miercuri, 18 iulie 2012

Barbun la tigaie cu pesmet crocant şi salată de rosii cu ierburi aromate


Barbun la tigaie cu pesmet crocant şi salată de rosii cu ierburi aromate

O reteta de barbun la tigaie din: rosii, ulei de masline extravirgin, otet de vin rosu, sare de mare, piper, busuioc, marar, fileuri de barbun, faina, ulei de masline, cimbru, ardei iute si coaja de lamaie.

Barbun la tigaie cu pesmet crocant şi salată de rosii cu ierburi aromate

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu