Retete culinare gustoase:
Supă-cremă de praz cu smantana
Supă-cremă
de praz cu smantana din: praz, cartofi, morcov, telina, pastarnac, unt,
smantana, sare, piper. Ingrediente: 3 fire praz 2 cartofi 1 morcov 1/2
telina 1 pastarnac 100 g unt…
Read more »Oua umplute cu pasta de hrean
Oua
umplute cu pasta de hrean din: oua, mustar, pasta de hrean, boia iute,
maioneza, sare. Ingrediente: 5 oua 2 lingurite mustar 2 lingurite pasta
de hrean 1 praf boia…
Read more »Reteta zilei: Galuste cu carne de porc si sos de chili
Galuste
cu carne de porc si sos de chili din: varza, sare, carne de porc,
ghimbir, morcov, praz, usturoi, sos de soia, ulei de susan, ou, piper,
aluat, ulei de…
Read more »Briose cu kiwi
Briose
cu kiwi din: kiwi, zahar brun, oua, faina, bicarbonat de sodiu, ulei,
lapte, ulei, faina. Ingrediente: 3 kiwi 200 g zahar brun 2 oua 200 g
faina 1/2 lingurita…
Read more »Ruladă cu spanac si cascaval
Ruladă
cu spanac si cascaval din: ou, lapte, faina, praf de copt, spanac,
ceapa, usturoi, ardei capia copt, seminte de mac, cascaval, ulei, sare,
piper, patrunjel, linte. Ingrediente: un ou…
Read more »Tartă cu prune şi brânză
Tartă
cu prune şi brânză din: faina, praf de copt, sare, zahar, unt, coaja de
lamaie, smantana, prune, galbenusuri, branza de vaci, amidon, suc de
lamaie, albusuri, gem de caise.…
Read more »Ciorbă cu pui şi fasole păstăi
Ciorbă
cu pui şi fasole păstăi din: fasole alba pastai, carne de pui, rosii,
morcov, ceapa, radacina de patrunjel, ardei capia, usturoi, ulei de
floarea soarelui, bors, oua, sare, piper,…
Read more »Rulada cu struguri si branza de vaci
Rulada
cu struguri si branza de vaci din: oua, zahar, faina, ulei, praf de
copt, struguri, iaurt, branza de vaci, smantana, zahar pudra, gelatina,
apa. Ingrediente: pentru blat: 4 oua…
Read more »Dieta satioasa
Cum
vine toamna, doritoarele de o silueta de vis la urgenta scot de la
naftalina rapida cura cu supa de varza si intra din nou in jeansii
preferati. Numai doar…
Read more »Reteta zilei: Prajitura cu glazura de zmeura
Prajitura
cu glazura de zmeura din: faina, praf de copt, scortisoara, sare, unt,
zahar, zmeura, oua, esenta de vanilie, iaurt, zahar pudra, gem de
zmeura. Ingrediente aluat: 3 cupe…
Read more »Peşte cu orez şi mandarine
Peşte
cu orez şi mandarine din: orez integral, trunchiuri de peste, ceapa
rosie, usturoi, mandarine, broccoli, sos de soia, lamaie, vin alb sec,
ulei, sare, piper, cimbru, ardei capia, ardei…
Read more »Paste cu sos de mozzarella
Paste
cu sos de mozzarella din: paste, seminte de dovleac, rosii cherry,
porumb, vin, branza mascarpone, lapte, parmezan, mozzarella, marar,
ulei, sare, piper. Ingrediente: 40 g paste fundite 50 g…
Read more »Rinichi cu sos picant
Rinichi
cu sos picant din: rinichi de porc, rosii, ardei capia, ardei iute,
broccoli, ceapa rosie, vin rosu, frunza de dafin, faina, ulei, sare,
piper, cimbru, cartofi, orez, mazare. Ingrediente:…
Read more »Rulouri cu crema de nuca si cacao
Rulouri
cu crema de nuca si cacao din: foaie de placinta, miez de nuca,
albusuri, zahar, cacao. Ingrediente: pentru blat: 1 foaie placinta
pentru umplutura: 40 g miez de nuca…
Read more »Mere umplute cu carne de porc
Mere
umplute cu carne de porc din: mere, carne de porc, ceapa, usturoi,
morcov, ardei capia, smantana, mustar iute, ou, patrunjel, ulei, sare,
piper, cartofi, mazare, praz. Ingrediente: 8 mere…
Read more »Desert cu prune
Desert
cu prune din: faina, galbenusuri, drojdie, zahar, lapte caldut, sare,
unt, coaja de lamaie, prune, rom, ghimbir, turte. Ingrediente: blat: 350
g faina 2 galbenusuri 30 g drojdie 40…
Read more »Chiftele de fasole in sos de rosii
Chiftele
de fasole in sos de rosii din: fasole mung, morcovi, ardei capia, gris,
ceapa, sare, piper, ulei, gogosar, morcov, rosii, sare, piper, oregano,
cimbru, busuioc. Ingrediente: pentru chiftele: 250…
Read more »Găluşte de cartofi cu gem de prune
Găluşte
de cartofi cu gem de prune din: cartofi, branza de vaci, faina, ou,
sare, unt, cas dulce, faina, zahar, gem de prune, sare, scortisoara,
rom. Ingrediente: 500 g cartofi…
Read more »Dovleac copt, cu broccoli si sos de brânză
Dovleac
copt, cu broccoli si sos de brânză din: dovleac placintar, broccoli,
lapte dulce pasteurizat, branza, ulei de masline, sare. Ingrediente: 1
dovleac placintar, de circa 1 kg 1 manunchi…
Read more »Tartă cu pere şi mere
Tartă
cu pere şi mere din: faina, unt, zahar, ou, sare, mere acrisoare, pere,
suc de lamaie, smantana, galbenusuri, miere. Ingrediente: 150 g faina
100 g unt 50 g zahar…
Read more »Reteta zilei: Creveti in sos de portocale cu orez
Creveti
in sos de portocale cu orez din: broccoli, ceapa verde, ardei gras
rosu, ardei gras verde, ardei gras galben, ulei de masline, creveti,
zahar brun, ghimbir, suc de portocale,…
Read more »Legume coapte cu sos tahini
Legume
coapte cu sos tahini din: dovlecel, vanata, ciuperci, tofu afumat, sos
de soia, ulei, susan, usturoi, mustar dijon, zeama de lamaie, sare,
piper, patrunjel verde. Ingrediente: 1 dovlecel subtire…
Read more »Placinta cu sunca, branza si cascaval
Placinta
cu sunca, branza si cascaval din: foi de placinta, ulei, sunca presata,
oua, branza, cascaval, ou, susan. Ingrediente: 1 pachet foi de placinta
ulei pentru uns pentru umplutura: 200…
Read more »Cartofi la cuptor, cu sos de urzici
Cartofi
la cuptor, cu sos de urzici din: cartofi, ulei, condiment din legume,
boia, patrunjel verde, urzici, faina, sare, lapte, usturoi, ulei.
Ingrediente: 6 cartofi mari 50 ml ulei condiment…
Read more »Cheesecake cu mere şi caramel
Cheesecake
cu mere şi caramel din: biscuiti digestivi, unt, branza de vaci, zahar
pudra, oua, esenta de vanilie, malai, amidon alimentar, smantana,
caramele, unt, mere, zahar brun, scortisoara. Ingrediente: blat:…
Read more »Paine cu nuci si seminte de in
Paine
cu nuci si seminte de in din: drojdie, miere, faina integrala, seminte
de in, sare, seminte de susan, nuci tocate. Ingrediente: 1 cub drojdie 1
lingurita miere 1 kg…
Read more »Lasagna cu broccoli si muguri de pin
Lasagna
cu broccoli si muguri de pin din: foi de lasagna, broccoli, ceapa,
ulei, faina, lapte dulce pasteurizat, smantana, muguri de pin, cascaval.
Ingrediente: 6 foi de lasagna 250 g…
Read more »Reteta zilei: Orez cu curry si legume
Orez
cu curry si legume din: ulei de masline, ceapa, usturoi, pasta de
curry, orez, supa, lapte de cocos, naut, rosii, mazare, sare, piper,
caju. Ingrediente: 1 lingura ulei…
Read more »Rasol de pastrav cu legume
Rasol
de pastrav cu legume din: sare, suc de lamaie, otet, vin alb, ceapa,
cuisor, foaie de dafin, morcov, praz, telina verde, cimbru, pastravi,
unt, faina, galbenus. Ingrediente: 2 linguri…
Read more »Salata cu piept de curcan si branza feta
Salata
cu piept de curcan si branza feta din: salata verde, inimi de
anghinare, rosii, piper de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline,
aceto balsamic, branza feta. Ingrediente: 300…
Read more »Legume cu sos si coriandru
Legume
cu sos si coriandru din: conopida, broccoli, ardei gras, frunze de
coriandru, ulei de arahide, unt de arahide, lapte de cocos, zeama de
lamaie verde, sos de ardei iute,…
Read more »Cartofi copţi cu ton
Cartofi
copţi cu ton din: cartofi, ton in ulei, salata rucola, ardei capia,
ceapa verde, seminte de dovleac, seminte de susan, otet balsamic, ulei
de masline, rosii cherry, sare, piper,…
Read more »Bascute cu stafide
Bascute
cu stafide din: aluat foitaj, branza de vaci, stafide aurii, ou, zahar
vanilinat, galbenus, lapte. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 250 g
branza de
Bors de perisoare cu legume si orez
Bors
de perisoare cu legume si orez din: carne tocata amestec, ou, orez,
praz, ceapa, ardei gras, fasole verde, suc de rosii, bors, sare, piper.
Ingrediente: 300 g carne tocata…
Read more »Salată vegetariană cu porumb şi avocado
Salată
vegetariană cu porumb şi avocado din: lamaie, fructe de avocado, ulei
de masline, sare, piper, sos tabasco, boabe de porumb, rosii, ceapa
rosie, telina, patrunjel. Ingrediente: 1 lamaie 2…
Read more »Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca
Gutui
umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca din: gutui, branza
de vaci, stafide, miez de nuca, lamaie, zahar, unt, zahar pudra.
Ingrediente: 4 gutui 250 g…
Read more »Tarta cu spanac, oua si cascaval
Tarta
cu spanac, oua si cascaval din: aluat, spanac, rosie, oua, cascaval.
Ingrediente: un pachet aluat foitaj un kg spanac proaspat o rosie mare 2
oua 50 g cascaval …
Read more »Crochete de telină cu sos de roşii
Crochete
de telină cu sos de roşii din: telina, sare, oua, faina, verdeata,
germeni de grau, pesmet, piper, rosii, ardei gras, foaie de dafin,
faina, zahar, frunze de telina, otet…
Read more »Reteta zilei: Ciorba de gaina cu conopida si iaurt
Ciorba
de gaina cu conopida si iaurt din: carne de gaina, telina, pastarnac,
ceapa, morcovi, ardei, conopida, bulion, iaurt, oua, sare, bors,
verdeata. Ingrediente: 700g carne de gaina (aripi,…
Read more »Gulas cu carne de vita si galuste
Gulas
cu carne de vita si galuste din: carne de vita, ceapa, ardei gras,
morcovi, radacina de telina, pasta de tomate, cartofi, ulei, cimbru,
ulei, patrunjel verde, usturoi, boia de…
Read more »Piept de pui crocant
Piept
de pui crocant din: lapte batut, usturoi, pipet de pui, pesmet alb,
faina, boia de ardei, pudra de mustar, cimbru, pudra de ardei iute,
piper negru, ulei de rapita.…
Read more »Dovlecei pane, cu sos de caşcaval
Dovlecei
pane, cu sos de caşcaval din: dovlecel, ulei, faina, pesmet, oua,
smantana, cascaval, sare, piper, marar, fulgi de ardei iute.
Ingrediente: 1 dovlecel mare sau 2 dovlecei de dimensiune…
Read more »Sos de mustar cu smantana
Sos
de mustar cu smantana din: mustar, ceapa, unt, otet, smantana, lapte,
sare, piper. Ingrediente: 2 lingurite mustar fin o ceapa medie 10 g unt
otet 150 ml smantana de…
Read more »Pateuri cu carne si masline
Pateuri
cu carne si masline din: ulei de masline, ceapa, ardei gras, carne
tocata, masline verzi, chimen, chili, stafide, ou, unt, branza de vaci,
faina. Ingrediente: 1 lingura ulei de…
Read more »Tarta cu branza de capra si praz
Tarta
cu branza de capra si praz din: aluat de foi, praz, smantana
semidegresata, oua, banza de capra, sare, piper. Ingrediente: 1 bucata
aluat de foi (250 g) 2 fire…
Read more »Reteta zilei: Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez
Friptura
de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez din:
faina, sare, piper, praf de usturoi, friptura de porc, ceapa, ardei
gras, ciuperci, rosii,…
Read more »Vinul este cel mai bun digestiv
Actiunea
asupra stomacului Vinul are un efect protector împotriva riscului de
ulcer gastroduodenal, îndeosebi prin inhibarea mecanismului de formare a
histaminei. Studiul lui Peterson din anul 1986 a aratat ca…
Read more »Rulada umpluta cu crema de ananas
Rulada
umplute cu crema de ananas din: oua, sare, zahar, faina, amidon, praf
de copt, dulceata de coacaze, gelatina, fulgi de cocos, rondele de
ananas, lapte de cocod neindulcit, suc…
Read more »Sos de smântână cu piper şi migdale
Sos
de smântână cu piper şi migdale din: smantana, piper alb, unt, amidon,
migdale. Ingrediente: 400 ml smantana de gatit o lingurita piper alb
macinat o lingurita unt o lingurita…
Read more »Plăcintă cu dovlecei si carne
Plăcintă
cu dovlecei si carne din: dovlecei, carne tocata, unt, ceapa, pasta de
rosii, scortisoara, scortisoara, cuisoare, oua, foi de placinta, branza,
unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg dovlecei 500…
Read more »Peste in crusta aurie
Peste
in crusta aurie din: cod, cascaval, nuca, lamaie, unt, rosii, pesmet,
faina, ulei de masline, boia, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 800 g
cod 150 g cascaval 60 g nuca…
Read more »Briose cu quinoa
Briose
cu quinoa din: seminte de quinoa, ulei de floarea soarelui, faina,
zahar, praf de copt, sare, stafide, lapte de soia, ou, extract de
vanilie. Ingrediente: 1 cana seminte de…
Read more »Actiunea antiinfectioasa, unul dintre beneficiile consumului moderat de vin
Profesorul
Masquelier a demonstrat actiunea antiinfectioasa a vinului ca urmare a
cercetarilor efectuate. Actiunea bactericida Daca se introduc zece
Supa de gulii cu cartofi
Supa
de gulii cu cartofi din: gulii, cartofi, ceapa, ulei de masline
extravirgin, unt, sare, supa de legume, verdeturi, smantana, otet de
mere. Ingrediente: 2 gulii cu tot cu frunze…
Read more »Reteta zilei: Pui prajit
Pui
prajit din: carne de pui, lapte batut, faina, sare, piper, boia de
ardei, praf de usturoi, busuioc, oregano, ghimbir, nucsoara, ulei.
Ingrediente: 8 bucati de carne de pui…
Read more »Pui cu sirop de arţar
Pui
cu sirop de arţar din: pulpe de pui, suc de mere, sirop de artar, ulei
vegetal, sos de soia, stelute de anason, scortisoara, usturoi, sare
grunjoasa. Ingrediente: 12 pulpe…
Read more »Tort de lamaie
Tort
de lamaie din: piscoturi, smantana dulce, lapte, oua, zahar, gelatina,
zeama de lamaie, lamaie, unt, zahar brun, sare. Ingrediente: 200 g
piscoturi 500 ml smantana dulce 125 ml lapte…
Read more »Legume cu sos cald de hrean
Legume
cu sos cald de hrean din: cartofi, sfecla, fasole pastai, morcovi,
mazare, supa de legume, unt, mustar, hrean, galbenusuri, oua, sare,
piper, otet de mere. Ingrediente: 2 cartofi 1…
Read more »Supă de peşte cu usturoi si arde iute (Halaszle)
Supă
de peşte cu usturoi si arde iute din: crap, caras, rosioara, ceapa,
ardei gras, rosii, usturoi, ardei iute, praf de usturoi, boia iute, boia
dulce, sare, piper, ulei verdeata.…
Read more »Cartofi la cuptor cu mazare
Cartofi
la cuptor cu mazare din: cartofi, ardei capia, ardei gras, ceapa,
rosii, pasta de tomate, mazare, usturoi, marar, vin alb, ulei, sare,
piper, smantana,
Pere cu merisoare si piper
Pere
cu merisoare si piper din: jambon, lamai, otet de vin, apa, zahar,
merisoare, piper verde. In lipsă de merişoare proaspete, se pot folosi
şi uscate. Merişoarele uscate se lasă…
Read more »Reteta zilei: Supa de mazare cu legume
Supa
de mazare cu legume din: ulei de masline, ceapa, dafin, usturoi,
busuioc, oregano, piper, patrunjel, mazare, apa, supa de pui, morcovi,
telina, cartofi, sare. Ingrediente: 1 lingura ulei…
Read more »Pachetele umplute cu ciuperci
Pachetele
umplute cu ciuperci din: ceapa verde, ulei de susan, usturoi, ciuperci,
coriandru, ghimbir, seminte de susan negru, foi de aluat de orez, ulei
de susan, sos de soia, sos…
Read more »Sufleu de gulii
Sufleu
de gulii din: gulii, smantana, oua, pesmet, unt, faina, sare, piper,
cascaval, bulion. Ingrediente: 500 g gulii 2 pahare smantana 7 oua 1
lingura pesmet pentru sos: 1…
Read more »Gutui cu scortisoara
Gutui
cu scortisoara din: gutui, vin rosu, zahar, scortisoara. Ingrediente:
3 gutui 150 ml vin rosu, dulce 100 g zahar 1 lingurita de scortisoara
1/2 baton de scortisoara, optional…
Read more »Chifteluţe de peşte cu otet
Chifteluţe
de peşte cu otet din: file de cod, ulei de susan, otet aceto balsamico,
usturoi, rondele de ceapa verde, seminte de susan, oua, ulei.
Ingrediente: 600 g file de…
Read more »Gutui umplute cu miez de nuca si stafide
Gutui
umplute cu miez de nuca si stafide din: gutui, stafide, miez de nuca,
fistic, miere, unt, scortisoara, frunze de menta, rom. Ingrediente: 4
gutui de marime potrivita 100 g…
Read more »Melcişori cu sos de salvie
Melcişori
cu sos de salvie din: paste, ulei de masline, unt, usturoi, ceapa,
morcov, suc de rosii, zahar, busuioc, frunze de salvie, sare, vin alb,
frunze de telina. Ingrediente: 300…
Read more »Zacuscă de legume şi fructe
Zacuscă
de legume şi fructe din: gogosari, telina, mere, pere, suc de rosii,
morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 gogosari rosii 2 telina
potrivite 4 mere 4 pere 1 l…
Read more »Tartă picantă cu dovleac
Tartă
picantă cu dovleac din: faina, sare, ou, unt, pulpa de dovleac, ardei
iute, usturoi, ulei de masline, vin alb sec, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente: blat: 200 g faina sare…
Read more »Only Lovers Left Alive trailer
Only Lovers Left Alive:
Read more »Larry Crowne Trailer
Larry Crowne:
Read more »Reteta zilei: Chiftelute de porc pe pat de spaghete cu parmezan
Chiftelute
de porc pe pat de spaghete cu parmezan din: carne de porc, patrunjel,
oua, parmezan, pesmet, usturoi, fulgi de ardei rosu, ulei de masline,
sare, piper, ulei, spaghete. …
Read more »Homefront Trailer
Homefront:
Read more »Jeleu de mere cu salvie
Jeleu
de mere cu salvie din: mere acrisoare, frunze de salvie, zema de
lamaie, otet de mere, zahar tos, suc. Ingrediente: 1,5 kg mere acrisoare
30 g frunze de salvie…
Read more »Cartofi cu sos de murături
Cartofi
cu sos de murături din: cartofi, castraveti in saramura, gogosari in
otet, ceapa, unt, faina, supa de legume, smantana, sare, piper, oregano.
Ingrediente: 800 g cartofi 200 g castraveti…
Read more »Tarta cu branza si masline
Tarta
cu branza si masline din: faina, sare, unt, cascaval, telemea, ardei
gras, smantana, fasole pastai, oua, sare, piper, oregano. Ingrediente:
225 g faina un praf de sare 110…
Read more »Friptura de vita cu pastă de dovleac si linte
Friptura
de vita cu pastă de dovleac si linte din: friptura de vita, mustar,
sare, piper, ulei, zarzavat de supa, boabe de mustar, supa, mere, ceapa,
usturoi, pulpa de dovleac,…
Read more »The Names of Love Trailer
The Names of Love:
Read more »Ruladă delicioasa de curcan
Ruladă
delicioasa de curcan din: carne de curcan, cascaval afumat, ceapa
verde, muschi de porc afumat, fulgi de porumb, lapte dulce, ciuperci,
faina, praz, sare, piper, ulei, patrunjel, marar. Ingrediente:…
Read more »Reteta zilei: Cartofi fierti cu legume
Cartofi
fierti cu legume din: cartofi, ulei de masline, sare, legume.
Ingrediente: 1-8 cartofi ulei de masline sare legume fierte, dupa
preferinta Mod de preparare: Pregatiti cartofii.…
Read more »Plante care ridica imunitatea: Cătina, măceşele si tescovina
Ierburi
de leac tradiţionale, aflate la îndemâna oricui, cele cinci plante
deţin supremaţia absolută în materie de stimulare a imunităţii. Să nu vă
lipsească din casă! În lunile de iarnă,…
Read more »Kulmbacher, bere germana
Producator:
Kulmbacher Brauerei Localitate: Kulmbach Tip: pilsner Concentratie de
alcool: 4,9% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar recomandat: de tip
flute Kulmbacher este un mare grup german alcatuit din marcile de…
Read more »Ardei copti la borcan, o conserva ideala pentru fripturi si salate
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special…
Read more »HREANUL – Armoracia rusticana (totul despre hrean)
Este
o plantă cu totul specială, aflată la limita dintre sălbatic şi
domestic. Ce înseamnă aceasta? Că, pe de o parte, este foarte bogată în
nutrienţi, la fel ca legumele…
Read more »Marca germana de bere Henninger
Producator:
Henninger Brau AG Localitate: Frankfurt am Main Tip: lager Concentratie
de alcool: 5,5% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar recomandat: de
tip flute Marca germana Henninger Brau este o societate…
Read more »Vinul este cel mai bun remediu antistres
In
anul 1994, un studiu condus de Lipton a aratat ca o analiza a efectului
bauturilor alcoolice în gestionarea stresului si în prevenirea
depresiei a dus la o curba în…
Read more »Retete de castraveti murati la borcan pentru iarna ta
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special…
Read more »Remedii populare – edeme şi ascită
Edemele
sunt semnalele organismului despre defecţiunile apărute în anumite
organe, cel mai des la nivelul rinichilor, inimii sau ficatului. Dacă
inima are probleme, iniţial se umflă picioarele, apoi edemul începe…
Read more »Actiunea benefica a vinului asupra sistemului vascular cerebral
Accidentele
vasculare cerebrale se datoreaza fie unei hemoragii, fie unei
obstructii prin ateroscleroza si tromboza a unei artere care iriga
creierul. In acest ultim caz, zona creierului prost irigata va…
Read more »Berea germana EKU 28
Producator:
EKU (Kulmbacher Brauerei) Localitate: Kulmbach Tip: lager doppelbock
Concentratie de alcool: 11% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar
recomandat: pahar-balon Marca de bere EKU este un acronim: E-ul vine de…
Read more »Astazi, vinetele sunt vedetele meselor tale
Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu
ajutorul retetelor pe care le-am ales special pentru voi…
Read more »Retete de toamna cu pere pe alese
Pentru
ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante cu fructele
dumneavoastra preferate pe care le gasiti din belsug in acest sezon si
care
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu