar, oua, unt, rozmarin, sare, piper, vin alb, dulceata de cirese



ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu