Retete culinare gustoase:
Snitel de curcan în crusta de susan
Snitel
de curcan în crusta de susan din: file din piept de curcan, sare,
piper, ou, faina, susan, morcovi, ciuperci, mazare, unt, ulei, sos de
soia. Ingrediente: 8 bucati file…
Read more »Prăjitură la tavă cu mere
Prăjitură
la tavă cu mere din: drojdie, zahar, lapte, faina, ou, unt, moale,
sare, nuci caramelizate, scortisoara, frisca, coaja de lamaie, budinca
de vanilie, mere, suc de lamaie. Ingrediente: 5…
Read more »Fettuccine cu ciuperci, vinete si rosii
Fettuccine
cu ciuperci, vinete si rosii din: usturoi, ulei de masline, cimbru,
vinete, ceapa, ciuperci, rosii, patrunjel, sare, piper, fettuccine.
Ingrediente: 2 catei de usturoi 8 linguri ulei de masline…
Read more »Dovlecei umpluti cu carne de pasare
Dovlecei
umpluti cu carne de pasare din: dovlecei, piept de pasare, ou,
verdeata, sare, piper, slanina, ulei, smantana. Ingrediente: 6 dovlecei
mijlocii 1 piept de pasare 1 ou verdeata tocata…
Read more »Reteta zilei: Sandwich cu carne tocata si legume
Sandwich
cu carne tocata si legume din: carne tocata de vita, ardei gras, ceapa,
ketchup, apa, sos iute, piper, ulei de masline, chifle, varza, ardei
rosu, ceapa rosie. Ingrediente…
Read more »Salata cu piept de pui, smantana si parmezan
Salata
cu piept de pui, smantana si parmezan din: file de piept de pui, sare,
piper, unt, salata, mustar dulce, otet din vin alb, ulei de masline,
smantana, parmezan. Ingrediente:…
Read more »Sufleu cu patrunjel
Sufleu
cu patrunjel din: albusuri, branza, cascaval, lapte, sunca, unt, faina,
patrunjel, pesmet, unt, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 6 albusuri
150 g branza rasa 50 g cascaval 1 1/2 cesti…
Read more »Supa de spanac cu smantana
Supa
de spanac cu smantana din: spanac, ceapa, morcov, telina, radacina de
pastarnac, usturoi, orez, lamai, smantana, usturoi verde, ulei de
masline, sare, piper. Ingrediente: 300 g spanac 2 cepe…
Read more »Salata de rosii cu jambon
Salata
de rosii cu jambon din: rosii, jambon, salata verde, frunze de busuioc,
usturoi, ulei de masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 3-4 rosii
mari 200 g jambon 1 salata verde…
Read more »Pulpa de curcan cu sos de bere
Pulpa
de curcan cu sos de bere din: pulpa de curcan, sare, piper, ulei,
ceapa, morcov, pasta de rosii, faina, bere bruna, sos pentru carne de
pasare, amidon. Ingrediente: 1…
Read more »Minitarte mediteraneene
Minitarte
mediteraneene din: faina, branza de vaci, praf de copt, lapte, ulei,
sare, smantana, oua, branza de capra, spranghel, rosii. Ingrediente:
pentru aluat: 300 g faina 150 g branza cremoasa…
Read more »Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet
Cotlete
de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet din: cotlete de porc,
oua, pesmet, parmezan, sare, piper, ulei de masline, unt. Ingrediente:
4 cotlete de porc…
Read more »Legume cu rozmarin
Legume
cu rozmarin din: morcovi, dovlecei, ceapa, ulei de masline, radacina de
pastarnac, rosii, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 500 g morcovi 250
g dovlecei 2 cepe 4 linguri ulei de…
Read more »Supa cu sfecla rosie, pastarnac si smantana
Supa
cu sfecla rosie, pastarnac si smantana din: sfecla rosie, morcov,
ceapa, radacina de pastarnac, varza dulce, telina, marar, smantana,
sare. Ingrediente: 4 sfecla rosii (600 g) 1 morcov 2…
Read more »Sufleu de morcovi cu dovlecei
Sufleu
de morcovi cu dovlecei din: morcovi, dovlecei, ceapa, ulei, faina,
lapte, oua, sare, piper, nucsoara. Inrgediente: 500 g morcovi 2
dovlecei potrivit – 300 g in total 1 ceapa…
Read more »Tort cu prune si nuci
Tort
cu prune si nuci din: oua, zahar, scortisoara, faina, amidon, praf de
copt, prune, zahar, rom, amidon, mascarpone, nuci, frisca vegetala,
nuci. Ingrediente: blat: 4 oua 175 g zahar…
Read more »Pui copt cu salata de cartofi
Pui
copt cu salata de cartofi din: pui, sos de ardei iute, lime, cartofi
noi, varza, morcov, ceapa rosie, smantana, otet din cidru, coriandru.
Ingrediente: 1 pui mare intreg, de…
Read more »Tarta cu legume, cascaval si smantana
Tarta
cu legume, cascaval si smantana din: dovlecei, morcovi, telina, ceapa
verde, cascaval, telemea, smantana, radacina de pastarnac, marar verde,
sare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei 4 morcovi 1 telina 3…
Read more »Quesadilla cu sos si branza cheddar
Quesadilla
cu sos si branza cheddar din: fasole, sos de ardei iute, coriandru,
branza cheddar, faina de grau. Ingrediente: 2 conserve a cate 400 g de
fasole amestecata 3 linguri…
Read more »Pastrav cu cartofi si verdeata
Pastrav
cu cartofi si verdeata din: pastravi, fulgi de migdale, cartofi, ulei
de masline, marar verde, patrunjel verde, faina, lamai, zeama de lamaie,
sare, patrunjel. Ingrediente: 8 pastravi mici sau…
Read more »Reteta zilei: Gnochhi tricolore cu ragu alla bolognese
Gnochhi
tricolore cu ragu alla bolognese este un fel de mancare italiana, usor
de pregatit, dar care necesita mult timp pentru a prepara sosul
bolognese. Pentru a gati aceasta reteta…
Read more »Salata calda de ciuperci cu telemea
Salata
calda de ciuperci cu telemea din: ciuperci, dovlecei, usturoi, ceapa
rosie, praz, ceapa verde, ulei de masline, otet balsamic alb, sare,
piper, telemea. Ingrediente: 600 g ciuperci asortate 2…
Read more »Mere cu crema
Mere
cu crema din: mere, oua, zahar, coaja de lamaie, faina de orez, fructe
din dulceata, sare. Ingrediente: 6 mere 2 oua 1 pahar cu zahar coaja de
lamaie 1…
Read more »Supa de curcan cu orez si legume
Supa
de curcan cu orez si legume din: carne de curcan, usturoi, orez, ceapa,
morcov, telina, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de curcan 2
capatani de usturoi 2 linguri…
Read more »Blini cu ciuperci si smantana
Blini
cu ciuperci si smantana din: oua, faina de grau, faina de hrisca,
drojdie, lapte, unt, sare, ciuperci, usturoi, ulei de masline, piper,
cimbru uscat, smantana. Ingrediente: aluat: 3 oua…
Read more »Cod cu rosii cherry si dovlecei
Cod
cu rosii cherry si dovlecei din: file de cod, dovlecei, rosii cherry,
ceapa, ulei de masline, lamaie, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 400
g file de cod 2 dovlecei 300…
Read more »Paste cu ciuperci şi piept de curcan în sos de smântână
Paste
cu ciuperci şi piept de curcan în sos de smântână din: taitei, sare,
ceapa, usturoi, ciuperci asortate, piept de curcan, ulei de masline,
cimbru, piper, otet aromat, smantana. Ingrediente:…
Read more »Reteta zilei: Batoane cu musli si alune
Batoane
cu musli si alune din: miere, unt de arahide, unt, mere, musli, alune,
faina, nuca de cocos, stafide, sos de mere, esenta vanilie, scortisoara.
Ingrediente: 3/4 ceasca de…
Read more »Regimul lacto-vegetarian pentru a fi în formă toamna aceasta
Toamna
reprezintă anotimpul fructelor şi legumelor proaspete. Dacă vă gândiţi
să deveniţi vegetarian, acesta este cel mai potrivit moment. Avantajele
regimului lacto-vegetarian sunt numeroase. În primul rând, veţi reuşi
să…
Read more »Retete si sfaturi utile despre muraturi
Daca
e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp
al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se
pregatesc sa le…
Read more »Compoturi si dulceturi din fructe de sezon
Pentru
ca toamna a venit cu o bogatie de culori oferite de fructele proaspete,
camara noastra cere sa fie umpluta cu cele mai gustoase conserve. Fie
ca vreti sa preparati…
Read more »Nu lasati sa treaca toamna fara sa preparati zacusca!
Nu
lasati sa treaca toamna fara sa preparati zacusca! Preparati retele
noastre de zacusca pentru a intampina iarna cum se cuvine! Zacusca cu
vinete si usturoi Zacusca cu vinete si usturoi din: vinete,…
Read more »Desert cu mere si banane
Desert
cu mere si banane din: aluat de foi, mere, suc de lamaie, scortisoara,
zahar, banane, unt, pesmet. Ingrediente: 400 g aluat de
Ardei umpluti cu branza dulce
Ardei
umpluti cu branza dulce din: ardei, branza dulce, branza de burduf,
marar, smantana, unt. Ingrediente: 4-5 ardei carnosi 100 g branza dulce
100 g branza de burduf marar tocat…
Read more »Budinca cu branza si marar
Budinca
cu branza si marar din: oua, faina, smantana, branza mascarpone,
telemea de vaca, marar, sare, piper, busuioc verde, rosii. Ingrediente:
12 oua 4 linguri faina 500 g smantana 100…
Read more »Medalioane de viţel cu ciuperci şi morcovi
Medalioane
de viţel cu ciuperci şi morcovi din: morcovi, unt, zahar, supa de
legume, ciuperci de padure, usturoi, file de vitel, ulei, sare, piper,
ceapa, vin, smantana, rozmarin, cimbru, patrunjel.…
Read more »Friptură de viţel umplută
Friptură
de viţel umplută din: carne de vitel, zucchini, boia, piper, sare,
ciuperci, ardei gras, bacon, pesmet, patrunjel, untura, vin, smantana.
Ingrediente: 800 g carne de vitel (piept sau pulpa)…
Read more »Pastă de conopidă, cu usturoi si cremă de brânză
Pastă
de conopidă, cu usturoi si cremă de brânză din: conopida, crema de
branza, usturoi, maioneza, sare, piper. Ingrediente: 30 g conopida 150 g
crema de branza 2 catei de…
Read more »Reteta zilei: Tocana de legume cu smantana si patrunjel
Tocana
de legume cu smantana si patrunjel din: unt, ceapa, usturoi, cartofi,
vinete, sare de mare, piper, telina, broccoli, morcovi, vin rosu,
dovlecei, rosii, ciuperci, pasta de tomate, melasa, marar…
Read more »Fasole noua cu marar
Fasole
noua cu marar din: fasole boabe, ardei gras, rosii, ceapa, sare, piper,
marar, boia iute, ulei. Ingrediente: 500 g fasole boabe 1 ardei gras 2
rosii 2 cepe sare…
Read more »Supa din carne de pasare cu mere
Supa
din carne de pasare cu mere din: pui, mere, smantana, sare, lamaie,
zahar, morcov, telina, ou. Ingrediente: 1/2 pui 1 kg mere 1 pahar cu
smantana sare 1/2 lamaie…
Read more »Pizza cu ciuperci de padure
Pizza
cu ciuperci de padure din: drojdie, zahar, faina, ulei de masline,
sare, ciuperci de padure, usturoi, smantana, galbenus, parmezan, sare,
piper. Ingrediente: blat: 1/2 cub drojdie proaspata (21 g)…
Read more »Prajitura cu crema de cocos si ciocolata
Prajitura
cu crema de cocos si ciocolata din: zahar, oua, praf de copt, ulei,
lapte, ciocolata topita, cacao, faina. Ingrediente: 250 g zahar 3 oua 1
praf de copt 125…
Read more »Friptura de vita, cu sos de hrean
Friptura
de vita, cu sos de hrean din: muschi de vita, hrean, smantana, branza
de mucegai, unt, vin, sare, piper, piper verde. Ingrediente: 500 g
muschi de vita 3 bete…
Read more »Bureti de padure cu smantana
Bureti
de padure cu smantana din: ceapa, usturoi, foaie de dafin, cuisoare,
faina, unt, lapte, smantna, bureti de padure, sare, piper, supa,
nucsoara, coaja delamaie, patrunjel. Ingrediente: 1 ceapa mare…
Read more »Clătite cu banane
Clătite
cu banane din: oua, faina, razatura de lamaie, sare, unt, apa minerala,
banane, unt, zahar, rom. Ingrediente: 2 oua 2 cani cu faina 500 ml
lapte razatura de lamaie…
Read more »Reteta zilei: Smoothie de mango cu lapte
Smoothie
de mango cu lapte din: iaurt, lapte, mango, zahar, cardamom.
Ingrediente: 1 cana iaurt 1/2 cana lapte 1 cana mango 4 lingurite de
zahar 1 varf de cutit…
Read more »Tort delicios
Tort
delicios din: oua, faina, zahar pudra, zahar vanilat, coaja de lamaie,
sare, ulei, zeama de compot de ananas. Ingrediente: 5 oua 1 cana faina 1
cana zahar pudra 1…
Read more »Tocăniţă de porc, cu bere
Tocăniţă
de porc, cu bere din: carne de porc, ulei, faina, ceapa, usturoi, bere
neagra, ketchup, morcovi, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 kg
carne de porc 50 ml ulei 20…
Read more »Ciocănele în sos de miere si scortisoară
Ciocănele
în sos de miere si scortisoară din: ciocanele, miere, sos de soia,
mustar, pasta de tomate, scortisoara, ulei de masline, rozmarin, sare,
piper. Ingrediente: 8 ciocanele 1 lingura miere…
Read more »Supa cu galuste si verdeata
Supa
cu galuste si verdeata din: pui, mrocovi, cartofi, telina, pastarnac,
ceapa, oua, ulei, gris, sare, patrunjel, leustean. Ingrediente: 1/2 pui 3
morcovi 2 cartofi 1/2 telina 1 pastarnac 1…
Read more »Desert de caramel cu fructe
Desert
de caramel cu fructe din: lapte, frisca, esenta de vanilie,
galbenusuri, zahar, prune. Ingrediente: 250 ml lapte 200 ml frisca 1
lingurita esenta de vanilie 5 galbenusuri 200 g…
Read more »Sarmale cu carne de porc, vita si pasare
Sarmale
cu carne de porc, vita si pasare din: carne de porc, carne de vita,
carne de pasare, varza murata, ceapa, orez, oua, sare, piper, suc de
rosii, cimbru, sunculita,…
Read more »Friptura de porc in forma de spic
Friptura
de porc in forma de spic din: muschi de porc, piper, slaninta, sare,
usturoi, ulei. Ingrediente: 4 bucati muschi de porc sau 4 bucati de
carne, mai grasa, dupa…
Read more »Tarta cu migdale si prune
Tarta
cu migdale si prune din: unt, zahar pudra, sare, faina, galbenusuri,
coaja de lamaie, migdale, zahar, oua, prune. Ingrediente: 230 g unt rece
taiat bucatele 100 g zahar pudra…
Read more »Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar cu salata
Cotlete
de porc la gratar cu salata din: cotlete de porc, salata, ulei de
arahide, sos de soia, otet de orez, fulgi de chili, piure de ghimbir,
piure de usturoi…
Read more »Rulada de vitel cu ciuperci si spanac
Rulada
de vitel cu ciuperci si spanac din: pulpa de vitel, sunca, cascaval,
ciuperci, spanac, ou, pesmet, ceapa, vin, unt, ulei, cimbru.
Ingrediente: 1 kg pulpa de vitel 150 g…
Read more »Ficătei caramelizaţi
Ficătei
caramelizaţi din: ficatei de pasare, zahar, smantana, ardei iute, sare,
piper. Ingrediente: 500 g ficatei de pasare 2 linguri zahar 100 ml
smantana 1 ardei iute sare piper …
Read more »Tarta cu merisoare uscate
Tarta
cu merisoare uscate din: faina, unt, bere, mere, suc de lamaie, unt,
zahar pudra, merisoare uscate, gem de caise, caisata. Ingrediente: blat:
250 g faina 125 g unt rece…
Read more »Musaca de vinete cu carne tocata
Musaca
de vinete cu carne tocata din: vinete, carne tocata, ceapa, rosii,
ulei, sare, piper, patrunjel, cascaval. Ingrediente: 3 vinete medii 1
caserola carne tocata (mixta sau de pasare) 2…
Read more »Minitarte cu portocale si prune
Minitarte
cu portocale si prune din: faina, unt, ou, zeama de lamaie, apa, sare
smantana, faina, ou, galbenus, zahar vanilat, sare, portocale, prune.
Ingrediente: 250 g faina 200 g unt…
Read more »Reteta zilei: Sandwich cu branza si chili
Sandwich
cu branza si chili din: paine, branza, unt, sos de chili.
Ingrediente: 4 felii de paine felii de branza 3 linguri unt 1 cana sos
de chili …
Read more »Retete de zacusca de dovlecei pentru iarna
Nu
lasati sa treaca toamna fara sa preparati zacusca! Preparati retele
noastre de zacusca pentru a intampina iarna cum se cuvine! Zacusca de
dovlecei cu ardei gras si morcovi Zacusca de dovlecei cu…
Read more »Simte aroma copilariei cu gemurile si dulceturile noastre
Pentru
ca toamna a venit cu o bogatie de culori oferite de fructele proaspete,
camara noastra cere sa fie umpluta cu cele mai gustoase conserve. Fie
ca vreti sa preparati…
Read more »Muraturi la borcan ca la mama acasa
Daca
e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp
al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se
pregatesc sa le…
Read more »Rulouri de dovlecei cu brânză picantă
Rulouri
de dovlecei cu brânză picantă din: dovlecei, ulei de masline, piper,
feta, iaurt, ardei iute, oregano, suc de lamaie. Ingrediente: 2 dovlecei
mici
Ardei grasi umpluti
Ardei
grasi umpluti din: ardei grasi, frunze de visin, frunze de telina, apa,
aspirine, sare. Ingrediente: 10 kg ardei grasi cateva frunze de visin 5
legaturi de frunze de telina…
Read more »Oţetul aromatic este leacul de care ai nevoie dacă migrenele şi neplăcerile digestive nu-ţi dau pace
Uşor
de preparat chiar la tine acasă, oţetul aromatic este leacul de care ai
nevoie dacă migrenele şi neplăcerile digestive nu-ţi dau pace. Însă
acest remediu îţi este de ajutor…
Read more »Tort cu fructe de padure
Tort
cu fructe de padure din: smantana, unt, zahar pudra, faina, fructe de
padure, gelatina, esenta de vanilie, ou, jeleu, migdale, sare, zeama de
lamaie, unt, gris, zahar pudra. Ingrediente:…
Read more »Mere umplute cu varza si sfecla
Mere
umplute cu varza si sfecla din: mere, varza rosie, ceapa, untura de
rata, foi de dafin, suc de mere, cimbru, chimen, sfecla rosie, sare,
piper. Ingrediente: 4 mere mari…
Read more »Paste cu sunca si smantana
Paste
cu sunca si smantana din: paste, smantana, unt, sunca, parmezan, ardei
gras. Ingrediente: 400 g paste (penne) 300-400 g smantana lichida pentru
gatit 125 g unt 300 g sunca…
Read more »Ciuperci cu vin si smantana
Ciuperci
cu vin si smantana din: ciuperci, vin, ulei, ceapa verde, rosii,
smantana, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci pleurotus
1/2 pahar vin alb 1/2 pahar ulei 10 ceapa…
Read more »Legume fierte cu peste afumat
Cartofii,
morcovii, ţelina şi dovlecelul – fierte în supă, tăiate felii subţiri,
amestecate cu roşii şi ardei felii, peşte afumat tăiat feliuţe, ou fiert
tare trecut pe râzătoare – se…
Read more »Fasole verde cu jambon
Fasole
verde cu jambon din: fasole verde, jambon, faina, ceapa verde, supa,
sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg fasole verde 300 g jambon 5-6 fire
ceapa verde 1 lingura cu…
Read more »Sufleu de fructe asortate
Sufleu
de fructe asortate din: piersici, prune, mure, mascarpone, smantana,
coaja de lamaie. Ingrediente: 4 piersici sau pere 8 prune 250 g mure 250
g mascarpone 4 linguri zahar 30…
Read more »Reteta zilei: Salata de creveti cu dressing de lamaie
Salata
de creveti cu dressing de lamaie din: creveti, inimi de palmier,
avocado, branza feta, sare, piper, ceapa verde, suc de lamaie, suc de
creveti, ulei de masline, oregano, marar,…
Read more »Scrumbie cu ceapa si oua
Scrumbie
cu ceapa si oua din: scrumbie, ceapa, franzela, oua, ulei, unt, mere,
frunze de patrunjel. Ingrediente: 1 scrumbie sarata de circa 350 g 1
ceapa mare 2 felii de…
Read more »Supa limpede de legume cu fidea
Supa
limpede de legume cu fidea din: cartofi, morcovi, ceapa, telina, praz,
dovlecel, ardei, rosie, sare, patrunjel. Ingrediente: 4 cartofi 6
morcovi 1 ceapa 1 telina 1 praz 1 dovlecel…
Read more »Rulada de curcan cu umplutura de branza
Rulada
de curcan cu umplutura de branza din: piept de curcan, otet, ulei de
masline, sare, piper macinat, cimbru, patrunjel, ceapa, pesmet, galbenus
de ou, crema de branza, supa de…
Read more »Tartă cu mure si cremă de lămâie
Tartă
cu mure si cremă de lămâie din: unt, zahar pudra, sare, coaja de
lamaie, galbenusuri, faina, nuca de cocos, lapte, amidon, galbenusuri,
smantana, zahar, zeama de lamaie, mure. Ingrediente:…
Read more »Strugurii sunt adevărate medicamente fără efecte secundare
Neplăcerile
digestive şi infecţiile urinare sunt câteva dintre problemele în care
cura cu struguri are efect benefic. Ca atare sau sub formă de leacuri,
strugurii sunt adevărate medicamente fără efecte…
Read more »Conserve pentru iarna
Daca
e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp
al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se
pregatesc sa le…
Read more »Gemuri si dulceturi-retete de top
Pentru
ca toamna a venit cu o bogatie de culori oferite de fructele proaspete,
camara noastra cere sa fie umpluta cu cele mai gustoase conserve. Fie
ca vreti sa preparati…
Read more »Reteta zilei: Rosii coapte cu mei si busuioc
Rosii
coapte cu mei si busuioc din: ceapa, rosii, mei, apa, ulei de masline,
zahar brun, drojdie, busuioc, cimbru, sare, frunze de busuioc.
Ingrediente: 1 ceapa, taiata 1 kilogram…
Read more »Aripioare de pui marinate
Aripioare
de pui marinate din: aripioare de pui, miere, mustar, usturoi, cimbru,
vin, boia, sare, piper. Ingrediente: 1 kg aripioare de pui 1 lingura
miere 1 lingura mustar 5 catei…
Read more »Cremă de leurdă cu usturoi, smântână şi mazăre
Cremă
de leurdă cu usturoi, smântână şi mazăre din: ceapa, mazare, unt,
smantana, sare, piper, nucsoara, gelatina, iaurt, frunze de leurda.
Ingrediente: 1 ceapa 200 g mazare 30 g unt…
Read more »Minestrone cu galuste din cartofi
Minestrone
cu galuste din cartofi din: morcovi, tulpina de telina, galuste,
arpagic, sare, piper, rozmarin, broccoli, mazare, supa de legume,
parmezan. Ingrediente: 250 g morcovi 3 tulpini de telina 1…
Read more »Peste cu sos verde
Peste
cu sos verde din: peste, maioneza, spanac, spanac, tarhon, patrunjel,
frunze de ceapa verde, sare, ulei. Ingrediente: 1,5 kg peste 500 g
maioneza 100 g spanac 100 g tarhon…
Read more »Dieta de 3 luni
Aceasta
este o dietă de slăbit care are avantaje şi dezavantaje. Avantajele
sunt că la sfârşitul ei veţi fi mai slabe cu până la 15- 20kg, că nu
trebuie să…
Read more »Cura cu suc de orz verde
Se
pare că orzul a fost cultivat înaintea altor cereale, fiind cea mai
veche cereală despre care s-au găsit însemnări şi urme arheologice.
Despre calităţile vindecătoare extraordinare ale acestei plante…
Read more »Dieta de 7 zile
LUNI:
Mic dejun: 2 felii pâine prăjită 100g brânză de oaie/vacă cafea, ceai
cu miere Gustare: 1 măr Prânz: 150g salată de varză proaspătă 200g
grătar de pui; se mănâncă…
Read more »Meniu săptămânal de 1500 calorii
LUNI
Mic dejun: ceai de plante, ceai verde 1 felie pâine neagră 25g unt, 25g
dulceaţă cafea neîndulcită Gustare ora 10: 200ml suc de fructe Prânz:
250ml supă de legume…
Read more »Despre Podbalul (Tussilago Farfara)
Una
dintre primele plante, care apare primăvara imediat după topirea
zăpezii este podbalul. Florile galbene de podbal cresc în zone umbroase,
umede, pe marginea apelor, dar şi în locuri nisipoase…
Read more »Bors cu perisoare, smantana si orez
Bors
cu perisoare, smantana si orez din: carne tocata, rasol de vita,
morcov, ceapa, verdeata, sare, condimente, oua, smantana, bors, rosii,
leustean, orez. Ingrediente: 250 g carne tocata 1 rasol…
Read more »Kebab din peşte, cu portocală, ghimbir şi cuşcuş
Kebab
din peşte, cu portocală, ghimbir şi cuşcuş din: file de ton, ghimbir,
zeama de lamaie, ulei, suc de portocala, miere, cuscus, morcov, fulgi de
migdale, patrunjel, stafide, unt, sare,…
Read more »Escalop de porc la gratar, in sos marinat
Escalop
de porc la gratar, in sos marinat din: carne de porc, ardei gras,
usturoi, suc de lamaie, rosii, coriandru verde, otet de vin rosu, sos
chili, sare, piper macinat,…
Read more »Prajitura delicioasa cu afine si fulgi de nuca de cocos
Prajitura
delicioasa cu afine si fulgi de nuca de cocos din: oua, zahar, faina,
zahar vanilat, apa, nuca de cocos, gem de afine, rom, lapte, vanilie
pudra, frisca, afine, gelatina.…
Read more »Burgeri din naut
Burgeri
din naut din: chifle de hamburger, unt, foi de salata, ceapa rosie,
rosii cherry, bulgur, apa fiarta, naut, ceapa, usturoi, patrunjel,
faina, praf de copt,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu