Retete gustoase de mancare
Varză roşie înăbuşită cu rozmarin si cabanos
Varză
roşie înăbuşită cu rozmarin si cabanos din: varza rosie, ulei de
masline, unt, ceapa rosie, otet de vin rosu, zahar brun, ardei iute,
rozmarin, mar si carnati cabanos. Ingrediente: 1/2…
Read more »Pizza cu orez
O
reteta savuroasa de Pizza cu orez din: faina, lapte, ulei, drojdie,
sare, zahar, ardei gras, rosii, ceapa, crenvursti de pui, suc de rosii,
masline, orez, cimbru, smantana, oua si…
Read more »Piept de curcan glazurat
Piept
de curcan glazurat din: piept de curcan, morcovi, ceapa, usturoi, sare,
piper, ulei de floarea soarelui, supa si miere. Ingrediente: 1 kg piept
de curcan 4 morcovi medii 4 cepe…
Read more »Cârnaţi picanţi cu legume la cuptor
Cârnaţi
picanţi cu legume la cuptor din: ulei de masline, ceapa, usturoi,
rosii, buchet garni, vin, fasole boabe, carnati de porc si paine.
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 cepe,…
Read more »Cum se prepara Tapenade cu pastă de anghinare şi anşoa (video)
O reteta
video despre Cum se prepara Tapenade cu pastă de anghinare şi anşoa:
Cum se prepara Tapenade cu pastă de anghinare și anșoa
Read more »Reteta zilei: Inghetata cu aroma de portocale
Inghetata
cu aroma de portocale din: zahar, ou, lapte, smantana, vanilie, suc de
portocale, coaja de portocala. Ingrediente: 1/2 cana de zahar 4
galbenusuri de ou 2 cesti lapte…
Read more »Rulade picante de curcan
Rulade
picante de curcan din: samburi de pin, maghiran, cimbru, ceapa, rosii
uscate, ou, sare, piper, piept de curcan, ulei, legume, boabe de piper,
foaie de dafin, supa si marmelada de…
Read more »Pui cu sos de prune si crema de branza
Pui
cu sos de prune si crema de branza din: pulpe de pui, vin, suc de
lamaie, boia, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, prune, vin, zahar brun,
branza de vaci, unt,…
Read more »Cotlet de miel Dijon
Cotlet
de miel Dijon din: arpagic, tarhon, vin, paine toast, patrunjel, unt,
sare, piper, cotlet de miel, ulei, galbenusuri si mustar boabe.
Ingrediente: 150 g arpagic 4 crengute de tarhon 200…
Read more »Plăcintă de curcan
Plăcintă
de curcan din: aluat, apa, legume, concentrat de pui, amidon, lapte,
carne fripta de curcan, branza cheddar, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente: 120 g aluat refrigerat pentru croasante 1 cana…
Read more »Dovlecei în crustă de susan
O
reteta savuroasa de Dovlecei în crustă de susan din: dovlecei, branza
topita, gogosar, pepperoni, ou, faina, paine, seminte de susan, ulei,
sare, piper, condimente si paprika. Ingrediente: 2-3 dovlecei…
Read more »File de porc învelit în şuncă
O
reteta savuroasa de File de porc învelit în şuncă din: file de porc,
sare, piper, sunca, usturoi, rozmarin, ulei si sos pentru friptura.
Ingrediente: 700 g file de porc…
Read more »Melci cu branza dulce
Melci
cu branza dulce din: aluat de cozonac, branza dulce, stafide aurii,
zahar, zahar vanilat, coaja de portocala confiata, rom, galbenus.
Ingrediente: aluat de cozonac pentru umplutura: 500 g branza…
Read more »Mancarica cu porumb, ceapa si pasta de ardei
Mancarica
cu porumb, ceapa si pasta de ardei din: boabe de porumb, ceapa, mustar,
ulei, pasta de ardei, faina, marar, sare, piper. Ingrediente: 600 g
boabe de porumb (din conseva)…
Read more »Supă de paste cu legume şi cârnaţi
Supă
de paste cu legume şi cârnaţi din: ulei de masline, carnati, supa de
pui, penne, morcovi, ceapa, telina, fasole verde si patrunjel.
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 8 carnati…
Read more »Pâinici cu pastă de măsline
Pâinici
cu pastă de măsline din: masline, paine, usturoi, ulei de masline,
zeama de lamaie, sare, faina, apa, drojdie. Ingrediente: 200 g masline 2
felii de paine 1 catel de…
Read more »Reteta zilei: Curcan la cuptor
Curcan
la cuptor din: sare, piper negru, piper rosu, piper alb, cimbru, coaja
de portocala, coaja de lamie, foi dafin, unt, curcan. Ingrediente: 1/2
ceasca de sare 2 linguri…
Read more »Carne tocată la cuptor
Carne
tocată la cuptor din: chifla, morcov, castraveti, ceapa, usturoi,
rozmarin, carne tocata, ou, boabe de piper roz, otet balsamic, sare,
piper, mustar, oua, bacon, smantana si amidon. Ingrediente: 1 chifla…
Read more »Piept de vitel înăbuşit – cu sofran si măsline
O
reteta savuroasa de Piept de vitel înăbuşit din: piept de vitel, sare,
piper, ceapa, usturoi, cimbru, salvie, patrunjel, ulei, foi de dafin,
supa, rosii coapte, sofran, masline verzi si…
Read more »Salată de ghebe cu gogoşari copţi
Salată
de ghebe cu gogoşari copţi din: ghebe, gogosari, otet, zahar, dafin,
boabe de piper si ulei. Ingrediente: 2 kg ghebe crude 2 kg gogosari 75
ml otet 100 ml apa…
Read more »Prăjitură de morcovi condimentată
O
reteta savuroasa de Prăjitură de morcovi condimentată din: ulei de
rapita, faina, praf de copt, amestec de condimente, zahar brun, morcovi,
cartofi, stafide, oua, siropd e agave, suc de…
Read more »Chiftelute de legume in sos de rosii
Chiftelute
de legume in sos de rosii din: pastarnac, dovlecel, morcov, faina,
cimbru, usturoi, ceapa, foaie de dafin, rosii, supa de legume, bulion,
ulei, boia de ardei dulce, leustean, sare,…
Read more »Rulouri delicioase cu mac
Rulouri
delicioase cu mac din: aluat de cozonac, mac, zahar, lapte, zahar
vanilat, ou. Ingrediente: aluat de cozonac pentru umplutura: 250 g mac
150 g zahar 75 ml lapte 1…
Read more »Carnati facuti in casa
Când
pregăteşti cârnaţii în casă, oferă-le o notă italienească. Pune într-un
bol 1kg carne de porc tocată, 1 lingură de sare, 1 linguriţă seminţe de
fenicul măcinate (sau zdrobite în…
Read more »Plăcintă cu afine, fructe si frisca
Plăcintă
cu afine, fructe si frisca din: faina, sare, zahar, unt, ou, biscuiti
cu unt, alune, afine, suc de lamaie, zahar, oua, frisca si amidon.
Ingrediente: aluat: 250 g faina sare…
Read more »Ciorba de fasole cu cimbru
Ciorba
de fasole cu cimbru din: fasole uscata, morcov, telina, pastarnac,
ardei rosu, ceapa, pasta de rosii, ulei, cimbru, sare. Ingrediente: 250 g
fasole uscata 1 morcov 1 telina 1…
Read more »Burrito cu tofu
Burrito
cu tofu din: foi de tortilla, tofu in saramura, ardei gras, sos de
soia, sos picant. Ingrediente: 4 foi de tortilla 150 g tofu in saramura 1
ardei gras…
Read more »Cocktail Cool Down
Cocktail
Cool Down din: sirop de menta, zeama de lamaie, suc de ananas, apa
mierala, sirop de grenadine si zahar. Este un cocktail non alcoolic.
Ingrediente: 1 cl sirop de menta…
Read more »Cotlet in crusta de mustar
Cotlet
in crusta de mustar din: cotlet de porc, mustar cu hrean, sare
grunjoasa, ulei de floarea soarelui, vin, dulceata de merisor, salata
verde, morcovi, otet balsamic si busuioc. Ingrediente: un…
Read more »Cozonac impletit cu alune si ciocolata
Cozonac
impletit cu alune si ciocolata din: faina, margarina, lapte, alune,
oua, zahar, zahar vanilat, drojdie usata, ciocolata, coaja de lamaie,
sare. Ingrediente: 500 g faina 125 g margarina 250…
Read more »Mancarica de fasole verde
Mancarica
de fasole verde din: fasole verde, ceapa, praz, ardei gras, ulei,
morcov, sare, piper, bulion, patrunjel verde, apa. Ingrediente: 500 g
fasole verde 1 ceapa 3 fire de praz…
Read more »Reteta zilei: Pizza cu blat din vinete
O
reteta savuroasa de Pizza cu blat din vinete din: vinete, sare, ulei de
masline, condimente, busuioc, parmezan, mozzarella, usturoi, rosii si
oregano.
Budinca de cuscus
Budinca
de cuscus din: cuscus, naut, supa de legume, ceapa rosie, usturoi,
ulei, zeama de lamaie, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 135 g cuscus
130 g naut fiert 250 ml supa…
Read more »Plăcintă dobrogeană cu dovleac
Plăcintă
dobrogeană cu dovleac din: dovleac, scortisoara, ulei, apa, drojdie,
zahar, sare, faina si zahar pudra. Ingrediente: ½ dovleac (aproximativ
1,5 kg) 2 lingurițe scorțișoară 20 linguri ulei 12 linguri…
Read more »Perisoare picante
Perisoare
picante din: carne de vita, ceapa, sare, piper, ou, ulei, chifla,
cimbru, rosii, ardei iute, ardei capia, usturoi, zahar, otet, busuioc si
oregano. Ingrediente: 500 g carne tocata de vita…
Read more »Musaca de cartofi cu ciuperci si verdeata
Musaca
de cartofi cu ciuperci si verdeata din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei,
nucsoara, suc de rosii, verdeata, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 1
kg ciuperci 1 kg cartofi 2 cepe 4…
Read more »Tocană de legume pentru iarnă
Tocană
de legume pentru iarnă din: ulei, ceapa, gogosare, ardei gras, orez,
bulion, foaie de dafin si sare. Ingrediente: 1/5 ulei 1 kg ceapa tocata 1
kg gogosari taiati fasii 1/5…
Read more »Reteta zilei: Prajitura cu nuci si vanilie
Prajitura
cu nuci si vanilie din: aluat de patiserie, nuci, zahar, sirop, unt,
vanilie, ou. Ingrediente: 1 aluat de patiserie 1/2 cana nuci tocate
1/2 cana de zahar 1/2…
Read more »Ciorbă de crap cu borş
Ciorbă
de crap cu borş din: praz, ceapa, ardei, rosii, bors, crap, leustean,
ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, piper si foaie de dafin.
Ingrediente: un fir praz 2 cepe…
Read more »Paste mediteraneene cu rosii cherry si dovlecei
Paste
mediteraneene din: paste, ulei de masline, sare, piper, dovlecei,
ceapa, ardei, rosii cherry, oregano, patrunjel, parmezan si margarina.
Ingrediente: 500 g paste fettucinne 50 ml ulei de masline sare piper…
Read more »Punci cu gin si scortisoara
Punci
de pere şi merişoare din: cidru de pere, suc de pere, suc de merisoare,
gin, scortisoara si pastai de vanilie. Ingrediente: 1 l cidru de pere 1
l suc de…
Read more »Saleuri cu verdeaţă
O
reteta savuroasa de Saleuri cu verdeaţă din: aluat, unt, branza,
galbenusuri, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 pachet cu aluat foitaj
(400 g ) 1/2 g pachet cu unt 50…
Read more »Pastrav cu fasole verde
Patrav
cu fasole verde din: pastravi, ulei, sare grunjoasa, usturoi, malai,
piper, cimbru, fasole verde, ulei de masline, otet balsamic, bacon,
rosie, ardei capia, lamaie si patrunjel verde. Ingrediente: 4 pastravi…
Read more »Supă cremoasă de roşii
Supă
cremoasă de roşii din: ulei de masline, ceapa, telina, morcovi,
cartofi, foi de dafin, zahar, piure de tomate, otet de vin, rosii,
passata si lapte. Ingrediente: 3 linguri ulei de…
Read more »Carnati in aluat cu malai
Carnati
in aluat cu malai din: carnaciori, malai, faina, lapte, ulei, praf de
copt, sare, zahar, rozmarin, cimbru si piper. Ingrediente: 7 carnaciori
proaspeti 400 g malai 100 g faina 600…
Read more »Gulas de vitel cu prune si garnitura de spanac cu usturoi
Gulas
de vitel cu prune si garnitura de spanac cu usturoi din: carne de
vitel, prune, sare, piper, unt, ceapa, rodie, spanac, miez de nuca,
usturoi, coriandru, maioneza, otet de vin,…
Read more »Salată de ciuperci de padure
Salată
de ciuperci de padure din: ciuperci, oua, ulei, usturoi, paine,
patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 400 g ciuperci congelate 2 oua
100 ml ulei 1 catel de usturoi paine toast…
Read more »Pulpe cu cartofi taranesti
Pulpe
cu cartofi taranesti din: pulpe de pui, boia, sare, piper, ulei,
usturoi, rozmarin, cartofi, ceapa rosie, ardei capia, patrunjel, fasole
verde si ulei de masline. Ingrediente: 4 pulpe de pui…
Read more »Cuiburi de oua in ardei
Cuiburi
de oua in ardei din: oua, ardei capia, rosii, unt, ulei, patrunjel,
sare si piper. Ingrediente: 4 oua 3 ardei capia 2 rosii 1 lingurita cu
unt ulei patrunjel sare…
Read more »Reteta zilei: Tocana de vita cu legume si garnitura de orez basmati
Tocana
de vita cu legume si garnitura de orez basmati din: carne de vita, ulei
de masline, unt, ceapa, usturoi, ghimbir, chimion, coriandru, boia de
ardei dulce, turmeric, cuisoare, scortisoara,…
Read more »Galuste cu ciuperci
Galuste
cu ciuperci din: cartofi, gris, faina, sare, piper, ciuperci, ceapa,
ulei, ardei gras. Ingrediente: pentru galuste: 500 g cartofi 150 g gris
150 g faina sare piper pentru umplutura:…
Read more »Fasole cu morcov si verdeata
Fasole
cu morcov si verdeata din: fasole, telina, morcov, ceapa, pastarnac,
radacina de patrunjel, suc de rosii, frunze de dafin, marar.
Ingrediente: 500 g fasole 1 telina 1 morcov 1…
Read more »Ciorbă de fasole boabe cu gutui
O
reteta savuroasa de Ciorbă de fasole boabe cu gutui din: gutui,
smantana, lapte, oua, sare, boia, fasole alba, apa, patrunjel si ceapa
rosie. Ingrediente: 4 gutui mari coapte bine…
Read more »Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia
Ciuperci
sotate cu usturoi si ardei capia din: ciuperci, ardei capia, usturoi,
ulei de masline, foaie de dafin, patrunjel verde, marar, sare, piper.
Ingrediente: 250 g ciuperci champignon 1 ardei…
Read more »Budincă de paste cu nucă
Budincă
de paste cu nucă din: paste, branza, zahar, zahar vanilat, oua, unt si
nuca. Ingrediente: 500 g paste tip rigatoni/penne 300 g branza
fina/mascarpone 150 g zahar 2-3 pliculete cu…
Read more »Cozonac cu miez de nuca
Cozonac
cu miez de nuca din: faina, lapte, galbenusuri, unt, zahar, sare, zahar
vanilat, drojdie, hartie pentru copt, albusuri, miez de nuca, cacao,
coaja de lamaie, esenta de rom. Ingrediente:…
Read more »Reteta zilei: Sos de rosii pentru paste
Sos
de rosii pentru paste din: ulei de masline, usturoi, dafin, rosii,
sare. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi,
tocat 1 foaie de dafin…
Read more »Chec aperitiv cu legume
Chec
aperitiv cu legume din: morcov, ardei, mazare, faina, apa minerala,
ulei, margarina, praf de copt, sare, susan, boia, untisor. Ingrediente: 1
morcov mare 1 ardei rosu 100 g mazare…
Read more »Varză ca-n Bihor
Varză
ca-n Bihor din: carne de porc, orez, varza, ceapa, slanina afumata,
untura, smantana, bulion, boia, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne
de porc tocata 50 g orez 1 kg…
Read more »Supă de ceapă cu friganele
O
reteta savuroasa de supă de ceapă cu friganele din: ceapa, unt, ulei
vegetal, boia, sare, piper, bagheta, sos de rosii si mozzarella.
Ingrediente: 4 cepe 1/2 pachet de unt…
Read more »Aperitive din peste
Aperitive
din peste din: file de cod, bacon, nucsoara, zeama de lamaie, foi de
dafin, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g file de cod 200 g bacon
nucsoara macinata…
Read more »Hamburger vegetal
Hamburger
vegetal din: ciuperci, naut, cartofi, dovlecel, ceapa, usturoi, chifle
de hamburger, rucola, patrunjel, ulei. Ingrediente: 250 g ciuperci 100 g
naut fiert 2 cartofi 1 dovlecel 1 ceapa mica…
Read more »Retete culinare: Ghiveci măcelăresc
Ghiveci
măcelăresc din: piept de vaca, maduva, ulei, ceapa, cartofi, morcovi,
mazare, fasole, conopida, dovlecei, vanata, varza, bame, telina, ardei
grasi, ardei iute, rosii, bulion, verdeata, cimbru, usturoi, piper si
sare.…
Read more »Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci
Penne
cu spanac, brânză şi topping de nuci din: penne, praz, unt, faina,
mustar, nucsoara, lapte, cheddar, paine, nuci si spanac. Ingrediente:
500 g de penne 2 fire de praz mari,…
Read more »Terina din carne de pasare cu slaninuta si piept de porc
Terina
din carne de pasare cu slaninuta si piept de porc din: carne de pasare,
slanina, coniac, vin alb, foaie de dafin, cimbru, ciuperci, ceapa,
ulei, oua,
Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza de capra si afine
Piept
de pui umplut cu branza de capra si afine din: piept de pui, ulei de
masline, rozmarin, piper, sare, afine, branza de capra. Ingrediente: 2
buc piept de…
Read more »Cornulete cu nuca si gem
Cornulete
cu nuca si gem din: margarina, lamaie, faina, zahar pudra, apa calda,
coaja de lamaie, sare, nuci, gem de prune. Ingrediente: 1 pachet de
margarina la temperatura camerei 1…
Read more »Pateuri cu ciuperci, ceapa verde si varza
Pateuri
cu ciuperci, ceapa verde si varza din: foi de placinta, ciuperci,
morcov, telina, ceapa verde, foi de varza, sos de soia, piper, ulei.
Ingrediente: 400 g foi de placinta…
Read more »Chec din carne de curcan
Chec
din carne din: carne de curcan, piept de curcan, bacon, smantana, oua,
ceapa, usturoi, ulei, piper alb si sare. Ingrediente: 500 g carne de
curcan tocata 1 piept de curcan…
Read more »Hummus cu paprica si patrunjel verde
Hummus
cu paprica si patrunjel verde din: naut, pasta de susan, zeama de
lamaie, ulei de masline, usturoi, patrunjel verde, sare, boia, lipie.
Ingrediente: 1 conserva naut 2 linguri cu…
Read more »Tarta cu prune si crema
Tarta
cu prune si crema din: aluat de tarta, migdale, zahar tos, unt, oua,
esenta de migdale, faina, gem de prune, zahar pudra, zahar vanilinat,
zeama de lamaie. Ingrediente: 500…
Read more »Vin fiert cu scortisoara si cuisoare
Vin
fiert cu scortisoara si cuisoare din: vin rosu sec, cuisoare,
scortisoara, zahar, portocala. Ingrediente: 1 l vin rosu sec 2-3
cuisoare 2 batoane de scortisoara 100 g zahar 1…
Read more »Reteta zilei: Tort cu crema de ciocolata, frisca si caramel
Tort
cu crema de ciocolata si frisca din: lapte, fulgi de ciocolata, apa
rece, amidon, lapte condensat, oua, esenta de vanilie, unt, ciocolata,
frisca, zahar, caramel, blat de tort. …
Read more »Cocktail Come On
Cocktail
Come On din: sirop de migdale, zeama de lamaie, suc de grepfrut, suc de
portocale, suc de ananas, apa minerala, ananas, kiw si cirese. Este un
coktail non alcoolic. Ingrediente:…
Read more »Copanele cu rozmarin
O
reteta savuroasa de Copanele cu rozmarin din: copane de pui, sare,
piper, boia, miere, ulei, rozmarin, usturoi si cartofi. Ingrediente: 16
copane de pui sare piper boia dulce 20…
Read more »Supa de fasole cu sfecla rosie
Supa
de fasole cu sfecla rosie din: fasole boabe, sfecla rosie, cimbru,
morcov, suc de rosii, hrean si ulei. Ingrediente: 800 g fasole boabe 1
sfecla rosie potrivita 5 crengute de…
Read more »Somon cu sos de piper
O
reteta savuroasa de Somon cu sos de piper din: file de somon, unt,
faina, lapte, sare, nucsoara, piper, cartofi natur si patrunjel.
Ingrediente: 800 g file de somon 2-3…
Read more »Deliciu cu orez
O
reteta delicioasa de desert cu: orez, lapte, oua, zahar, coaja de
lamaie. Ingrediente: 500 ml lapte 3 ouă 4 linguri zahăr 150 g orez coaja
rasă de la 1/2…
Read more »Prajitura cu crema de fisic
O
reteta delicioasa de prajitura cu: piscoturi, smantana, praf de frisca,
zahar, compot de ananas, esenta de fitic, colorant alimentar verde,
gelatina, zmeura, fistic crud. Ingrediente: 1 pachet de pişcoturi…
Read more »Tort-aperitiv cu masline
O
reteta delicioasa de tort aperitiv cu: paine integrala, crema de
branza, branza de vaci, unt, masline verzi umplute cu gogosari, pate de
porc, smantana, cascaval afumat, alune sarate, marar,…
Read more »Desert cu vanilie
O
reteta delicioasa de desert cu: desert, lapte, baton de vanilie,
galbenusuri, zahar, faina, sare, jelul. Ingrediente: 500 ml lapte 1
baton de vanilie 5 gălbenuşuri 120 g zahăr 75…
Read more »Terina cu branza
O
reteta delicioasa de aperitiv cu: patrunjel verde, busuioc, ardei
copti, telemea de oaie, branza dulce, smantana, gelatina, ulei de
masline, piper. Ingrediente: 2 legături pătrunjel verde 4 frunze
busuioc…
Read more »Salata cu pui si portocale
Salata
cu pui si portocale din: portocale, castraveti, salata verde, piept de
pui, zahar, vin, hrean, ulei de masline, zeama de lamaie, sare
grunjoasa, piper si otet balsamic. Ingrediente: 3 portocale…
Read more »Reteta zilei: Paste umplute cu carne de vita
Paste
umplute cu carne de vita din: paste, carne tocata de vita, condimente,
fasole neagra, branza cheddar, ulei de masline, usturoi, ceapa rosie,
ardei iute, supa de pui, smantana, avocado,…
Read more »Pacheţele de ciuperci
O
reteta savuroasa de Pacheţele de ciuperci din: orez, ciuperci,
dovlecei, ceapa, unt, parmezan, piper si sare. Ingrediente: 1/2 cana cu
orez 250 g ciuperci 2 dovlecei 1 ceapa 100…
Read more »Ciorba ardeleneasca
Ciorba
ardeleneasca din: cartofi, rasol de vitel, fasole verde, bors, morcovi,
ceapa, ardei, sare, piper, paprika, patrunjel si leustean. Ingrediente:
6 cartofi un kg rasol de vitel 200 g fasole verde…
Read more »Terină cu ardei copt
Terină
cu ardei copt din: ardei capia, dovlecei, sunca, branza de vaci, unt,
zeama de lamaie si sare. Ingrediente: 8 ardei capia 2 dovlecei 100 g
sunca 200 g branza de…
Read more »Spaghete în vinete
Spaghete
în vinete din: spaghete, vinete, mozzarella, rosii, usturoi, busuioc,
ulei de masline, piper si sare. Ingrediente: 500 g spaghete 2 vinete 200
g mozzarella 4 rosii 5 catei de usturoi…
Read more »Fursecuri cu gem si bezea
Fursecuri
cu gem si bezea din: faina, zahar, sare, praf de copt, bicarbonat de
sodiu, zahar vanilat, unt, oua, gem de capsuni, gelatina, albusuri.
Ingrediente: pentru aluat: 500 g faina…
Read more »Trigoane cu piept de pui si praz
Trigoane
cu piept de pui si praz din: foi de placinta, piept d epui, praz,
ciuperci, smantana, vin alb, usturoi, susan, ulei. Ingrediente: foi de
placinta 2 piepti de pui…
Read more »Specialitate a la grec
Specialitate
a la grec din: vinete, carne tocata, ceapa, usturoi, sare, piper,
cimbru, ulei de masline, cascaval, suc de rosii si patrunjel.
Ingrediente: 4 vinete 500 g carne tocata 2-3 cepe…
Read more »Vinete aromate
Vinete
aromate din: ceapa, vinete, rosii, dovlecei, usturoi, ulei de masline,
sare, piper, cimbru, busuioc si rozmarin. Ingrediente: 4 cepe albe 3
vinete 6 rosii 3 dovlecei 7 catei de usturoi…
Read more »Piept de pui la gratar cu iaurt si condimente
Piept
de pui la gratar cu iaurt si condimente din: file de piept de pui,
iaurt, cimbrisor, arpagic, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente:
600 g file de piept de…
Read more »Fasole cu carnati si carne de porc
Fasole
cu carnati si carne de porc din: carnati, carne de porc, fasole, ulei,
ceapa, usturoi, suc de rosii, frunze de dafin, sare, piper. Ingrediente:
4 carnati 300 g carne…
Read more »Chec cu mere, nuci si scortisoara
Chec
cu mere, nuci si scortisoara din: mere, unt, zahar, oua, fiana, praf de
copt, zahar pudra, scortisoara, nuci. Ingrediente: 500 g mere 1 pachet
de unt 250 g zahar…
Read more »Piept de vitel umplut
Piept
de vitel umplut din: piept de vitel, prune, pesmet, ou, ulei,
patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de vitel (bucata
intreaga) 300 g prune afumate fara samburi 2…
Read more »Placinta cu iaurt si stafide
Placinta
cu iaurt si stafide din: faina, apa, otet, sare, ulei, iaurt, oua,
zahar, praf de copt, zahar vanilat, stafide. Ingrediente: 500 g faina 1
pahar cu apa
Icre de fasole cu ceapa verde
Icre
de fasole cu ceapa verde din: fasole, ceapa verde, morcov, usturoi,
unt. Ingrediente: 500 g fasole 1 legatura ceapa verde 1 morcov 2 catei
de usturoi 50 g unt…
Read more »Reteta zilei: Budinca de ciuperci cu legume si verdeata
Budinca
de ciuperci cu legume si verdeata din: paine, telina, ceapa, ciuperci,
cimbru, rozmarin, patrunjel, supa de pui, unt, sare, piper. Ingrediente:
1 felie paine 2 cesti telina, cuburi 2…
Read more »Săculeţi-surpriză din clătite
Săculeţi-surpriză
din clătite din: ton, peste afumat, frunze de salata, ceapa rosie,
porumb, lamaie, patrunjel verde, sare, oua, faina, lapte si sare.
Ingrediente: 2 conserve cu ton in suc propriu 1…
Read more »Vinete cu doua creme
Vinete
cu doua creme din: vinete, cartofi, rosii, miez de nuca, usturoi,
patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 4 vinete 500 g cartofi 1 kg
rosii 20 bucati miez de nuca…
Read more »Prajitura cu prune si frisca
Prajitura
cu prune si frisca din: prune, frisca, iaurt, miere, zeama de lamaie si
cocos. Ingrediente: 12 prune de marime medie 100 ml frisca lichida 100 g
iaurt natural 1 lingura…
Read more »Ruladă de curcan cu brânză
Ruladă
de curcan cu brânză din: piept de curcan, branza de vaci, ceapa, sunca,
patrunjel, oua, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de curcan 250 g
branza de vaci 1 ceapa…
Read more »Cornulete gustoase
Cornulete
gustoase din: gem de prune, nuca, esenta de vanilie, zahar pudra,
faina, ulei, bors si sare. Ingrediente: gem de prune nuca zdrobita
esenta de vanilie zahar pudra vanilat pentru aluat:…
Read more »Reteta zilei: Prajitura cu unt de arahide si ciocolata
Prajitura
cu unt de arahide si ciocolata din: unt de arahide, crema de ciocolata,
apa, ulei de canola, oua, unt, lapte, ciocolata. Ingrediente: 1 cutie
unt de arahide 1…
Read more »Chiftele cu sos de ceapa
Chiftele
cu sos de ceapa din: ulei, frunze de salvie, ceapa, spata de porc,
ficat de porc, nucsoara, zahar, otet de vin, faina, supa de vita,
patrunjel, piure si legume. Ingrediente:…
Read more »Blanchetă de porc cu vinete coapte
Blanchetă
de porc cu vinete coapte din: carne de porc, vinete, ceapa, usturoi,
boia, piper, unt, smantana, faina, parmezan, sare, ulei si patrunjel
verde. Ingrediente: 700 g carne de porc 4…
Read more »Tocana savuroasa de pui
Tocana
savuroasa de pui din: supa de pui, unt de arahide, ceapa, ulei de
floarea soarelui, ghimbir, pudra de ardei, chimion, coriandru, ardei
iute, foi de dafin, rosii, pulpe superioare, cartofi,…
Read more »Covrigei cu cacao si zahar
Covrigeri
cu cacao si zahar din: zahar, cacao, unt, sare, faina, albus.
Ingrediente: 150 g zahar 4 linguri cacao 4 linguri unt la temperatura
camerei sare 150 g faina 1…
Read more »Salata de fasole cu sunca si sfecla rosie
Salata
de fasole cu sunca si sfecla rosie din: fasole, sunca, sfecla rosie,
gogosar, praz, patrunjel, sare, piper, ulei, otet, ceapa verde.
Ingrediente: 300 g fasole cu bob mare 100…
Read more »Prăjitură cu jeleu de sfeclă
O
reteta savuroasa de Prăjitură cu jeleu de sfeclă din: foi de pandispan,
dulceata de visine, sfecla, zahar, vin, agar agar, ricotta, zahar pudra
si esenta de vanilie. Ingrediente: 2…
Read more »Aripioare în aluat crocant
Aripioare
în aluat crocant din: aripioare, oua, bere blonda, faina, cimbru, sare,
piper si ulei. Ingrediente: 12 aripioare intregi 2 oua bere blonda
faina cimbru sare piper ulei Mod de…
Read more »Tort sarlota
O
reteta savuroasa de Tort sarlota din: galbenusuri, lapte, zahar, rom,
gelatina, zahar vanilat, cacao, frisca si piersici. Ingrediente: 4
galbenusuri 200 ml lapte 200 g zahar 3 linguri rom…
Read more »Pizza cu aluat de cartofi
Pizza
cu aluat de cartofi din: cartofi, faina, ceapa, ou, ulei, lapte, suc de
rosii, mozzarella, sunca, ciuperci, masline, busuioc si oregano.
Ingrediente: 1 kg cartofi 200 g faina 1 ceapa…
Read more »Reteta zilei: Supa de porc cu fasole si salata
Supa
de porc cu fasole si salata din: carne de porc, fasole, supa de pui,
ceapa, napi, cartofi, carnati picanti, salata creata. Ingrediente: 1/2
kg carne de porc, cuburi…
Read more »Friptura cu struguri si sfecla
Friptura
cu struguri si sfecla din: pulpa de porc, struguri, suc de rosii,
ceapa, faina, cuisoare, dafin, busuioc, cimbru, sare, piper, ulei,
sfecla rosie si rosii cherry. Ingrediente: 1 kg pulpa…
Read more »Plachie de vinete
O
reteta savuroasa de plachie de vinte din: vinete, ulei, ceapa, usturoi,
rosii, patrunjel, faina, ardei grasi, sare si piper. Ingrediente: 4
vinete lunguiete 100 ml ulei 2 cepe 7-8…
Read more »Bors de pui cu mazare
Bors
de pui cu mazare din: pui, mazare, ceapa, salata verde, ulei si bors.
Ingrediente: 1 pui 500 g mazare 1 ceapa 1 salata verde 2 linguri ulei
bors dupa gust…
Read more »Strudel cu pere si crema
O
reteta savuroasa de Strudel cu pere si crema din: aluat, pere, zahar,
unt, zahar vanilinat si budinca de vanilie. Ingrediente: 1 pachet aluat
foietaj (450 g) 4-5 pere 5+3…
Read more »Minitarte cu ciuperci
Minitarte
cu ciuperci din: faina, vin, ulei de floarea soarelui, praf de copt,
cimbru, sare, ciuperci, smantana, oua, unt, piper si cimbru.
Ingrediente: 500 g faina 250 ml vin alb sec…
Read more »Retete culinare: Gogoşi umplute
Gogoşi
umplute din: lapte batut, faina, ou, praf de copt, coaja de lamaie,
esenta de vanilie, gem de capsune, sare si ulei. Ingrediente: 200 ml
lapte batut 150 g faina 1…
Read more »Reteta zilei: Paste umplute cu branza si sos de spanac
Paste
umplute cu branza si sos de spanac din: paste rigatoni, mozzarella,
parmezan, branza maruntita, ricotta, busuioc, oregano, patrunjel, unt,
spanac, usturoi, lapte de soia, sare, piper. Ingrediente: 1…
Read more »Cosulet cu linte
Cosulet
cu linte din: faina, margarina, apa, otet, linte verde, morcov, ardei,
rosie, ceapa, cartof, ulei de masline, cimbru, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente: pentru aluat: 350 g faina 250 g…
Read more »Chipsuri din mere
Chipsuri
din mere din: mere, zahar, scortisoara si zeama de lamaie. Ingrediente:
2 mere 2 linguri de zahar 1/2 lingurita de scortisoara zeama de la 1/2
lamaie Mod de preparare:…
Read more »Rulouri de somon cu legume
Rulouri
de somon cu legume din: somon, ardei gras, telina, castravete, marar,
iaurt, usturoi, castravete si sare de mare. Ingrediente: somon felii
cate 1 ardei gras rosu si galben 1/2 telina…
Read more »Prăjitura cu dovleac şi caramel
Prăjitura
cu dovleac şi caramel din: dovleac, ulei de floarea soarelui, zahar
brun, oua, faina, bicarbonat, ghimbir, crema de branza de vaci, sos
caramel, caise deshidratate. Ingrediente: 400 g dovleac,…
Read more »Piept de pui umplut cu varza rosie
Piept
de pui muplutr cu varza din: piepti de pui, varza rosie, faina, otet,
ulei, piper, sare. Ingrediente: 2 piepti de pui 1/4 varza rosie 2
linguri cu faina 2…
Read more »Cornulete cu gem
O
reteta delicioasa de cornulete cu: bors, ulei, drojdie, zahar, sare,
faina, gem de caise, zahar pudra. Ingrediente: 200 ml bors 50 ml ulei 30
g drojdie (cât o nucă)…
Read more »Aperitiv cu cu spanac si branza
Aperitiv
cu cu spanac si branza din: oua, ulei, smantana, faina, praf de copt,
spanac, sare, branza feta, smantana, ciuperci, marar si
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu