Retete de Sarbatoare:
Bilute de cascaval

Bilute
de cascaval din: oua, cascaval, unt, faina, apa. Ingrediente: 3 oua 50 g
cascaval ras 50 g unt 100 g faina 10 linguri apa Mod de preparare:
Intr-o cratita…
Read more »Reteta zilei: Gogosi cu glazura de ciocolata

Gogosi
cu glazura de ciocolata din: faina, zahar, praf de copt, nucsoara,
sare, lapte de cocos, frisca, oua, unt topit, fulgi de ciocolata, unt,
lichior. Ingrediente: 2 cani de…
Read more »Supă de fasole cu verdeata

Supă
de fasole cu verdeata din: ulei, ceapa verde, usturoi, morcov, rosii in
suc propriu, fasole uscata, dovlecel, cimbru, patrunjel, tarhon, foi de
dafin, paste, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri…
Read more »Reteta de post: Ardei umpluti cu legume

Ardei
umpluti cu legume din: ardei grasi, orez, morcovi, ceapa, patrunjel,
suc de rosii, apa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10 ardei grasi 250 g
orez 2 morcovi 2 cepe 1…
Read more »Macaroane cu tofu la cuptor

Macaroane
cu tofu la cuptor din: macaroane, legume, branza tofu, ulei, sare,
piper. Ingrediente: 500 g macaroane 1 punga de legume congelata 500 g
branza tofu ulei sare piper …
Read more »Broccoli cu fasole si ardei iute

Broccoli
cu fasole si ardei iute din: broccoli, muguri de pin, ulei de masline,
ceapa murata, usturoi, ardei iute, boabe de fasole, lamaie, sare de
mare, piper, tarhon. Ingrediente: 400…
Read more »Supa de pui cu telina si morcovi

Supa
de pui cu telina si morcovi din: piept de pui, ceapa, ardei usturoi,
morcovi, telina, radacina de patrunjel, sare, piper, ulei, unt.
Ingrediente: 2 piepţi de pui cu os 5-6 cepe…
Read more »Burta de porc cu praz si morcovi

Burta
de porc cu praz si morcovi din: burta de porc, praz, morcovi, cimbru,
rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g burta de porc 2 bucati
praz 3 bucati morcovi 3 linguri cimbru 3 bucati…
Read more »Drob italienesc

Drob
italienesc: foitaj de aluat, spanac, sare, nucsoara, ulei de masline,
oua, branza ricotta, parmezan. Ingrediente: 450 g foitaj de aluat 1 kg
frunze de spanac sare nucşoară 2 linguri…
Read more »Jambon cu glazura de portocale

Jambon
cu glazura de portocale din: jambon, cuisoare, gem de portocale, zahar
brun, mustar dijon. Ingrediente: 3 kg de jambon 16 cuisoare 1/4 cana de
gem de portocale 1/4 cana…
Read more »Cannelloni cu spanac şi muguri de pin

Cannelloni
cu spanac şi muguri de pin: rulouri cannelloni, sare, spanac, bacon,
ceapa, unt, smantana, piper, lapte, faina, muguri de pin, nucsoara,
parmezan. Ingrediente: 250 g rulouri cannelloni sare 600…
Read more »Somon cu legume si marar

Somon
cu legume si marar din: somon, branza brie, ardei gras, ceapa rosie,
morcov, marar uscat, usturoi granulat, sare, piper. Ingrediente: 2-3
bucati de somon branza brie 1 ardei gras…
Read more »Reteta zilei: Penne cu pui si mozzarella

Penne
cu pui si mozzarella din: penne, ulei de masline, piept de pui, sare,
piper, ceapa, usturoi, sos marinara, fulgi de ardei rosu, apa,
patrunjel, mozzarella, parmezan, busuioc. Ingrediente:…
Read more »Ardei umpluţi cu spanac, peşte şi orez

Ardei
umpluţi cu spanac, peşte şi orez: ardei gras rosu, file de peste,
ceapa, usturoi, ulei de masline, spanac, busuioc, patrunjel, supa de
legume, oua, orez, piper, sare. Ingrediente: 4…
Read more »Friptura de miel cu spanac si rosii

Friptura
de miel cu spanac si rosii din: carne de miel, spanac, rosii, usturoi,
unt, pesmet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g carne de miel (cotlet
sau pulpă) 700-800 g spanac proaspăt…
Read more »Cornulete foarte moi

Cornulete
foarte moi din: untura, smantana, drojdie, zahar vanilat, coaja de
lamaie, zahar. Ingrediente: 250 g untura 250 g smantana 1 cub drojdie
1-2 pliculete zahar vanilat coaja rasa de…
Read more »Pastă de peşte cu legume

Pastă
de peşte legume: peste, ceapa, morcovi, ulei, bulion, sare, piper, foi
de dafin. Ingrediente: 2 kg de peşte proaspăt 1 kg ceapă 1 kg morcov 300
ml ulei 1…
Read more »Lichior de oua

Lichior
de oua din: galbenusuri, alcool dublu rafinat, lapte, zahar, zahar
vanilat, esenta de rom. Ingrediente: 4 galbenusuri 1/4 alcool dublu
rafinat 500 ml lapte fiert si racit 250 g…
Read more »Ciorba de burta cu patrunjel

Ciorba
de burta cu patrunjel din: burta, morcov, patrunjel, ardei gras, ceapa,
ciuperci, usturoi, patrunjel verde, leustean verde, zeama de lamaie,
bulion, faina, smantana, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg burta…
Read more »Reteta zilei: Salata de pui cu coriandru

Salata
de pui cu coriandru din: piept de pui, condimente, sare, piper,
coriandru, miere, suc de lamaie, ulei de masline, struguri negri, branza
feta, alune, ceapa verde, spanac. Ingrediente:…
Read more »Frigarui de berbecut cu salata si rosii coapte

Frigarui
de berbecut cu salata si rosii coapte din: usturoi, pulpa de berbec,
ulei, boia, sare, piper, ceapa, lamaie, rosii, castravete, iaurt,
branza, uleid e masline. Ingrediente: 2-3 căţei de usturoi…
Read more »Chec cu spanac si branza

Chec
cu spanac si branza: spanac, oua, faina, praf de copt, lapte, branza,
nucsoara, sare, piper, mustar, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg frunze
de spanac 3 ouă 150 g…
Read more »Baghete de pui cu pastă de sfeclă

Baghete
de pui cu pastă de sfeclă din: file de piept de pui, seminte de susan,
faina, pesmet, oua, oregano, sare, sfecla rosie, crema de branza, iaurt,
oregano. Ingrediente: 500…
Read more »Clatite aperitiv cu branza de vaci

Clatite
aperitiv cu branza de vaci din: faina, oua, lapte, ulei, sare, branza
de vaci, unt, smantana, sare, gogosar, marar. Ingrediente: 300 g faina 2
oua 550 ml lapte ulei…
Read more »Cotlet de berbecut cu salata

Cotlet
de berbecut cu salata din: cotlet de berbec, sare, piper, vin alb,
patrunjel verde, rozmarin, usturoi, ardei iute, ulei de masline, mustar,
franzela, ou. Ingrediente: 1.5 kg cotlet de berbec…
Read more »Salata de cruditati cu maioneza si zeama de lamaie

Salata
de cruditati din: morcovi, mar, telina, zeama de lamaie, maioneza,
sare. Ingrediente: 3 morcovi 1 mar 1 telina 3-4 linguri zeama de lamaie
150 g maioneza sare Mod de…
Read more »Bruschete speciale

Bruschete
speciale din: baghete, pateu de ficat de pui, maioneza, marar, piper,
sare, gogosar murat, castraveti murati. Ingrediente: 2 baghete 1 cutie
de pateu de ficat de pui 100 g…
Read more »Tartine cu pasta de ton (sau sardele)

Tartine
cu pasta de ton (sau sardele) din: ton, sardele, margarina, paine,
marar, masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie ton (sau
sardele) 100 g margarina cateva felii de paine…
Read more »Reteta zilei: Supa de miel cu legume si curry

Supa
de miel cu legume si curry din: carne de miel, ceapa, telina, morcovi,
ulei de masline, frunde de dafin, pudra de curry, supa de pui, supa de
legume, sare,…
Read more »Mic dejun cu iaurt si fructe

Mic
dejun cu iaurt si fructe din: banane, rondele de ananas, kiwi, lapte de
capra, seminte de susan, zahar pudra. Ingrediente: 4 banane foarte bine
coapte 100 g rondele de…
Read more »Doradă cu soia si lămâie

Doradă
cu soia si lămâie din: dorada, boabe de soia, lamai, cimbru, vin alb,
morcov, ustuoi, rozmarin, ghimbir, miere, scortisoara, dafin, ceapa,
sare, piper, ulei de masline, sos de lamaie.…
Read more »Spumă de mango cu rodie

Spumă
de mango cu rodie din: aluat de foitaj, frisca, mango, litchii, rodie,
zahar pudra, zahar vanilinat, scortisoara, gelatina alimentara, menta
verde. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 500 ml…
Read more »Galuste de orez cu prune

Galuste
de orez cu prune din: orez, lapte de cocos, crema de cocos, apa, sare,
prune uscate, zahar, ou, cocos, ulei. Ingrediente: 250 g orez cu bob
rotund (pentru risotto)…
Pastă de brânză cu chimen

Pastă
de brânză cu chimen din: branza feta, branza de burduf, ceapa, piper,
seminte de chimen, sare, marar, rosii, masline. Ingrediente: 200 g
branza feta 100 g branza de burduf…
Read more »Reteta zilei: Vafe

Vafe
din: faina, praf de copt, sare, zahar, lapte, galbenusuri, esenta de
vanilie, unt topit, albus de ou. Ingrediente: 2 cani de faina 3
lingurite praf de copt 1/2…
Read more »Ciorbă cu morcovi şi ciuperci

Ciorbă
cu morcovi şi ciuperci din: morcovi, mazare, rosii, praz, ceapa, ardei
capia, ciuperci, bors, ulei de floarea soarelui, sare, piper, leustean,
ardie iute, gulii, conopida. Ingrediente: 500 g morcovi…
Read more »Pateuri cu carne si sos alb

Pateuri
cu carne si sos alb din: aluat foitaj, carne de pui, suc de rosii,
limeta, usturoi, ceapa rosie, frunze de salvie, curry, galbenusuri, unt,
lamaie, parmezan, otet, ulei, sare,…
Read more »Carne de miel cu cartofi si rozmarin

Carne
de miel cu cartofi si rozmarin din: pulpa de miel, sare, piper,
rozmarin, usturoi, cimbru, ulei de masline, cartofi, ulei, vin rosu.
Ingrediente: 600 g pulpă de miel sare piper…
Read more »Creveţi în sos de soia şi miere

Creveţi
în sos de soia şi miere din: creveti decorticati, midii, ceapa,
usturoi, miere, sos de soia, seminte de susan, ghimbir, ulei de susan,
dafin, ardei iute, broccoli, cartofi, sare,…
Read more »Chec de legume cu salata de rosii si busuioc

Chec
de legume cu salata de rosii cu busuioc din: cartofi, morcovi,
dovlecei, porumb, oua, smantana, ulei de masline, usturoi, praf de copt,
parmezan, faina, sare, piper, rosii cherry, busuioc…
Read more »Prajitura din fidea cu fructe

Prajitura
din fidea cu fructe din: fidea, zahar tos, apa, portocale, curmale,
unt, sos de ciocolata, miez de nuca, scortisoara, lamaie, frisca, sos de
lamaie. Ingrediente: 300 g fidea subtire…
Read more »Mâncare de dovlecei cu carne

Mâncare
de dovlecei cu carne din: carne de pui, dovlecei, ceapa, ardei gras,
rosii, pasta de tomate, marar, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare,
piper, varza rosie, castraveti verzi. Ingrediente:…
Read more »Chiftele de peşte cu secară

Chiftele
de peşte cu secară din: fileuri de peste, boabe de secara, dovlecei,
ceapa, oua, secara, branza telemea, usturoi, ardei iute, pesmet, sare,
piper, cimbru, smantana, sos tzatziki, sfecla rosie.…
Read more »Friptura cu sos si broccoli

Friptura
cu sos si broccoli din: ulei, usturoi, ardei iute, radacina de ghimbir,
sos de soia, otet balsamic, ulei de susan, ridichi, broccoli, carne de
vita, alune. Ingrediente: sos: 1…
Read more »Salata de pepene cu naut

Salata
de pepene cu naut din: ulei de masline extravirgin, usturoi, rozmairn,
pepene galben, boabe de naut, sunca uscata, suc de lamaie, sare, piper.
Ingrediente: 50 ml ulei de masline…
Read more »Reteta zilei: Chiftele de curcan cu sos de soia si ceapa verde

Chiftele
de curcan cu sos de soia si ceapa verde din: pesmet, carne tocata de
curcan, ou, ghimbir, usturoi, sare, coriandru, praz, sos de soia, ulei
de susan, suc de…
Read more »Ciorbă de legume cu carne de miel

Ciorbă
de legume cu carne de miel: bors, pulpa de miel, morcovi, radacina de
patrunjel, telina, unt, patrunjel, sare, faina, smantana, ou, zeama de
lamaie. Ingrediente: 1 I apă 500…
Read more »Colac cu vanilie si rozmarin

Colac
cu vanilie si rozmarin: lapte, drojdie, zahar, faina, migdale, vanilie,
rozmarin, unt, oua, sare, zahar vanilat, ace de rozmarin, lamaie.
Ingrediente aluat: 175 ml lapte călduţ 1 drojdie uscată…
Read more »Pulpă de miel umplută cu dovleac si morcovi

Pulpă
de miel umplută cu dovleac si morcovi: pulpa de miel, usturoi, ulei de
masline, zeama de lamaie, pulpa de dovleac, morcovi, varza, sare, piper,
patrunjel, mustar, supa de miel,…
Read more »Paste cu muguri de pin si broccoli

Paste
cu muguri de pin si broccoli din: broccoli, paste, muguri de pin, ulei
de masline, usturoi, chilli, sare de mare, piper, lamaie. Ingrediente:
400 g broccoli 400 g paste…
Read more »Friptura de miel la cuptor cu cimbru si usturoi

Friptura
de miel la cuptor cu cimbru si usturoi din: carne de miel, usturoi
verde, usturoi, unt, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper.
Ingrediente: 1.5-1.8 kg carne de…
Read more »Oua umplute si rulouri din sunca

Oua
umplute si rulouri din sunca: oua, boabe de porumb, rosii, castraveti,
maioneza, morcovi, sunca de praga, arpagic, sare, piper, ridichi, somon
afumat, lamaie, marar. Ingrediente: 10 ouă fierte tari…
Read more »Reteta zilei: Omleta cu carnati si ciuperci

Omleta
cu carnati si ciuperci din: carnati de curcan, ciuperci, ulei de
masline, branza feta, oua, smantana, condimente. Ingrediente: 9
carnaciori de curcan 350 gr ciuperci feliate 1-2 lingurite…
Read more »Peste afumat

Peste
afumat: peste afumat, mango, hrean, unt, limette, sare, piper,
castravete, paine de secara, rosii, ceapa ciorii Ingrediente: 200 g
peşte afumat file 100 g mango 2 linguri de hrean…
Read more »Ardei umpluti cu morcovi, mazare si porumb

Ardei
umpluti cu morcovi, mazare si porumb din: ardei grasi, mazare, morcovi,
porumb, ceapa, pasta de ardei dulce, pasta de tomate, patrunjel, sare,
piper, ulei, smantana, frisca. Ingrediente: 12 ardei…
Read more »Pui pane cu sos picant si ganitura

Pui
pane cu sos picant si ganitura din: pui, oua, faina, ulei, sare, piper,
pasta de rosii, usturoi, sare, piper, lapte, faina, cartofi, unt,
lapte. Ingrediente: 1 pui de circa…
Read more »Prajitura cu pere si ghimbir

Prajitura
cu pere si ghimbir din: suc de lamaie, zahar brun, apa, pere, miere,
lapte, faina, praf de copt, ghimbir, scortisoara, cuisoare, ienibahar,
unt, ou. Ingrediente: 2 linguri suc de…
Read more »Ciorba cu carne de miel, orez si verdeata

Ciorba
cu carne de miel, orez si verdeata din: apa, bors, carne de miel,
morcov, radacina de patrunjel, ceapa, verdeata, ceapa verde, sare,
piper, orez, galbenus smantana, leustean. Ingrediente: 2 litri…
Read more »Broccoli cu alune si condimente

Broccoli
cu alune si condimente din: ulei, alune, condimente. Ingrediente: 2
linguri ulei presat la rece 30 g alune zbrobite 3 linguri condimente
Mod de preparare: Se…
Read more »Pui rumenit la tava

Pui
rumenit la tava din: ceapa rosie, dovleac de placinta, cartofi, ulei de
malsine, otet balsamic, cimbru, piept d epui, rosii, quinoa.
Ingrediente: 3 cepe rosii, taiate sferturi 1 dovleac…
Read more »Pateuri cu carne de porc

Pateuri
cu carne de porc din: ceapa, carne de porc tocata, caise uscate,
patrunjel, sare, piper, aluat de foi, ou. Ingrediente: 1 ceapa 400 g
carne de porc tocata 8…
Read more »Reteta zilei: Tofu cu spanac

Tofu
cu spanac din: tofu, iaurt, turmeric, sare, ulei, seminte de chimen,
ceapa, pasta de ghimbir, ardei iute, piure de rosii, coriandru, chimen,
spanac. Ingrediente: 1 cutie tofu, bucati 1…
Read more »Quiche cu spanac, şunca şi brânza

Quiche
cu spanac, şunca şi brânza din: spanac, aluat fraged, urda, oua,
cascaval, cimbru, sunca de praga. Ingrediente: 200 g spanac 230 g aluat
fraged 150 g urda 4 oua,…
Read more »Pulpa de miel umpluta cu ficat si verdeata

Pulpa
de miel umpluta cu ficat si verdeata din: pulpa d emiel, ficat, ceapa,
usturoi, marar, oua, unt, rozmarin, sare, piper, vin alb, dulceata de
cirese amare, ulei. Ingrediente: 1.5 kg…
Read more »Cartofi imbracati in costita afumata

Cartofi
imbracati in costita afumata din: costita afumata, cartofi, ulei, sare,
otet de mere, ardei capia copti. Ingrediente: 300 g costita afumata 2-3
cartofi lunguieti 2 linguri ulei sare 1…
Read more »Prajitura cu fistic si mere

Prajitura
cu fistic si mere din: oua, zahar, ulei, lapte, praf de copt, branza de
vaci, faina, frisca, zahar pudra, mere, fistic, alune, sare, mac, zahar
vanilinat, lam
Tartine cu sunca si smantana

Tartine
cu sunca si smantana din: unt, smantana, sare, piper, sunca, boia
dulce. Ingrediente: 6 linguri unt 1 cana smantana sare piper 200 g sunca
boia dulce Mod de…
Read more »Reteta zilei: Budinca de caramel cu mascarpone

Budinca
de caramel cu mascarpone din: zahar, unt, sare de mare, paine, oua,
mascarpone, lapte, esenta de migdale. Ingrediente: 3/4 ceasca zahar 2
linguri zahar 6 linguri de unt…
Read more »Supa crema de telina cu lamaie si crutoane

Supa
crema de telina cu lamaie si crutoane din: ulei de floarea soarelui,
praz, ceapa rosie, usturoi, cartof, morcovi, radacina de telina, supa de
legume, frunza de dafin, sare, piper,…
Read more »Plăcintă de pui cu legume

Plăcintă
de pui cu legume din: lapte, faina, unt, vin, mustar de dijon, tarhon,
carne de pui, porumb, mazare, foi de placinta, ulei. Ingrediente: 400 ml
lapte rece 25 g…
Read more »Tartar de somon cu ghimbir si maioneza

Tartar
de somon cu ghimbir si maioneza din: ou, somon, ulei de masline, sos de
soia, ghimbir, ceapa, galbenusuri, ulei de masline, lamaie.
Ingrediente: 1 ou 250 g somon fara…
Read more »Prajitura cu doua blaturi

Prajitura
cu doua blaturi din: zahar, faina, praf de copt, cacao, apa, albusuri,
zahar pudra, otet, galbenusuri, budinca vanilie, frisca vegetala,
ciocolata menaj. Ingrediente pentru blatul I: 5 linguri zahar…
Read more »Supa de naut cu legume

Supa
de naut cu legume din: ceapa, ulei de masline, telina, chimen, supa de
legume, rosii decojite, carne de vita, coriandru, boabe de naut, coaja
de lamaie, suc de lamaie,…
Read more »Desert cu nuca, unt si foi de napolitana

Desert
cu nuca, unt si foi de napolitana din: galbenusuri, lapte, zahar, nuca,
unt, foi de napolitana. Ingrediente: 4 galbenusuri 4 linguri lapte 400 g
zahar 200 g nuca prajita si…
Read more »Rulada de porc cu smantana

Rulada
de porc cu smantana din: smantana, iaurt, patrunjel, ceapa verde,
busuioc, sare, pulpa de porc, slaninuta, frunze de spanac, sare, piper
asortat, ciuperci, smantana. Ingrediente: 135 ml smantana 400…
Read more »Tocăniţă de porc cu cartofi şi chorizo

Tocăniţă
de porc cu cartofi şi chorizo din: cartofi, muschi de porc, seminte de
fenicul, ulei de masline, salam chorizo, vin alb, rosii in sos tomat,
chilli, ardei capia, smantana,…
Read more »Snitele de porc cu sos

Snitele
de porc cu sos din: file de porc, patrunjel, cimbru, sare, piper,
faina, ou, lapte, malai, ulei, iaurt, ulei de masline, mustar, sare.
Ingrediente: snitele: 400 g file de…
Read more »Salata armeneasca

Salata
armeneasca din: fasole fiarta, ridichi, masline, ceapa verde,
castraveciori murati, ulei de masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente:
500 g fasole fiarta 10 ridichi 150 g masline 1 legatura ceapa…
Read more »Reteta zilei: Coaste de porc in sos picant

Coaste
de porc in sos picant din: zahar brun, dr pepper, arde iute in sos
adobo, mustar, otet, usturoi, coaste de porc. Ingrediente: 1 cana
zahar brun 1 cutie…
Read more »Chiftelute de porc cu spanc si ciuperci

Chiftelute
de porc cu spanc si ciuperci din: cartofi, smantana, oua, sare, piper,
boia, ulei, ciuperci, sunca de porc, ceapa, spanac, carne tocata de
porc. Ingrediente: 10 cartofi 250gr smantana…
Read more »Salata cu piept de rata, varza si castane

Salata
cu piept de rata, varza si castane din: piept de rata, sare, piper,
chimen, varza rosie, castane comestibile, ceapa rosie, suc de lamaie,
ulei de masline, stafide. Ingrediente: 1…
Read more »Miel cu cartofi, broccoli si morcovi

Miel
cu cartofi, broccoli si morcovi din: pulpa de miel, cartofi, broccoli,
morcovi, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper, rozmarin, vin
rose. Ingrediente: 800 g pulpă de miel 400 g cartofi…
Read more »Ostropel sarbesc cu rata

Ostropel
sarbesc cu rata din: rata, untura, ceapa, faina, cartofi, bulion,
usturoi, sare, piper, patrunjel, dafin, otet, smantana. Ingrediente: 1
rata 2 linguri untura 4 cepe 3 linguri faina 1…
Read more »Gibanica – Placinta cu branza

Gibanica
– Placinta cu branza din: foi de placinta, oua, branza de vaci,
smantana, unt, faina, sare, ulei. Ingrediente: 1 pachet de foi de
placinta 4 oua 600 g branza…
Read more »Pui parizian

Pui
parizian din: pulpe de pui, piept de pui, oua, faina, ulei, cartofi,
patrunjel verde, sare. Ingrediente: 1,5 kg pulpe si piept de pui 4 oua
100 g faina 250…
Read more »Reteta zilei: Pui cu cartofi si ceapa in sos de boia

Pui
cu cartofi si ceapa in sos de boia din: pulpe de pui, ulei de masline,
cartofi, cartof dulce, ceapa, sare, piper, supa de pui, boia de ardei,
turmeric, usturoi,…
Read more »Pulpa de miel la cuptor cu cimbru si usturoi

Pulpa
de miel la cuptor cu cimbru si usturoi din: pulpa de miel, lamaie,
cimbru, usturoi, vin rosu, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:
1.5 kg pulpă de miel 2 lămâi mari…
Read more »Prajitura pariziana

Prajitura
pariziana din: foi de napolitana, albusuri, zahar pudra, nuci macinate,
faina, galbenusuri, zahar vanilat, unt. Ingrediente: 4 foi de
napolitana 8 albusuri 250 g zahar pudra 250 g nuci…
Read more »Supa ungureasca cu patrunjel

Supa
ungureasca cu patrunjel din: pastarnac, patrunjel, ceapa, varza dulce,
gulii, mazare, zahar pudra, conopida, sparanghel, patrunjel verde, apa,
sare. Ingrediente: 1 pastarnac 1 patrunjel 1 ceapa 1/2 varza dulce…
Read more »Crap pe pat de legume picante

Crap
pe pat de legume picante din: crap, cartofi, morcovi, fasole verde,
sare, piper, ulei, vin alb, cimrbu, rozmarin, boia iute, seminte de
mustar. Ingrediente: 1 crap de aproximativ 1…
Read more »Carne de miel cu anghinare, ceapa si rosii

Carne
de miel cu anghinare, ceapa si rosii din: carne de miel, anghinare, suc
de lamaie, ceapa, rosii, cartofi, usturoi, ghimbir, lamai confiate,
boabe de fasole, patrunjel, boia de ardei,…
Read more »Frigarui de pui cu morcovi si busuioc

Frigarui
de pui cu morcovi si busuioc din: carne de pui, miere, sos de soia,
ulei de susan, ardei iute, broccoli, telina, ghimbir, usturoi, ardei
iute, ulei de masline, sare,…
Read more »Muschiulet cu sos alb

Muschiulet
cu sos alb din: muschiulet, cartofi, vin rosu, smantana, rozmarin,
cimbru, piper verde, ulei, sare. Ingrediente: 1 kg muschiulet 500 g
cartofi 250 ml vin rosu 200 ml smantana…
Read more »Salata de spanac cu suc de lamaie

Salata
de spanac cu suc de lamaie din: spanac, ulei, suc de lamaie, sare,
piper. Ingrediente: 1 kg de spanac ulei suc de lamaie sare piper Mod
de preparare:…
Read more »Ciuperci la cuptor cu brânza de capra

Ciuperci
la cuptor cu brânza de capra din: ciuperci, ulei de masline, rosii
decojite, branza de capra, sos pesto, frunze de salata verde.
Ingrediente: 4 ciuperci de camp mari 2…
Read more »Dob de miel cu verdeata in aluat

Dob
de miel cu verdeata in aluat din: organe de miel, oua, paine, unt,
marar, patrunjel, ceapa, sare, piper, ou, faina, unt, sare. Ingrediente:
700 g organe miel 4 ouă 2 felii pâine…
Read more »Lup de mare cu legume si soia

Lup
de mare cu legume si soia din: lup de mare, morcovi, dovlecei, ardei
capia, fasole verde, soia, ardei iute, telina, ulei, vin alb, usturoi,
sare, piper, migdale, smantana. Ingrediente:…
Read more »Minipateuri cu sunca si cascaval

Minipateuri
cu sunca si cascaval din: aluat pentru foitaj, pasta de tomate, sunca,
urda, cascaval, ou, patrunjel verde, seminte de floarea soare si mac.
Ingrediente: 1 pachet aluat pentru foitaj…
Mititei cu garnitura

Mititei
cu garnitura din: pasta de mici, bacon, cartofi, usturoi, ulei, sare,
piper, pasta de rosii, marar, salata verde, rosii, otet balsamic.
Ingrediente: 600 g pastă de mici vită+oaie 12 felii bacon…
Read more »Reteta zilei: Prajitura cu faina de migdale si ciocolata

Prajitura
cu faina de migdale si ciocolata din: faina de migdale, zahar de nuca
de cocos, sare de mare, praf de copt, amidon, ciocolata, ulei de nuca de
cocos, ou,…
Read more »Tarte cu tarhon

Tarte
cu tarhon din: mazare, ceapa, oua, smantana, faina, ulei de masline,
parmezan, praf de copt, tarhon, branza de vaci, lapte, castraveti,
usturoi, sare, piper. Ingrediente: 150 g mazare o…
Read more »Rulouri cu coacaze

Rulouri
cu coacaze din: aluat de foitaj, branza de vaci, frisca, coacaze rosii,
migdale, zahar pudra, zahar vanilinat, esenta de migdale, scortisoara,
ciocolata neagra, ardie iute, ulei. Ingrediente: un pachet…
Read more »Varză cu carne de porc, ardei iute si smantana

Varză
cu carne de porc, ardei iute si smantana din: carne de porc, varza,
pasta de tomate, suc de rosii, bors, frunze de dafin, cimbru, verde,
apa, malai, ardei iute,…
Read more »Pate de somon afumat

Pate
de somon afumat din: somon afumat, unt, smantana, marar, patrunjel,
morcov, zeama de lamaie, sare, piper, frunze de rucola, rosii, masline,
castravete, sos tzatziki, paine prajita. Ingrediente: 150 g…
Read more »Tort de branza si sos caramel

Tort
de branza si sos caramel din: biscuiti, unt, branza de vaci,
mascarpone, suc de lamaie, oua, zahar, vanilie, frisca. Ingrediente:
pentru baza: 150 g biscuiti sfaramiciosi de cacao 50…
Read more »Turte cu măsline şi ceapă

Turte
cu măsline şi ceapă din: faina, gris, apa, ulei de masline, sare, zahar
tos, drojdie, ceapa rosie, masline, busuioc verde, oregano verde, crema
de branza, rosii, ardei iute. Ingrediente:…
Read more »Salata de fructe cu sos vanilat

Salata
de fructe cu sos vanilat din: mango, portocale, rodie, kiwi, mere,
lamaie, zahar tos, cuisoare, ananson, vanilie, scortisoara, frisca,
turta dulce, ardei iute, menta verde. Ingrediente: doua bucati mango…
Read more »Iepure cu orez şi sos

Iepure
cu orez şi sos din: pulpe de iepure, orez, pesto, frunze de salvie,
boabe de ienupar, usturoi, rosii, ceapa uscata, supa de carne, ceapa
verde, telina, ardei capia, vin…
Read more »Cotlete de miel la tava cu cartofi si morcovi

Cotlete
de miel la tava cu cartofi si morcovi din: coaste de miel, rozmarin,
ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente, vin rosu demisec,
usturoi, cartofi, morcovi. Ingrediente: 16 bucati coaste…
Read more »Orez prajit cu creveti si legume

Orez
prajit cu creveti si legume din: ulei de floarea soarelui, ceapa,
amestec de legume, orez, concentrat de legume, zeama de lamaie, coaja de
lamaie, creveti, arahide. Ingrediente: 2 linguri…
Read more »Reteta zilei: Pui cu sos de ananas

Pui
cu sos de ananas din: piept de pui, amidon, oua, ulei, zahar, suc de
ananas, otet, ketchup, sos de soia, praf de usturoi, ardei gras rosu,
ardei gras verde,…
Read more »Fructe de mare cu sos de smântână

Fructe
de mare cu sos de smântână din: ulei de masline, ceapa, telina,
usturoi, vin alb sec, supa de pui, amidon, fructe de mare, anghinare,
sparaghel, marar, smantana. Ingrediente: 1…
Read more »Sarlota cu frisca

Sarlota
cu frisca din: piscoturi de sampanie, frisca, gelatina, fructe,
colorant. Ingrediente: 200 g piscoturi de sampanie un litru frisca
lichida gelatina pentru un litru de lichid 250 g fructe…
Read more »Ciorba de bureti cu leustean si carne de miel

Ciorba
de bureti cu leustean din: cap de miel, intestine de miel, maruntaie de
miel, carne, morcov, ceapa verde, ceapa, usturoi verde, ceapa, usturoi
verde, macris, bulion, sare, leustean, ou,…
Read more »Paine umplută cu carne tocata

Paine
umpluta: aluat de tarta, oua, carne tocata, ceapa, smantana, marar,
ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 aluat de tartă 1 gălbenuş Ingrediente
umplutură: 800 g amestec de carne tocată 2…
Read more »Colaci secuiesti

Colaci
secuiesti din: faina, coaja de lamaie, oua, zahar vanilat, zahar,
margarina, sare, drojdie, lapte. Ingrediente: 1 kg faina coaja de la o
lamaie 2 oua 2 pliculete zahar vanilat…
Read more »Rulada din carne de miel cu rozmarin si cimbru

Rulada
din carne de miel cu rozmarin si cimbru din: coaste dezosate de miel,
rozmarin, cimbru, oregano, menta, ulei de masline extravirgin, usturoi,
cartofi, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg coaste dezosate…
Read more »Reteta zilei: Salsa picanta de rosii cu tortilla

Salsa
picanta de rosii cu tortilla din: rosii, ceapa rosie, ceapa, usturoi,
ardei iute, ulei de masline, coriandru, chimen, sare, zahar, tortilla.
Ingrediente: 10 rosii, taiate jumatati 1 ceapa rosie,…
Read more »Supa de creier

Supa
de creier din: supa de carne, creier, ulei, galbenus, sare, patrunjel
verde. Ingrediente: 300 ml supa de carne 50 g creier 1 lingurita ulei
1/2 galbenus sare cateva fire…
Read more »Orez cu mix de legume si cascaval

Orez
cu mix de legume si cascaval: orez, ulei de masline, sare, piper alb
macinat, broccoli, morcovi, conopida, fasole verde fideluta, spanac,
rosii cherry, ardei, cascaval de post. Ingrediente: 300…
Read more »Drob de soia cu albusuri

Drob
de soia cu albusuri din: snitele de soia, ceapa, albusuri, ulei, ceapa
verde, marar, patrunjel verde, sare, concentrat. Ingrediente: 2 pachete
snitele sau cuburi de soia 2 cepe 5…
Read more »Orez cu legume, carne de oaie si caju

Orez
cu legume, carne de oaie si caju din: carne de oaie, ceapa, unt, orez,
fasole, mazare, morcov, sofran, sare grunjoasa, sare, caju. Ingrediente:
700 g cuburi carne de oaie 2 cepe 150 g…
Read more »Jofre de biscuiti

Jofre
de biscuiti din: biscuiti de post, zahar, margarina, apa, cacao, sare,
stafide, migdale, nuca, esenta de rom, lamaie, portocala, zahar vanilat.
Ingrediente: un kg biscuiţi de post 200 g…
Read more »Sufleu de broccoli si conopida

Sufleu
de broccoli si conopida din: broccoli, conopida, ou, smantana, telemea
de vaca. Ingrediente: 3-4 buchetele de broccoli 3-4 buchetele de
conopida 1 ou 1 lingura smantana 50 g telemea…
Read more »Bors cu costite de miel

Bors
cu costite de miel din: bors, costite de miel, smantana, sare, piper,
ceapa, morcovi, suc de rosii, usturoi, leustean verde, boabe de piper,
foaie de dafin, zeama de lamaie.…
Read more »Prajitura dietetica cu miere

Prajitura
dietetica cu miere din: grau fiert, pesmet, miere, nuca macinata, orez
fiert, nuca de cocos, zahar vanilat, fistic. Ingrediente blatul 1: 1
cana grau fiert 10 linguri pesmet 6…
Read more »Reteta zilei: Bacon la cuptor

Bacon
la cuptor Ingrediente: 6-8 felii de bacon Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Aranzati baconul intr-o tava pe hartie
de copt. Dati…
Read more »Ciorba de dovlecei cu iaurt si verdeata

Ciorba
de dovlecei cu iaurt din: dovlecei, morcov, patrunjel, telina, orez,
verdeata, sare, ou, iaurt, apa. Ingrediente: 2 dovlecei 1 morcov 1
patrunjel 1/2 telina 1 lingura orez verdeata sare…
Read more »Galuste cu pui si sos alb

Galuste
cu pui si sos alb din: pui, ceapa, morcov, ardei rgas, sare, piper,
condiment cu gust de faina, foi de dafin, ulei, patrunjel, faina, oua,
sare, apa, amidon, lapte,…
Read more »Clatite delicioase cu spanac

Clatite
delicioase cu spanac din: faina, oua, lapte, sare, ulei, spanac,
usturoi, ulei de masline, sunculita, mozzarella, unt. Ingrediente: 300 g
faina 4 oua 500 ml lapte sare 5 linguri…
Read more »Drob de miel cu oua si ceapa verde

Drob
de miel cu oua si ceapa verde din: maruntaie de miel, oua, paine, unt,
ceapa verde, marar, patrunjel, sare, piper, prapur. Ingrediente: 600 g
măruntaie de miel 4 ouă crude 2 ouă…
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu