marți, 10 iunie 2014

Retete culinare gustoase # 40

Retete culinare gustoase:


Supă-cremă de praz cu smantana

5 November 2013
Supa_crema_de_praz_cu_smantana
Supă-cremă de praz cu smantana din: praz, cartofi, morcov, telina, pastarnac, unt, smantana, sare, piper. Ingrediente: 3 fire praz 2 cartofi 1 morcov 1/2 telina 1 pastarnac 100 g unt…
Read more »

Oua umplute cu pasta de hrean

5 November 2013
Oua_umplute_cu_pasta_de_hrean
Oua umplute cu pasta de hrean din: oua, mustar, pasta de hrean, boia iute, maioneza, sare. Ingrediente: 5 oua 2 lingurite mustar 2 lingurite pasta de hrean 1 praf boia…
Read more »

Reteta zilei: Galuste cu carne de porc si sos de chili

5 November 2013
Galuste_cu_carne_de_porc_si_sos_de_chili_14
Galuste cu carne de porc si sos de chili din: varza, sare, carne de porc, ghimbir, morcov, praz, usturoi, sos de soia, ulei de susan, ou, piper, aluat, ulei de…
Read more »

Briose cu kiwi

5 November 2013
Briose_cu_kiwi
Briose cu kiwi din: kiwi, zahar brun, oua, faina, bicarbonat de sodiu, ulei, lapte, ulei, faina. Ingrediente: 3 kiwi 200 g zahar brun 2 oua 200 g faina 1/2 lingurita…
Read more »

Ruladă cu spanac si cascaval

5 November 2013
Rulada_cu_spanac_si_cascaval
Ruladă cu spanac si cascaval din: ou, lapte, faina, praf de copt, spanac, ceapa, usturoi, ardei capia copt, seminte de mac, cascaval, ulei, sare, piper, patrunjel, linte. Ingrediente: un ou…
Read more »

Tartă cu prune şi brânză

5 November 2013
Tarta_cu_prune_si_brânza
Tartă cu prune şi brânză din: faina, praf de copt, sare, zahar, unt, coaja de lamaie, smantana, prune, galbenusuri, branza de vaci, amidon, suc de lamaie, albusuri, gem de caise.…
Read more »

Ciorbă cu pui şi fasole păstăi

5 November 2013
Ciorba_cu_pui_si_fasole_pastai
Ciorbă cu pui şi fasole păstăi din: fasole alba pastai, carne de pui, rosii, morcov, ceapa, radacina de patrunjel, ardei capia, usturoi, ulei de floarea soarelui, bors, oua, sare, piper,…
Read more »

Rulada cu struguri si branza de vaci

5 November 2013
Rulada_cu_struguri_si_branza_de_vaci
Rulada cu struguri si branza de vaci din: oua, zahar, faina, ulei, praf de copt, struguri, iaurt, branza de vaci, smantana, zahar pudra, gelatina, apa. Ingrediente: pentru blat: 4 oua…
Read more »

Dieta satioasa

4 November 2013
Dieta4
Cum vine toamna, doritoarele de o silueta de vis la urgenta scot de la naftalina rapida cura cu supa de varza si intra din nou in jeansii preferati. Numai doar…
Read more »

Reteta zilei: Prajitura cu glazura de zmeura

4 November 2013
Prajitura_cu_glazura_de_zmeura_05
Prajitura cu glazura de zmeura din: faina, praf de copt, scortisoara, sare, unt, zahar, zmeura, oua, esenta de vanilie, iaurt, zahar pudra, gem de zmeura.   Ingrediente aluat: 3 cupe…
Read more »

Peşte cu orez şi mandarine

4 November 2013
Peste_cu_orez_si_mandarine
Peşte cu orez şi mandarine din: orez integral, trunchiuri de peste, ceapa rosie, usturoi, mandarine, broccoli, sos de soia, lamaie, vin alb sec, ulei, sare, piper, cimbru, ardei capia, ardei…
Read more »

Paste cu sos de mozzarella

4 November 2013
Paste_cu_sos_de_mozzarella
Paste cu sos de mozzarella din: paste, seminte de dovleac, rosii cherry, porumb, vin, branza mascarpone, lapte, parmezan, mozzarella, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 40 g paste fundite 50 g…
Read more »

Rinichi cu sos picant

4 November 2013
Rinichi_cu_sos_picant
Rinichi cu sos picant din: rinichi de porc, rosii, ardei capia, ardei iute, broccoli, ceapa rosie, vin rosu, frunza de dafin, faina, ulei, sare, piper, cimbru, cartofi, orez, mazare. Ingrediente:…
Read more »

Rulouri cu crema de nuca si cacao

4 November 2013
Rulouri_cu_crema_de_nuca_si_cacao
Rulouri cu crema de nuca si cacao din: foaie de placinta, miez de nuca, albusuri, zahar, cacao. Ingrediente: pentru blat: 1 foaie placinta pentru umplutura: 40 g miez de nuca…
Read more »

Mere umplute cu carne de porc

4 November 2013
Mere_umplute_cu_carne_de_porc
Mere umplute cu carne de porc din: mere, carne de porc, ceapa, usturoi, morcov, ardei capia, smantana, mustar iute, ou, patrunjel, ulei, sare, piper, cartofi, mazare, praz. Ingrediente: 8 mere…
Read more »

Desert cu prune

4 November 2013
Desert_cu_prune
Desert cu prune din: faina, galbenusuri, drojdie, zahar, lapte caldut, sare, unt, coaja de lamaie, prune, rom, ghimbir, turte. Ingrediente: blat: 350 g faina 2 galbenusuri 30 g drojdie 40…
Read more »

Chiftele de fasole in sos de rosii

4 November 2013
Chiftele_de_fasole_in_sos_de_rosii
Chiftele de fasole in sos de rosii din: fasole mung, morcovi, ardei capia, gris, ceapa, sare, piper, ulei, gogosar, morcov, rosii, sare, piper, oregano, cimbru, busuioc. Ingrediente: pentru chiftele: 250…
Read more »

Găluşte de cartofi cu gem de prune

4 November 2013
Galuste_de_cartofi_cu_gem_de_prune
Găluşte de cartofi cu gem de prune din: cartofi, branza de vaci, faina, ou, sare, unt, cas dulce, faina, zahar, gem de prune, sare, scortisoara, rom. Ingrediente: 500 g cartofi…
Read more »

Dovleac copt, cu broccoli si sos de brânză

4 November 2013
Dovleac_copt_cu_broccoli_si_sos_de_brânza
Dovleac copt, cu broccoli si sos de brânză din: dovleac placintar, broccoli, lapte dulce pasteurizat, branza, ulei de masline, sare. Ingrediente: 1 dovleac placintar, de circa 1 kg 1 manunchi…
Read more »

Tartă cu pere şi mere

4 November 2013
Tarta_cu_pere_si_mere
Tartă cu pere şi mere din: faina, unt, zahar, ou, sare, mere acrisoare, pere, suc de lamaie, smantana, galbenusuri, miere. Ingrediente: 150 g faina 100 g unt 50 g zahar…
Read more »

Reteta zilei: Creveti in sos de portocale cu orez

4 November 2013
Creveti_in_sos_de_portocale_cu_orez_04
Creveti in sos de portocale cu orez din: broccoli, ceapa verde, ardei gras rosu, ardei gras verde, ardei gras galben, ulei de masline, creveti, zahar brun, ghimbir, suc de portocale,…
Read more »

Legume coapte cu sos tahini

4 November 2013
Legume_coapte_cu_sos_tahini
Legume coapte cu sos tahini din: dovlecel, vanata, ciuperci, tofu afumat, sos de soia, ulei, susan, usturoi, mustar dijon, zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente: 1 dovlecel subtire…
Read more »

Placinta cu sunca, branza si cascaval

4 November 2013
Placinta_cu_sunca_branza_si_cascaval
Placinta cu sunca, branza si cascaval din: foi de placinta, ulei, sunca presata, oua, branza, cascaval, ou, susan. Ingrediente: 1 pachet foi de placinta ulei pentru uns pentru umplutura: 200…
Read more »

Cartofi la cuptor, cu sos de urzici

4 November 2013
Cartofi_la_cuptor_cu_sos_de_urzici
Cartofi la cuptor, cu sos de urzici din: cartofi, ulei, condiment din legume, boia, patrunjel verde, urzici, faina, sare, lapte, usturoi, ulei. Ingrediente: 6 cartofi mari 50 ml ulei condiment…
Read more »

Cheesecake cu mere şi caramel

4 November 2013
Cheesecake_cu_mere_si_caramel
Cheesecake cu mere şi caramel din: biscuiti digestivi, unt, branza de vaci, zahar pudra, oua, esenta de vanilie, malai, amidon alimentar, smantana, caramele, unt, mere, zahar brun, scortisoara. Ingrediente: blat:…
Read more »

Paine cu nuci si seminte de in

4 November 2013
Paine_cu_nuci_si_seminte_de_in
Paine cu nuci si seminte de in din: drojdie, miere, faina integrala, seminte de in, sare, seminte de susan, nuci tocate. Ingrediente: 1 cub drojdie 1 lingurita miere 1 kg…
Read more »

Lasagna cu broccoli si muguri de pin

4 November 2013
Lasagna_cu_broccoli_si_muguri_de_pin
Lasagna cu broccoli si muguri de pin din: foi de lasagna, broccoli, ceapa, ulei, faina, lapte dulce pasteurizat, smantana, muguri de pin, cascaval. Ingrediente: 6 foi de lasagna 250 g…
Read more »

Reteta zilei: Orez cu curry si legume

4 November 2013
Orez_cu_curry_si_legume_05
Orez cu curry si legume din: ulei de masline, ceapa, usturoi, pasta de curry, orez, supa, lapte de cocos, naut, rosii, mazare, sare, piper, caju.   Ingrediente: 1 lingura ulei…
Read more »

Rasol de pastrav cu legume

4 November 2013
Rasol_de_pastrav_cu_legume
Rasol de pastrav cu legume din: sare, suc de lamaie, otet, vin alb, ceapa, cuisor, foaie de dafin, morcov, praz, telina verde, cimbru, pastravi, unt, faina, galbenus. Ingrediente: 2 linguri…
Read more »

Salata cu piept de curcan si branza feta

4 November 2013
Salata_cu_piept_de_curcan_si_branza_feta
Salata cu piept de curcan si branza feta din: salata verde, inimi de anghinare, rosii, piper de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline, aceto balsamic, branza feta. Ingrediente: 300…
Read more »

Legume cu sos si coriandru

4 November 2013
Legume_cu_sos_si_coriandru
Legume cu sos si coriandru din: conopida, broccoli, ardei gras, frunze de coriandru, ulei de arahide, unt de arahide, lapte de cocos, zeama de lamaie verde, sos de ardei iute,…
Read more »

Cartofi copţi cu ton

4 November 2013
Cartofi_copti_cu_ton
Cartofi copţi cu ton din: cartofi, ton in ulei, salata rucola, ardei capia, ceapa verde, seminte de dovleac, seminte de susan, otet balsamic, ulei de masline, rosii cherry, sare, piper,…
Read more »

Bascute cu stafide

4 November 2013
Bascute_cu_stafide
Bascute cu stafide din: aluat foitaj, branza de vaci, stafide aurii, ou, zahar vanilinat, galbenus, lapte. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 250 g branza de


Bors de perisoare cu legume si orez

3 November 2013
Bors_de_perisoare_cu_legume_si_orez
Bors de perisoare cu legume si orez din: carne tocata amestec, ou, orez, praz, ceapa, ardei gras, fasole verde, suc de rosii, bors, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne tocata…
Read more »

Salată vegetariană cu porumb şi avocado

3 November 2013
Salata_vegetariana_cu_porumb_si_avocado
Salată vegetariană cu porumb şi avocado din: lamaie, fructe de avocado, ulei de masline, sare, piper, sos tabasco, boabe de porumb, rosii, ceapa rosie, telina, patrunjel. Ingrediente: 1 lamaie 2…
Read more »

Cum se prepara Friganele cu fulgi de porumb (video)

3 November 2013
Cum_se_prepara_Friganele_cu_fulgi_de_porumb
Retete video:   Cum se prepara Friganele cu fulgi de porumb  
Read more »

Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca

3 November 2013
Gutui_umplute_cu_branza_de_vaci_stafide_si_miez_de_nuca
Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca din: gutui, branza de vaci, stafide, miez de nuca, lamaie, zahar, unt, zahar pudra. Ingrediente: 4 gutui 250 g…
Read more »

Tarta cu spanac, oua si cascaval

3 November 2013
Tarta_cu_spanac_oua_si_cascaval
Tarta cu spanac, oua si cascaval din: aluat, spanac, rosie, oua, cascaval. Ingrediente: un pachet aluat foitaj un kg spanac proaspat o rosie mare 2 oua 50 g cascaval  …
Read more »

Crochete de telină cu sos de roşii

3 November 2013
Crochete_de_telina_cu_sos_de_rosii
Crochete de telină cu sos de roşii din: telina, sare, oua, faina, verdeata, germeni de grau, pesmet, piper, rosii, ardei gras, foaie de dafin, faina, zahar, frunze de telina, otet…
Read more »

Reteta zilei: Ciorba de gaina cu conopida si iaurt

3 November 2013
Ciorba_de_gaina_cu_conopida_si_iaurt_16
Ciorba de gaina cu conopida si iaurt din: carne de gaina, telina, pastarnac, ceapa, morcovi, ardei, conopida, bulion, iaurt, oua, sare, bors, verdeata.   Ingrediente: 700g carne de gaina (aripi,…
Read more »

Gulas cu carne de vita si galuste

3 November 2013
Gulas_cu_carne_de_vita_si_galuste
Gulas cu carne de vita si galuste din: carne de vita, ceapa, ardei gras, morcovi, radacina de telina, pasta de tomate, cartofi, ulei, cimbru, ulei, patrunjel verde, usturoi, boia de…
Read more »

Piept de pui crocant

3 November 2013
Piept_de_pui_crocant
Piept de pui crocant din: lapte batut, usturoi, pipet de pui, pesmet alb, faina, boia de ardei, pudra de mustar, cimbru, pudra de ardei iute, piper negru, ulei de rapita.…
Read more »

Dovlecei pane, cu sos de caşcaval

3 November 2013
Dovlecei_pane_cu_sos_de_cascaval
Dovlecei pane, cu sos de caşcaval din: dovlecel, ulei, faina, pesmet, oua, smantana, cascaval, sare, piper, marar, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 1 dovlecel mare sau 2 dovlecei de dimensiune…
Read more »

Sos de mustar cu smantana

3 November 2013
Sos_de_mustar_cu_smantana
Sos de mustar cu smantana din: mustar, ceapa, unt, otet, smantana, lapte, sare, piper. Ingrediente: 2 lingurite mustar fin o ceapa medie 10 g unt otet 150 ml smantana de…
Read more »

Pateuri cu carne si masline

3 November 2013
Pateuri_cu_carne_si_masline
Pateuri cu carne si masline din: ulei de masline, ceapa, ardei gras, carne tocata, masline verzi, chimen, chili, stafide, ou, unt, branza de vaci, faina. Ingrediente: 1 lingura ulei de…
Read more »

Tarta cu branza de capra si praz

3 November 2013
Tarta_cu_branza_de_capra_si_praz
Tarta cu branza de capra si praz din: aluat de foi, praz, smantana semidegresata, oua, banza de capra, sare, piper. Ingrediente: 1 bucata aluat de foi (250 g) 2 fire…
Read more »

Reteta zilei: Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez

3 November 2013
Friptura_de_porc_cu_ciuperci_si_sos_de_rosii_pe_pat_de_taitei_de_orez_05
Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez din: faina, sare, piper, praf de usturoi, friptura de porc, ceapa, ardei gras, ciuperci, rosii,…
Read more »

Vinul este cel mai bun digestiv

3 November 2013
Vin_25
Actiunea asupra stomacului Vinul are un efect protector împotriva riscului de ulcer gastroduodenal, îndeosebi prin inhibarea mecanismului de formare a histaminei. Studiul lui Peterson din anul 1986 a aratat ca…
Read more »

Rulada umpluta cu crema de ananas

3 November 2013
Rulada_umpluta_cu_crema_de_ananas
Rulada umplute cu crema de ananas din: oua, sare, zahar, faina, amidon, praf de copt, dulceata de coacaze, gelatina, fulgi de cocos, rondele de ananas, lapte de cocod neindulcit, suc…
Read more »

Sos de smântână cu piper şi migdale

3 November 2013
Sos_de_smântâna_cu_piper_si_migdale
Sos de smântână cu piper şi migdale din: smantana, piper alb, unt, amidon, migdale. Ingrediente: 400 ml smantana de gatit o lingurita piper alb macinat o lingurita unt o lingurita…
Read more »

Plăcintă cu dovlecei si carne

3 November 2013
Placinta_cu_dovlecei_si_carne
Plăcintă cu dovlecei si carne din: dovlecei, carne tocata, unt, ceapa, pasta de rosii, scortisoara, scortisoara, cuisoare, oua, foi de placinta, branza, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg dovlecei 500…
Read more »

Peste in crusta aurie

3 November 2013
Peste_in_crusta_aurie
Peste in crusta aurie din: cod, cascaval, nuca, lamaie, unt, rosii, pesmet, faina, ulei de masline, boia, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 800 g cod 150 g cascaval 60 g nuca…
Read more »

Briose cu quinoa

3 November 2013
Briose_cu_quinoa
Briose cu quinoa din: seminte de quinoa, ulei de floarea soarelui, faina, zahar, praf de copt, sare, stafide, lapte de soia, ou, extract de vanilie. Ingrediente: 1 cana seminte de…
Read more »

Actiunea antiinfectioasa, unul dintre beneficiile consumului moderat de vin

3 November 2013
Vin_03
Profesorul Masquelier a demonstrat actiunea antiinfectioasa a vinului ca urmare a cercetarilor efectuate. Actiunea bactericida Daca se introduc zece


Supa de gulii cu cartofi

3 November 2013
Supa_de_gulii_cu_cartofi
Supa de gulii cu cartofi din: gulii, cartofi, ceapa, ulei de masline extravirgin, unt, sare, supa de legume, verdeturi, smantana, otet de mere. Ingrediente: 2 gulii cu tot cu frunze…
Read more »

Reteta zilei: Pui prajit

3 November 2013
Pui_prajit_06
Pui prajit din: carne de pui, lapte batut, faina, sare, piper, boia de ardei, praf de usturoi, busuioc, oregano, ghimbir, nucsoara, ulei.   Ingrediente: 8 bucati de carne de pui…
Read more »

Pui cu sirop de arţar

3 November 2013
Pui_cu_sirop_de_artar
Pui cu sirop de arţar din: pulpe de pui, suc de mere, sirop de artar, ulei vegetal, sos de soia, stelute de anason, scortisoara, usturoi, sare grunjoasa. Ingrediente: 12 pulpe…
Read more »

Tort de lamaie

3 November 2013
Tort_de_lamaie
Tort de lamaie din: piscoturi, smantana dulce, lapte, oua, zahar, gelatina, zeama de lamaie, lamaie, unt, zahar brun, sare. Ingrediente: 200 g piscoturi 500 ml smantana dulce 125 ml lapte…
Read more »

Legume cu sos cald de hrean

3 November 2013
Legume_cu_sos_cald_de_hrean
Legume cu sos cald de hrean din: cartofi, sfecla, fasole pastai, morcovi, mazare, supa de legume, unt, mustar, hrean, galbenusuri, oua, sare, piper, otet de mere. Ingrediente: 2 cartofi 1…
Read more »

Supă de peşte cu usturoi si arde iute (Halaszle)

3 November 2013
Halaszle_05
Supă de peşte cu usturoi si arde iute din: crap, caras, rosioara, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, ardei iute, praf de usturoi, boia iute, boia dulce, sare, piper, ulei verdeata.…
Read more »

Cartofi la cuptor cu mazare

3 November 2013
Cartofi_la_cuptor_cu_mazare
Cartofi la cuptor cu mazare din: cartofi, ardei capia, ardei gras, ceapa, rosii, pasta de tomate, mazare, usturoi, marar, vin alb, ulei, sare, piper, smantana,


Pere cu merisoare si piper

2 November 2013
Pere_cu_merisoare_si_piper
Pere cu merisoare si piper din: jambon, lamai, otet de vin, apa, zahar, merisoare, piper verde. In lipsă de merişoare proaspete, se pot folosi şi uscate. Merişoarele uscate se lasă…
Read more »

Reteta zilei: Supa de mazare cu legume

2 November 2013
Supa_de_mazare_cu_legume_06
Supa de mazare cu legume din: ulei de masline, ceapa, dafin, usturoi, busuioc, oregano, piper, patrunjel, mazare, apa, supa de pui, morcovi, telina, cartofi, sare.   Ingrediente: 1 lingura ulei…
Read more »

Pachetele umplute cu ciuperci

2 November 2013
Pachetele_umplute_cu_ciuperci
Pachetele umplute cu ciuperci din: ceapa verde, ulei de susan, usturoi, ciuperci, coriandru, ghimbir, seminte de susan negru, foi de aluat de orez, ulei de susan, sos de soia, sos…
Read more »

Sufleu de gulii

2 November 2013
Sufleu de gulii_04
Sufleu de gulii din: gulii, smantana, oua, pesmet, unt, faina, sare, piper, cascaval, bulion.   Ingrediente: 500 g gulii 2 pahare smantana 7 oua 1 lingura pesmet pentru sos: 1…
Read more »

Gutui cu scortisoara

2 November 2013
Gutui_cu_scortisoara _04
Gutui cu scortisoara din: gutui, vin rosu, zahar, scortisoara.   Ingrediente: 3 gutui 150 ml vin rosu, dulce 100 g zahar 1 lingurita de scortisoara 1/2 baton de scortisoara, optional…
Read more »

Chifteluţe de peşte cu otet

2 November 2013
Chiftelute_de_peste_cu_otet
Chifteluţe de peşte cu otet din: file de cod, ulei de susan, otet aceto balsamico, usturoi, rondele de ceapa verde, seminte de susan, oua, ulei. Ingrediente: 600 g file de…
Read more »

Gutui umplute cu miez de nuca si stafide

2 November 2013
Gutui_umplute_cu_miez_de_nuca_si_stafide
Gutui umplute cu miez de nuca si stafide din: gutui, stafide, miez de nuca, fistic, miere, unt, scortisoara, frunze de menta, rom. Ingrediente: 4 gutui de marime potrivita 100 g…
Read more »

Melcişori cu sos de salvie

2 November 2013
Melcisori_cu_sos_de_salvie
Melcişori cu sos de salvie din: paste, ulei de masline, unt, usturoi, ceapa, morcov, suc de rosii, zahar, busuioc, frunze de salvie, sare, vin alb, frunze de telina. Ingrediente: 300…
Read more »

Zacuscă de legume şi fructe

2 November 2013
Zacuscă_de_legume_şi_fructe
Zacuscă de legume şi fructe din: gogosari, telina, mere, pere, suc de rosii, morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 gogosari rosii 2 telina potrivite 4 mere 4 pere 1 l…
Read more »

Tartă picantă cu dovleac

2 November 2013
Tarta_picanta_cu_dovleac
Tartă picantă cu dovleac din: faina, sare, ou, unt, pulpa de dovleac, ardei iute, usturoi, ulei de masline, vin alb sec, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: blat: 200 g faina sare…
Read more »

Only Lovers Left Alive trailer

2 November 2013
Only Lovers Left Alive:  
Read more »

Larry Crowne Trailer

2 November 2013
Larry Crowne:  
Read more »

Reteta zilei: Chiftelute de porc pe pat de spaghete cu parmezan

2 November 2013
Chiftelute_de_porc_pe_pat_de_spaghete_cu_parmezan_05
Chiftelute de porc pe pat de spaghete cu parmezan din: carne de porc, patrunjel, oua, parmezan, pesmet, usturoi, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, sare, piper, ulei, spaghete.  …
Read more »

Homefront Trailer

2 November 2013
Homefront:  
Read more »

Jeleu de mere cu salvie

2 November 2013
Jeleu_de_mere_cu_salvie
Jeleu de mere cu salvie din: mere acrisoare, frunze de salvie, zema de lamaie, otet de mere, zahar tos, suc. Ingrediente: 1,5 kg mere acrisoare 30 g frunze de salvie…
Read more »

Cartofi cu sos de murături

2 November 2013
Cartofi_cu_sos_de_muraturi
Cartofi cu sos de murături din: cartofi, castraveti in saramura, gogosari in otet, ceapa, unt, faina, supa de legume, smantana, sare, piper, oregano. Ingrediente: 800 g cartofi 200 g castraveti…
Read more »

Tarta cu branza si masline

2 November 2013
Tarta_cu_branza_si_masline_02
Tarta cu branza si masline din: faina, sare, unt, cascaval, telemea, ardei gras, smantana, fasole pastai, oua, sare, piper, oregano.   Ingrediente: 225 g faina un praf de sare 110…
Read more »

Friptura de vita cu pastă de dovleac si linte

2 November 2013
Friptura_de_vita_cu_pasta_de_dovleac_si_linte
Friptura de vita cu pastă de dovleac si linte din: friptura de vita, mustar, sare, piper, ulei, zarzavat de supa, boabe de mustar, supa, mere, ceapa, usturoi, pulpa de dovleac,…
Read more »

The Names of Love Trailer

2 November 2013
The Names of Love:  
Read more »

Ruladă delicioasa de curcan

2 November 2013
Rulada_delicioasa_de_curcan
Ruladă delicioasa de curcan din: carne de curcan, cascaval afumat, ceapa verde, muschi de porc afumat, fulgi de porumb, lapte dulce, ciuperci, faina, praz, sare, piper, ulei, patrunjel, marar. Ingrediente:…
Read more »

Reteta zilei: Cartofi fierti cu legume

1 November 2013
Cartofi_fierti_cu_legume_05
Cartofi fierti cu legume din: cartofi, ulei de masline, sare, legume.   Ingrediente: 1-8 cartofi ulei de masline sare legume fierte, dupa preferinta     Mod de preparare: Pregatiti cartofii.…
Read more »

Plante care ridica imunitatea: Cătina, măceşele si tescovina

1 November 2013
Plante_care_ridica_imunitatea
Ierburi de leac tradiţionale, aflate la îndemâna oricui, cele cinci plante deţin supremaţia absolută în materie de stimulare a imunităţii. Să nu vă lipsească din casă! În lunile de iarnă,…
Read more »

Kulmbacher, bere germana

1 November 2013
Kulmbacher_bere_germana
Producator: Kulmbacher Brauerei Localitate: Kulmbach Tip: pilsner Concentratie de alcool: 4,9% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar recomandat: de tip flute Kulmbacher este un mare grup german alcatuit din marcile de…
Read more »

Ardei copti la borcan, o conserva ideala pentru fripturi si salate

1 November 2013
Ardei_copti_la_borcan
Pentru a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul retetelor pe care le-am ales special…
Read more »

HREANUL – Armoracia rusti­cana (totul despre hrean)

1 November 2013
Hrean3
Este o plantă cu totul specială, aflată la limita dintre sălbatic şi domestic. Ce înseamnă aceasta? Că, pe de o parte, este foarte bogată în nutrienţi, la fel ca legumele…
Read more »

Marca germana de bere Henninger

1 November 2013
Marca_germana_de_bere_Henninger
Producator: Henninger Brau AG Localitate: Frankfurt am Main Tip: lager Concentratie de alcool: 5,5% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar recomandat: de tip flute Marca germana Henninger Brau este o societate…
Read more »

Vinul este cel mai bun remediu antistres

1 November 2013
Vin_10
In anul 1994, un studiu condus de Lipton a aratat ca o analiza a efectului bauturilor alcoolice în gestionarea stresului si în prevenirea depresiei a dus la o curba în…
Read more »

Retete de castraveti murati la borcan pentru iarna ta

1 November 2013
Retete_de_castraveti_murati
Pentru a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul retetelor pe care le-am ales special…
Read more »

Remedii populare – edeme şi ascită

1 November 2013
Remedii_populare
Edemele sunt semnalele organismului despre defecţiunile apărute în anumite organe, cel mai des la nivelul rinichilor, inimii sau fica­tului. Dacă inima are probleme, iniţial se umflă picioa­rele, apoi edemul începe…
Read more »

Actiunea benefica a vinului asupra sistemului vascular cerebral

1 November 2013
Vin_17
Accidentele vasculare cerebrale se datoreaza fie unei hemoragii, fie unei obstructii prin ateroscleroza si tromboza a unei artere care iriga creierul. In acest ultim caz, zona creierului prost irigata va…
Read more »

Berea germana EKU 28

1 November 2013
Berea_germana_EKU_28
Producator: EKU (Kulmbacher Brauerei) Localitate: Kulmbach Tip: lager doppelbock Concentratie de alcool: 11% Fermentatie: la temperaturi joase Pahar recomandat: pahar-balon Marca de bere EKU este un acronim: E-ul vine de…
Read more »

Astazi, vinetele sunt vedetele meselor tale

1 November 2013
Vinete4
Pentru a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul retetelor pe care le-am ales special pentru voi…
Read more »

Retete de toamna cu pere pe alese

1 November 2013
pere
Pentru ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante cu fructele dumneavoastra preferate pe care le gasiti din belsug in acest sezon si care


ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu