marți, 12 iunie 2012

Kedgeree


Kedgeree

In secolele XIX si XX, această mâncare, o adevărată chintesenţă a bucătăriei englezeşti, constituia piesa de rezistenţă a micului dejun servit în zonele rurale. Denumirea ei provine din India, care pe atunci era o colonie a Imperiului Britanic. Cuvântul kedgeree este derivat din termenul khichri, care denumeşte o mâncare făcută din orez, linte şi ouă fierte tari şi tăiate în felii, aromatizată cu praf de curcuma.

Restul il gasiti aici.

Kedgeree

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu